2015. október 17. szombat

okt. 17
0:33
Eurofutball: kiválóan kezdett edzőként a Bayern-klasszis (She)
Jól sikerült Stefan Effenberg bemutatkozása a Paderbornnál: a tavasszal még élvonalbeli észak-rajna–vesztfáliai csapat hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Braunschweiget a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 11. fordulójának pénteki játéknapján.
okt. 17
7:21
Tenisz: Nadal újabb fontos teszt előtt (Agroinform)
A mallorcai klasszis a Sanghaj Masters szombati elődöntőjében a francia Jo-Wilfried Tsongával méri össze tudását.
okt. 17
7:27
MLS: a Honvéd korábbi légiósa okozta Némethék vesztét (She)
A Németh Krisztiánt foglalkoztató Sporting Kansas City idegenben 1–0-ra kikapott közvetlen riválisától, a San Jose Earthquakestől az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A magyar válogatott támadó az 59. percben, a kapott gól után lépett pályára, de nem tudott segíteni csapatán.
okt. 17
7:45
NHL: Anaheim – négyből semmi; már a Detroit sem veretlen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Detroit Red Wings hazai közönség előtt 5–3-ra kikapott a Carolina Hurricanestől, ezzel elszenvedte az első vereségét a mostani szezonban. A San Jose Sharks szétlövés után győzte le a New Jersey Devilset, a St. Louis Blues egy góllal nyert Vancouverben, míg az Anaheim Ducks a negyedik meccsét is…
okt. 17
7:57
Premier League: Ismét kapitulál a MU Liverpoolban? (Agroinform)
Az utóbbi pár évben rendre kikapni jár a MU Goodison Parkba. Vajon szombaton is vereséget szenvednek Louis van Gaalék?
okt. 17
8:21
Női válogatott: tudjuk, mi kell a törökök legyőzéséhez (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott szerdán a törököket fogadja Európa-bajnoki selejtezőn a Ferencváros stadionjában. A mieink szövetségi kapitánya, Markó Edina úgy véli, fegyelmezett és türelmes játékra lesz szükségünk ahhoz, hogy itthon tartsuk a három pontot, valamint reményét fejezte ki, hogy minél több szurkoló kilátogat a meccsre.
okt. 17
8:23
Videó: őrület, hogy milyen labdamenetet tollasoztak össze! (She)
Az idei Denmark Open tollaslabdatornán egészen hihetetlen labdamenetet játszott a malajziai Lee Chong Wei és a hongkongi Vej Nan. Ez nem az a könnyed nyári, füves réten látható tollasozgatás, ez kőkemény erőpróba!
okt. 17
8:33
Premier League: Mourinho állása a tét (Agroinform)
Ha most sem nyer a Chelsea, akkor alighanem megköszönik José Mourinho munkáját Londonban.
okt. 17
8:39
FTC: már Eb-résztvevő, magával nem elégedett, csapatával igen (She)
Az NB I-ben szereplő Ferencváros egy labdarúgója már örülhetett neki, hogy kijutott az Európa-bajnokságra. Stanislav Sesták kiharcolta a szlovák válogatottal a részvételt a 2016-os franciaországi tornán, ám egyelőre nem elégedett azzal, amit ebben a szezonban nyújt. Együttese játéka azonban tetszik neki.
okt. 17
8:41
MotoGP: Márquezé a pole, Rossi csak a hetedik (She)
A spanyol Marc Márquez rajtolhat az élről a MotoGP Ausztrál Nagydíján, miután több mint három tizeddel megelőzte az ezredmásodpercre azonos időt futó Andrea Iannonét és Jorge Lorenzót. A világbajnoki pontverseny éllovasa, az olasz Valentino Rossi a hetedik legjobb időt motorozta.
okt. 17
8:57
Videó: CR és Ibra mozdulata, amelyen nem lehet nem nevetni (She)
A spanyol sportnapilap, az As egy rövid, szubjektív összeállítást készített az elmúlt évtizedek legkínosabb cseleiről. A listán olyan sztárok is megtalálhatók, mint Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic vagy éppen Neymar.
okt. 17
9:09
Premier League: Az újonc sem okozhat gondot a Citynek (Agroinform)
Hiányzói ellenére is magabiztos győzelmet arathat a bajnoki cím legfőbb várományosa.
