2015. október 12. hétfő

okt. 12
0:00
Storck így értékeli a görögországi vereséget (Infostart)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a csapat mindent megtett a győzelemért vasárnapi, utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén, melyen 4-3-ra kikapott Görögországban.
okt. 12
0:00
NS: négy oldalon a görög–magyarról; Hamilton akár már két hét múlva – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
okt. 12
0:18
Formula-1 - A Pirelli szállítja a gumikat 2019-ig (Infostart)
A Pirelli marad 2019-ig a Forma-1 gumiszállítója, jelentette be az olasz gyár vasárnap az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban.
okt. 12
0:18
Hétfői sportműsor: ukrán–spanyol, pályán az angolok (She)
A magyar válogatott szempontjából is fontos Eb-selejtezőt játszanak Ukrajnában, ahol az Eb-címvédő spanyol labdarúgó-válogatott vendégeskedik. A 20.45 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
okt. 12
0:22
Budapest rekordja! (Infostart)
Rekordot jelentő 27 860 futó indult a 30. - az idén először kétnapos - SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, ezzel minden idők legmagasabb létszámú sporteseménye lett Magyarországon.
okt. 12
3:36
Gera Zoltán a pótselejtezőre készül (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott tagjai abban reménykednek, hogy számukra megfelelő eredmények születnek az Európa-bajnoki selejtezősorozat A és C csoportjában, miután vasárnap a Görögországban elszenvedett 4-3-as vereséggel már csak legjobb harmadik helyezettként juthatnak ki pótselejtező nélkül, egyenes ágon a 2016-os, franciaországi kontinensviadalra.
okt. 12
5:24
Eb-selejtezők - A német és a lengyel válogatott is Eb-résztvevő (Infostart)
A világbajnok német és a lengyel labdarúgó-válogatott is biztosította részvételét a 2016-os, franciaországi kontinenstornára az Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó fordulójában.
okt. 12
7:12
Megyei foci: sovány pécsi és pápai siker, kínos kecskeméti zakó (She)
Ismét szétnéztünk azon csapatok háza táján, amelyek nemrég még a labdarúgó NB I-ben indultak, de licencproblémák miatt jelenleg csak a megyei bajnokságban szerepelhetnek. A Kaposvár kiütötte ellenfelét, a Pécs és a Pápa minimális különbséggel nyert, míg a Kecskemét kínos vereséget szenvedett.
okt. 12
7:12
A reménykedés napjai jönnek (Metropol)
A magyar válogatott jelenleg vezeti a csoportharmadikok ranglistáját, de még két rivális megelőzheti a speciális tabellán.
okt. 12
7:30
Válogatott: Gera reménykedik, de pótselejtezőre készül (She)
A magyar labdarúgó-válogatott tagjai abban reménykednek, hogy számukra megfelelő eredmények születnek az Európa-bajnoki selejtezősorozat A- és C-csoportjában, miután vasárnap a Görögországban elszenvedett 4–3-as vereséggel már csak legjobb harmadik helyezettként juthatnak ki pótselejtező nélkül, egyenes ágon a 2016-os, franciaországi kontinensviadalra.
okt. 12
7:48
Grosjean a horrorbalesetről: Elengedtem a kormányt és becsuktam a szemem (Blikk)
Hálás az Istennek és a technikai fejlesztéseknek, hogy megúszta súlyos sérülés nélkül vasárnapi, Orosz Nagydíjon elszenvedett balesetét Romain Grosjean. A Lotus Forma-1-es pilótája Szocsiban az egyik kanyarban kicsúszott a pályáról és nagy sebességgel a falnak csapódott.
okt. 12
8:06
Férfi kosár: Perlék hosszabbítás után egy ponttal kaptak ki (She)
Hosszabbítás után, egyetlen ponttal bukott csak el az ezúttal támadásban kevésbé aktív Perl Zoltán tartalékos Orlandinája Velencében az olasz férfi kosárlabda-bajnokságban.
okt. 12
8:24
NHL: Ottawában nyert a Habs, újonc kapusok párharca (She)
A Montreal Canadiens 3–1-re nyert az Ottawa Senators vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyetlen vasárnapi mérkőzésén.
