2015. október 8. csütörtök

okt. 8
15:54
Bayern: „Mintha az álomnőddel szexelnél, 34-szer…” (She)
Mario Basler, a Bayern München korábbi labdarúgója finoman szólva élvezi a bajorok játékát. Össze is szedett néhány hasonlatot, milyen a csapatot nézni.
okt. 8
16:12
EBEL: felfüggesztve kétmillió forintra büntették a Fehérvárt (She)
Az osztrák jégkorongliga (EBEL) vezetősége kétmillió forintra büntette a Fehérvár AV19-et, miután a vasárnapi, Linz elleni összecsapás hajrájában a játékvezetőket atrocitás érte.
okt. 8
16:12
Kétmillió forintra büntették a Fehérvár AV19-et (Metropol)
Az osztrák jégkorongliga vezetősége kétmillió forintra büntette a Fehérvár AV19-et, miután a vasárnapi, Linz elleni összecsapás hajrájában a játékvezetőket atrocitás érte.
okt. 8
16:14
Barca: csatárt akarnak a télen, ismert a jelöltek névsora (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona labdarúgócsapata rutinos és viszonylag olcsó csatárral erősítené meg a keretét a téli átigazolási időszakban.
okt. 8
16:48
570 milliót kaszált az Eb-selejtezőkön az MLSZ (Blikk)
Budapest — Az Európa-bajnoki selejtező eredményétől és a továbbjutó vagy éppen pótselejtezőt érő helyezés megszerzésétől függetlenül kasszasiker volt a magyar labdarúgó-válogatott számára a kvalifikációs sorozat.
okt. 8
16:48
Liverpool: Klopp érkezik, péntek délelőtt bemutatás (She)
Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint a Liverpool mindenben megegyezett Jürgen Klopp-pal, a jelenleg csapat nélküli szakember ma érkezik meg a szigetországba, és a hivatalos bemutatásra péntek délelőtt kerülhet sor.
okt. 8
17:06
Messi vádlott maradt az adócsalási ügyben (Infostart)
Mégsem szüntette meg Lionel Messi ellen az eljárását a spanyol ügyészség, így az FC Barcelona argentin futballistájának továbbra is vádlottként kell megjelennie a bíróságon adócsalási ügyében.
okt. 8
17:06
Barca: Messi az édesapjával együtt megy börtönbe – és 22 hónapig marad? (She)
Az államügyész 22 hónapos börtönbüntetést kért az adócsalási ügybe keveredett Lionel Messire, aki az ügyvédek minden igyekezete ellenére továbbra is vádlott marad. Amint arról korábban már beszámoltunk: a Barcelona négyszeres aranylabdás labdarúgójának édesapjára, az ügyben szintén érintett és felelősségre vont Jorge Messire ugyanakkor 18 hónapos börtönbüntetést szabhatnak ki.
okt. 8
17:06
Messi vádlott maradt az adócsalási ügyben (Metropol)
Mégsem szüntette meg Lionel Messi ellen az eljárását a spanyol ügyészség, így az FC Barcelona argentin futballistájának továbbra is vádlottként kell megjelennie a bíróságon adócsalási ügyében.
okt. 8
17:08
Fernando Alonso 2017-ig marad a McLarennél (Metropol)
Fernando Alonso 2017-ig marad a Forma-1-es McLaren versenyzője a brit istálló csütörtöki bejelentése szerint.
okt. 8
17:15
VB 2018: Messi, Neymar, Suárez, James - nélkülük kezdődnek meg a selejtezők (Agroinform)
A komplett MSN, valamint James Rodriguez sem lehet ott a vb-selejtezők első fordulójában.
okt. 8
17:24
FIFA: a NOB elnöke szerint külső elnökjelöltben kellene gondolkodni (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek (FIFA) külső elnökjelöltben kellene gondolkoznia Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint.
