2015. október 26. hétfő

okt. 26
14:21
Német edző rúgathatja ki José Mourinhót! Megvan az utód? (Blikk)
London – Az idei szezonban egyértelmű válságba került a tavaly még angol bajnokságot nyerő Chelsea futballcsapata. Vasárnap a West Ham is legyőzte José Mourinho (52) együttesét, amely egyre csak sodródik a kiesőzóna felé.
okt. 26
14:23
Berki Krisztián bukhatja a riói olimpiát (Blikk)
Glasgow – Nem jutott be a legjobb nyolc közé Berki Krisztián tornász a Skóciában zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Ezzel szinte biztos, hogy nem védheti meg olimpiai bajnoki címét jövőre Rióban.
okt. 26
14:39
Sajtóhírek szerint edzőváltás történt Szalai Ádám csapatánál (Infostart)
A Sky News és a dpa német hírügynökség értesülése szerint hétfőn menesztették a Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, Markus Gisdolt.
okt. 26
14:39
Heti program: újabb Hali–Vidi, majd Chelsea–Pool, Inter–Roma (She)
A héten válogatott találkozók és európai kupameccsek híján „szabad foglalkozás” lesz Európában. Itthon a Magyar Kupa nyolcaddöntőjét tartják meg, Angliában és Németországban is a kupáé lesz a hét közepe, Spanyolországban csak a Barca játszik, míg az olaszoknál bajnoki fordulót rendeznek. A hétvégén újra topligadömping, többek között Chelsea–Liverpool, Inter–Roma és Wolfsburg–Leverkusen…
okt. 26
14:39
Edzőváltás történt Szalai Ádám csapatánál (Metropol)
A csapatot 2013 áprilisa óta irányító Gisdol utóda a 61 éves holland Huub Stevens lett.
okt. 26
14:41
Dortmund: újabb alapember hosszabbított a csapattal (She)
Pierre-Emerick Aubameyang után újabb alapemberével hosszabbított a Borussia Dortmund labdarúgócsapata: Szókratisz Papasztathopulosz új szerződése 2019-ig szól a klubnál.
okt. 26
14:48
Serie A: Nemrég egy rakás szemét voltunk még csak - Rudi Garcia (Agroinform)
A Roma francia mestere szerint semmit nem jelent, hogy jelenleg a csapata vezeti a Serie A-t.
okt. 26
14:57
Bundesliga: Huub Stevens lett Szalaiék vezetőedzője (She)
Igaznak bizonyultak a Kicker korábbi információi, ma menesztették a Bundesligában szereplő Hoffenheim vezetőedzőjét, Markus Gisdolt. A Szalai Ádámot is foglalkoztató klubnál már az utód is megvan, a folytatásban Huub Stevens irányít majd.
okt. 26
15:33
Felmentetné a Barca a káromkodó Mascherano-t (Metropol)
Az FC Barcelona fellebbez argentin futballistája, Javier Mascherano kiállítása ellen.
okt. 26
15:51
Mourinho megúszhatja az eltiltást (Infostart)
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) szóvivője szerint felfüggesztett büntetése ellenére megúszhatja az eltiltást José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője.
okt. 26
15:51
Barcelona: fellebbeznek Mascherano kiállítása ellen (She)
A Barcelona fellebbez argentin futballistája, Javier Mascherano kiállítása ellen.
okt. 26
15:51
Védelmi pénzt kért a FIFA a németektől? (Blikk)
Németország – A Bild.de internetes oldal tíz pontban foglalta össze a német foci legaktuálisabb témáját: a 2006-os futball-világbajnokság rendezési joga körül kialakult korrupciós vádat. A német portál felteszi a kérdést: miért kapott a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 2002-ben 6,7 millió eurót Németországtól? Vajon egyfajta védelmi pénzt követelt a FIFA a németektől, hogy biztosan megkapják…
okt. 26
15:53
Berki Krisztián: sajnos ez benne volt a levegőben (Infostart)
Berki Krisztián lemarad a glasgow-i olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokság szerenkénti döntőjéről lólengésben, így oda az esély a közvetlen ötkarikás kvalifikációra (az első három között kellene végezni a fináléban), a pótkvalifikációs tesztverseny pedig már nem a szerspecialistáknak kedvez. Az olimpiai bajnok úgy nyilatkozott: sérülései miatt ez sajnos benne volt a levegőben, nem tudott…
okt. 26
15:53
Remény Cruyffnak: ők már legyőzték a rákot! (Blikk)
Barcelona — A ladarúgóként és edzőként is világhírű Johan Cruyffnál (68) tüdőrákot diagnosztizáltak az orvosai néhány napja, a sokkoló hír megrázta a sportvilágot.
