2015. október 7. szerda

okt. 7
0:00
U16: két góllal nyertünk idegenben Dánia ellen (She)
Az U16-os magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–0-ra győzött idegenben Dánia ellen.
okt. 7
0:18
Szerdai sportműsor: kezdődik az NHL; Löwen–Kiel (She)
Szerdán – magyar idő szerint csütörtök hajnalban – kezdődik az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 2015–2016-os idénye. A címvédő Chicago Blackhawks az előző alapszakaszt megnyerő New York Rangerst látja vendégül. Löwen–Kiel rangadót rendeznek a német férfi kézilabda-bajnokságban, valamint folytatódnak a rögbi-vb küzdelmei és az ázsiai tenisztornák. Íme, a mai sportműsor.
okt. 7
7:48
Vb 2018: megdőlhet a brazil gólrekord – és Neymar sehol! (She)
Neymar eltiltás miatt nem játszhat a brazil labdarúgó-válogatott első két vb-selejtezőjén, Kaká viszont meghívót kapott – utóbbi akár hazája gólrekorderévé is előléphet a következő héten.
okt. 7
7:48
Joe Kovacs: vérében van a sport (Metropol)
A világbajnok amerikai súlylökő már az olimpiára készül, és újra szívesen ellátogatna Magyarországra.
okt. 7
8:06
WNBA: kiakadt az olimpiai bajnok, dühöng az edzője (She)
Egyenlített a Minnesota Lynx a női NBA döntőjében: Cheryl Reeve csapata hazai pályán 77–71-re nyert az Indiana Fever ellen az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc második mérkőzésén szerda hajnalban. A Fever úton volt az újabb bravúr felé, edzője dühében a bírókat is célba vette.
okt. 7
8:06
Futás a fogyatékos gyerekekért (Metropol)
Az olimpiai bajnok vívó Szilágyi Áron is tagja annak a sztárcsapatnak, mely elindul vasárnap a 30. SPAR Budapest Maratonon.
okt. 7
9:00
Kajak-kenu: Douchev-Janics párja elfogadta Fazekas-Zur ajánlatát (She)
Fontos döntéssel a háta mögött kezdte meg a felkészülést a 2016-os idényre az ifjúsági világbajnok Homonnai Luca. A Douchev-Janics Natasával augusztusban 200 méter párosban vb-ezüstérmet szerző tizenhat éves kajakos, feladva a háromszoros olimpiai bajnokkal folytatott közös munkát, az egyéni felkészülésre helyezi a hangsúlyt a következő hónapokban. Ráadásul tavasszal az Egyesült Államokban…
okt. 7
9:18
Rajt szupersztárok nélkül Dél-Amerikában (Infostart)
Csütörtökön megkezdődik a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozata, amelynek kezdetén a legnagyobb sztárok hiányoznak majd.
okt. 7
9:18
Chelsea: döbbenetes – ennyit kap Mourinho, ha kirúgják? (She)
Angliában hetek óta téma José Mourinho menesztése a Chelsea labdarúgócsapatától, a portugál azonban többször is elmondta, nem aggódik. Már azt is tudjuk, miért…
okt. 7
9:20
Videó: Casillast leste az edzésen, ami utána történt, azt soha nem felejti el (She)
A világsztár labdarúgók többsége gyakorlatilag elérhetetlen a szurkolók számára, azonban adott esetben szívesen találkoznak a drukkerekkel, közös fényképet készítenek velük, vagy éppen valamilyen ajándékkal kedveskednek. Ezúttal a Porto spanyol kapusa, Iker Casillas váltotta valóra egy kisfiú álmát az egyik válogatott edzés után.
okt. 7
9:30
EURO 2016: Jövünk két sörrel az UEFA-nak (Agroinform)
Két olyan intézkedést hozott néhány hét alatt a szövetség, amely növeli az Eb-esélyeinket.
okt. 7
9:36
Rögbi-vb: Gál Csaba is beszállt minden idők legnagyobb fordításába (She)
A román válogatott 0–15-ről nyert Kanada ellen az angliai rögbi-világbajnokság csoportkörében: ez a vb-k történetének legnagyobb fordítása.
okt. 7
9:54
Magyar–feröeri: még hétezer jegy van; nem kötelező a kártya (She)
Mégsem zárt kapus mérkőzést játszik a magyar és a feröeri labdarúgó-válogatott csütörtökön az Üllői úti stadionban. A szurkolók a szokott módon és formában juthatnak belépőhöz: szerda délelőtt tíz óra előtt hat kategóriában még hétezer jegy várt gazdára.