okt. 8
17:24
Teszteltük a ralibajnok autóját - Videó! (Blikk)
Szántódpuszta — Októberi napsütéses délelőtt, körülbelül 11 óra 45 perc. Tökéletes időpont a Balaton környéki oroszlánszelídítésre.
okt. 8
17:42
Dárdai szeretne újra szövetségi kapitány lenni (Infostart)
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője a Bild című német lapnak adott interjúban elmondta, hogy a jövőben szívesen irányítaná ismét a magyar labdarúgó-válogatottat.
okt. 8
17:42
Női kézi: megsérült a Siófok spanyol légiósa (She)
A szerdai Spanyolország–Ausztria (25–15) női kézilabda Európa-bajnoki selejtezőn térdsérülést szenvedett Lara González, a Siófok balátlövője.
okt. 8
17:42
Dárdai újra szövetségi kapitány lenne (Metropol)
Dárdai Pál a Bild című német lapnak elmondta, hogy a jövőben szívesen irányítaná ismét a magyar labdarúgó-válogatottat.
okt. 8
17:44
Anglia: Beckham elmondta, ki a legjobb, akivel valaha játszott (She)
Mint arról beszámoltunk, David Beckham a visszavonulása óta keveset beszél a futballról, ami legutóbbi megszólalását figyelembe véve nem olyan nagy probléma. Most azonban újra a labdarúgás került a terítékre az angol ikonnál.
okt. 8
18:00
Férfi kézi: rózsaszín zokniban játszik a Veszprém októberben (She)
Az Amerikai Ráktársaság és egy gyógyszergyártó vállalat javaslatára idén már 30. éve október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Szerte a világon kampányokkal hívják fel a figyelmet a megelőzésre és a rendszeres vizsgálatokra, hiszen ha időben ismerik fel a betegséget, kilencvenszázalékos biztonsággal gyógyítható.
okt. 8
18:02
Paks: Bajner után újabb külföldről hazatérő érkezhet (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a ma bejelentett Bajner Bálint után hamarosan újabb korábbi U-válogatott játékos tűnhet fel a Paks labdarúgócsapatánál.
okt. 8
18:18
Felkészülés: Stieber betalált, a Hamburg legyőzte a Viborgot (She)
Felkészülési mérkőzésen Stieber Zoltán góllal járult hozzá a Hamburg háromgólos (3–0) győzelméhez.
okt. 8
18:20
Játékossors: a „dzsihádista” egy meccs után távozott (She)
Gaël Givet mindössze egyetlen meccset játszott korábbi francia labdarúgóklubjában, az Evianban. Az eset még 2014-ben történt, de hogy miért csak egyszer lépett pályára, és hogy miért távozott, az csupán most derült ki, amikor Givet interjút adott a Le Parisiennek.
okt. 8
18:22
Tenisz: Babosék kikaptak kínai ellenfelüktől a negyeddöntőben (She)
Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán 7:6, 7:5-ös vereséget szenvedett a párosok negyeddöntőjében a pekingi kemény pályás tenisztornán.
okt. 8
18:36
Klopp aláír a Liverpoolhoz (Metropol)
Egybehangzó angol és német sajtóértesülések szerint Jürgen Klopp csütörtökön aláírja vezetőedzői szerződését az FC Liverpool csapatához.
okt. 8
18:54
Pekingi tenisztorna - Babosék búcsúztak a negyeddöntőben (Infostart)
Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal búcsúzott a negyeddöntőben csütörtökön a pekingi keménypályás tenisztorna női páros versenyében.
okt. 8
18:54
Babosék búcsúztak a negyeddöntőben (Metropol)
Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal búcsúzott a negyeddöntőben csütörtökön a pekingi keménypályás tenisztorna női páros versenyében.
okt. 8
19:30
Olasz kapust szerződtetett a Chelsea (Infostart)
Marco Amelia személyében olasz kapust szerződtetett az angol bajnoki címvédő Chelsea futballklub.