okt. 17
9:33
Videó: az MU-legenda sokkolta a gyerekeket, a kör közepére küldték (She)
Ryan Giggs, a Manchester United korábbi labdarúgója a klub alapítványa által szervezett eseménysorozat keretében ellátogatott egy manchesteri koedukált középiskolába. Természetesen a gyerekek semmit sem tudtak a walesi sztár érkezéséről, így még az álluk is leesett, amikor az igazgatónő bejelentette, hogy jöjjön egy kis foci Ryan Giggsszel.
okt. 17
9:35
NBA: Odom eszméleténél van, magától lélegzik – sajtóhír (She)
Eszméleténél van és magától lélegzik Lamar Odom, a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatának korábbi kiválósága, akit négy nappal ezelőtt ajzószerek túladagolása miatt szállítottak kórházba egy bordélyházból.
okt. 17
9:45
Sportfogadás: Ezek lehetnek a hétvége legjobb tippjei! (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
okt. 17
9:51
MLSZ: igazgatói pozícióban történt váltás öt év után (She)
Közös megegyezéssel otthagyta a Magyar Labdarúgó-szövetség Somogy Megyei Igazgatóságának igazgatói székét Csendes Balázs, ám továbbra is marad az MLSZ kötelékében.
okt. 17
10:09
DVTK: Magyarázkodni semmi értelme, ez nulla volt… – Bekő (She)
A harmadosztályú Kozármislenytől elszenvedett fájó MK-vereség után – amely a nyolcaddöntőbe jutásért történt – a Vasas elleni idegenbeli bajnokin készül javítani a DVTK labdarúgócsapata az NB I 12. fordulójában. Bekő Balázs, a miskolciak vezetőedzője a mérkőzés után és napokkal a kiesést követően sem kertelt: szerinte „nulla volt”, amit felmutattak.
okt. 17
10:27
Televízió: túl hangos reklámok miatt fizethet a sportcsatorna (She)
Túl hangos tévéreklámokat közzétevő televíziók, korhatárkarikák közlését elmulasztó műsorújságok és egy helyi rádió szerződésszegő műsorrendje miatt kiszabott szankciókról döntött többek között e heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa.
okt. 17
10:39
La Liga: Madridi ellenfet üthet ki a Barcelona (Agroinform)
A katalán csapat is laza küldetés előtt áll a héten, a Rayo ellen ugyanis rendre jól megy Suárezéknek.
okt. 17
10:45
Real Madrid: a megsértett CR szándékosan kerüli Bale-t? – videó (She)
Mint arról beszámoltunk, Jonathan Barnett, a Real Madrid labdarúgócsapatában szereplő Gareth Bale ügynöke interjút adott a Guardiannek, és kellemetlen megjegyzéseket tett Cristiano Ronaldóról. A spanyol sportnapilap, az As szerint Jorge Mendes, CR ügynöke nem fogadta túl jól ezeket a szavakat, míg Rafa Benitez vezetőedző szerint a két játékos között semmiféle probléma sincs. A legutóbbi edzésen…
okt. 17
10:47
Képek: ilyen dögös játékos még nem volt az Üllői úton! (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott szerdán a törököket fogadja Eb-selejtezőn, a vendégeknél pedig nagy valószínűséggel ott lesz Filiz Koc is, akire nem csak futballkarrierje miatt figyelt fel a világ. Íme, Filiz Koc – egy biztos, ilyen dögös játékos még nem játszott az Üllői úton!
okt. 17
11:03
Kína: nem kímélte Husztiékat a válogatottsági gólrekorder (She)
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában Huszti Szabolcs és Elek Ákos együttese, a Csangcsun Jataj idegenben 3–0-s vereséget szenvedett a Sanghaj Senhuától. A házigazdáknál duplázott Tim Cahill, az ausztrál válogatott gólrekordere. A vendégcsapatban Huszti a 82. percig volt a pályán, Elek a helyére állt be.
okt. 17
11:15
Férfi kézilabda BL: Megismétlődik a szegedi csoda? (Agroinform)
A Szeged a tavalyi nyolcaddöntőben óriási meglepetésre nyert Mannheimben a Löwen ellen. Most is összejön a bravúr?
