2015. október 11. vasárnap

okt. 11
0:18
Videó: óriási hangulat a budapesti maratoni fesztiválon (She)
Több mint tízezer futó vett részt az idén először kétnapos budapesti maratoni fesztivál első napján a Városligetben. Videoriport a versenyekről.
okt. 11
0:36
NS: az álom kapujában; északír egybeforrasztás – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
okt. 11
0:40
Vasárnapi sportműsor: hajrá, magyarok! Hajrá, Feröer! (She)
A magyar válogatott számára elérkezett az Európa-bajnoki selejtezősorozat csoportkörének utolsó napja. Bernd Storck csapata vasárnap úgy is kiharcolhatja az egyenes ági kijutást, hogy ne kelljen izgulni a  hétfői és keddi eredmények miatt. Ehhez több pontot kell szereznie Görögországban, mint amennyit a románok gyűjtenek Feröeren. A női kézilabda-válogatott is az Eb-ért játszik, Finnországban lép…
okt. 11
0:54
Rögbi-vb: Skócia vergődve a nyolc között, Ausztrália jön (She)
Ausztrália 15–6-ra legyőzte Walest a londoni Twickenham stadionban, ezzel megnyerte az A-csoportot a rögbi-világbajnokságon. Ez volt sorozatban a walesiek 11. veresége az ausztrálokkal szemben, a széria 2008 óta tart.
okt. 11
1:12
Labdarúgás: az újabb Eb-résztvevő csapatok (Infostart)
Szombaton az olasz, a belga és a walesi válogatott biztosította helyét a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon, így már 12 együttes részvétele biztos a 24 csapatos kontinensviadalon.
okt. 11
7:12
Légiósok: Németh Krisztián díjat kapott amerikai klubjánál (She)
A magyar válogatott csatárt, Németh Krisztiánt választották meg a szezon felfedezettjének az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Sporting Kansas Citynél.
okt. 11
7:48
Konf. Kupa: az USA legyőzésével Mexikó kijutott a tornára (She)
Az Arany-kupa-győztes Mexikó hosszabbítás után 3–2-re legyőzte a 2013-as kontinensbajnok Egyesült Államok válogatottját, ezzel kvalifikálta magát a 2017-es Konföderációs Kupára, amelyet Oroszországban rendeznek meg.
okt. 11
8:42
Videó: Drogba ismét megvillant, kilenc meccsen kilenc gól (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Montreal Impact idegenben 1–0-ra legyőzte a Colorado Rapids együttesét. A vendégek győztes gólját Didier Drogba szerezte, aki a 15. percben szabadrúgásból talált be. A 37 éves elefántcsontparti kiválóság kilencedik meccsén a kilencedik találatát jegyezte a Montrealban.
okt. 11
8:51
Női kézilabda: Húszgólos favoritok kézis lányaink (Agroinform)
Szlovákia legyőzése után talán még egyszerűbb feladat vár Szucsánszkiékra, akik vasárnap Finnországban lépnek pályára.
okt. 11
9:00
MotoGP: a szamuráj lecsapott; Rossi növelte előnyét (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján a királykategóriában Dani Pedrosa 50. futamgyőzelmét aratta, míg Valentino Rossi 18 pontra növelte előnyét összetettben Jorge Lorenzo előtt. A friss Moto2-es bajnok Johann Zarco ma is bizonyított, míg Moto3-ban Dani Kent egyelőre még nem ünnepelhetett.
okt. 11
9:18
Liverpool: 10 dolog, amit biztosan nem tudott Kloppról (She)
A várakozásoknak megfelelően a Liverpool hivatalosan is bejelentette, hogy Jürgen Klopp az együttes új menedzsere. Az angol szurkolók a bejelentés előtt összegyűjtöttek tíz érdekességet a német szakemberről. Például tudott arról, hogy Kloppnak hajbeültetése volt?
okt. 11
9:36
Győzni kell! 44 év után az Eb kapujában a fociválogatott (Blikk)
Athén – Nem sok babér termett az elmúlt évtizedekben a magyar labdarúgó-válogatott számára Görögországban. Bernd Storck szövetségi kapitány együttesének meg kell törnie az átkot, ha egyenes úton akar kijutni a 2016-os Európa-bajnokságra, győzni kell.
