2015. október 14. szerda

okt. 14
14:24
Válogatott: pocsék széria a norvégok ellen, 24 éve nem kaptunk ki az írektől (She)
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott kiemeltként várhatja a 2016-os Európa-bajnokság pótselejtezőjének sorsolását. A mieink Dániát, Írországot, Norvégiát vagy Szlovéniát kaphatják vasárnap. Ennek kapcsán kicsit szétnéztünk a négy lehetséges rivális háza táján, és megvizsgáltuk, milyen ellenük a mérlegünk.
okt. 14
14:42
F1: az új szabály szerint jövőre tilos egyéves motort árulni (She)
Az FIA által frissen közzétett F1-es szabályzat szerint 2016-tól 2020-ig egyetlen motorgyártó sem teheti meg, hogy az előző szezonra gyártott motorját adja más csapatoknak, csak az adott idény elején hitelesített, illetve azt továbbfejlesztett hajtásláncokkal láthatja el partnereit.
okt. 14
14:44
Futsal: a bajnokok ligájában az ETO kifogta a címvédőt (She)
A hónap elején Győrben a Rába ETO futsalcsapata kvalifikálta magát a bajnokegyüttesek sorozata, az UEFA Futsal Cup 16 résztvevős elitkörébe, amelynek sorsolását szerdán tartották Nyonban. A magyar bajnok egy csoportba került a címvédő kazah Kajrat Almatival.
okt. 14
14:46
Videoton: Juhászt autóbaleset érte, lemarad a kupameccsről (She)
Szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett Juhász Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton válogatott középhátvédje – adta hírül a székesfehérvári klub hivatalos honlapja.
okt. 14
15:00
Viagrával adagolta túl magát Kardashian exférje (Blikk)
Las Vegas – Lamar Odomra (35), Khloé Kardashian (31) korábbi párjára eszméletlenül találtak rá egy rossz hírű mulatóban, ahol négy napig dorbézolt.
okt. 14
15:02
Autóbalesetet szenvedett a magyar válogatott focista (Blikk)
Andráshida – Az Európa-bajnoki selejtezők miatt pihenőt kapó futballista csapat Magyar Kupa mérkőzésre tartott, amikor az M7-es autópályán baleset érte.
okt. 14
15:18
Eb 2016: „Nem tudom elképzelni, hogy nélkülem rendezik a tornát” (She)
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain és a svéd labdarúgó-válogatott csatára képtelen elképzelni olyan 2016-os Európa-bajnokságot, amelyen Zlatan Ibrahimovic nem lép pályára.
okt. 14
15:24
Cenzúráz az MTI? (Behaviour)
Az MSZP arra lett volna kíváncsi, hogy Tiborcz István közszereplő-e?
okt. 14
15:36
A vébébronzérmes Hollandia lemaradt az Eb-ről - Videó! (Blikk)
Amszterdam — Szégyenkezik a futballvilág előtt Hollandia! A válogatott az utolsó fordulóban hazai pályán kapott ki Csehországtól 3-2-re, korábbi szerepléséhez „méltóképpen" lezárva Eb-selejtezős sorozatát.
okt. 14
15:42
Megfojtotta, majd elásta a barátnőjét (Behaviour)
Tíz év börtönre ítélték első fokon a tárnoki férfit.
okt. 14
15:54
NB I: Leo elbúcsúzott a Honvédtól – jön a fia, ifjabb Leo! (She)
Új kabalafigurája lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédnak. Az előd levélben búcsúzott el a kispestiek hivatalos honlapján.
okt. 14
15:54
Nikolics: A balszerencse üldöz minket (Blikk)
Nem akart hinni a szemének a Legia Warszawa csatára, amikor Törökország a hajrában megnyerte mérkőzését Izland ellen, s Eb-pótselejtezőre küldte a magyar válogatottat.