okt. 17
11:39
FIFA 16: 1 barcás, 3 manchesteri a top 10 túlértékelt sztár között (She)
Olykor még az EA Sports is tévedhet – legalábbis ez derül ki  a labdarúgás statisztikai finomságaival foglalkozó Squawka portál gyűjtéséből. Az oldal tíz olyan labdarúgót szedett össze, aki nem érdemel olyan kimagasló értékelést az elmúlt egy évben nyújtott teljesítménye alapján, mint amilyet a FIFA 16 játékban kapott. Ön egyetért a névsorral?
okt. 17
11:57
Real: CR7 titkos projektre készül – egy gyönyörű brazil modellel (She)
Cristiano Ronaldo titkolózik, de legalább nem egyedül teszi. A Real Madrid futballistája pénteken Alessandra Ambrosióval, a Victoria's Secret egyik brazil modelljével pózolt, de hogy miért sodorta őket egymás mellé az élet, arról nem árultak el sokat.
okt. 17
12:09
Premier League: Folytathatja menetelését az Arsenal (Agroinform)
A Manchester United legyőzése után az újonc Watford együttesének két vállra fektetése sem okozhat gondot az Ágyúsoknak.
okt. 17
12:15
Liverpool: Klopp keményít, kitiltotta a feleségeket és barátnőket! (She)
Jürgen Klopp, a Liverpool egy hete kinevezett, szombaton a Tottenham ellen debütáló menedzsere nem vesztegeti az idejét, már az elején a maga képére formálná új csapata öltözőjét. Ennek érdekében bevezetett néhány, a „vörösöknél” megszokottól eltérő szabályt.
okt. 17
12:51
Eb 2016: „Kiemelkedő magyar futballista? Olyan nincs” (She)
Az Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában Németország és Lengyelország mögött harmadik helyen végző Írország nem kiemeltként várhatja a pótselejtező vasárnapi sorsolását. Az írek nem csinálnak belőle titkot, hogy a magyarokkal szeretnének összekerülni.
okt. 17
13:45
Tenisz: Tsonga négy év után megverte Nadalt, döntőbe jutott (She)
A tizenhatodik kiemelt Jo-Wilfried Tsonga három játszmában legyőzte a 2009-es döntős spanyol Rafael Nadalt a sanghaji kemény pályás férfi Masters-torna elődöntőjében. A francia teniszező a vasárnapi fináléban a világelső Novak Djokoviccsal vagy a brit Andy Murrayvel találkozik.
okt. 17
14:03
Nyíltvízi úszó vk - Olasz Anna összetettben harmadikként végzett (Infostart)
Tizedik lett a szombati hongkongi viadalon, így összetettben a harmadik helyen zárt Olasz Anna a nyíltvízi úszók idei világkupa-sorozatában.
okt. 17
14:21
Hertha: Meg kell törnünk a Schalke elleni átkunkat! – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzője szerint együttesének meg kell törnie a Schalke elleni pocsék szériáját.
okt. 17
14:30
"Az illiberális rendszert alkotmányos forradalommal elsöpörjük!" (Behaviour)
A Fidesz 2018-ban legyőzhető, de ehhez új ellenzék kell.
okt. 17
14:39
Nyílt vízi úszó-vk: Olasz Anna harmadik lett összetettben (She)
Tizedik lett a szombati hongkongi viadalon, így összetettben a harmadik helyen zárt Olasz Anna a nyílt vízi úszók idei világkupa-sorozatában.
okt. 17
14:41
NB II: élő eredménykövető a szombati mérkőzésekről! (She)
A labdarúgó NB II tizedik fordulójának szombati játéknapján a listavezető Gyirmót FC Győr az idegenben még nyeretlen Balmazújvárost fogadja, míg a Zalaegerszeg Csákvárra látogat. A Szigetszentmiklós a Siófokkal csap össze, a Kisvárda pedig a Dunaújvárossal játszik. Kövesse nyomon a mérkőzések alakulását a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
okt. 17
15:15
Férfi kézi BL: MVM Veszprém–Kiel élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának rangadóján az MVM Veszprém a THW Kielt fogadja. A magyar bajnok négy forduló után veretlenül vezeti a csoportot, a német rekordbajnok pedig a második helyet foglalja el. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 17
15:17
Rio 2016: Afrika pólósai nem indulnak az olimpián (She)
A jövő nyári olimpián alanyi jogon ott lehetnének az afrikai kontinens képviseletében, mégsem indítja Rio de Janeiróban sem női, sem férfiválogatottját a Dél-afrikai Köztársaság.