okt. 12
8:24
Csoportjában harmadik a magyar válogatott (Metropol)
A csoport másik, számunkra sorsdöntő mérkőzésén Románia már az első félidőben eldöntötte a találkozót Feröer ellen.
okt. 12
8:48
150 milliónyi hamis árut kapnak a rászorulók (Behaviour)
A NAV-tól ruhaneműk és cipők mellett raklapok kerültek a karitatív szervezetekhez.
okt. 12
9:18
Eb-selejtezők - A németek megjavították a részvételi rekordot (Infostart)
Az Európa-bajnokságra vasárnap kijutott német labdarúgó-válogatott az egyetlen csapat, amely 1972 óta valamennyi kontinenstornán részt vett, illetve részt vesz.
okt. 12
9:18
Eb 2016: tovább javították a részvételi rekordot a németek (She)
Az Európa-bajnokságra vasárnap kijutó német labdarúgó-válogatott az egyetlen csapat, amely 1972 óta valamennyi kontinenstornán részt vett, illetve részt vesz.
okt. 12
9:20
Klopp nem visz dortmundi játékost Liverpoolba (Infostart)
Jürgen Klopp, az FC Liverpool csütörtökön kinevezett vezetőedzője nem vesz futballistát előző klubjától, a Borussia Dortmundtól.
okt. 12
9:42
Túlterheltek a szakemberek - Ezért nem dolgoznak állami kórházakban (Behaviour)
Nincs elég gyógytornász, mégis létszámstop van érvényben az állami intézményekben.
okt. 12
9:45
Heti műsor: Hajrá, Spanyolország! (Agroinform)
A hét elején még az Eb-selejtezőkre, a hétvégétől viszont ismét a klubfutballra figyel a világ.
okt. 12
9:54
Eb 2016: „Ez a román szurkolók és román futball győzelme” (She)
Nyolc év után újra kijutott az Európa-bajnokságra a román válogatott, és a Feröer ellen aratott 3–0-s siker utáni percekben elhalkultak a csapattal és a szakvezetéssel kapcsolatos bírálatok.
okt. 12
9:56
Képek: így ünnepel egy ország, amely először jutott ki Eb-re! (She)
Mint arról beszámoltunk, az örményeket idegenben 3–0-ra legyőző albán válogatott története során először kijutott az Európa-bajnokságra, és 2016-ban ott lesz Franciaországban. Íme, az ünnep legjobb képei, avagy így ünnepel egy ország, amely először jutott ki Eb-re!
okt. 12
10:12
Válogatott: kijutást érhet a kevesebb pont és egy helyben toporgás (She)
A magyar labdarúgó-válogatott a Görögország ellen elszenvedett 4–3-as vereséggel annak is búcsút inthetett, hogy a Mexikó óta lejátszott selejtezősorozatokat tekintve megdöntsön vagy beállítson néhány rekordot – a számok (és az eredmények) egyaránt azt mutatják, hogy nincs előrelépés, viszont a 2010-es évek stabilnak mondható szereplése sem szakadt meg.
okt. 12
10:14
Lengyelország: kinevezték Lovrencsicsék új vezetőedzőjét (She)
Igaznak bizonyultak a sajtóhírek, amelyek szerint Jan Urban lehet a három magyart (Holman Dávid, Kádár Tamás, Lovrencsics Gergő) is soraiban tudó lengyel bajnoki címvédő, az idei szezonban azonban csak szenvedő Lech Poznan új vezetőedzője. A szakembert kinevezték.
okt. 12
10:30
Murray a férfi tenisz-világranglista második helyén (Metropol)
A brit teniszező úgy került Roger Federer elé, hogy a múlt héten egyikük sem játszott tétmérkőzést.
okt. 12
10:48
Férfi tenisz-világranglista - Murray a második helyen (Infostart)
A brit Andy Murray megelőzte az eddig második Roger Federert a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.
okt. 12
10:48
Válogatott: kijutást érhet a kevesebb pont és az egy helyben toporgás (She)
A magyar labdarúgó-válogatott a Görögország ellen elszenvedett 4–3-as vereséggel annak is búcsút inthetett, hogy a Mexikó óta lejátszott selejtezősorozatokat tekintve megdöntsön vagy beállítson néhány rekordot – a számok (és az eredmények) egyaránt azt mutatják, hogy nincs előrelépés, viszont a 2010-es évek stabilnak mondható szereplése sem szakadt meg.
