2015. október 18. vasárnap

okt. 18
0:15
A Videoton három góllal legyőzte a Honvédot (Infostart)
A címvédő Videoton hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 18
0:15
Eurofutball: nyolcat vágott a bajnok, mesternégyest a csatár (She)
Mielőtt nyugovóra térnénk, még néhány morzsa, amit összesöpörtünk az európai futballporondról.
okt. 18
0:19
Paksi vereségével folytatta rossz sorozatát az Újpest (Infostart)
Az Újpest szombaton egygólos vereséget szenvedett Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.
okt. 18
0:19
Vasárnapi sportműsor: ellenfelet kapunk az Eb-pótselejtezőre (She)
A vasárnapi sportműsor sokak által leginkább várt része délelőtt kezdődik, ekkor sorsolják ugyanis a labdarúgó Eb-pótselejtező párosítását, a magyar válogatott ellenfelet kap. Az olasz bajnokságban Napoli–Fiorentina és Inter–Juventus rangadót rendeznek. Megkezdi szereplését a BL-ben a Fradi női kézilabdacsapata, este pedig kiderül, melyik országnak van a legjobb férfi röplabda-válogatottja…
okt. 18
0:23
Hetet rúgott a sereghajtónak a Debrecen (Infostart)
A házigazda Debrecen kiütéses, hétgólos győzelmet aratott szombaton a sereghajtó Békéscsaba felett a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.
okt. 18
0:27
Ötgólos mérkőzésen nyert vendégként az MTK (Infostart)
Az MTK a Puskás Akadémia stadionjában gyűjtötte be a három pontot szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.
okt. 18
0:31
Először nyert idegenben a Diósgyőr (Infostart)
A DVTK 1-0-ra győzött az újonc Vasas otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 12. fordulójában, ezzel első idegenbeli sikerét aratta a szezonban.
okt. 18
0:35
Férfi vízilabda ob I - Kilencgólos pécsi siker a KSI ellen (Infostart)
Meglepően nagy különbséggel, kilenc góllal győzött a Pécs a KSI ellen a férfi vízilabda ob I szombati játéknapjának zárómérkőzésén.
okt. 18
7:39
Tenisz: Djokovics Tsongán is átgázol? (Agroinform)
Vasárnap délelőtt Novak Djokovics és Jo-Wilfried Tsonga 21. alkalommal méri össze tudását a sanghaji torna döntőjében.
okt. 18
7:45
NHL: a Montreal erre még soha nem volt képes korábban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Montreal Canadiens 4–1-re legyőzte a Detroit Red Wingst, ezzel a franchise történetében először hat (rendes játékidőben elért) sikerrel kezdte a szezont.
okt. 18
8:21
Kaszimdzsanov nyerte a Highlander Kupát az első Világsakkfesztiválon (Infostart)
Ruszlam Kaszimdzsanov korábbi világbajnok üzbég nagymester nyerte a Highlander Kupát és a győzelemért járó hatmillió forintot a Várkert Bazárban szombaton megtartott első Világsakkfesztiválon, amelynek ötletgazdája és főszervezője Polgár Judit.
okt. 18
8:23
Győzelemmel folytatta az FTC az Eurokupát (Infostart)
Az orosz Kazanytól elszenvedett 8-6-os vereség után győzelemmel folytatta szereplését a Ferencváros férfi vízilabdacsapata az Eurokupa második selejtezőkörében: a zöld-fehérek a nápolyi tornán 7-6-ra verték a házigazda Aquachiarát szombat este.
okt. 18
8:25
Győzelemmel javított a Szeged az Eurokupában (Infostart)
Akárcsak Nápolyban az FTC, Splitben a Szeged is győzelemmel folytatta szereplését a férfi vízilabda Eurokupa második selejtezőkörében: a horvátországi torna második napján a csongrádiak a házigazda Jadran Split együttese felett diadalmaskodtak öt góllal.
okt. 18
8:27
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
A Ferencváros megőrizte veretlenségét és a tabella élén maradt, míg a Debrecen az újonc Békéscsaba felett aratott kiütéses sikerrel és a Haladás fővárosi vereségével feljött a második helyre a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.