okt. 17
15:33
Afrika pólósai nem indulnak a riói olimpián (Infostart)
A jövő nyári olimpián alanyi jogon ott lehetnének az afrikai kontinens képviseletében, mégsem indítja Rio de Janeiróban sem női, sem férfiválogatottját a Dél-Afrikai Köztársaság.
okt. 17
16:09
Labdarúgás: visszavonul a korábbi Real- és Inter-védő (She)
Walter Samuel, a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Basel 37 éves argentin védője döntött: az idény végén visszavonul.
okt. 17
16:27
Szabadidősport: Czene Attila a TAFISA elnökségében! (She)
Konkrét sportdiplomáciai sikert is hozott a szabadidősport világszervezet, a TAFISA Budapesten csütörtöktől szombatig rendezett kongresszusa, amelyen 76 ország mintegy 400 képviselője vett részt. A Pesti Vigadóban lebonyolított eseményen Czene Attilát, a házigazda Magyar Szabadidősport-szövetség elnökét beválasztották a világszervezet elnökségébe.
okt. 17
16:45
Videó: olyan trükköt villantott, tömegbunyó lett belőle (She)
Ramadan Szobhi, az egyiptomi al-Ahli 18 éves tehetsége a Zamalek elleni mérkőzésen technikai tudása pimasz megvillantásával idegesített fel egy teljes futballcsapatot.
okt. 17
17:03
Férfi kézi BL: veretlen maradt a Veszprém, a Kielt is legyőzte (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának rangadóján a több kulcsemberét is nélkülöző MVM Veszprém hazai pályán tökéletes hajrával 29–27-re legyőzte a THW Kielt, így továbbra is őrzi veretlenségét a sorozatban.
okt. 17
17:05
Videó: C. Ronaldo betalált, már nem csak a Realnál első (She)
Cristiano Ronaldo megszerezte 325. gólját a Real Madridban (más források 324-et említenek) a Levante elleni spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, ezzel immáron minden számítás szerint a klub történetének egyedüli gólrekordere. A korábbi csúcstartó Raúl volt 323-mal. Nézze meg a mérkőzés góljait!
okt. 17
17:06
Djokovicnak nem jelentett akadályt Murray Sanghajban (Metropol)
A szerb klasszis az első szettben egy, a másodikban három játékot engedett át brit riválisának az alig 67 percig tartó összecsapáson.
okt. 17
17:08
Labdarúgó NB II: döntetlenekkel indult a 10. forduló (Metropol)
A Szigetszentmiklós a Siófokkal, míg a Kisvárda a Dunaújvárossal osztozott meg a pontokon.
okt. 17
17:39
Czene Attilát a szabadidős világszervezet elnökségébe választották (Infostart)
Czene Attilát, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnökét beválasztották a szabadidős világszervezet (TAFISA) elnökségébe.
okt. 17
17:39
Bundesliga: 9/9 a Bayernnek, Dárdaiék a végén buktak, Szalai beállt (She)
A német labdarúgó Bundesliga 9. fordulójában megőrizte százszázalékos mérlegét a Brémában nyerő Bayern München. Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC megtört egy hosszú negatív szériát a Schalke ellen, tíz emberrel egyenlített Gelsenkirchenben, de végül 2–1-re kikapott. Szalai Ádám először lépett pályára ebben a szezonban bajnoki mérkőzésen – a hajrában szállt be a Hoffenheimbe –, csapata azonban…
okt. 17
17:42
Rangadót nyert a Veszprém (Metropol)
A magyar csapat 29-27-re győzött a német THW Kiel ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati rangadóján, így csoportjában továbbra is veretlenül vezet.
okt. 17
17:57
NB I: Vasas–Diósgyőr mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Vasas–Diósgyőr találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 17
17:59
La Liga: a Real szakított a döntetlenek hagyományával (She)
A legutóbbi két bajnokiján döntetlent játszó Real Madrid hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Levantét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 8. fordulójának szombati játéknapján, és a tabella élére ugrott.
okt. 17
18:09
Női kézilabda BL: Nem érdekel hogyan, csak nyerjünk - Elek Gábor (Agroinform)
Elek Gábor elismerte, hogy csapata nincs topformában, de így sem okozhat gondot a két pont megszerzése a BL-rajton.

Keresés