okt. 12
10:50
Bayern: „Hazudnék, ha azt mondanám, nem érdekel…” (She)
Thomas Müllert, a Bayern München labdarúgócsapatának ászát több angol együttessel is összeboronálták a nyáron, ám a német nem hagyta el a bajorokat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a jövőben sem tervezi…
okt. 12
11:06
Gálfi 72 helyet javított (Metropol)
A 16 éves magyar játékos 375. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. A legjobb magyar, Babos Tímea a 74. helyen áll. A listát továbbra is Serena Williams vezeti.
okt. 12
11:15
EURO 2016: Reméljük, összeroppannak az ukránok (Agroinform)
Ha a spanyolok a tudásuknak megfelelően játszanak, akkor borítékolható, hogy egyenes ágon jutunk ki az Eb-re!
okt. 12
11:24
Válogatott: Jó lett volna legalább döntetlent elérni – Fiola (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 4–3-as vereséget szenvedett Görögországban a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőinek utolsó fordulójában. A magyar csapat a csoport harmadik helyén végzett, de kis szerencsével még elkerülheti a pótselejtezőt. A hazaérkezés után Fiola Attilával és az első válogatott gólját szerző Lovrencsics Gergővel beszélgettünk.
okt. 12
11:26
F1: a Ferrari csapatfőnöke nem érti Räikkönen büntetését (She)
A Ferrari nem érti, miért büntették meg Kimi Räikkönent a Valtteri Bottasszal történő ütközése után az Orosz Nagydíjon. Maurizio Arrivabene monacói esetet hozott fel példaként.
okt. 12
11:42
Gálfi 72 helyet javított a világranglistán (Infostart)
A 16 mérkőzés óta veretlen Gálfi Dalma 72 helyet javítva a 375. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is nagy fölénnyel vezet a legközelebb jövőre versenyző Serena Williams.
okt. 12
11:42
Rio 2016: a női kardcsapatnak elszállt az esélye a részvételre (She)
A tizedik helyen végzett a női kardválogatott a hétvégi caracasi világkupaversenyen, ezzel – a hazai szövetség honlapjának beszámolója szerint – „fikarcnyi, inkább csak elvi esélyét is elveszítette arra, hogy kiharcolja az olimpiai részvételt".
okt. 12
11:44
A női kardcsapatnak elszállt a riói esélye (Infostart)
A tizedik helyen végzett a női kardválogatott a hétvégi caracasi világkupaversenyen, ezzel - a hazai szövetség honlapjának beszámolója szerint - "fikarcnyi, inkább csak elvi esélyét is elveszítette arra, hogy kiharcolja az olimpiai részvételt".
okt. 12
11:44
Eb 2016: Del Bosque elmondta, hogyan állnak fel a spanyolok (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott ma este Kijevben zárja az Európa-bajnoki selejtezők sorát. Az összecsapás Vicente del Bosque csapata számára már nem bír különösebb téttel – az ibériaiak biztosan csoportelsők –, a házigazda ukránok vagy közvetetten Magyarország számára ugyanakkor az Eb-részvételről dönthet.
okt. 12
12:00
Hamilton már Austinban világbajnok lehet (Metropol)
A 30 éves versenyző vasárnapi győzelmével 66 pontra növelte az előnyét az összetett pontversenyben a német Sebastian Vettel előtt.
okt. 12
12:18
Hazard: életem legrosszabb formájában vagyok (Infostart)
A Chelsea labdarúgócsapatát erősítő Eden Hazard nem talál magyarázatot arra, hogy mostanában miért teljesít gyengén, szerinte José Mourinho vezetőedző jogosan tette ki a kezdő tizenegyből, mert ahogy fogalmazott, élete legrosszabb formájában van.
okt. 12
12:18
Tenisz: Gálfi 72 helyet javított, közel a legjobb 300 (She)
A 16 mérkőzés óta veretlen Gálfi Dalma 72 helyet javítva a 375. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is nagy fölénnyel vezet a legközelebb jövőre versenyző Serena Williams.