okt. 14
16:12
PMFC: továbbra sincs rend – és már hivatalos honlap sincs (She)
A héten már beszámoltunk róla, hogy az NB I-ből licencproblémák miatt kizárt, jelenleg a megyei I. osztályban induló Pécsi MFC volt tulajdonosa, Matyi Dezső a hírek szerint a hétvégén többször is megkísérelt bejutni a klub Stadion utcai sporttelepére, ahová végül nem engedték be. Az ügy sajátos folytatásaként napok óta nem elérhető a csapat hivatalos honlapja, a pmfc.hu – lekapcsolták a…
okt. 14
16:14
F1: egy kör az újjáalakított mexikói pályán – videó (She)
November elsején 1992 óta először F1-es futamot rendeznek Mexikóvárosban. Az Autódromo Hermanos Rodríguez már majdnem teljesen készen áll, íme, egy kör a 4304 méteres pályán. Plusz némi nosztalgia.
okt. 14
16:21
NFL: Remek hendikepek a hatodik héten! (Agroinform)
Több mérkőzést is kinéztünk a következő játékhétről, elmozdulhatnak ugyanis a hendikepek.
okt. 14
16:30
Kiesett a Paks a Kupából (Metropol)
A címvédő Ferencváros 10-0-ra ütötte ki a megyei első osztályban szereplő Nagyecsed csapatát. Megint lecsapott a Kozármisleny.
okt. 14
16:48
Világsakkfesztivál a Várkert Bazárban (Infostart)
Anatolij Karpov is asztalhoz ül szombaton a budapesti Várkert Bazárban, ahol első alkalommal rendezik meg a Világsakkfesztivált és a pénzdíjas Highlander Kupát. A rendezvény ötletgazdája és főszervezője Polgár Judit, minden idők legjobb női sakkozója.
okt. 14
16:48
Utánpótlás: „Gondolkodásban vannak elmaradva a magyarok” (She)
Mauro Giussani, a Svájci Labdarúgó-szövetség utánpótlás-képzési szakembere az előző hét elején a cívisvárosban járt a Debreceni Egyetem „3. misszió – Sport és tudomány a társadalomért Kelet-Magyarországon” című pályázatának keretében. A szakember látogatása során a debreceni utánpótlás-akadémiát is megnézte.
okt. 14
16:50
Eb 2016: konfettieső, sörtenger, albán öröm – képgaléria (She)
A 2016-os labdarúgó Eb lesz az első a kontinensviadalok 1960 óta íródó történetében, amelyen 24 válogatott vesz részt. Tekintse meg a franciaországi tornára kijutó csapatokról készült képgalériánkat!
okt. 14
17:06
Magyar Kupa - Hosszabbításban nyert a Honvéd Soroksáron (Infostart)
A Budapest Honvéd csak hosszabbítás után tudott nyerni a másodosztályú Soroksár otthonában szerdán, a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában, ezzel bejutott a 16 közé.
okt. 14
17:06
PSG: már három Ibrahimovic is futballozik a párizsiaknál! (She)
Francia lapértesülések szerint Zlatan Ibrahimovic két fiúgyermeke csatlakozott édesapjuk klubja, a Paris Saint-Germain akadémiájához.
okt. 14
17:06
Halálfélelme volt a válogatott focistának a baleset után (Blikk)
Andráshida – Az Európa-bajnoki selejtezők miatt pihenőt kapó futballista csapat Magyar Kupa mérkőzésre tartott, amikor az M7-es autópályán baleset érte.
okt. 14
17:08
Szellő nagy csatát vár a bokszgálán (Blikk)
Budapest — A Felix Promotion október 17-én a budapesti Millenáris Teát­rumban rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, amelynek fő­mér­kő­zését a cirkálósúly hazai legjobbja, a korábbi Eb- és vb-érmes, profiként veretlen Szellő Imre vívja majd.
okt. 14
17:24
Videó: ezt szárnyalja túl Neuer! Látványos mentés az argentintól (She)
Az argentin első osztályú futsalbajnokság legutóbbi fordulójában a tizenháromszoros bajnok Pinocho kapusa, Santiago Elias elképesztő védést mutatott be. Igaz, a 2009-ben a világ legjobb futsalkapusának megválasztott játékos magának tette nehézzé a helyzetet azzal, hogy egy gyenge lövése után kollégája védett, és azonnal kapura lőtt. Íme!