okt. 7
10:12
Diétára fogták a magyar focistákat (Blikk)
Lipcse – Tilos gyümölcsöt enni délután, a feleségeknek is órát adtak a helyes főzésről.
okt. 7
10:12
Férfi kézi MK: Csurgó–Tatabánya a 3. fordulóban (She)
A Magyar Kézilabda-szövetségben kisorsolták a férfi Magyar Kupa 3. fordulójának párosítását – többek között Csurgó–Tatabánya mérkőzést is rendeznek majd.
okt. 7
10:14
Brazília: a mesterhetessel berobbanó csatár visszavonult (She)
Bejelentette visszavonulását Afonso Alves, a korábbi nyolcszoros brazil válogatott, 2007-ben Copa América-győztes labdarúgó.
okt. 7
10:30
Videó: a Barca tehetsége sarokkal villant a válogatottban (She)
Az U21-es spanyol labdarúgó-válogatott szerda este Grúziában játszik Európa-bajnoki selejtezőt. A válogatott keretben ott van a Barcelona csatára, Munir El Haddadi, aki remek gólt lőtt a keddi edzésen.
okt. 7
10:30
„Ez felháborító" – Sepp Blatter szerint a jó győzni fog a FIFA-botrányban (Blikk)
Zürich – A FIFA-elnök ellen sikkasztás és hűtlen kezelés miatt folyik nyomozás, ártatlannak vallja magát, s februárig nem távozik.
okt. 7
10:32
Bundesliga: a válogatottak leléptek, a magyar újra edz (She)
A bokasérüléséből felépülő Stieber Zoltán kedden újra edzésbe állt – adta hírül a magyar labdarúgót foglalkoztató német élvonalbeli klub, a Hamburg.
okt. 7
10:42
Tenisz: Nadal már Pospisil ellen megégetheti magát (Agroinform)
Nem kezdett meggyőzően a spanyol klasszis, vajon Pekingben is hamar véget ér számára a torna?
okt. 7
10:48
Férfi kézi: szegedi mezárverés Lázár Bence gyógyulásáért (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata minden Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt mezt cserél az aktuális ellenfelével. Az értékes relikviákat jótékonysági célra használja fel a klub. Hétfő este a Sport Tv stúdiójában a lengyel Kielce játékosai által aláírt mezt licitre ajánlotta fel az együttes, a befolyt összeget pedig a beteg Lázár Bence gyógyulására szánják – számolt be róla a klub hivatalos…
okt. 7
11:06
Liverpool: megvan az egyezség, pénteken bemutatják Kloppot? (She)
Angol lapértesülés szerint a jelenleg klub nélküli Jürgen Klopp beszélt John Henry tulajdonossal, és a következő 24 órában véglegesítik az egyezséget, melynek köszönhetően a német tréner elfoglalhatja a Premier League-ben szereplő Liverpool kispadját.
okt. 7
11:08
Újpest: szombaton a Siófokkal játszanak felkészülési meccset (She)
Szombaton 11 órától a Szusza Ferenc Stadionban felkészülési mérkőzést vív egymással az élvonalbeli Újpest és az NB II-es Siófok.
okt. 7
11:24
Úszás: Mányoki Attila a Catalina-csatornát is átúszta (She)
Mányoki Attila a Los Angeleshez közeli Catalina-csatornát is átúszta, méghozzá 11 óránál rövidebb idő alatt – derült ki abból a beszámolóból, amelyet újabb sikeréről juttatott el a magyar hosszútávúszó az MTI-hez.
okt. 7
11:24
Mányoki Attila a Catalina-csatornát is átúszta (Metropol)
A Los Angeleshez közeli Catalina-csatornát 11 óránál rövidebb idő alatt úszta át.
okt. 7
11:42
Vb 2018: pályán az ország, amely még sosem selejtezett (She)
Különleges pillanatok várnak szerda délután Dél-Szudánra: a 2011 óta független állam labdarúgó-válogatottja ma a fővárosban, Jubában lejátssza története első világbajnoki selejtezőjét. A 2018-as vb kvalifikációs sorozatának keretében megvívandó meccsen Mauritánia lesz az ellenfél.
okt. 7
11:44
Kézi: máris megtalálták Kielben a sérült beálló helyettesét (She)
A korábbi sajtóhíreknek megfelelően a francia válogatott Igor Anic pótolja a hosszú időre kidőlő Patrick Wienceket a THW Kiel csapatánál. A Nantes-ból távozó kézilabdázó a szezon végéig írt alá.
