2015. október 19. hétfő

okt. 19
6:51
Megyei foci: alig nyert az utolsó ellen a Kaposvár, kecskeméti nyolcas (She)
Ismét szétnéztünk azon csapatok háza táján, amelyek nemrég még a labdarúgó NB I-ben indultak, de licencproblémák miatt jelenleg csak a megyei bajnokságban szerepelhetnek. A vasárnapi játéknapon sovány győzelmet ért el a Kaposvár, míg a Kecskemét kiütötte ellenfelét.
okt. 19
7:27
Besenyei Péter visszavonul (Blikk)
Budapest - Besenyei Péter, az Air Race sorozat egyik legsikeresebb pilótája bejelentette visszavonulását a részben általa életre hívott sorozat idei utolsó futamán – számolt be a redbull.com.
okt. 19
8:03
Nikolics Nemanja megállíthatatlan, először triplázott a Legiában (Blikk)
Varsó – Újabb mérfőldkőhöz érkezett Nikolics Nemanja varsói pályafutása. Egymaga intézte el a Cracoviát a lengyel labdarúgó-bajnokságban.
okt. 19
8:21
A Bayern és CR7 csúcsot döntött, Rooney rekordközelben - videókkal (Infostart)
Az októberi Eb- és vb-selejtezőket követő első fordulóban a Bayern München és Cristiano Ronaldo is csúcsot döntött, Wayne Rooney a Premier League történetének második legjobb gólszerzője lett, s közel került ahhoz, hogy a Man United históriájának "ezüstcipőseként" is ünnepelhessék. Olaszországban és Spanyolországban is kikapott az éllovas.
okt. 19
8:39
Válogatott: Egyetlen gól is dönthet Norvégia ellen – Korcsmár (She)
Mint ismeretes, a magyar labdarúgó-válogatott a novemberi Eb-pótselejtezőn Norvégiával csap össze. A korábban a norvég Brannban is futballozó Korcsmár Zsolt, a német másodosztályban játszó Fürth válogatott védője beszélt a Nemzeti Sportnak a norvég labdarúgásról.
okt. 19
8:57
Arsenal - Bayern München összecsapás a BL-ben (Infostart)
Kedden az E, F, G és H csoportokban rendezik meg a harmadik forduló mérkőzéseit a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében.
okt. 19
8:57
NHL: 173 perc után ütött gólt az Anaheim (She)
Az Anaheim 173 perc után ütött ismét gólt és győzött az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján.
okt. 19
8:59
Besenyei Péter visszavonul (Infostart)
Bejelentette visszavonulását Besenyei Péter, a műrepülő Red Bull Air Race világbajnoki sorozat egyik alapítója és 2003-as bajnoka az idei szezon utolsó, Las Vegas-i hétvégéjének vasárnapi zárónapján.
okt. 19
8:59
Légiósok: „Csalódás!” – kemény kritikát kaptak Dzsudzsákék (She)
Gyenge teljesítménnyel kezdte a szezont a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) a Bursaspor, ezért Dzsudzsák Balázs és társai kemény kritikát kaptak.
okt. 19
9:18
Padlón az Előre (Metropol)
Az éllovas Ferencváros az OTP Bank Liga 12. fordulója előtt még a második helyen álló Haladást fogadta a Groupama Arénában.
okt. 19
9:33
FTC: repült a Fradi-sas a Haladás elleni meccs után (She)
A Szombathelyi Haladás elleni meccs után először repült az élő Fradi-sas az Üllői úti stadionban. Nézze meg, hogyan érte el a pályán kijelölt célt a lelátóról!
okt. 19
9:35
Videó: hogy nézett ki Figo 19 évesen? Ezt nem lehet leírni… (She)
Luís Figo 2009-ben akasztotta szögre a stoplist, azóta pedig a politikai életben bontogatja szárnyait. Emlékeznek rá az évezred egyik legbalhésabb átigazolása miatt, a tökéletes beadásai miatt, hibátlan passzai miatt, a mai naptól azonban minden megváltozik. Garantáljuk, az alábbi, a 101greatgoals.com által az archívumból előtúrt videót látva már csak egyetlen dolog jut majd eszébe, ha valaki azt…
okt. 19
9:42
Heti műsor: Pazar meccsekkel tér vissza a Bajnokok Ligája (Agroinform)
Több hatalmas derbit is rendeznek a BL-ben, hiszen megrendezésre kerül például az Arsenal-Bayern és a PSG-Real meccs is!