okt. 8
19:48
Válogatott: így állunk fel Feröer ellen – a kezdőcsapatok (She)
Bernd Storck, a magyar válogatott megbízott szakvezetője kihirdette kezdőcsapatát a 20.45-kor kezdődő Magyarország–Feröer Eb-selejtezőre.
okt. 8
19:48
Az UEFA végrehajtó bizottsága kiáll Platini mellett (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottsága kiáll Michel Platini elnök mellett, akit 90 napra felfüggesztett tisztségéből a FIFA.
okt. 8
20:06
Megszórták Szlovákiát a kézis lányok (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott Dabason magabiztosan, 32-19-re nyert a szlovák csapat ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat nyitófordulójában.
okt. 8
20:24
Bayern: Scholl fia abban győzte le Xabit, amire senki se gondolna (She)
A Bayern München Eb-selejtezők miatt nem kimondottan népes edzésén Xabi Alonso és Lucas Scholl, a bajoroknál egykor meghatározó játékosnak számító Mehmet Scholl 19 éves fia párbajozott egymással.
okt. 8
20:33
EURO 2016: Böde Dani közelebb rúgott minket Franciaországhoz (Agroinform)
A magyar válogatottnak habár nincs saját kezében a sorsa, értékes győzelmet aratott Feröer-szigetek ellen.
okt. 8
20:42
Eb-selejtező: Magyarország-Feröer-szigetek 0-0 (Infostart)
Ha győz a magyar labdarúgó-válogatott ma este a feröeriek ellen, már biztosan pótselejtezős. Bernd Storck újoncot avat Bódi Ádám személyében. A három jó formában lévő csatár közül Nemanja Nikolics került be a kezdő tizenegybe.
okt. 8
20:42
Eb 2016: Magyarország–Feröer – élőben az NSO-n! (She)
Feröer ellen játszik Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó-válogatott csütörtök este a Ferencváros Üllői úti stadionjában. A 20.45 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti! A mi meccsünkkel egy időben rendezendő Románia–Finnország összecsapásról ugyancsak online tudósítást olvashatnak!
okt. 8
20:42
Így lábadozik otthonában Messi - fotó! (Blikk)
Barcelona – Lionel Messi otthonában lábadozik. A Barcelona argentin klasszisa térdsérülés miatt egyelőre nem focizhat, de mindent megtesz azért, hogy minél hamarabb újra elvarázsolhassa híveit.
okt. 8
20:44
FIFA: Több ez, mint bosszúvágy – Platini nagyon elszánt (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke elszántabb, mint valaha, miután a nemzetközi szövetség (FIFA) etikai bizottsága csütörtökön 90 napra felfüggesztette tisztségéből.
okt. 8
21:00
Eb 2016: Románia-Finnország élőben az NSO-n! (She)
Románia nézők előtt fogadhatja Finnországot, és ennek nagyon örülnek a szomszédunkban. Kövessék figyelemmel a meccs online tudósítását, szóljanak hozzá, kommentálják!
okt. 8
21:02
PL: összesen 70 ezer fontra büntették az Arsenalt és a Chelsea-t (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) összesen 70 ezer fontra (29.7 millió forint) büntette a Chelsea és az Arsenal csapatát a két együttes szeptemberi bajnoki mérkőzésén történt incidens miatt.
okt. 8
21:04
Videó: így szólt a magyar himnusz Feröer ellen (She)
Így szólt a magyar himnusz a Feröer elleni Eb-selejtező mérkőzés előtt a Ferencváros stadionjában.
okt. 8
21:18
Vb 2018: meglepő pofont kapott Ausztrália (She)
Ausztrália labdarúgó-válogatottja meglepetésre 2–0-s vereséget szenvedett Jordániától a 2018-as világbajnokság kvalifikációs sorozatában. Irán nehezen mentett pontot Ománban, Katar és Szaúd-Arábia tovább menetelt.
