2015. október 30. péntek

okt. 30
22:09
Nadal legyőzte Cilicet (Metropol)
Ezzel elődöntős a bázeli keménypályás férfi tenisztornán.
okt. 30
22:27
Liverpool: kiszabadultak a sztárok, magyar találmány is segített – videó (She)
Nehéz feladatra vállalkozott a Liverpool labdarúgócsapatának három játékosa, Daniel Sturridge, Joe Allen és James Milner. A futballistáknak James Bond bőrébe bújva kellett kiszabadulniuk egy szobából de erre csak egy órájuk volt. Sikerült? Nézze meg a videót!
okt. 30
22:29
Bundesliga: Boateng: 200! Lahm: 450! Bayern München: 0 és vége! (She)
Vége a bajor csodasorozatnak, a Bayern München 0–0-s döntetlent játszott az Eintracht Frankfurttal a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójában, így elveszítette hibátlan mérlegét.
okt. 30
22:45
F1: Rosberg az élre száguldott, a két Red Bull Hamilton előtt (She)
Az első mexikói szabadedzésen Max Verstappen volt a leggyorsabb Danyiil Kvjat előtt, a másodikon pedig csak Nico Rosberg előzte meg a Red Bull orosz pilótáját. Ráadásul a németnek le sem kellett vágnia egy kanyart hozzá. A Red Bull továbbra is erősnek tűnik, Kvjat mellett Daniel Ricciardo is bejött Lewis Hamilton elé a száraz pályán kezdődő, az utolsó percekben eső áztatta edzésen, amelyet előbb…
okt. 30
22:47
Ligue 1: a Rennes sorozata megszakadt, a PSG-é nem (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 12. fordulójában a Paris Saint-Germain Ángel Di María hajrában szerzett találatával 1–0-ra nyert a Rennes vendégeként.
okt. 30
22:49
Férfi kosár Euroliga: kikapott a címvédő Real Madrid a Fenertől (She)
A férfi kosárlabda Euroliga csoportkörében a címvédő, kilencszeres győztes Real Madrid meglepetésre sima, 11 pontos vereséget szenvedett a Fenerbahcétól, ráadásul a spanyolok egyetlen negyedben sem tudtak török ellenfelük fölé kerekedni.
okt. 30
23:03
Rögbi-vb: Dél-Afrika másodszor bronzérmes, legyőzte Argentínát (She)
Dél-Afrikáé lett a bronzérem az angliai rendezésű rögbi-világbajnokságon, miután a harmadik helyért lejátszott találkozón a londoni Olimpiai Stadionban 11 ponttal nyert Argentína ellen. A szombati döntőben az egyaránt kétszeres vb-aranyérmes Ausztrália és Új-Zéland csap majd össze, utóbbi a sportág története során első alkalommal diadalmaskodhat hazáján kívül, nem mellékesen védheti meg a…
okt. 30
23:39
Tenisz: a „visszavágó” is Federeré, Nadal is elődöntős (She)
A hatszoros bázeli tornagyőztes, korábbi világranglista-vezető svájci Roger Federer döntő szettben legyőzte a belga David Goffint, így bejutott a legjobb négy közé.

Keresés