okt. 14
17:24
Gólparádé! Tizet vágott a Fradi a Magyar Kupában (Blikk)
Nagyecsed – Szót fogadtak Thomas Doll (49) vezetőedzőnek a Ferencváros labdarúgói a Magyar Kupa 3. fordulójában a megye I-es Nagyecsed ellen, kiütötték a megye I-es csapatot.
okt. 14
17:42
A Diósgyőrt is búcsúztatta a Kozármisleny (Infostart)
A harmadosztályú Kozármisleny óriási meglepetésre 1-0-ra legyőzte az élvonalbeli Diósgyőr együttesét a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában, ezzel bejutott a 16 közé.
okt. 14
17:42
MK: Horváth F. teadélutános focizgatást várt, mást kapott (She)
Mint beszámoltunk róla, a Videoton 2–0-ra nyert Andráshidán a Magyar Kupa 3. fordulójában. A találkozó után Horváth Ferenc, a székesfehérváriak vezetőedzője nem volt maradéktalanul elégedett.
okt. 14
17:51
Magyar Kupa: Aki éber volt, kaszálhatott (Agroinform)
A bukik nem egy helyen elaludtak a mai MK-meccsek kapcsán, így sokat profitálhattak az éber tipsterek.
okt. 14
18:00
Két román és egy északír játékos az UEFA álomcsapatában (Infostart)
A magyar válogatottal azonos csoportban szereplő válogatottak játékosai közül két román és egy északír labdarúgó került be az európai szövetség (UEFA) álomcsapatába, amelyet az Európa-bajnoki selejtezősorozat keddi lezárása után hirdettek ki.
okt. 14
18:18
A pótselejtezőkön még biztosan marad Bernd Storck (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatottat november végéig, a pótselejtezőkön is biztosan Bernd Storck irányítja megbízott szövetségi kapitányként - mondta az MLSZ szóvivője. Sipos Jenő kiemelte, még nincs információ arról, hogy mikor dönt az UEFA a zárt kapus szankcióról, a jegyértékesítésről csak ezután közölnek részleteket.
okt. 14
18:18
Ezt üzente a kórházból a hokis, akinek megvágták a nyakát a jégen (Blikk)
Budapest – A nyaka még fáj, de a körülményekhez képest jól van Devon Kroght.
okt. 14
18:18
Eb 2016: két román és egy északír játékos az UEFA álomcsapatában (She)
A magyar válogatottal azonos csoportban szereplő válogatottak játékosai közül két román és egy északír labdarúgó került be az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) álomcsapatába, amelyet az Európa-bajnoki selejtezősorozat keddi lezárása után hirdettek ki.
okt. 14
18:18
Kiemelt lesz a magyar labdarúgó-válogatott (Metropol)
Norvégia, Dánia, Írország és Szlovénia lehet a magyarok ellenfele a pótselejtezőn.
okt. 14
18:20
Tenisz: 80 év után Milánóba költözhet a római tenisztorna (She)
Nyolcvan év után új helyszínre költözhet a római tenisztorna, az olasz szövetség elnöke szerint Milánó ideális otthona lenne a versenynek.
okt. 14
18:36
MK: Doll az ellenfelet dicséri, örül, hogy nem volt sérülés (She)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros 10–0-ra nyert Nagyecseden a Magyar Kupa 3. fordulójában. A találkozó után Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője elégedetten értékelt.
okt. 14
18:36
Döbbenetes videó a megvágott nyakú hokis sérüléséről (Blikk)
Budapest – A nyaka még fáj, de a körülményekhez képest jól van Devon Kroght.
okt. 14
18:36
Túladagolta a növényi viagrát az NBA sztár (Metropol)
Egy bordélyban találtak rá eszméletlenül, nem fért be a mentőhelikopterbe.