okt. 11
9:54
NHL: a Rangers háromból hármat nyert, óriási Flyers-zakó (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a New York Rangers hazai pályán 5–2-re megverte a Columbus Blue Jackets együttesét, így 2008 után ismét három győzelemmel kezdte a szezont. A Philadelphia Flyers súlyos vereséget szenvedett a Florida Panthers vendégeként, a Dallas Stars hatot kapott a Colorado Avalanche-től, míg a címvédő Chicago Blackhawks…
okt. 11
10:03
Férfi kézilabda BL: Ez az idegenbeli siker sokat érne a Szegednek (Agroinform)
Juan Carlos Pastorék második győzelmükre készülnek a BL-ben, az ellenfél a dán Kolding lesz.
okt. 11
10:12
Tenisz: Gálfi Dalma első 25 ezres tornagyőzelmét aratta (She)
Gálfi Dalma megszerezte élete első 25 ezer dolláros tornagyőzelmét, amely egyben ötödik profi sikere volt! A 17 éves magyar lány a múlt heti 15 ezres megnyerése után is Ausztráliában maradt, a 25 ezres Cairns Tennis International ITF-tornán tündökölt – számolt be róla a magyar szövetség.
okt. 11
10:14
MU: 450 óra alatt felhúzta az Old Traffordot, ilyet még nem látott! (She)
Egy elszánt Manchester United-drukker nem sajnálta a szabad idejét, több mint 450 órát szentelt annak, hogy gyufaszálakból felépítse az Old Trafford mását.
okt. 11
10:39
EURO 2016: Íme, így látják az esélyeket tippmestereink (Agroinform)
Rengeteg a kérdés a Görögország-Magyarország meccs előtt, amelyeket tippmestereink is alátámasztanak.
okt. 11
10:48
Videó: flegmaember? Mi ez az Ödegaard-labdalevétel? (She)
Norvégia 2–0-ra legyőzte Máltát szombaton a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőmérkőzésén. Martin Ödegaard a találkozó előtt nem mindennapi módon vette le a labdát, kérdés, hogy a norvég csodatininek minden ilyen természetesen megy a pályán vagy flegmázott mozdulatával. Mit gondol róla?
okt. 11
11:24
F1: Sainz zöld utat kapott, elindul az Orosz Nagydíjon (She)
Carlos Sainz Jr. az Orosz Nagydíj sportfelügyelői után az FIA főorvosától is megkapta a rajtengedélyt Szocsiban, így részt vesz a 13 órakor kezdődő 53 körös futamon.
okt. 11
11:42
Válogatott: „Hazudnék, ha azt mondanám, nem matekozunk” (She)
A magyar labdarúgó-válogatott a pireuszi Karaiszkakisz Stadionban zárja vasárnap 18.00-kor az Eb-selejtezők F-csoportjának küzdelmeit. A kijutást érő 2. hely megszerzésére még van esély (több pontot kell szerezni, mint a Feröeren pályára lépő Romániának), a magyar csapat pedig jelenleg élen áll a legjobb csoportharmadikok összevetésében. A mieink középpályása, Tőzsér Dániel a Nemzeti…
okt. 11
11:51
EURO 2016: Lewandowskiék vagy Keane-ék? (Agroinform)
A lengyelek és az írek egymás ellen döntik el, hogy ki jut ki egyenes ágon az Eb-re, és ki játszik pótselejtezőt.
okt. 11
12:18
Eb 2016: mindegy, mit játszanak, távozhat a román kapitány (She)
A román labdarúgó-válogatott biztosan kijut a jövő évi Európa-bajnokságra, ha a selejtezősorozat utolsó fordulójában idegenben legyőzi Feröert. Anghel Iordanescu szövetségi kapitány alatt azonban továbbra is inog a kispad, és ez akkor sem változna meg, ha a románok teljesítenék a kitűzött célt.
okt. 11
12:36
F1: Orosz Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Egy napja Carlos Sainz Jr.-ért aggódtunk, ma viszont már a Toro Rosso pilótájával kiegészülve 20 autó sorakozhatott fel a rajtrácson az Orosz Nagydíjon. Az első sor a Mercedesé volt, de Nico Rosberg kiesésével biztossá vált, hogy  nem arat kettős győzelmet a páros. Kövesse velünk az 53 körös versenyt!