okt. 7
12:18
Videó: két éve még Kloppnak könyörgött, most megkapja? (She)
Mint arról beszámoltunk, brit lapértesülések szerint megegyezett egymással Jürgen Klopp és az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool vezetősége. A hírnek minden bizonnyal sokan örülnek, de valószínűleg a szabadúszó újságíró és rendező, Ashish Sharma a legjobban. Ugyanis két évvel ezelőtt egy reklámfilm forgatása közben a rendező mindent megpróbált, hogy…
okt. 7
12:30
Átigazolás: Cristiano Ronaldo jövőjéről beszélt Ancelotti (Agroinform)
Az elmúlt hónapokban a portugál világsztárt szóba hozták több csapattal is, de Ancelotti szerint nem távozik Madridból.
okt. 7
12:36
Kihívások előtt a Fradi pólócsapata (Infostart)
Négy mérkőzést rendeznek ma este a férfi vízilabda E.ON ob I alapszakaszában. Az A csoportban hat órakor kezdődik a Szolnok-Kaposvár és az Eger-Szeged mérkőzés, majd a B csoportban hét órától Ferencváros-Honvéd, fél nyolctól pedig OSC-Vasas meccset rendeznek. Az FTC az előző hétvégén a Szegedet megelőzve nyerte meg az Eurokupa budapesti selejtezőcsoportjának küzdelmeit, ugyanakkor így is erős…
okt. 7
12:36
NB II: nincs edzőkérdés Vácon, töretlen a bizalom Sisa iránt (She)
Gyengén szerepel a labdarúgó NB II-ben az újonc Vác FC, a csapat három szerzett ponttal az utolsó helyen áll a bajnokságban, ennek ellenére a klubnál szóba sem került Sisa Tibor vezetőedző menesztése.
okt. 7
12:48
Tipp: Suljovic levadászhatja Whitlock skalpját is (Agroinform)
A darts World grand Prix szerdai játéknapján a Mensur Soljovic-Simon Whitlock meccsből húznánk hasznot.
okt. 7
12:54
Steaua: manipulálhatták a Dzsudzsákék elleni meccset – nyomoznak a szingapúriak (She)
Magyarázkodni kényszerült a román élvonalban 26-szoros bajnok, a legutóbbi három aranyérmet begyűjtő Steaua Bucuresti, miután a szingapúri hatóságok egy feltételezett fogadási csalás ügyében eljárást indítottak a csapat két 2013-as felkészülési meccse miatt.
okt. 7
12:56
Eb 2016: Pellegrini felháborodott a belga kapitány döntésén (She)
Vincent Kompany továbbra is sérüléssel küzd, így nem játszhat szombaton a belga labdarúgó-válogatott Andorra elleni Európa-bajnoki selejtezőjén, ám arra van remény, hogy a keddi, utolsó körben bevethető lesz.
okt. 7
12:58
Női vízilabda: megvan az új kapitány első kerete (She)
Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a helyszínen tekintette meg a rangos Kirisi-kupán szereplő UVSE és Dunaújváros mérkőzéseit, beszélgetett a játékosokkal, edzőkkel, gyűjtötte ő is a tapasztalatokat. Majd itthon 20-as keretet hirdetett.
okt. 7
13:00
Videoton: Horváthtól nemzetközi szereplést kértünk – Garancsi (She)
Garancsi István, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton elnöke a klub hivatalos honlapjának adott interjújában beszélt az újonnan kinevezett Horváth Ferenccel szembeni célkitűzésekről, az edzőkeresés nehézségeiről és a távlati célokról is.
okt. 7
13:02
Kecskemét: a Fradi játékosa is lila-fehérbe öltözik (She)
A klub volt játékosai közül meghívottként Vladan Csukics és Christian Ebala is pályára lép a Kecskemét labdarúgócsapatának szerda esti gálamérkőzésén, amelyen az MTK lesz a vendég – írja a lila-fehérek hivatalos honlapja.
okt. 7
13:12
Bécsben adott vakszimultánt a világbajnok Carlsen (Infostart)
Bécsben adott öt ellenféllel szemben vakszimultánt Magnus Carlsen, a norvégok világbajnok sakkozója.