okt. 19
9:54
Jövő ősszel lesz az új Hidegkuti Nándor Stadion megnyitója (Metropol)
A 2016. szeptember 21-i megnyitón a portugál Sporting Lisboa lesz az ellenfél.
okt. 19
9:56
Besenyei Péter visszavonult (Metropol)
A műrepülő Red Bull Air Race vébé-sorozat egyik alapítója és 2003-as bajnoka 10 éven át versenyzett.
okt. 19
10:00
Drámai helyzet alakult ki a horvát-szlovén határon (Behaviour)
Sok nő és gyerek könyörgött a szlovén rendőröknek, hogy engedjék be őket az országba.
okt. 19
10:09
Női tenisz-világranglista - Gálfi a top 300-ban (Infostart)
A 17 éves Gálfi Dalma 81 helyet javítva a 294. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is nagy fölénnyel vezet a legközelebb jövőre versenyző Serena Williams.
okt. 19
10:09
MLS: megdöntötték a gólrekordot a ligában – videó (She)
A hét másodperc elteltével szerzett góljával új ligarekordot állított fel Mike Grella, az észak-amerikai bajnokságban (MLS) szereplő New York Red Bulls labdarúgója.
okt. 19
10:11
Férfi kézi BL: Alilovic az álomcsapatban, veszprémi topgólok (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának rangadóján a több kulcsemberét is nélkülöző MVM Veszprém hazai pályán tökéletes hajrával 29–27-re legyőzte a THW Kielt, így továbbra is őrzi veretlenségét a sorozatban. Mirko Alilovic remek játékával bekerült az 5. forduló álomcsapatába, az egyik védése az EHF összeállításában a 2. helyen végzett. A forduló legszebb góljai között is vannak…
okt. 19
10:27
Az új Hidegkuti Nándor Stadion megnyitója (Infostart)
Miután a bontás befejeződött, október végén kezdődik az MTK Budapest leendő otthonának, az új Hidegkuti Nándor Stadionnak az építése, a megnyitót pedig 2016. szeptember 21-én tartják majd, ezen az ellenfél a portugál Sporting Lisboa lesz.
okt. 19
10:29
Hét másodperc az új gólrekord az MLS-ben (Infostart)
A hét másodperc elteltével szerzett góljával új ligarekordot állított fel Mike Grella, az észak-amerikai bajnokságban (MLS) szereplő New York Red Bulls labdarúgója.
okt. 19
10:45
DVSC: Kicsit hasonlítottunk a régi Lokihoz – Kulcsár T. (She)
Két góllal vette ki a részét a DVSC-Teva gólzáporos (7–0) hétvégi bajnoki győzelméből Kulcsár Tamás – a 12. fordulóban a Békéscsaba volt az áldozat –, a támadó párhuzamot vélt felfedezni a mostani és a korábbi debreceni csapat között.
okt. 19
11:21
Válogatott: a norvégok Király „megaláztatására” emlékeztetnek (She)
Rossz emlékei lehetnek kilenc évvel ezelőttről Király Gábornak. Eb-pótselejtezős ellenfelünknél, Norvégiában erre emlékeztet az egyik oldal.
okt. 19
11:23
Tenisz: Nadal és Berdych is résztvevő az ATP-vb-n (She)
A 14-szeres Grand Slam-győztes Rafael Nadal és a cseh Tomás Berdych az ötödik és hatodik biztos résztvevője a férfi teniszezők londoni ATP-világbajnokságának.
okt. 19
11:30
NB I: Furcsa ferencvárosi szorzó Miskolcon (Agroinform)
A magyar állami fogadóiroda nagyon furcsa szorzókat tett ki a Diósgyőr-Fradi mérkőzésre.
