2015. október 8. csütörtök

okt. 8
22:50
Eb 2016: Böde a duplájával megmentette válogatottunkat (She)
Ha nem is könnyedén, de megverte labdarúgó-válogatottunk Feröer legjobbjait az Üllői úton rendezett Európa-bajnoki selejtezőn. Az első félidőben a vendégek szereztek vezetést Róaldur Jakobsen találatával, amelyet Juhász Roland nagy hibája előzött meg, de a szünetben csereként beálló Böde Dániel duplájával a magyar együttes megfordította a mérkőzést. Ezzel nemzeti csapatunk nagy lépést tett a…
okt. 8
22:52
Eb 2016 : a csütörtöki játéknap összes eredménye és gólszerzője egy helyen (She)
Csütörtökön nyolc mérkőzést játszottak le a 2016-os Eb selejtezősorozatának kilencedik fordulójából. Az F-csoportban a magyar válogatott 2–1-re legyőzte Feröert, Észak-Írország Görögországot verte simán, ezzel kijutott, míg Románia az utolsó pillanatokban szerezte meg az egy pontot jelentő találatot Finnország ellen. A D jelű kvartettben a világbajnok Németország kikapott, az I-csoportban pedig…
okt. 8
23:06
Magyar–feröeri: értékelje a mieink teljesítményét! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 2–1-re nyert az Üllői úton Feröer ellen. Kíváncsiak vagyunk, Ön hogyan látta a mieink teljesítményét: osztályozza a játékosok produkcióját!
okt. 8
23:06
Feröer legyőzésével már biztos a pótselejtező (Metropol)
A magyar csapat 2-1-re legyőzte a Feröer-szigeteket az Eb-selejtezőn, így a legrosszabb esetben is harmadik és pótselejtezőt játszhat.
okt. 8
23:08
Válogatott: A második félidőben szédületesek voltunk – Storck (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya szerint nemzeti csapatunk a Feröer elleni Eb-selejtező (2–1) második félidejében szédületesen játszott.

Keresés