2015. október 29. csütörtök

okt. 29
3:33
Visszatért a csarnokba az elvágott nyakú hokis (Blikk)
Székesfehérvár — A jégre még nem, de a csarnokba már visszatért Devon Krogh­ (25), a Fehérvár AV19 jégkorongozója.
okt. 29
5:30
Közmunkával javulnak a mutatók - Büszke magára a kormány (Behaviour)
okt. 29
7:09
NHL: a Pittsburgh hátrányból győzte le a Washingtont (She)
A Pittsburgh Penguins 3–1-re nyert a Washington Capitals otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.
okt. 29
7:27
MK: kiállították az FTC ellen – megbánta tettét, elnézést kért (She)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros úgy győzte le 4–1-re a Csákvárt a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, hogy ellenfele mind a két kapusát elveszítette. A kiállított Gróf Dávid elnézést kért tettéért.
okt. 29
7:45
Chelsea: biztató jelek, a spanyol csatár játszhat a Pool ellen (She)
Megkönnyebbülhetnek a Chelsea szurkolói, Diego Costáról ugyanis kiderült, hogy nem szenvedett bordatörést a Stoke City elleni keddi Ligakupa-mérkőzésen, így ott lehet a Liverpool elleni szombati bajnokin.
okt. 29
7:45
Babát várhat Serena Williams! (Blikk)
Szingapúr – Lemondta a világbajnoki szereplést Serena Williams (34), amerikai teniszezőnő.
okt. 29
8:03
Sport és informatika (Metropol)
A magyar sportklubok és szövetségek is érdeklődnek a fejlesztések iránt.
okt. 29
8:21
Két hónap után hazamehetett a kórházból Lázár Bence! (Blikk)
Budapest – Négy napra kiengedték a kórházból Lázár Bencét (24), az Újpest volt futballistáját. A Sport TV szakkommentátoránál szeptember közepén diagnosztizáltak leukémiát.
okt. 29
8:39
MK: folyt a vér a fradistával ütköző kapus fejéből – fotó! (She)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros úgy győzte le 4–1-re a Csákvárt a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, hogy ellenfele mind a két kapusát elveszítette. Gróf Dávidot kiállították (utólag elnézést kért tettéért), Kovács Attilát pedig egy ütközés után kellett lecserélni.
okt. 29
9:15
Benfica: „Kedves nézőink, a meccs kilencven percig tart” (She)
Igen kreatív módját választotta a szurkolók szórakoztatásának a Benfica az egyik mérkőzése előtt. Bár nem valószínű, hogy olyan ember keveredett a stadionba, akinek a leghalványabb fogalma sincs a játékról és a csapatról, de pont ez a részletesség keltett derűt a szurkolók között. A csapatot támogató Emirates légiutas-kísérői még azt is elmagyarázták, hogyan kell drukkolni, sálat lobogtatni…
okt. 29
9:33
Fotó: a CNN-nél azt hiszik, Ribéry egy halott nő jégben (She)
A CNN-nél valamit nagyon csúnyán elnéztek. Az amerikaiak egy nevadai nő haláláról tudósítottak, aki a futballisták körében is népszerű fagyasztókamrában vesztette életét. A posztot Franck Ribéry képével illusztrálták.
okt. 29
9:42
Bulvár: Meleg futballisták Angliában? (Agroinform)
Egészen hihetetlen fogadási kínálattal rukkolt elő az egyik brit bukméker. Vajon Rooney vagy Shaw meleg?
okt. 29
9:51
Liverpool: Ezek a fiatalok megérdemelték az esélyt – Klopp (She)
Jürgen Klopp első győzelmét aratta a Liverpool menedzsereként szerda este, amikor csapata az AFC Bournemouth elleni 1–0-s sikerrel az angol Ligakupa negyeddöntőjébe jutott. Az erősen tartalékos Poolban Bogdán Ádám is lehetőséget kapott. Klopp nem bánta meg, hogy a fiatalokra épített.
okt. 29
9:51
Válogatott: Storck nem érti a kritikákat (Blikk)
Bernd Storck (52), a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya volt az egyik vendég a DIGI Sport Reggeli Start című mai műsorában.
okt. 29
10:09
Kobe Bryant újabb rekordja (Infostart)
Újabb rekordot állított fel Kobe Bryant, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers szupersztárja.
okt. 29
10:27
FTC: Bacsa állítja, fenyegették és szándékos ütést kapott (She)
Mint beszámoltunk róla, a múlt szombaton lejátszott DVTK–FTC mérkőzésen történtek miatt fegyelmi eljárás lefolytatását kezdeményezi a DVTK a Ferencváros labdarúgójával, Cristian Ramírezzel szemben. Bacsa Patrik, a diósgyőriek csatára állítja, az ecuadori védő fenyegette és szándékosan ütötte meg.
