2015. október 26. hétfő

okt. 26
0:15
Primera División - Atlético-siker (Infostart)
Az Atlético Madrid hazai pályán 2-1-re legyőzte a Valencia együttesét a spanyol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának vasárnapi játéknapján.
okt. 26
0:19
Serie A - Higuaín gólja három pontot ért a Napolinak (Infostart)
A Napoli Gonzalo Higuaín góljával nyert a Chievo otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának zárómérkőzésén, vasárnap este.
okt. 26
7:27
NHL: Quick káprázatos védése után tovább menetel a Kings (She)
A Los Angeles Kings 3–2-re nyert az Edmonton Oilers vendégeként az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL), így tovább tart remek sorozata.
okt. 26
7:45
Haladás: Tisztában vagyok a képességeimmel – Király Gábor (She)
A Haladás Videoton elleni 1–0-s sikere után Mészöly Géza, a vasiak vezetőedzője kiemelte, hogy a tizenegyest hárító Király Gábor bravúrja azért is volt fontos, mert az elmúlt időben sokan „furcsán beszéltek róla, rosszindulatú megjegyzéseket kapott”. A kapus ugyanakkor hangsúlyozza, nem foglalkozik ezekkel, ha hibázik, igyekszik javítani.
okt. 26
8:39
Horrorisztikus belépő: lábat tört a Schalke játékosa – videó! (Blikk)
Hazai pályán 3–1-re győzött a Borussia Mönchengladbach a Schalke 04 ellen a labdarúgó Bundesliga 10. fordulójában.
okt. 26
8:39
Fradi: itt a 12. siker (Metropol)
Az OTP Bank Liga 13. fordulójában a Vasassal vívott mérkőzésen kis híján belháború robbant ki a lilák között.
okt. 26
8:48
EU-csúcs - Európa egyik legnagyobb próbatétele előtt áll (Behaviour)
17 pontos akcióterv született, a vállalások teljesülését rendszeresen ellenőrzik majd.
okt. 26
8:57
MLS: Drogba elképesztő! Két perc alatt két gól, mindkettő sarokkal! (She)
Miközben Németh Krisztián és csapata, a Sporting Kansas City bejutott az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) rájátszásába, a Montreal Impact Didier Drogba vezérletével megnyerte a kanadai derbit a Toronto FC ellen.
okt. 26
8:59
Videó: Kabát begurult, a társak nyugtatgatták az újpesti gólnál (She)
Az Újpest 2–0-ra nyert a Vasas ellen a szombati bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Az első gólnál Kabát Péter szerette volna elvégezni az általa kiharcolt büntetőt, hiszen őt jelölték az első számú végrehajtónak, ám Mbaye Diagne elvette előle a lehetőséget. Bár a szenegáli berúgta a tizenegyest, az a ritka eset fordult elő, hogy Kabát nem tudott maradéktalanul örülni egy újpesti találatnak. Kabát…
okt. 26
9:06
Razzia az Iszlám Állam ellen (Behaviour)
A törökországi akció az iszlám fanatikusok egy rejtekhelye ellen irányult.
okt. 26
9:15
Mi tetszett Gary Neville-nek a manchesteri 0-0-n? - összefoglaló a topligákról (Infostart)
Angliában nem hozott gólt a manchesteri derbi, Olaszországban egy 1999-es születésű fiú védte az AC Milan kapuját, Spanyolországban helyre állt a világ rendje, a Real Madrid, a Barcelona és az Atlético áll az első három helyen, Németországban továbbra is százszázalékos a Bayern München. Az inforadio.hu összefoglalója az európai futball hétvégi történéseiről.
okt. 26
9:33
Női kézi: újabb válogatott indulása biztos a riói olimpián (She)
Újabb hely kelt el a riói olimpia női kézilabdatornájára: a vasárnap záruló ázsiai kvalifikációs tornán Dél-Korea 35–21-re legyőzte Japánt, így hibátlan teljesítménnyel nyerte meg a nagojai ötcsapatos viadalt a házigazda Japán, illetve Kína, Kazahsztán és Üzbegisztán előtt.