okt. 18
9:15
Videó: útban volt neki, őrült tempónál megfejelte a madarat (She)
Andrea Iannone őrült tempóval ütött el egy sirályt a MotoGP Ausztrál Nagydíján. Az olasz motoros később az első helyről visszaesett a harmadikra, Marc Márquez és Jorge Lorenzo is előtte végzett.
okt. 18
9:45
Serie A: Ez lesz a forduló igazi rangadója! (Agroinform)
Az olasz bajnokság két legjobb formájában lévő csapata játssza a forduló egyik nagy derbijét.
okt. 18
10:09
Kvíz: stadionok, szokatlan szemszögből – felismeri mindet? (She)
Legújabb kvízjátékunkban egyszerűen meg kell tippelni, hogy melyik híres vagy kevésbé híres labdarúgó-stadiont látja a képen. Nagyon könnyű és extrém nehéz kérdésekkel is készültünk.
okt. 18
10:45
Eb 2016: nemsokára eldől, kivel vívjuk a pótselejtezőt – ÉLŐ! (She)
Nemsokára kiderül, melyik válogatottat kell kiütnünk az Európa-bajnoki részvételért a kontinenstorna pótselejtezőjén, kövesse az UEFA-sorsolást az NSO-val! Előzmények: ha leheletnyivel is, de Magyarország megelőzte Dániát koefficiens-rangsorban, válogatottunk ezért kiemeltként várhatja a franciaországi Eb előtti pótvizsgák sorsolását. Becsüljük meg a helyzetet, a vasárnap 11.20 órakor kezdődő…
okt. 18
10:47
Videó: Djokovics és Murray az „év labdamenetét” hozta össze (She)
Novak Djokovics 6:1, 6:3-ra nyert Andy Murray ellen a sanghaji kemény pályás tenisztorna elődöntőjében, így ő lesz Jo-Wilfried Tsonga ellenfele a fináléban. A találkozón a két klasszis a Sky Sports televíziócsatorna szerint az év labdamenetét hozta össze. Ön mit gondol róla?
okt. 18
11:15
EURO 2016: Norvégiával játszunk a pótselejtezőn (Agroinform)
Bernd Storck csapata idegenben kezd a norvég válogatott ellen.
okt. 18
11:21
NB I: a csapatok a pályákkal, Halmosi a bíróval is megküzdött (She)
Az utóbbi időszak nagy esőzései miatt a csapatoknak nemcsak az ellenféllel kellett megküzdeniük, hanem a csúszós, néhol mély talajú pályákkal is, így nem csoda, hogy a mérkőzések rengeteg izgalmas pillanatot tartogattak. Tekintse meg a labdarúgó NB I 12. fordulójáról összeállított képgalériánkat.
okt. 18
11:23
Válogatott: tényleg mindenki minket akar – az UEFA honlapján is (She)
Az UEFA élő hírfolyamában még ma délelőtt is kérdezték a lehetséges ellenfelekről a helyi szakírókat. „Természetesen” Írországban és Szlovéniában is minket szeretnének.
okt. 18
11:25
Versenytánc: magyar vb-érem és masters-győzelem Nizzában (She)
Fantasztikus magyar sikerrel ért véget a franciaországi Nizzában megrendezett European Masters Games. A latintáncok senior II-es kategóriájában ugyanis a Kiss Mihály, Farkas Monika duó aranyérmes lett.
okt. 18
11:39
Válogatott: Norvégiával küzdünk meg az Eb-ért (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni központjában elkészítették a 2016-os Európa-bajnokság pótselejtezőjének párosítását. A magyar válogatott kiemeltként Norvégiát kapta meg, az első mérkőzést idegenben játsszuk le.
okt. 18
11:57
Férfi vízilabda Eurokupa - Nem jutott tovább az FTC (Infostart)
Nem jutott tovább a Ferencváros férfi vízilabdacsapata az Eurokupa második selejtezőköréből, miután a zöld-fehérek a nápolyi négycsapatos torna vasárnapi zárónapján döntetlenre végeztek az orosz Kirisivel. A negyeddöntőbe kerüléshez nyernie kellett volna a magyar együttesnek.
okt. 18
11:57
Pótselejtező: Norvégián át vezet az út az Eb-re! (Blikk)
Nyon – Kisorsolták az Európa-bajnoki pótselejtező párosításait.