okt. 11
12:54
Nagy-Britanniában is bemutatkozott a Saul fia című film (Metropol)
Nemes Jeles László többszörösen díjazott alkotása is versenyzik a rangos seregszemlén.
okt. 11
13:03
EURO 2016: Tetőfokán az izgalmak, jön az utolsó forduló (Agroinform)
A következő három nap eldől, melyik 19 csapat csatlakozik Franciaországhoz az Eb-n.
okt. 11
13:12
Barca: a sebesség mámorít? Neymar Ferrarival száguld (She)
Neymart, a Barcelona labdarúgócsapatának 23 éves sztárját tűzpiros Ferrarijában kapták lencsevégre. Mint azt az alábbi videó jól mutatja, a brazil zseni nem is zavartatta magát, rendesen rálépett a gázra.
okt. 11
13:30
Úszás: Kovács Ágnest beiktatták a halhatatlanok közé (She)
Ötvenezer néző előtt beiktatták az Arizona State University halhatatlanjai közé Kovács Ágnest. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő 2001 és 2005 között volt az egyetemi úszócsapat tagja.
okt. 11
13:30
Ötvenezer ember előtt iktatták be Kovács Ágnest (Metropol)
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő 2001 és 2005 között volt az egyetemi úszócsapat tagja. Most halhatatlan lett.
okt. 11
13:48
Ötvenezer ember előtt iktatták be Kovács Ágnest az Arizona Állami Egyetem halhatatlanjai közé (Infostart)
Ötvenezer néző előtt beiktatták az Arizona State University halhatatlanjai közé Kovács Ágnest. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő 2001 és 2005 között volt az egyetemi úszócsapat tagja.
okt. 11
13:48
Eb 2016: Bale ritkán értékel ilyen boldogan vereség után (She)
Mint arról beszámoltunk, az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjának kilencedik fordulójában Wales idegenben 2–0-ra kikapott Bosznia-Hercegovinától, ennek ellenére biztossá vált az Eb-részvétele. A vendégek klasszisa, Gareth Bale a meccs után elmondta, sohasem volt még ilyen boldog vereség után.
okt. 11
13:50
Tenisz: Muguruza nyerte meg a pekingi tornát, hétfőtől negyedik (She)
A spanyol Garbine Muguruza 7:5, 6:4-re legyőzte Bacsinszky Tímeát a pekingi kemény pályás teniszverseny döntőjében, ezzel pályafutása eddigi legjelentősebb tornagyőzelmét aratta.
okt. 11
13:52
Videó: Grosjean nagy balesete, ripityára törte az autóját (She)
Romain Grosjean darabokra törte autóját az Orosz Nagydíj 12. körében, miután Jenson Button mögött száguldva egy hosszú balkanyarban megcsúszott az autója. A védőfal korlátját javítani kellett a becsapódás után, de a francia pilóta szerencsére nem sérült meg súlyosan. A futam rajtjánál Hülkenberg és Ericsson ütközött a 2-es kanyarban, így fel kellett adniuk a versenyt.
okt. 11
14:06
Pekingi tenisztorna - Muguruza diadalmaskodott (Infostart)
Garbine Muguruza nyerte a pekingi keménypályás tenisztorna női versenyét. Az ötödik helyen kiemelt spanyol játékos a vasárnapi döntőben a magyar származású svájci Timea Bacsinszkyt győzte le két játszmában.
okt. 11
14:06
Durva ütközés! Grosjean ripityára törte autóját - videó (Blikk)
Szocsi - Több mint 200 kilométer/órás sebességgel csapódott a falnak Romain Grosjean (29) autója a Forma-1-es Orosz Nagydíjon.
okt. 11
14:15
Sportfogadás: Vasárnap, tehát NFL-kombi! (Agroinform)
Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL ötödik játékhetére.
okt. 11
14:24
MTK: A világ bizony elszaladt mellettünk – Garami (She)
A rekordszámú, 796 NB I-es labdarúgó-mérkőzést maga mögött tudó mester, Garami József az új bajnokságban az MTK szakmai igazgatójaként dolgozik tovább. Ismét közvetlen kapcsolatba került az utánpótlás-neveléssel, amelyben a szakmai karrierjének kezdetén, közel két évtizeden át, sikeresen tevékenykedett.