okt. 26
9:35
Vasas: Óriási a különbség köztem és az utódom között – Szanyó (She)
A Vasas labdarúgócsapatának múlt héten menesztett szakvezetője, Szanyó Károly az M4 Góóól című műsorában elemezte egykori csapata Újpest elleni játékát. Összehasonlította az általa képviselt filozófiát Simon Antal vezetőedzőével (igaz, utódját egyszer sem nevezte néven Szanyó).
okt. 26
9:37
FIFA: Szalman bin Ibrahim al-Kalifa is elnökjelöltté vált (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökjelöltjévé vált a szervezet egyik alelnöke, a bahreini Szalman bin Ibrahim al-Kalifa sejk.
okt. 26
9:51
Rosberg lehangolt és tanácstalan (Infostart)
Lehangoltan és tanácstalanul nyilatkozott Nico Rosberg, a Mercedes Forma-1-es istálló német pilótája saját hibájáról, amely miatt csapattársa, a brit Lewis Hamilton nyerte a vasárnapi Egyesült Államok Nagydíját, és ezzel a harmadik világbajnoki címét.
okt. 26
9:51
Rosberg nem érti, mi történt vele (Metropol)
Hét körrel a vége előtt az élen haladó Rosberg túl szélesen vett egy kanyart, elhagyta a pályát, és mire visszatért az aszfaltcsíkra, Hamilton elment mellette.
okt. 26
10:00
Heti műsor: Pazar hét vár a futball szerelmeseire (Agroinform)
A bajnoki mérkőzések mellett a nemzeti kupákban is beindul a nagyüzem, még a magyar elit is kétszer lép pályára a héten!
okt. 26
10:09
Öt év után ismét norvég bajnok a Rosenborg (Metropol)
Ez a Rosenborg 23. bajnoki címe, ebből 17-et a klub aranykorának számító időszakban, 1990 és 2010 között nyert.
okt. 26
10:27
Chelsea: Mourinhót menesztik, ha kikap Kloppéktól? (She)
José Mourinho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere szezonbeli ötödik bajnoki vereségét szenvedte el szombaton, és jelenleg csak a tabella tizenötödik helyén áll a csapata, így az angol lapokban egyre gyakoribb téma, hogy a portugál szakembert meneszthetik a klubtól.
okt. 26
10:45
Öt év után ismét norvég bajnok a Rosenborg (Infostart)
Két fordulóval a vége előtt biztossá vált, hogy 2010 után ismét a Rosenborg csapata nyeri a norvég labdarúgó-bajnokságot.
okt. 26
10:45
Ilyet sem láttál még! Egy szarvas lőtt gólt a focimeccsen – videó! (Blikk)
Nem mindennapi felvételt osztottak meg a LiveLeak nevű videóportálon.
okt. 26
11:03
La Liga: menesztették a valenciai klub vezetőedzőjét (She)
Menesztették Lucas Alcarazt, a spanyol labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Levante vezetőedzőjét.
okt. 26
11:12
Tenisz: Rosol megizzaszthatja Nadalt (Agroinform)
Nehéz ellenfél ellen kezd Bázelben az egykori világelső spanyol sztár.
okt. 26
11:21
Hamilton példaképe nyomdokaiba lépett - Fotók! (Blikk)
Vasárnap Lewis Hamilton (30) diadalmaskodott az Amerikai Nagydíjon, amellyel pályafutása harmadik világbajnoki címét szerezte meg. Ezzel olyan nagyágyúk társaságába lépett, mint idolja, a legendás Ayrton Senna.
okt. 26
11:21
Bejutott a rájátszásba Németh Krisztián csapata (Metropol)
A kupagyőztes Kansas az alapszakasz utolsó játéknapján 2-1-re győzött a címvédő Los Angeles Galaxy ellen
okt. 26
11:23
A meggyilkolt lány apja találkozna Pistoriusszal (Blikk)
Annak az embernek a szemébe nézni, aki kioltotta a saját gyermekünk életét. Pontosan ezt szeretné Barry Steenkamp, akinek lányát, Reeva Steenkampot (29) a dél-afrikai sprinter, Oscar Pistorius (28) lőtte le két évvel ezelőtt.