okt. 18
11:57
Eb 2016: Ön szerint búcsúztatjuk Norvégiát, kijutunk az Eb-re? (She)
Norvégia lesz a magyar válogatott ellenfele a 2016-os Európa-bajnokság pótselejtezőjén. Ön szerint Bernd Storck együttese kiharcolja az Európa-bajnoki részvételt?
okt. 18
11:59
Norvégia ellen játszik a magyar válogatott a pótselejtezőben (Infostart)
A magyar labdarúgó válogatott Norvégiával játszik, az Európa-bajnoki selejtezősorozat pótselejtezőjében november közepén, miután az Európai Labdarúgó-szövetség elkészítette a párosítást. A magyar-norvég párharc első meccsét november 12-én csütörtökön, a visszavágót november 15-én, vasárnap rendezik.
okt. 18
12:15
Korrupciós botrány! A német szövetség megvette a vb-rendezést? (Blikk)
Berlin – A Német Labdarúgó-szövetséget (DFB) is elérte a nemzetközi szövetséget (FIFA) behálózó korrupciós botrány. A Spiegel magazin értesülései szerint a DFB „fekete kasszát" tartott fent, amelyből  megvesztegetéseket finanszírozott.
okt. 18
12:15
Válogatott: 34 éve nem győztük le a norvégokat – ezt kell tudni az ellenfélről (She)
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatottnak Norvégiával kell megküzdenie a 2016-os Európa-bajnoki részvéteklért. Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat az ellenfélről. A két mérkőzést november 12-én (idegenben) és 15-én (itthon, az Üllői úton) játsszuk.
okt. 18
12:17
Válogatott: Nem foglalkozom az ellenféllel, a mi teljesítményünk dönt – Király (She)
Magyarország Norvégiával játszik a labdarúgó Európa-bajnokságra jutásért. A pótselejtező első mérkőzéseit november 12–14. a visszavágókat 15–17 között rendezik. A magyar válogatott idegenben kezdi a párharcot. Az NSO Tv Király Gábort és Tőzsér Dánielt kérdezte a sorsolásról és nemzeti csapatunk következő két meccséről.
okt. 18
12:18
Norvégia lesz az ellenfél az Eb-pótselejtezőn (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott a norvég csapatot kapta ellenfélül a 2016-os, franciaországi Európa-bajnokság novemberi pótselejtezőjére.
okt. 18
12:33
Válogatott: „A legjobb, amit kaphattunk” – korábbi norvég kapitány (She)
Nils Johan Semb szerint a lehető legjobb ellenfelet kapták az Európa-bajnoki pótselejtezőre a norvégok. Mint ismert, Norvégia Magyarország ellen harcolhat az Eb-részvételért.
okt. 18
12:35
Válogatott: megvannak az időpontok, ekkor játszunk a norvégokkal (She)
Megvannak a pontos dátumok az Európa-bajnoki pótselejtezőkre. A norvégok elleni idegenbeli fellépés november 12-én lesz, míg a visszavágót három nappal később rendezik a Ferencváros pályáján, az Üllői úti stadionban.
okt. 18
12:45
Serie A: A Juventus még így is esélyese a Derby d'Italiának (Agroinform)
A tabella alapján az Inter várhatja kedvezőbb helyről a derbit, de a forma a Juventusnak kedvez.
okt. 18
12:51
Férfi vízilabda Eurokupa - Negyeddöntős a Szeged (Infostart)
Bejutott a legjobb nyolc közé a Szeged férfi vízilabdacsapata az Eurokupában, miután a második selejtezőkör utolsó fordulójában gólzáporos meccsen nyert az olasz Canottieri Napoli ellen a horvátországi Splitben rendezett négycsapatos tornán.
okt. 18
12:51
Sanghaji tenisztorna: megvan Djokovics idei 9. tornagyőzelme (She)
A világelső Novak Djokovics nyerte a 4.7 millió dollár (1.3 milliárd forint) összdíjazású sanghaji keménypályás férfi tenisztornát.
okt. 18
13:09
Válogatott: Itt már nincs mellébeszélés, a jobb csapat jut ki az Eb-re – Tőzsér (She)
Magyarország Norvégiával játszik a labdarúgó Európa-bajnokságra jutásért. A pótselejtező első mérkőzéseit november 12–14. a visszavágókat 15–17 között rendezik. A magyar válogatott idegenben kezdi a párharcot. Az NSO Tv-nek Tőzsér Dániel mondta el, hogy mit vár a két meccstől.
