2015. október 22. csütörtök

okt. 22
0:15
Csütörtöki sportműsor: Fener–Ajax, Pool–Rubin (She)
Csütörtök este folytatódik az Európa-liga az U17-es vb-n, majd péntek hajnalban az NFL újabb fordulója veszi kezdetét az Egyesült Államok nyugati partján. A MotoGP mezőnye Malajziában állomásozik, magyar idő szerint péntek hajnaltól Sepangban köröznek Valentino Rossiék.
okt. 22
5:57
Európa Liga - Lovrencsicsék Firenzében, Nikolicsék otthon a Bruges ellen javíthatnak (Infostart)
A három magyar játékost is foglalkoztató Lech Poznan az olasz bajnokságban listavezető Fiorentina vendégeként, míg Nikolics Nemanja csapata, a Legia Warszawa otthon, a hozzá hasonlóan pont nélküli FC Bruges ellen javíthat helyzetén a labdarúgó Európa Liga csoportkörében.
okt. 22
8:57
A Debrecen visszavágna a Dabnak (Metropol)
Csíkszeredai siker az erdélyi csapatok MOL Liga-rangadóján.
okt. 22
9:15
Videó: CR fintorogva fogadta a Real-drukkert, akit el is vezettek (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának rangadóján 0–0-s döntetlenre végzett a PSG a Real Madriddal. A találkozón az egyik drukker berohant a pályára Cristiano Ronaldóhoz, aki fogadta a szurkoló ölelését, de fintorgott is hozzá.
okt. 22
9:15
Buffon rekordot döntött, de csalódott (Metropol)
Rekordot döntött Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa a Borussia Mönchengladbach ellen 0-0-val zárult szerdai esti Bajnokok Ligája meccsen.
okt. 22
9:17
NB II: a kövesdi kulcsembert a DVTK és a Gyirmót is kereste (She)
Takács Péter csapatkapitányként kulcsembernek számít a labdarúgó NB II-ben feljutéásért küzdő Mezőkövesdnél. A középpályásnak azonban decemberben lejár a szerződése, és a vezetőség még nem tudott megállapodni vele a hosszabbításról.
okt. 22
9:33
Torna-vb: Cél Berkinek a kvóta (Infostart)
A magyar férfi és női tornászválogatottnak egyformán az a célja, hogy mindenki hibátlan gyakorlatokat mutasson be Glasgow-ban, a pénteken kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
okt. 22
9:33
BL: Buffon öt számjegyű rekordot döntött, mégis csalódott volt (She)
Rekordot döntött Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa a Borussia Mönchengladbach elleni, 0–0-ra végződő szerda esti Bajnokok Ligája-mérkőzésen, az olasz válogatott klasszisa azonban csalódott volt az eredmény miatt.
okt. 22
9:35
Videó: „svédcsavar” – óriási kamu esés az MU meccsén (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjában a CSZKA Moszkva 1–1-es döntetlenre végzett otthon a Manchester Uniteddal. A találkozón a hazaiak huszonkilenc éves svéd légiósa, Pontus Wernbloom „mesteri” esést mutatott be a bíró orra előtt. Minimális kontakt lehetett Fellainivel, de ilyen látványos forgolódásra nemvolt ok.
okt. 22
9:42
Sportfogadás: Brutális EL-kombival jelentkezünk (Agroinform)
A szokásos Európa Liga-kombink sem maradhat ki a szórásból, a szelvényünk ezúttal három tippet tartalmaz.
okt. 22
9:51
BL: Blanc megvédte Ibrát és saját magát a Real-meccs után (She)
Laurent Blanc, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetőedzője megvédte döntését, hogy a kezdőcsapatba állította Zlatan Ibrahimovicot a Real Madrid elleni, szerda esti Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen (0–0).
okt. 22
10:09
Légiósok: Nem versenyezhetek Lewandowskival – Nikolics (She)
Nikolics Nemanja, a varsói Legia csatára, a lengyel bajnokság góllövőlistájának vezetője szerint nincs titka annak, hogy elképesztő formába lendült új csapatában, hacsak az nem, hogy mindig is hitt magában.
okt. 22
10:11
FTC: az argentin szakember ígéretet tett a védőnek (She)
Gustavo Quinteros, az ecuadori labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya ígéretet tett Cristian Ramíreznek, hogy lehetőséget ad neki a nemzeti tizenegyben.