okt. 26
15:55
Érik az aranyérem! 19 éve a Fradi a legjobb listavezető (Blikk)
Budapest — Dörzsölhetik a markukat a ferencvárosi foci­drukkerek, érik a csapat újabb, 29. aranyérme.
okt. 26
16:09
U17-es Eb-selejtező: hajrábeli pontvesztés Szlovákia ellen (She)
Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott – a hajrában kettős emberhátrányban harcolva – 1–1-es döntetlent játszott Szlovákiával az U17-es Európa-bajnokság selejtezője keretében Felcsúton.
okt. 26
16:27
Videó: Ronaldinhónak még mindig megy a „no look” passz (She)
Bár a marokkói labdarúgás egyik legnagyobb alakja, Musztafa Hadzsi tiszteletére rendeztek egy gálameccset, az egyik meghívott, nevezetesen Ronaldinho ellopta a show-t. A jelenleg klub nélküli aranylabdás brazil zseni ezen a meccsen is igazolta, hogy technikája semmit sem kopott, és hogy komolyan gondolja karrierje folytatását.
okt. 26
16:36
Magyar Kupa: Simázhat a Fradi, Szombathelyen javíthat a Vidi (Agroinform)
A Ferencváros a Csákvár ellen lép pályára, a Videoton pedig Szombathelyen javítaná ki a bajnoki botlást.
okt. 26
16:38
NB I: Elhalasztották a jövő hétvégi fordulót (Agroinform)
A norvégok elleni Eb-pótselejtezős párharc miatt elhalasztották az OTP Bank Liga jövő hétvégén esedékes 15. fordulóját.
okt. 26
16:45
Ötmeccses eltiltást kapott Geis (Infostart)
Öt mérkőzésre szóló eltiltást kapott Johannes Geis, a Schalke 04 labdarúgója, aki egy durva belépővel eltörte ellenfele lábát vasárnap a Borussia Mönchengladbach vendégeként elszenvedett 3-1-es bajnoki vereség során.
okt. 26
16:45
Válogatott: mire megyünk Andy Möllerrel? Szavazzon! (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya a múlt héten alaposan átalakította stábját, többek között egy világsztárt is segítségül hívott.
okt. 26
16:47
WTA-vb - Kerber nyerte a balkezesek csatáját (Infostart)
A német Angelique Kerber két szettben legyőzte a szintén balkezes cseh Petra Kvitovát hétfőn a Szingapúrban zajló tenisz WTA-világbajnokságon.
okt. 26
16:54
Követelik a "kamu felzárkóztató programok "leállítását (Behaviour)
Farkas Flórián miniszterelnöki biztos felmentését és felelősségre vonását szorgalmazzák.
okt. 26
16:56
Megfojtották, fél év múlva találták meg a hulláját (Behaviour)
Rabtársa gyilkolta meg a nőt, mert nem bízott benne.
okt. 26
17:03
Az Inter sztárjai is segítenek a leukémiás Lázár Bencén (Blikk)
Budapest – Egy dedikált mezt elárverezéséből befolyó összeget ajánlották fel a milánói kék-fehér gárda hazai fanatikusai a leukémiával küzdő korábbi labdarúgónak.
okt. 26
17:21
Magyar-norvég - Elhalasztották a jövő hétvégi fordulót (Infostart)
A norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharc miatt elhalasztották a labdarúgó OTP Bank Liga jövő hétvégén esedékes 15. fordulóját.
okt. 26
17:21
F1: Lauda szerint Hamilton jövőre még jobb lesz (She)
A háromszoros Forma-1-es világbajnok Niki Lauda úgy véli, hogy a pályafutása harmadik vb-címét vasárnap bebiztosító Lewis Hamilton a következő szezonban még az ideinél is jobb teljesítményt fog nyújtani.