okt. 12
12:20
Chelsea: Életem legrosszabb formájában vagyok – Hazard (She)
A Chelsea labdarúgócsapatát erősítő Eden Hazard nem talál magyarázatot arra, hogy mostanában miért teljesít gyengén, szerinte José Mourinho vezetőedző jogosan tette ki a kezdő tizenegyből, mert, ahogy fogalmazott, élete legrosszabb formájában van.
okt. 12
12:22
FTC: ünnepivé varázsolták az egyik szektort az Üllői úton (She)
A VVK-győzelem 50. évfordulójának emlékére az Üllői úti stadion egyik VIP Bronz-szektorát VVK-szektorrá alakította át a Ferencváros – tudtuk meg a zöld-fehérek hivatalos honlapjáról.
okt. 12
12:24
Lábtenisz-vb: magyar királynő; 1 arany, 2 ezüst, 1 bronz (She)
A magyar lábtenisz-válogatott egy-egy arany- és bronz-, valamint két ezüstérmének köszönhetően az éremtáblázat második helyén zárt az október 9–11. között rendezett kolozsvári világbajnokságon. A veszprémi Lepsényi Boglárka negyedik egyéni világbajnoki címét szerezte, de párosban és hármasban is a dobogóra állhatott, ahogy a fiú egyesben Harsányi Ádám is.
okt. 12
12:26
Válogatott: Király kapta a legrosszabb, Németh a legjobb osztályzatot (She)
A szokásoknak megfelelően a Görögország elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtező után is megkértük olvasóinkat, értékeljék a magyar válogatott játékosainak teljesítményét. A tízes skálán Király Gábor kapta a legrosszabb, míg a duplázó Németh Krisztián a legjobb osztályzatot. Tekintse meg szavazásunk végeredményét!
okt. 12
12:27
Sportfogadás: Kombival indítjuk a hetet (Agroinform)
Hét eleji kombival jelentkezünk, ezúttal Eb-selejtezők szerepelnek szelvényünkön.
okt. 12
12:36
Válogatott: „Ezért tartunk itt, hogy hajrá, spanyolok” (She)
A kötelezőt hoztuk, bravúrok nem voltak, csak bravúrocskák minden idők leggyengébb Eb-selejtezőcsoportjában – véli Kű Lajos, aki a legutóbbi magyar Eb-szerepléskor (1972) labdarúgó-válogatottunk egyetlen gólját szerezte. Az Eb-4. futballista a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában azt mondta, szerinte a minimumot hoztuk, ami ezúttal elég lesz a kijutáshoz.
okt. 12
12:54
Egy boldog labdarúgóedző Magyarországon! (Infostart)
Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője egy lapinterjúban azt mondta: legboldogabb időszakát éli azóta, hogy a Hamburger SV trénere volt.
okt. 12
13:12
Úszás: nem kapkodnak a Turitól távozó Szilágyiért (She)
Nem kapkodnak a szakosztályok a Kőbánya SC-t szeptemberben elhagyó, kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok Szilágyi Liliánáért.
okt. 12
13:21
EURO 2016: Meglepő oddsmozgások a magyarok számára kulcsfontosságú meccsen (Agroinform)
Annak ellenére, hogy egyesek az ukrán maffia szerepvállalásáról beszélnek, keleti szomszédunk oddsa emelkedik.
okt. 12
13:30
NB I: állati segítség, az arcvédő maszkot elárverezik (She)
Elárverezik a Haladás labdarúgója, Halmosi Péter által jótékony célra felajánlott arcvédő maszkot. A licitálás során befolyó összeg az Állatvédők Vasi Egyesületéé lesz – írja a szombathelyi klub hivatalos honlapja.
okt. 12
13:32
Wolfsburg: 80 millió, és visszatér a sikertrikó (She)
A német Kicker információi szerint a Wolfsburg labdarúgócsapata 2016 nyarától sportszergyártót vált, és a Kappa helyett a Nike mezét viseli. A szaklap úgy tudja, tízéves, összesen 80 millió euró értékű szerződésről állapodtak meg a felek.

Keresés