okt. 11
14:26
Vb 2018: megsérült a brazil, a Real Madrid ellen sem játszhat (She)
Térdsérülése miatt hetekig nem léphet pályára David Luiz, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának középhátvédje.
okt. 11
14:42
Japán Nagydíj - Pedrosa nyert, Rossi növelte előnyét (Infostart)
A spanyol Dani Pedrosa idénybeli első futamgyőzelmét aratta a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei 15. versenyén, a vasárnapi Japán Nagydíjon.
okt. 11
15:00
Hamilton nyerte az Orosz Nagydíjat (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Orosz Nagydíjat, s 66 pontra növelte az előnyét az összetett pontversenyben.
okt. 11
15:18
F1: Rosberg kiesett, Hamilton nyert Vettel és Pérez előtt (She)
Nico Rosberg műszaki hibáját követően Lewis Hamilton nyerte meg az Orosz Nagydíjat, megelőzve Sebastian Vettelt, aki ezzel feljött a második helyre a vb-pontversenyben, s 66 ponttal áll az angol mögött. A Mercedes hat pontra van a konstruktőr-vb-cím megnyerésétől, de ha az utolsó körben Valtteri Bottast kilökő Kimi Räikkönen időbüntetést kap, a stuttgarti gyár már ma bebiztosíthatja újabb…
okt. 11
15:36
Női kézilabda Eb-selejtező - Könnyed győzelem Finnországban (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott könnyedén nyert a finn csapat otthonában az Európa-bajnoki selejtezősorozat 2. fordulójában vasárnap.
okt. 11
15:36
Golf: ritka családi boldogság, nagy amerikai csapatsiker (She)
Az Egyesült Államok férfi golfválogatottja nyerte meg a kétévente sorra kerülő, az idén a dél-koreai Incshonban megrendezett Presidents-kupát, miután nagy csatában 15.5–14.5-re legyőzte a házigazda nemzetközi csapatot.
okt. 11
15:36
Németh és Storck is „hazai pályán" a görögök ellen (Blikk)
Athén – A magyar labdarúgó-válogatott csatára és szövetségi kapitánya minden fűszálat ismer az Európa-bajnoki selejtező helyszínén.
okt. 11
15:54
Djokovic esélyt sem adott Nadalnak (Infostart)
Sorozatban negyedszer, összességében pedig hatodszor nyerte meg Novak Djokovic a pekingi keménypályás tenisztorna férfi versenyét.
okt. 11
15:54
Görög–magyar: története 900. meccsét játssza a válogatott (She)
Nem mindennapi mérföldkőhöz érkezik a magyar labdarúgó-válogatott Pireuszban: 900. hivatalos mérkőzését játssza az Európa-bajnoki selejtezőn két internetes forrás szerint is.
okt. 11
15:54
Könnyed győzelem Finnországban (Metropol)
Kimagaslik az Eb-selejtező csoportjából a magyar válogatott.
okt. 11
15:56
Magyar–feröeri: kórházban volt Böde apja – titkolták előle (She)
Két nappal a Feröer elleni Eb-selejtező előtt kórházba szállították Böde Dániel édesapját, Böde Istvánt, ám a csatár a csütörtöki találkozóig nem tudott róla – a család nem akarta ezzel terhelni.
okt. 11
15:56
Hamilton nyert, közeledik a címvédéshez (Metropol)
Rosberg kiesett az Orosz Nagydíjon, Vettel ismét a dobogóra állhatott. Világbajnok a Mercedes.
okt. 11
15:58
Djokovic esélyt sem adott Nadalnak (Metropol)
Sorozatban negyedszer, összességében pedig hatodszor nyerte meg Novak Djokovic a pekingi tornát.
okt. 11
16:30
PL: a Chelsea-t kikosarazták, a Barca lecsap a 21 évesre? (She)
A katalán Mundo Deportivo sportlap vasárnapi számában négy hátvédet nevezett meg, akik esélyesek arra, hogy a következő szezontól az FC Barcelona védelmét erősítsék.

Keresés