okt. 7
13:30
Videó: 36 másodperc, amiből mindenki megérti, milyen Klopp (She)
Jürgen Klopp a brit sajtó szerint már csak egy apró lépésre van a Liverpool labdarúgócsapatától, ennek apropóján pedig az angolok természetesen folyamatosan a gumiarcú német trénerrel foglalkoznak. Az Angliába tartó edzőről most előkerült pályafutása egyik legjobb videója is, avagy 36 másodperc, amiből mindenki megérti, milyen Klopp.
okt. 7
13:32
Megyei foci: 21 gólt szerzett egy meccsen a fiatal csatár (She)
Bár U16-os korosztályról van szó, a bravúr itt is bravúr: Crenkovits Máté, a Siklós fiatal labdarúgója a Szederkény elleni hétvégi bajnoki mérkőzésen 21-szer talált be a kapuba!
okt. 7
13:48
Boksz: Pacquiao még egy meccset vállal, mielőtt visszavonul (She)
Manny Pacquiao, a profi ökölvívás jelenlegi egyik legnagyobb alakja úgy tervezi, hogy még egy meccset vállal, aztán befejezi a pályafutását.
okt. 7
13:50
NB I: hat gól a Paks felkészülési mérkőzésén (She)
Az NB I-es Paks 4–2-re legyőzte az NB II-es Szigetszentmiklóst a két labdarúgócsapat szerdai felkészülési mérkőzésén.
okt. 7
14:06
Kézi: több játékossal is tárgyal a Gyöngyös, míg egytől megvált (She)
A B. Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapatánál azon dolgoznak, hogy véget vessenek az együttes rossz sorozatának. Ennek érdekében több játékossal is tárgyalnak, hogy a sérülteket pótolni tudják, és olyan is van, akitől megváltak.
okt. 7
14:08
Videoton: Egy meccsre is elvállaltam volna – Horváth F. (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton új vezetőedzője, a játékosként Fehérváron több alkalommal is szereplő Horváth Ferenc elmondása szerint nagyon sokat számít neki a klub, ezért akár egy meccsre is elvállalta volna az irányítását. Hiszi, hogy vezetésével az együttes képes lesz kiharcolni a nemzetközi kupaszereplést. Segítőjeként marad a stábnál az eddigi megbízott vezetőedző, Pető Tamás.
okt. 7
14:24
DVTK: „Ez messze nem volt egy nagybetűs csapat” (She)
Bekő Balázs, a labdarúgó NB I 8. helyén álló DVTK vezetőedzője interjút adott az Észak-Magyarországnak, és többek között a csapategység kialakításának rejtelmeiről beszélt.
okt. 7
14:42
Videó: íme, minden idők legfülledtebb röpis reklámja! (She)
A Carl’s Jr. egyesült államokbeli étteremlánc régóta ismert fülledt, szexi reklámjairól, melyekben nagyon kevés ruhában szereplő lányok mozognak nagyon sok hamburgerrel a kezükben. Most épp a röplabda volt a soros.
okt. 7
14:44
UEFA Futsal Cup: olyasmi lesz Győrben, ami korábban soha (She)
Nagy sportdiplomáciai sikert ért el a Rába ETO. A Bajnokok Ligájának megfelelő UEFA Futsal Cup legjobb 16 csapata közé jutó magyar bajnok lesz a házigazdája a négy négyes torna egyikének a sorozat elitkörében, s neves csapatok, köztük akár a portugál Benfica is pályára léphet a győri Magvassyban – írja szerda kora délutáni hírében a Kisalföld.
okt. 7
14:54
Angol foci: Tizenegy felkapott edző, aki Klopp előtt érkezett a Premier League-be (Agroinform)
Mourinho, Benítez, Tigana, Ramos, Villas-Boas: melyikük lett bukás, és melyikük telitalálat? Klopp elődeit elemeztük.
okt. 7
15:00
Tenisz: Berdych alig kezdte el, már ki is esett Pekingben (She)
A Pekingben zajló 2.7 millió dollár összdíjazású ATP-torna első fordulójában váratlan vereséget szenvedett Tomás Berdych, a második helyen kiemelt cseh játékost az uruguayi Pablo Cuevas győzte le két szettben, de 1:48 órán át tartó mérkőzésen.
okt. 7
15:18
Még a németek helye sem biztos az Eb-n (Infostart)
Az elkövetkező egy hétben lezárulnak a selejtező-mérkőzések a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra, a huszonnégy résztvevőből ismertté válik húsz. Nyolc további válogatott reménykedhet majd a pótselejtező sikeres megvívásában. Az inforadio.hu megpróbálkozott a lehetetlennel: átlátni a néhány csoportban nagyon is kusza helyzeten.

Keresés