okt. 18
13:21
Sportfogadás: Sört, popcornt bekészíteni - jön az NFL-dömping! (Agroinform)
Vasárnap három NFL-mérkőzést is képernyőre tűz a Sport TV, tippmestereink ezeket vették most górcső alá.
okt. 18
13:45
Női kézi BL: indul a jegyárusítás a budapesti final fourra (She)
Október 18-án 16 órakor indul a jegyárusítás az idény női klubkézilabdás csúcseseményére, a Bajnokok Ligája májusi 7-8-i négyes döntőjére. A szurkolók október végéig 15 százalék kedvezménnyel válthatják meg belépőiket az ehffinal4.com oldalon.
okt. 18
13:47
Válogatott: Nem világverő alakulat a norvég, Magyarország elégedett lehet – Kovács Péter (She)
Magyarország Norvégiával játszik a labdarúgó Európa-bajnokságra jutásért. A pótselejtező első mérkőzéseit november 12–14. a visszavágókat 15–17 között rendezik. Nemzeti csapatunk idegenben kezdi a párharcot. Az NSO Tv az évek óta Norvégiában légióskodó, jelenleg a Sarpsborg 08 FF együttesében játszó magyar válogatott futballistát, Kovács Pétert kereste telefonon.
okt. 18
15:18
Négy magyar aranyérem a szkander vk-n (Metropol)
Ivánfi Brigitta a nők +65 kilogrammos súlycsoportjában jobb és bal kézzel is diadalmaskodott.
okt. 18
15:33
Szellő és Harcsa nagy estéje (Blikk)
Budapest — A törölköző vetett véget Szellő Imre (32) helyett a Millenáris Teátrumban rendezett Felix Promotion profi ökölvívó gála főmérkőzésének.
okt. 18
15:33
Norvégia: kedvező opció, teljesült kívánság – rólunk mondták (She)
A norvég keretből három játékos nyilatkozott a labdarúgó Eb-pótselejtező mai sorsolása kapcsán a dagbladet.no-nak. Mint ismeretes, Norvégia Magyarországgal találkozik majd.
okt. 18
15:36
Már lehet jegyet kapni az Eb-pótselejtezőre (Metropol)
Elkezdődött a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjének hazai visszavágójára.
okt. 18
15:51
Elindult a jegyértékesítés az Eb-pótselejtező hazai mérkőzéseire (Infostart)
Elkezdődött a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjének hazai visszavágójára, amelyet november 15-én, 20.45 órakor Norvégia csapatával vív a nemzeti együttes a Groupama Arénában.
okt. 18
15:51
Norvégia: játékos a Realból és a Herthából – a legutóbbi keret (She)
A Nemzeti Sport Online megnézte, hogy a pótselejtezőn a mieinkre váró norvég válogatott milyen kerettel vágott neki az Eb-selejtezősorozat legutóbbi fordulójának, a Málta elleni hazai és az Olaszország elleni idegenbeli meccsnek.
okt. 18
16:09
Videó: szándékosan ledobták a sérült játékost a pálya szélén? (She)
Rengeteg bakit láttunk már a pályán, amikor a sérült játékos az ápolással rosszabbul járt, mint gondolta. Azonban ami a Larisza–Ergotelisz (2–1) görög másodosztályú mérkőzésen történt, arra nem sok példát látni. Komédia vagy tragédia? Döntse el Ön!
okt. 18
16:45
NB II: váci pont a szegediek vendégeként (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Vác döntetlent ért el a Szeged vendégeként. A váciak találatát egy hazai öngól jelentette.
okt. 18
17:21
Fradi-siker a női BL-ben: egy tucat közte a horvátok ellen (She)
Nagy különbséggel, biztosan nyert a női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában a Ferencváros. A horvát Podravka Koprivnica egyetlen percre sem tudta megszorítani a zöld-fehéreket. Ezzel a csoport leggyengébbje ellen megvolt a kötelező győzelem, és mivel a csoport másik találkozóján döntetlen született, a Ferencváros az élre állt.

Keresés