okt. 29
10:45
Videó: bravúrral indult Bogdán Ádám liverpooli parádéja (She)
Bogdán Ádám nagyszerűen szerepelt a Liverpool labdarúgócsapatában az AFC Bournemouth elleni angol Ligakupa-mérkőzésen. Az alábbi videóban összefoglalták a magyar kapus legfontosabb megmozdulásait.
okt. 29
10:47
Válogatott: így reagált Tőzsér Dániel arra, hogy kimaradt (She)
Nagy meglepetésre a bő keretből is kimaradt Tőzsér Dániel a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtező előtt. A középpályásnak rosszulesett a döntés.
okt. 29
11:03
Zenit: már nincs szükségük Radamel Falcaóra (She)
André Villas-Boas, az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Zenit vezetőedzője egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy csapata januárban biztosan nem szerződteti Radamel Falcaót.
okt. 29
11:05
Hertha: Dárdai nem szívesen váltaná le a beugró norvég kapust (She)
Dárdai Pál annyira elégedett Rune Jarstein teljesítményével, hogy könnyen előfordulhat, a vállsérüléssel bajlódó Thomas Kraft felépülése után is a norvég kapus őrzi majd a Hertha hálóját.
okt. 29
11:21
Halep kiesett, Sarapova elődöntős (Metropol)
Az első helyen kiemelt román teniszező két szettben kikapott a lengyel Agnieszka Radwanskától a Szingapúrban zajló WTA-világbajnokságon.
okt. 29
11:30
Átigazolás: Pogba a Barcelonában? Miért is ne? (Agroinform)
Ügynöke szerint nyáron van esély arra, hogy a francia támadó klubot váltson.
okt. 29
11:39
Chelsea: Zola a Közel-Keletre csábítaná Terryt (She)
Gianfranco Zola, az egykori kiváló Chelsea-játékos nagyon szívesen látná saját csapatában a kékek mostani csapatkapitányát, John Terryt.
okt. 29
12:15
Serie A: nyeretlenek, de kiállnak az edző mellett (She)
Bár a Serie A-ban egyedüliként tíz mérkőzést követően is nyeretlen a Hellas Verona, a vezetők nem az edzőváltásban látják a megoldást.
okt. 29
12:33
Hosszú Katinka újabb két aranyat nyert (Infostart)
Akárcsak szerdán, csütörtökön is két számban győzött Hosszú Katinka az úszók idei világkupa-sorozatának tokiói állomásán, ahol Jakabos Zsuzsanna egy második helyezéssel zárta szereplését.
okt. 29
12:33
Úszó-vk: Hosszú újabb két aranyat nyert Tokióban (She)
Akárcsak szerdán, csütörtökön is két számban győzött Hosszú Katinka az úszók idei világkupa-sorozatának tokiói állomásán, ahol Jakabos Zsuzsanna egy második helyezéssel zárta szereplését.
okt. 29
12:42
Magyar foci: Tovább gazdagodhat a Fradi - az ETO kárára (Agroinform)
Sajtóhírek szerint az Audi nem tér vissza a Győri ETO szponzorai közé, helyette a Fradi mögé állhat be.
okt. 29
12:51
Lebirkózta profi ellenfelét Lewis Hamilton! – Videó! (Blikk)
Mexikóváros – Vasárnap még világbajnokságot nyert, szerdán már profi pankrátor ellen mérkőzött meg a Forma-1-es sztár.
okt. 29
12:51
Szalai: Semmi bajom a kritikával, de magyar ne ócsárolja a magyart! (She)
Szalai Ádám legutóbb, Feröer és Görögország ellen nem volt ott a szűk keretben, most, Norvégia elleni pótselejtező előtt azonban – legalábbis a bő keretben – szerepet kapott. A Hoffenheim csatára tudja, hogy sok kritikát kap, de örülne neki, ha ezek nem lépnék át a jó modor határát.
okt. 29
12:53
Pikáns fotók! Levetkőzött Cristiano Ronaldo volt barátnője! (Blikk)
Moszkva – A La Clover divatmárka legújabb fotózásán újfent megmutatta bájait az orosz szupermodell, Irina Sejk (29).
okt. 29
12:53
Norvégia: visszavonul a 132 gólt szerző, 41 éves legenda (She)
A Lilleström elleni hazai meccsen lép pályára utoljára Frode Johnsen. A 41 éves támadó jelenleg az Odd Grenlandot erősíti, és pályafutása során eddig 132 élvonalbeli gólnál jár hazájában.
okt. 29
12:55
FIFA: Platini szerint még mindig ő a legalkalmasabb elnöknek (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vezetője 90 napos felfüggesztése ellenére úgy véli: a jelöltek közül ő a legalkalmasabb arra, hogy a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke legyen.
okt. 29
13:27
Önmagát dicséri Platini (Infostart)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) vezetője 90 napos felfüggesztése ellenére úgy véli: a jelöltek közül ő a legalkalmasabb arra, hogy a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke legyen.