okt. 22
10:45
Paks: a hazatérő légiós meggyőzte a stábot – tárgyalnak (She)
Korábban a Nemzeti Sport Online jelezte, hogy az előző szezonban még az MTK-ban futballozó Kelemen Dávid Paksra szerződhet. A védő ezen a héten kapcsolódott be a munkába a tolnaiaknál, a Csertői Aurél vezette szakmai stáb elégedett vele, javasolják a szerződtetését.
okt. 22
10:45
Blanc megvédte Ibrahimovicot (Metropol)
A PSG vezetőedzője megvédte döntését, hogy a kezdőcsapatba állította Zlatan Ibrahimovicot a Real Madrid elleni, BL-meccsen.
okt. 22
11:03
FIFA botrány: eltiltásra számíthat Beckehnbauer is (Blikk)
Zürich – Nem elég, hogy Joseph Blatter (79) és Michel Platinit (60) is kilencven napra „elmeszelték" valószínűleg ez a sors vár a német futball-legendára is, akinek a sorsáról jogászok döntenek majd.
okt. 22
11:03
Így lehet világbajnok Hamilton (Metropol)
Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája vasárnap, az Egyesült Államok Nagydíján megvédheti Forma-1-es világbajnoki címét.
okt. 22
11:21
Vasas: Igazi kupameccs volt, a közönség jól szórakozott – Simon (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas 1–1-es rendes játékidőt és hosszabbítást követően tizenegyesekkel kiesett a Magyar Kupából a harmadosztályba visszasorolt Nyíregyháza ellen. Simon Antal, az angyalföldiek vezetőedzője szerint a közönség jó meccset látott, a tizenegyespárbaj pedig a vakszerencsén múlt.
okt. 22
11:30
EL: Klopp debütál az Anfield Roadon (Agroinform)
Először irányítja új csapatát Jürgen Klopp az Anfield Roadon, a Vörösök ellenfele a Rubin Kazany lesz csütörtökön.
okt. 22
11:39
BL: a Real beérte Guardiola Barcáját; Martial jobb, mint CR? (She)
Véget ért a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulója, s ahogy megszokhatták, ezúttal is BL-leges összeállításunkban olvashatnak a legutóbbi játéknap emlékezetes jeleneteiről, statisztikáiról.
okt. 22
11:57
BL: CR-hez berohant egy szurkoló, Podolski mit csinált? (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai játéknapján (is) nyolc mérkőzést rendeztek, melyek nem szűkölködtek a látványos jelenetekben. Élje újra a meccsek legfontosabb pillanatait képgalériánk segítségével!
okt. 22
11:57
Tüdőrákos a háromszoros Aranylabdás zseni (Metropol)
Egy barcelonai klinikán tüdőrákot diagnosztizáltak a 68 éves legendás holland labdarúgónál, Johan Cruyffnál.
okt. 22
11:59
Eb 2016: csoportriválisunkkal csapnak össze az olaszok (She)
A legutóbb ezüstérmes olasz labdarúgó-válogatott a hozzá hasonlóan Eb-résztvevő csapatok elleni mérkőzésekkel készül a 2016-os, franciaországi kontinensviadalra.
okt. 22
12:33
MU: botrány! Schweinsteigerről mintázták a náci játékkatonát (She)
Egy hongkongi játékgyár második világháborús német játékkatonája megtévesztésig hasonlít Bastian Schweinsteigerre, a Manchester United német világbajnok futballistájára – számolt be róla a Bild. A gyártó szerint az egybeesés a véletlen műve. Még úgy is, hogy a náci egyenruhába öltözött figurát Bastianra keresztelték.
okt. 22
12:51
Man. City: Nasri lecserélte a feketét, platinaszőkére váltott – KÉP (She)
Samir Nasritól nem állnak távol a merész lépések. A Manchester City francia labdarúgója úgy döntött, hogy nem mindennapi színre festeti a haját. A huszonnyolc éves középpályás jelenleg combsérüléssel bajlódik, ezért nem lépett pályára csapata Sevilla elleni BL-mérkőzésén, de úgy tűnik, ez nem tántorította el attól, hogy a fekete után új színt vigyen az életébe. Éles váltás.