okt. 14
18:54
MK: Gyalázatos teljesítményt nyújtottunk, így nem lehet – Bekő (She)
Mint beszámoltunk róla, a DVTK 1–0-s vereséget szenvedett a Kozármislenytől. A találkozó után Bekő Balázs, a Diósgyőr vezetőedzője feszülten értékelt.
okt. 14
19:12
Eb-selejtezők - Távozott az izraeli kapitány (Infostart)
Távozott posztjáról Eli Guttman, az izraeli labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 14
19:12
A Forma–1 csillaga végre megmutatta tündéri gyermekét (Blikk)
Monte-Carlo – A Mercedes–istálló német pilótája még augusztusban lett apuka, eddig azonban rejtegették feleségével a nyilvánosság elől csemetéjüket. Most végre mindenki megcsodálhatja az angyali kislányt.
okt. 14
19:12
MK: a nagyecsedi játékosok megköszönték a Fradi-ultráknak (She)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros 10–0-ra nyert Nagyecseden a Magyar Kupa 3. fordulójában. A vendégeket csaknem 300 szurkoló kísérte el, ennek pedig a hazaiak is örültek, megtapsolták a fradistákat – fotó.
okt. 14
19:14
Pánik: Schumi betegsége felemészti 217 milliárdos vagyonát? (Blikk)
Gland – A hétszeres világbajnok Forma–1-es pilóta gyógykezelése nagyon költséges, eddig 15 millió dollárba (4 milliárd forintba) került, s egy ezzel kapcsolatos cikk miatt nagyon felháborodtak a sztár rajongói.
okt. 14
19:30
Megoperálták a Fehérvár sérült légiósát (Infostart)
Érsebészeti műtéten esett át a Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának kanadai játékosa, Devon Krogh, akinek a nyakát kedden megvágta egy korcsolyapenge.
okt. 14
19:39
Férfi kézilabda: Állami segítséggel stabilizálta magát a Veszprém (Agroinform)
Marad az MVM a névadó szponzor, de a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal is megállapodást kötött a magyar bajnok.
okt. 14
19:48
Anglia: Mourinhót eltiltották, 50 ezer fontot is be kell fizetnie (She)
José Mourinhót egy mérkőzésre eltiltotta az angol Labdarúgós-szövetség, valamint 50 ezer font befizetésére kötelezte a Southampton elleni meccs után tett kommentárja miatt.
okt. 14
20:06
Röpi: javítottak klubcsapataink a Közép-európai Ligában (She)
Három magyar érdekeltségű mérkőzést játszottak le csütörtökön a röplabdázók női Közép-európai Ligájában. Ezúttal mindhárom találkozón magyar siker született.
okt. 14
20:24
Férfi kézi NB I: a Gyöngyös egy góllal kikapott Cegléden (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság 10. fordulójában a Cegléd hazai környezetben egy góllal nyert a Gyöngyös ellen.
okt. 14
20:26
Szabadidősport: elkezdődött a világkongresszus Budapesten (She)
A hivatalos regisztrációval kezdetét vette a TAFISA világkongresszus Budapesten. Az október 14-től 18-ig tartó rangos nemzetközi konferenciára 73 országból érkeztek szakemberek, a Pesti Vigadóban megrendezendő eseményen összesen négyszázan vesznek részt Venezuelától Dél-Koreán át Németországig.
okt. 14
20:42
Az önimádó Ronaldo a szelfikirály! (Blikk)
Madrid – A világ legismertebb sportolói közül Cristiano Ronaldo (31) tölti fel a legtöbb saját magáról készített fotót közösségi oldalára, a szakértők szerint ez azt jelzi, hogy nagyon elégedett magával.
okt. 14
21:00
Férfi vízilabda ob I - Három góllal győzött az UVSE (Infostart)
Az UVSE három góllal felülmúlta a vendég KSI-t a férfi vízilabda E.ON ob I szerdai találkozóján.

Keresés