okt. 26
11:39
Primera División - Menesztették a sereghajtó Levante edzőjét (Infostart)
Menesztették Lucas Alcarazt, a spanyol labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Levante vezetőedzőjét.
okt. 26
11:39
Babos Tímea 16 pozíciót rontott (Metropol)
A női teniszezők legfrissebb világranglistáját továbbra is Serena Williams vezeti.
okt. 26
11:57
Johan Cruyff megköszönte a biztatást (Infostart)
Megköszönte a biztatást Johan Cruyff legendás holland futballszakember, aki először szólalt meg a nyilvánosság előtt azután, hogy tüdőrákot diagnosztizáltak nála.
okt. 26
11:57
Eurofoci: Ancelotti jósol – itt a 4 topligagyőztes, meglepetés a BL-ben (She)
A jelenleg munkanélküli (azért nem teljesen) Carlo Ancelotti az olasz La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában gyors körképet festett az európai topligák alakulásáról, és tippeket adott a sportfogadóknak. A nyáron a Real Madridtól menesztett tréner elárulta, szerinte melyik csapatok nyerik meg Európa legerősebb bajnokságait, illetve megjósolta a BL- és az Eb-győztest is.
okt. 26
11:59
Torna-vb: Berki fináléja és az olimpia is alighanem oda (She)
Berki Krisztián lemarad a glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokság szerenkénti döntőjéről lólengésben, így oda az esély a közvetlen ötkarikás kvalifikációra (az első három között kellene végezni a fináléban), a pótkvalifikációs tesztverseny pedig már nem a szerspecialistáknak kedvez. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar klasszis riói kvalifikációjára minimális az esély.
okt. 26
12:15
Ezért bukott le a csaló maratonista (Infostart)
A célba érkezéskor nem izzadt és nem tűnt fáradtnak a Kenya Maraton második helyezettje, akiről hamarosan kiderült, hogy csaló.
okt. 26
12:15
Hertha: „Az én hibám lehet” – Dárdai keddre változást ígér (She)
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője szerint az ő hibája is, hogy csapata az Ingolstadt elleni hétvégi bajnokin nem mutatott kirobbanó formát, és elsősorban védekezésének köszönhető, hogy 1–0-ra nyert az újonc Ingolstadt vendégeként.
okt. 26
12:33
Babos sokat rontott (Infostart)
A spanyol Garbine Muguruza feljött a harmadik helyre a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is nagy fölénnyel vezet a legközelebb jövőre versenyző Serena Williams.
okt. 26
12:33
Férfi kézi: Dzsamali is a magyar válogatott keretében (She)
Talant Dujsebajev szövetségi kapitány kijelölte a magyar férfi kézilabda-válogatott 20 fős keretét a november 6–8. közötti debreceni Provident-kupára, illetve az azt megelőző edzőtáborra. A keret összetételét a célegyenesbe forduló Európa-bajnoki felkészülés mellett több játékos sérülése is kényszerűen alakította. A tornán a magyar válogatott az Eb-résztvevő Fehéroroszország és a biztos…
okt. 26
12:35
Torna-vb: Berki kiesett a legjobb nyolcból, nincs finálé (She)
Az ukrán Oleh Vernyajev 15.166 pontot érő lólengés-gyakorlatával biztossá vált, hogy Berki Krisztián nem végez a szeren az első nyolc között a glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon, így nem jut be a szerenkénti fináléba.
okt. 26
12:42
NB I: Újabb ajándék a Tippmixprótól? (Agroinform)
A 14. fordulóban is találtunk olyan meccset, amelyre mindenképpen megéri fogadni!
okt. 26
12:51
Ázsia: gólkirály és bajnok! – csúcsra ért a volt DVTK- és Fradi-légiós (She)
Bajnoki címet ünnepelhet Honma Kazuo, a Diósgyőr és a Ferencváros korábbi légiósa. A japán futballista Laoszban ért fel a csúcsra, ahol az aranyérem mellett az élvonal gólkirályi címe is az övé lett.
okt. 26
12:53
Atlétika: lebukott a csaló a maratonin, mert nem izzadt (She)
A célba érkezéskor nem izzadt, és nem tűnt fáradtnak a Kenya Maraton második helyezettje, akiről hamarosan kiderült, hogy csaló.