okt. 19
11:39
Real Madrid: Benzema váratlanul őszintén reagált a pletykára (She)
Karim Benzemát, a Real Madrid csatárát a nyári átigazolási időszakban több európai topcsapattal is összeboronálta a nemzetközi sportsajtó, a francia azonban maradt a spanyol fővárosban. Most pedig őszintén reagált a korábbi hírekre.
okt. 19
11:39
Gyász! Ejtőernyőzés közben halt meg a kézilabdázónő (Blikk)
Andreea Nica (†27), az Unirea Slobozia női kézilabdacsapatának román kapusa összeakadt a társaival. A hírt a csapat a Facebook-oldalán erősítette meg.
okt. 19
11:57
Válogatott: adja a tv a norvégok elleni két pótselejtezőt (She)
Az M4 közvetíti a magyar labdarúgó-válogatott norvégok elleni idegenbeli és hazai mérkőzését is, így mindkét találkozó látható lesz a televízióban.
okt. 19
11:59
Kosárlabda: Perl Zoltán remekel, ő volt a meccs legjobbja (She)
A harmadik fordulóban is remekelt a Capo d'Orlando kosárlabdacsapatában Perl Zoltán, aki a nyáron Szombathelyről szerződött az olasz élvonalba.
okt. 19
12:01
Videó: saját tizenhatosa előteréből lőtt óriási gólt a kapus (She)
Hihetetlenül látványos gólt lőtt Jesse Joronen az angol negyedosztályú Stevenage–Wycombe Wanderers (2–1) labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak huszonkét éves finn kapusa egy előrevágott labdára futott ki, és felszabadítása a lehető legjobban sikerült.
okt. 19
12:15
Eb 2016: elhalaszthatják az NB I 15. fordulóját a pótselejtező miatt (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Eb-pótselejtező sorsolásának apropóján – a mieink Norvégiával játszanak páros mérkőzést a kontinensbajnoki részvételért – hétfő délben az MLSZ telki edzőközpontjában tartott rendkívüli sajtótájékoztatót. A német szakember kezdésként elmondta: nemzetközi tapasztalattal vértezett, mégis fiatal ellenféllel csap össze csapata.
okt. 19
12:51
Hertha: Dárdai Pál kétségeit visszhangozza a német sajtó (She)
Kilenc meccs után 14 pont és ötödik hely, Dárdai Pál mégis kételkedik önmagában. Miért? – teszi fel a kérdést a Bild, amely a berlini labdarúgócsapat balszerencsés szombati vereségére (1–2) visszatekintő cikke címében ezt idézi a magyar trénertől: „Valamit rosszul csinálok?”
okt. 19
12:51
Elfogyott a türelem, Szanyót kirúgta a Vasas (Blikk)
Budapest – A Vasas labdarúgócsapatának vezetősége október 19-i hatállyal felmentette a munkavégzés alól Szanyó Károly edzőt.
okt. 19
13:00
Magyar foci: Megvan a második edzőmenesztés az NB I-ben (Agroinform)
A csapat eredménytelenségére hivatkozva hétfőn felmentette a Vasas vezetősége a vezetőedzői poszt alól Szanyó Károlyt.
okt. 19
13:09
Ronaldo és Neymar társaságába került egy holland focista (Blikk)
Newcastle – Cristiano Ronaldo, Neymar, Sergio Agüero, Robert Lewandowski csúcs szezont fut eddig, és most hozzájuk csatlakozott Georginio Wijnaldum. A Newcastle focistája a hét végén ért el szenzációs eredményt.
okt. 19
13:11
Sártengerben lett bronzérmes a ralikrossz-Eb-n Szabó Krisztián (Blikk)
Újoncként hatalmas bravúrt hajtott végre Szabó Krisztián (23), aki a peches utolsó olaszországi futam ellenére megszerezte a ralikrossz-Európa-bajnokság bronzérmét.
okt. 19
13:30
Már nem Szanyó Károly a Vasas vezetőedzője (Metropol)
Az NB I-ben jelenleg utolsó előtti helyen álló Vasas edzéseit egyelőre Simon Antal vezeti.