okt. 26
17:39
"Puskás Ferenc a mindenkori profi futballisták örökös példaképe" (Infostart)
Skóciában hősnek számít, de a rivális angolok is tisztelettel emlékeznek rá - derült ki Puskás Ferencről a londoni Balassi Intézetben tartott konferencián, egy most angolul is kiadott életrajz bemutatóján. Az előszót nem más, mint Sir Alex Ferguson, a Manchester United volt edzője írta, aki a 6:3-as meccs napján lógott az iskolából. "Puskás Ferenc nemcsak a magyar futballisták, hanem a mindenkori…
okt. 26
17:57
Eurofutball: a Real Madrid a legjobban fizető klub – top 20! (She)
A Real Madrid 270 millió eurót költött játékosai fizetésére 2014-ben, ezzel vezeti az európai toplistát a Manchester United és a Barcelona előtt – többek között ez derült ki a tavalyi pénzügyi évről készült, a napokban nyilvánosságra hozott UEFA-jelentésből.
okt. 26
18:06
Kényszerleszállás egy szívroham miatt Budapesten (Behaviour)
A gép Romániából fordult vissza a magyar fővárosba.
okt. 26
18:06
Logibet: Juniorjainké volt a főszerep a héten (Agroinform)
Az elmúlt héten egy rookie, szikla vitte a prímet a tipsterek között, de juniorjainkra sem lehetett panasz.
okt. 26
18:15
Lauda: Hamilton jövőre még jobb lesz (Infostart)
A háromszoros Forma-1-es világbajnok Niki Lauda úgy véli, hogy a pályafutása harmadik vb-címét vasárnap bebiztosító Lewis Hamilton a következő szezonban még az ideinél is jobb teljesítményt fog nyújtani.
okt. 26
18:15
MotoGP-botrány: Rossi rúgott vagy sem? – videó (Blikk)
Szepang – Nem csillapodik a tűz a hét végi Malajziai Nagydíj kapcsán. A kilencszeres vb-első Valentino Rossi (36) súlyos, utolsó rajthelyes büntetést kapott, amiért a verseny során kirúgta a motort spanyol riválisa, Marc Márquez (22) alól. Az olasz lehet, hogy nem indul a szezonzárón.
okt. 26
18:33
F1: a Terminátortól a repülő skótig – Hamilton éve képekben (She)
Lewis Hamilton Texasban három futammal a szezon zárása előtt bebiztosította harmadik világbajnoki címét. Pazar éve van az angolnak, tulajdonképpen egy pillanatig sem volt kétséges, hogy megvédi elsőségét, Nico Rosberg az idén még kevésbé tudta felvenni a versenyt csapattársával, a többi istálló pedig még mindig esélytelen a Mercedes ellen. Hamilton az eddigi 16 futamból tízet nyert meg, 14-szer…
okt. 26
18:35
Németország: Gulácsi majd’ öt hónap után visszatér a kapuba (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő RB Leipzig vezetőedzője, Ralf Rangnick döntése értelmében az Unterhaching elleni Német Kupa-mérkőzésen Gulácsi Péter védi a lipcsei együttes kapuját.
okt. 26
18:37
Súlyemelés: hét magyar versenyez a kvalifikációs vb-n (She)
Hét férfi súlyemelővel vesz részt Magyarország a riói olimpiára kvalifikáló világbajnokságon, amelynek a texasi Houston ad otthont november 20. és 28. között.
okt. 26
18:51
FIFA - Visszalépett az elnökválasztástól az eltiltott dél-koreai jelölt (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) korábbi alelnöke, a dél-koreai Csung Mong Jun bejelentette, hogy visszalép a szervezet elnöki posztjáért zajló versenytől.
okt. 26
19:09
Kedden kezdődik a női vízilabda világliga (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott kedd este Olaszország legjobbjai ellen kezdi meg szereplését a világliga európai selejtezős sorozatában. Ezen a mérkőzésen debütál a kispadon Bíró Attila, aki a 9. helyet hozó nyári világbajnokság után váltotta Merész Andrást a szövetségi kapitányi tisztségben.