okt. 29
13:54
Bulvár: Arséne Wenger az az ember, akire nem szabad kabátot adni (Agroinform)
Hol a zseb, hol a cipzár, hol a kapucni van rossz helyen. Wenger az az edző, aki a zakót is jobban viseli a kabátnál.
okt. 29
14:03
Videó: elment kajakozni, beugrott mögé egy bébifóka (She)
Az ember legjobb barátja a kutya. Kivéve a vízen, kajakozás közben ugyanis a bébifóka. Legalábbis Vincent Fejerannál az Egyesült Államokban.
okt. 29
14:05
Férfi kézi: a szegedi szélső újra a sérültek listáján (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szerdán meglepetésre 27–26-ra kikapott a Tatabányától a hazai bajnokságban. Az alapszakasz listavezetője pénteken a javítás reményében a Csurgói KK-t fogadja az Újszegedi Sportcsarnokban.
okt. 29
14:21
PL: Di María nem akart a Man. United labdarúgója lenni (She)
Ángel Di María, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain labdarúgója elárulta, nem akarta elhagyni a Real Madridot a Manchester United kedvéért.
okt. 29
14:57
Bernd Storck: Gólt kell lőni Norvégiában! (Infostart)
A szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatottnak akkor lehet esélye a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn, ha gólt szerez idegenben a párharc első meccsén. Bernd Storck az InfoRádiónak adott interjúban arról is beszélt, hogy fontos lesz a fizikai felkészítés, erőnléti gondjai ugyanis nem lehetnek a magyar játékosoknak.
okt. 29
14:57
Barcelona: Mascherano bűnösnek vallotta magát (She)
Javier Mascherano bűnösnek vallotta magát adócsalás vádjában – számolt be a hírről a Marca. Az FC Barcelona középpályása kétrendbeli csalásban ismerte el bűnösségét, és már befizette az összeget, amivel tartozott az adóhatóságnak. Most már csak azt a pénz kell megadnia, amit a bíróság szab ki rá büntetésként.
okt. 29
14:59
NFL: új király a trónon – Brady és a Patriots a liga ura (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának legutóbbi fordulójában pihent a Green Bay Packers, a New England Patriots ezt kihasználva a New York Jets elleni sikerével a dobogó élére lépett. A még hibátlan Cincinnati, Carolina páros továbbra is ott van a Broncos nyomában, míg a Saints ellen vereséget szenvedő Colts egyre mélyebbre süllyed, legutóbbi zakóját követően…
okt. 29
15:01
Görögország: volt Dortmund-edző a válogatott élén (She)
A Görög Labdarúgó-szövetség (EPO) a német Michael Skibbét nevezte ki a válogatott szövetségi kapitányának.
okt. 29
15:15
Radwanska is a négy között (Metropol)
Marija Sarapova két szettben nyert Flavia Pennetta ellen, s ezzel "magával vitte" Radwanskát a legjobb négy közé.
okt. 29
15:24
Karrier: Basszus, de jó vagyok! - Aubameyang (Agroinform)
A gaboni támadót néhány éve még elküldték a Milantól, mostanra viszont már CR7-tel is felvenné a versenyt.
okt. 29
15:33
U17: hiába a fordítás, utolsó perces gól, kiesés Grúzia ellen (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott a felcsúti Pancho Arénában 2–2-es döntetlent játszott Grúziával, így nem jutott tovább az Eb-selejtező elitkörébe. A Szélesi Zoltán irányította magyar fiatalok nyeretlenül és csoportutolsóként zártak.
okt. 29
16:00
Nem áll le a menekültáradat (Behaviour)
A Belügyminisztérium felkérésére bővítette ki az akadémia korábbi migrációs kutatásait.
okt. 29
16:09
Anyja nyomdokait követi a kis Temesvári - Videó! (Blikk)
Budapest — Tiszta édesanyja Visontai Tímea (14).
okt. 29
16:27
Rooney-t lézerrel zavarták, vizsgálódik a szövetség (Infostart)
A felvételek alapján lézerrel zavarták a lelátóról Wayne Rooney-t, a Manchester United labdarúgóját a Middlesbrough elleni szerdai Ligakupa-nyolcaddöntőben; az angol szövetség (FA) vizsgálja az esetet.
okt. 29
16:27
Beismerte az adócsalást a Barcelona sztárja (Metropol)
Az FC Barcelona argentin labdarúgója, Javier Mascherano csütörtökön a bíróság előtt elismerte, hogy 2011 és 2012 között körülbelül 1,5 millió eurót nem fizetett be.
okt. 29
16:45
Otthon gyógyul Lázár Bence (Blikk)
Budapest — Négy napra kiengedték a kórházból Lázár Bencét (24), az Újpest volt futballistáját.
okt. 29
16:54
Tragédia! Öngyilkos lett az MTV műsorvezetője (Behaviour)

Keresés