okt. 19
13:45
Vízilabda világliga - Rajt a grúzok ellen (Infostart)
Kedden kezdi meg szereplését a vízilabda világligában a nyári kazanyi világbajnokságon hatodik magyar férfi vízilabda-válogatott, amely az európai csoportselejtezők első körében, Szolnokon a grúzok legjobbjaival száll vízbe 16 órától.
okt. 19
13:45
PSG: Ibrahimovic addig dicsérte magát, amíg… – videó (She)
Köztudott, hogy Zlatan Ibrahimovic legnagyobb rajongója Zlatan Ibrahimovic. A Paris Saint-Germain svéd klasszisa remek véleménnyel van magáról, legutóbbi interjújában azonban – miután elmondta, neki is van példaképe, méghozzá saját maga – már ő sem bírta…
okt. 19
14:03
Bernd Storck a pótselejtezőről (Infostart)
Bernd Storck szövetségi kapitány kijelentette: a Norvégia elleni pótselejtezőn játékosaival együtt mindent megtesznek azért, hogy a magyar labdarúgó-válogatott 1972 után ismét kijusson az Európa-bajnokságra.
okt. 19
14:03
PL: tikk, tikk, tikk, tikk, tikk – ma kétéves az Arsenal csodagólja (She)
Ma két éve lőtte a Premier League egyik legszebb csapatgólját az Arsenal. A 2013–2014-es szezonban a Norwich elleni 4–1-es győzelem alkalmával Santi Cazorla, Olivier Giroud és és Jack Wilshere játszotta ki gyönyörű egyérintős futballal az ellenfél védelmét.
okt. 19
14:06
Storck: mindent megteszünk, hogy kijussunk (Metropol)
Szerinte az oslói meccsen olyan eredményt kell elérni, hogy három nappal később, a budapesti visszavágón bármi megtörténhessen.
okt. 19
14:12
EURO 2016: Kettős vereség a realitás a fogadóirodák szerint (Agroinform)
A magyar válogatott az egyetlen olyan csapat, amely kiemeltként esélytelenebb a bukik szerint.
okt. 19
14:39
Svájci téli csodát kapott születésnapjára Bernie Ecclestone - Fotó! (Blikk)
London – Nem jelentett problémát, hogy Bernie Ecclestone (84), a Forma-1 irányítója nem tud elszabadulni  születésnapján. Lánya, Tamara gondoskodott róla, hogy Londonban is varázslatos svájci élményben legyen része.
okt. 19
14:48
Storck: mindent megteszünk, hogy kijussunk (Behaviour)
A válogatoot az 1986-os világbajnokság óta először vehetne részt nagy nemzetközi tornán.
okt. 19
15:00
Klein Dávid 26 napot töltött a Manaszlun (Metropol)
Klein Dávid a 2013-ban a Kancsendzöngán elhunyt Erőss Zsolt után a második magyar hegymászó, aki felért a Manaszlu csúcsára.
okt. 19
15:06
El Clásico: Ekkor lesz a Real Madrid-Barcelona csúcsderbi (Agroinform)
Sajnos a spanyol csúcsderbi éppen egy időpontban lesz egy Juventus-Milan rangadóval.
okt. 19
15:15
Eb 2016: Mindig gólt lövök a magyaroknak. Vissza kellene térnem? – Carew (She)
Eb-pótselejtezős ellenfelünk, Norvégia korábbi válogatott labdarúgói nem tartanak a mieinktől.
okt. 19
15:17
Játékossors: Csiki Madrid után újra itthon, de Amerikába menne (She)
Mint arról a Nemzeti Sport Online már beszámolt, az MTK-tól nyáron távozó Csiki Norbert október elejétől a madridi Alcorcónnal edzett, de már akkor jeleztük, szeretne az Egyesült Államokba igazolni. Jelen állás szerint közel áll ahhoz, hogy télen szerződést is kössön valamelyik MLS-csapattal, addig viszont Magyarországon edz.
okt. 19
15:33
A Szolnok és az OSC bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára (Infostart)
Négy magyar pólócsapat is vízbe szállt a hétvégén a nemzetközi kupák mérkőzésein. A mérleg 75 százalékos: a Szolnok és az OSC bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára, a Szeged továbblépett az Eurokupában, a Ferencváros ellenben elvérzett ugyanott.

Keresés