okt. 8
21:18
Eb-selejtező: Magyarország-Feröer-szigetek 0-1 (Infostart)
Ha győz a magyar labdarúgó-válogatott ma este a feröeriek ellen, már biztosan pótselejtezős. Bernd Storck újoncot avat Bódi Ádám személyében. A három jó formában lévő csatár közül Nemanja Nikolics került be a kezdő tizenegybe.
okt. 8
21:20
Platini megszólal: "Még elszántabb vagyok!" (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága kiáll Michel Platini elnök mellett, akit a nemzetközi szövetség (FIFA) etikai bizottsága csütörtökön 90 napra felfüggesztett tisztségéből.
okt. 8
21:54
Eb 2016: rakéta a ficakba! A nap gólját rúgták a skótok? (She)
Robert Lewandowski gyorsan vezetést szerzett Lengyelországnak, de Skócia még az első félidőben egyenlített a két válogatott Eb-selejtezőjén, ezzel 1–1 volt a szünetben az eredmény. A skótok szépségdíjas találatát a Bournemouthban futballozó Matt Ritchie bombázta a jobb felsőbe.
okt. 8
21:56
Videó: a közönség Dárdai Pált éltette Feröer ellen (She)
A Magyarország–Feröer labdarúgó Eb-selejtező első félidejében a bekapott gól után Dárdai Pált, a korábbi szövetségi kapitányt éltette a közönség.
okt. 8
22:12
Eb-selejtező: Magyarország-Feröer-szigetek 1-1 (Infostart)
Ha győz a magyar labdarúgó-válogatott ma este a feröeriek ellen, már biztosan pótselejtezős. Bernd Storck újoncot avat Bódi Ádám személyében. A három jó formában lévő csatár közül Nemanja Nikolics került be a kezdő tizenegybe.
okt. 8
22:12
Képgaléria: Magyarország–Feröer – az Eb-selejtező fotói! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Feröer ellen vívja meg kilencedik selejtezőjét a 2016-os Európa-bajnokság kvalifikációs sorozatában. A Nemzeti Sport fotósai folyamatosan frissülő képgalériánk segítségével mutatják be a történéseket – jó böngészést!
okt. 8
22:30
Eb-selejtező: Magyarország-Feröer-szigetek 2-1 (Infostart)
Ha győz a magyar labdarúgó-válogatott ma este a feröeriek ellen, már biztosan pótselejtezős. Bernd Storck újoncot avat Bódi Ádám személyében. A három jó formában lévő csatár közül Nemanja Nikolics került be a kezdő tizenegybe.
okt. 8
22:30
Liverpool: Jürgen Klopp az új menedzser – hivatalos (She)
A várakozásoknak megfelelően a Liverpool hivatalosan is bejelentette, hogy Jürgen Klopp az együttes új menedzsere.
okt. 8
22:48
Nehéz, de megérdemelt győzelem: a pótselejtező már megvan! (Infostart)
A magyar válogatott hátrányból fordítva 2-1-re megverte a feröerieket, s biztosan legalább pótselejtezőt játszhat. S még szebb is lehet a csoportzárás.
okt. 8
22:48
Eb 2016: Románia ikszelt a finnekkel, kijutottak az északírek (She)
Az északír labdarúgó-válogatott hazai környezetben a görögök elleni sima, kétgólos győzelemmel biztosította a helyét a franciaországi Európa-bajnokságon. Románia ugyanakkor Bukarestben túlórás góllal mentette döntetlenre a finnek elleni mérkőzést. AZ F-csoport harmadik találkozóján a magyar válogatott Budapesten a szünetben beálló Böde Dániel duplájával hátrányból nyert 2–1-re Feröer ellen.
okt. 8
22:50
Klopp aláírt Liverpoolban (Infostart)
Jürgen Klopp csütörtök este aláírta vezetőedzői szerződését az FC Liverpool labdarúgócsapatához.

Keresés