okt. 22
12:51
Ilyet még nem láttál! Megint villantott a világ legjobb bokszolója (Blikk)
Las Vegas – A világ leggazdagabb sportolójának nemcsak a vagyona, hanem a trófeagyűjteménye is páratlan. Floyd Mayweather Jr. (38), a világhálón parádézott 23 világbajnoki övét.
okt. 22
12:51
Átláthatatlanul jutottak milliárdokhoz a látványsportágak (Metropol)
A TAO-támogatásokon keresztül folyósított pénzek a kormány állításával szemben valójában nem magánadományok, hanem közpénzek.
okt. 22
12:53
Most az olaszok savazzák Kassai Viktort! Megint közellenség lett! – Videó! (Blikk)
Leverkusen – Nem könnyű a futballbírók élete, ezt tapasztalhatja Kassai Viktor (40) is. A legjobb magyar játékvezetőt ezúttal a Leverkusen–Roma (4-4) Bajnokok Ligája csoportmeccsen hozott ítéletei miatt kritizálják, de pályafutása során sokszor került már össztűz alá.
okt. 22
13:00
BL: Így állunk féltávnál - oddsok, tippek, esélyek (Agroinform)
Bajban a Roma és az Arsenal is, veszélyben a Chelsea és a Manchester City. Mi várható a következő fordulókban?
okt. 22
13:09
Jégkorong: Szlovákiában komolyan veszik a DVTK-t (She)
Beszámoltunk róla, hogy a magyar bajnok DVTK Jegesmedvék csapata tárgyalásokat kezdeményezett a szlovák élvonalbeli jégkorongliga vezetőjével az együttes esetleges jövőbeli csatlakozásáról. A klubvezetők a Tipsport Liga vezetőjével, a játékosként világbajnok Richard Lintnerrel vasárnap a borsodi megyeszékhelyen folytattak tárgyalásokat. A megbeszélésen a magyar klub elöljárói mellett Kiss…
okt. 22
13:11
NB II: a hétvégén visszatérne a csúnya sérülést szenvedő védő (She)
A Szeged 2011 elleni találkozó 10. percében egy ütközést követően hosszasan kellett ápolni Tányéros Gergőt, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC védőjét. A Nemzeti Sport Online információi szerint a hátvédnek felszakadt a szemhéja, de már jól van és várhatóan pályára léphet a hétvégi, Kisvárda elleni találkozón.
okt. 22
13:13
MotoGP: „Ostobák az emberek. Amit mondanak, hülyeség” (She)
Sok támadás érte Andrea Iannonét az Ausztrál Nagydíjat követően, amiért az utolsó körben nem engedte el honfitársát, a világbajnoki címért küzdő Valentino Rossit, aki így leszorult a dobogóról. A kommentek a végletekig elfajultak, voltak, akik egyenesen a ducatis életét követelték... A történet főszereplői a Malajziában tartott csütörtöki sajtótájékoztatón állást foglaltak az ügyben.
okt. 22
13:27
NB III: rutinos trénerben látják a megoldást az újoncnál (She)
A labdarúgó NB III Középcsoportjában szereplő Hódmezővásárhely elnöksége a gyenge szereplés miatt felbontotta a vezetőedző, Bódi Attila szerződését, akinek helyét a korábban többek között Orosházán és Szegeden is edzősködő Major László foglalja el – számolt be róla a szegedma.hu.
okt. 22
13:45
MK: egy FTC-drukker fizeti ki a nagyecsediek büntetését (She)
Egy Ferencváros-szurkoló vállalkozó magára vállalta a Nagyecsedre a Magyar Labdarúgó-szövetség által kiszabott büntetést a két csapat Magyar Kupa-találkozóját követően.
okt. 22
13:47
FTC: egy nindzsa is feltűnt a zöld-fehérek edzésén! (She)
Igen érdekes öltözetet választott Leandro, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros játékosa a csütörtöki edzésre. Nézze meg a FradiMédia videóján, milyet!
okt. 22
14:39
Hollandia: előbb Wales, majd a világbajnok ellen játszanak (She)
A világbajnoki címvédő németek ellen is pályára lép novemberben, barátságos mérkőzésen a holland labdarúgó-válogatott. A holland szövetség (KNVB) csütörtöki közlése szerint Danny Blind szövetségi kapitány csapata november 13-án Wales vendége lesz Cardiffban, négy nappal később pedig Németországgal játszik Hannoverben.