okt. 26
19:27
Tanár lett Király Gábor (Blikk)
Szombathely – Megnyílt a magyar labdarúgó-válogatott kapusának iskolája, ahol méltó utódokat akar nevelni. Király Gábor (39) megmutatja a szakma alapjait a gyerekeknek.
okt. 26
19:45
Ilyen lesz az új Hidegkuti Stadion (Metropol)
6,31 milliárd forintért vállalták a kivitelezést.
okt. 26
19:47
Hammertime (Metropol)
Lewis Hamilton az első brit, aki megvédte vb-címét. A sors iróniája, hogy legutóbb 1982-ben avattak világbajnokot az USA-ban, Keke Rosbergnek hívták a bajnokot.
okt. 26
20:03
FIFA: Felelősséget vállalok ezért a hibáért – Beckenbauer (She)
Franz Beckenbauer, a 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottságának elnöke elismerte, hogy hibáztak, amikor 6.7 millió eurót utaltak át a nemzetközi szövetségnek (FIFA) 2005-ben, ugyanakkor tagadta a Spiegel című német lap vádját, miszerint szavazatokat vásároltak volna a viadal helyszínének kijelölése előtt.
okt. 26
20:03
Beckenbauer elismerte, hogy hibáztak (Metropol)
A németek szavazatokat vásároltak a 2006-os vb 2000-es kijelölése előtt, mégpedig úgy, hogy a 24 fős végrehajtó testületből négy ázsiai tag kapott pénzt.
okt. 26
20:05
Belgium: az Újpest volt csatára sokáig nem szerez még gólt (She)
Vállsérülés miatt hetekre kidőlt a sorból Kim Ojo, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Leuven csatára.
okt. 26
20:21
Mol Liga: a Ferencváros nagy verést kapott Székesfehérváron (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának hétfői játéknapján a Fehérvár AV 19 hazai pályán 6–0-ra megverte a Ferencvárost. A házigazdák sikeréből Orbán Bence három góllal vette ki a részét.
okt. 26
20:57
4,3 milliárdos kórházi szobát építettek Schuminak (Blikk)
Gland – Továbbra sem érkeznek hírek Michael Schumacher (46) állapotával kapcsolatban. Azt azonban az egyik brit napilap megtudta, hogy méregdrága kórtermet alakítottak ki a hétszeres világbajnok Forma–1-es sztár otthonában.
okt. 26
21:33
Berúgott Rooney a születésnapi buliján? (Blikk)
Liverpool – A Manchester United futballistája csapattársaival ünnepelt a Hilton hotelben vasárnap, a városi rivális City ellen 0-0-ra végződő bajnoki rangadó után.
okt. 26
21:33
Tenisz: a meccsért szervált Nadal ellen, ám fordult a kocka (She)
A harmadik kiemelt Rafael Nadal szett- és brékhátrányból felállva legyőzte Lukás Rosolt a bázeli kemény pályás tenisztorna első fordulójában. A cseh játékos – aki 2012-ben Wimbledonban legyőzte a spanyolt – 6:1, 5:4-nél a meccsért adogatott, Nadal azonban nagyot küzdve fordított, és sorozatban harmadszor verte meg a 196 centiméter magas teniszezőt.
okt. 26
21:51
FIFA - Beckenbauer elismerte, hogy hibáztak (Infostart)
Franz Beckenbauer, a 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottságának elnöke elismerte, hogy hibáztak, amikor 6,7 millió eurót utaltak át a nemzetközi szövetségnek (FIFA) 2005-ben, ugyanakkor tagadta a Spiegel című német lap vádját, miszerint szavazatokat vásároltak volna a viadal helyszínének kijelölése előtt.
okt. 26
22:27
Chelsea: Mourinho ismét kihúzta a gyufát, felelnie kell tettéért (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) kötelességszegéssel vádolja José Mourinhót, a Premier League-ben szereplő Chelsea menedzserét, aki a West Ham Unitedtől elszenvedett 2–1-es vereséget követően nem vett részt a kötelező sajtótájékoztatón.

Keresés