okt. 26
12:55
Bundesliga: még ma menesztik Szalaiék edzőjét – sajtóhír (She)
A Kicker információi szerint még ma menesztik a Bundesligában szereplő Hoffenheim edzőjét, Markus Gisdolt.
okt. 26
12:57
Videó: fantasztikusan lángoló lelátók előtt égtek le Nikolicsék (She)
Magyar szurkolónak biztosan szokatlan az a látvány, amely a Legia Warszawa–Lech Poznan lengyel bajnoki labdarúgó-mérkőzésen fogadta a játékosokat és a tévénézőket. Bár a hazai drukkerek mindent megtettek, hogy a most negyedik helyen álló Nikolics Nemanjáékat győzelemhez segítsék, végül meglepetésre a 15. helyen lévő, Kádár Tamással és Lovrencsics Gergővel felálló vendégek nyerték meg a…
okt. 26
13:00
Fellélegezhetünk: hatmilliárd forintból, őszre kész a Hidegkuti Stadion (Behaviour)
A jogerős használatba vételi határidő szeptember 16.
okt. 26
13:09
Több mint hatmilliárd forintból készül el az új Hidegkuti Stadion (Infostart)
Két cég közös konzorciuma nyerte el a több mint hatmilliárd forintból megépülő új Hidegkuti Nándor Stadion tervezésére és kivitelezésére vonatkozó pályázatot. Görözdi György, az MTK kiemelt projektjeinek igazgatója elmondta: augusztus 31-ig be kell fejezni az 5322 férőhelyes pályát, amelyet kilencven fokkal elfordítanak a jelenlegihez képest, így az párhuzamos lesz a Hungária körúttal.
okt. 26
13:09
Augusztus végére készül el az új Hidegkuti Stadion (Metropol)
A pályázaton győztes konzorcium, a ZÁÉV Építőipari Zrt. és a West Hungária Bau Kft. 6, 31 milliárd forintért vállalta a kivitelezést.
okt. 26
13:27
MTK: több mint hatmilliárdból készül el a Hidegkuti-stadion (She)
Két cég közös konzorciuma nyerte el a több mint hatmilliárd forintból megépülő új Hidegkuti Nándor Stadion tervezésére és kivitelezésére vonatkozó pályázatot. A Hungária körúti létesítményt a ZÁÉV Építőipari Zrt. és a West Hungária Bau Kft. építi majd fel.
okt. 26
14:03
"Hamilton utolérte a példaképét" (Infostart)
Lewis Hamiltonnak, a Mercedes istálló brit pilótájának austini győzelmétől és harmadik világbajnoki címének megnyerésétől volt hangos a nemzetközi sajtó a vasárnapi Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíjának másnapján, amelyen több lap a vereséget lehangoltan nyugtázó Nico Rosberg reakciójáról is írt.
okt. 26
14:03
WTA-vb: a világranglista-3. győzelemmel kezdett Szingapúrban (She)
A világranglista harmadik helyére feljött Garbine Muguruza két szettben legyőzte Lucie Safárovát hétfőn a Szingapúrban zajló tenisz WTA-világbajnokságon. A Wimbledonban döntős spanyol játékos 1 óra 56 perc alatt múlta felül cseh riválisát, aki az utolsó pillanatban jutott ki a vb-re.
okt. 26
14:03
Berki távol került az olimpiai kvótától (Metropol)
A háromszoros világ- és hatszoros Európa-bajnok versenyző jelenleg kilencedik a szer hétfői selejtezőjében, a fináléba az első nyolc kerül be.
okt. 26
14:05
Torna-vb: Berki lemarad az olimpiáról? (Infostart)
Berki Krisztián lemarad a glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokság szerenkénti döntőjéről lólengésben, így oda az esély a közvetlen ötkarikás kvalifikációra (az első három között kellene végezni a fináléban), a pótkvalifikációs tesztverseny pedig már nem a szerspecialistáknak kedvez.
okt. 26
14:21
Cannavaro Szaúd-Arábiában lett edző (Infostart)
A játékosként 2006-ban világbajnok Fabio Cannavaro lett a szaúdi al-Naszr labdarúgócsapatának új vezetőedzője.

Keresés