okt. 22
14:48
Sportfogadás: Rejtett kincsek a fórumainkban (Agroinform)
Fórumunkban rendkívül értékes információkkal és nyerő tippekkel gazdagodhattok!
okt. 22
15:15
BL: a Dinamo Kijev és a Man. City ellen is fegyelmi indult (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi eljárást indított csütörtökön a Dinamo Kijevvel és a Manchester Cityvel szemben.
okt. 22
15:33
Fegyelmi eljárás indult két BL-es csapat ellen (Metropol)
Az UEFA eljárást indított csütörtökön a Dinamo Kijevvel és a Manchester Cityvel szemben.
okt. 22
15:51
Férfi vízilabda Eurokupa - A Szeged a Hannoverrel negyeddöntőzik (Infostart)
A Szeged a német Hannoverrel csatázhat a férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntőjében.
okt. 22
15:51
13,7 milliárdra pereli a Chicago Bulls egykori sztárjátékosa a brutális zsarukat (Blikk)
New York – Elképesztő pert akaszt a rendőrség nyakába Thabo Sefolosha (31). Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Atlanta Hawks játékosa még tavaly került összetűzésbe a hatósággal. A sportolót jogtalanul állították elő és még a lábát is eltörték. Most kártérítést követel.
okt. 22
15:51
Férfi vízi Eurokupa: a Szeged a Hannoverrel negyeddöntőzik (She)
A Szeged a német Hannoverrel csatázhat a férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntőjében.
okt. 22
15:53
FIFA - Wolfgang Niersbach: nem vásároltunk szavazatokat (Infostart)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) csütörtökön első alkalommal állt a nyilvánosság elé a nemzetközi szövetségnek (FIFA) 2005-ben átutalt 6,7 millió eurós összeggel kapcsolatban: Wolfgang Niersbach, a DFB elnöke ugyanakkor ismét visszautasította a vádat, mely szerint szavazatokat vásároltak a 2006-os világbajnokság helyszínkijelölése előtt.
okt. 22
16:27
BL: „Miért mindig én?” – CR7 nem örült a doppingellenőrnek (She)
„Miért mindig én?” – vette kölcsön Cristiano Ronaldo Mario Balotelli híres mondatát az öltözők felé haladva a 0–0-s döntetlennel végződő PSG–Real Madrid Bajnokok Ligája–csoportmérkőzést követően. A portugál szupersztár azért fejezte ki elégedetlenségét, mert a doppingellenőrök őt szemelték ki a szúrópróbaszerű vizsgálatra, és érzése szerint ezt a szokottnál gyakrabban teszik.
okt. 22
16:27
Schweinsteigerről mintáztak a náci bábukat (Metropol)
A focista jogi lépéseket tesz.
okt. 22
16:36
PL: A legjobbkor játszunk a Chelsea-vel - Bilic (Agroinform)
A hétvégi londoni derbinek a Chelsea az esélyese, ám látva a West Ham formáját, Slaven Bilic joggal reménykedik.
okt. 22
16:45
Tudtad? Te is "lemondtál" 920 forintról a felcsúti foci javára! (Blikk)
A Transparency International Magyarorszég elnevezésű korrupcióellenes szervezet tanulmánya a Társasági Adókedvezmény (TAO) átláthatatlanságát mutatta ki, a rendszerben korrupció és visszaélés lelhető fel.
okt. 22
17:03
U15-ös válogatott: egygólos győzelem Szlovákia ellen (She)
Második nemzetközi mérkőzésén megszerezte első győzelmét a 2001-es születésű játékosokból álló U15-ös magyar labdarúgó-válogatott, amely felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte Szlovákiát Lipóton.
okt. 22
17:05
NFL: rezgett a léc Green Bayben, Manning blamája – erősorrend (She)
Öt csapat továbbra sem talált legyőzőre a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idényében, azonban egyre jobban rezeg a léc a Denver Broncosnál, ahol Peyton Manning elképesztően gyenge eddig. Megszerezte első sikerét a Detroit Lions, így már nincs nyeretlen gárda a ligában. Jó formában tért vissza pihenőjéről a címvédő Patriots, amely az Indianapolis Coltson is könnyedén…
okt. 22
17:21
Szörf-vb: Gádorfalvi Áron még közelebb Rióhoz (She)
Gádorfalvi Áron kilenc futam után is olimpiai kvótát érő helyen áll a hétfőn kezdődött ománi szörf-világbajnokságon.

Keresés