2015. április 10. péntek

ápr. 10
16:09
A világbajnok Red Bull kiszállhat a Forma–1-ből (Blikk)
Sanghaj – A kivonulást fontolgatja a Forma–1-ből a négyszeres konstruktőri világbajnok Red Bull-istálló. Dietrich Mateschitz, az energiaital-gyár és a csapat tulajdonosa elmondta, hogy ha a Red Bull nem lesz a legjobbak között, eladja az istállóját.
ápr. 10
16:11
Videó: távoli tripla - 18 m-ről lőtte a legközelebbi gólt (She)
Ritkán látható bravúrt mutatott be Mogakolodi Ngele, a dél-afrikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (PSL) szereplő Platinum Stars játékosa. A botswanai válogatott középpályás az Orlando Pirates elleni, 3–3-as döntetlennel záruló találkozón triplázott úgy, hogy mindhárom gólját a tizenhatoson kívülről szerezte, a legközelebbit 18 méterről érte el.
ápr. 10
16:27
Verik a játékvezetőket a francia futballpályákon (Infostart)
Mezükön viselt felirattal tiltakoznak a hétvégén a francia első három osztály futballbírói a főként alsóbb ligákban tevékenykedő kollégáikat ért atrocitások miatt.
ápr. 10
16:27
Chelsea: Costa rangadókat hagy ki, májusban térhet vissza (She)
José Mourinho, a Premier League-ben listavezető Chelsea menedzsere pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Diego Costa ebben a hónapban már nem léphet pályára, ami azt jelenti, hogy a spanyol válogatott támadó rangadókról marad le.
ápr. 10
16:29
Man. City: Még megnyerhetjük a bajnokságot - Agüero (She)
Sergio Agüero, a Premier Leauge-ben szereplő Manchester City argentin labdarúgója szerint az „égszínkékek” kilencpontos hátrányból is megvédhetik bajnoki címüket, de ahhoz először meg kell verniük vasárnap a „kiszámíthatatlan” Manchester Unitedet.
ápr. 10
16:45
Tódulnak a nézők a Ferencváros-Újpest rangadóra (Infostart)
Már több mint 20 ezer jegyet eladtak a Ferencváros-Újpest rangadóra, amelyre a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában, vasárnap kerül sor.
ápr. 10
16:45
Szexuális zaklatás miatt zárkába került a sztárfocista (Blikk)
Arnhem – Letartóztatták Wallace-t (20), az angol Chelsea labdarúgócsapatának brazil védőjét, aki ebben a szezonban a holland élvonalbeli Vitesse kölcsönjátékosa.
ápr. 10
17:03
Női kézilabda: megvan Dalmose utóda a Viborgnál (She)
A Buducsnoszt Podgorica elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágójára készülő Viborg női kézilabdacsapata a hét közben bejelentette, hogy július 1-től három éven keresztül a jelenleg a Ringköbinget irányító Allan Heine lesz a vezetőedző.
ápr. 10
17:03
Újabb kézicsodára készül a Szeged (Blikk)
Szeged ‒ Két német sztáregyüttest, a Füchse Berlint és a Rhein-Neckar Löwent, már felülmúlt a Mol-Pick Szeged férfikézilabda-csapata az elmúlt egy évben, előbbit az EHF-kupa fináléjában, utóbbit a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, de most még nehezebb rivális következik.
ápr. 10
17:06
Szerencsejáték-ipar: Miért nem hódítanak Európában a fantasy sportok? (Agroinform)
Az Egyesült Államokban nagyon szeretik, Európában azonban még alig ismerik a fantasy játékokat.
ápr. 10
17:21
Bayern: újabb sérülés, hetekre kidőlt a bajorok védője (She)
Mehdi Benatia, a Bayern München marokkói válogatott labdarúgója combhajlítóizom-sérülést szenvedett a leverkuseni győztes Német Kupa–meccsen, így kihagyja a Porto elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő mindkét mérkőzését.
ápr. 10
17:21
Fradi-Újpest: 5 milliárdos rangadó (Blikk)
Budapest ‒ A pénz nem minden, de azért sokat számít a futballban is, hiszen az erősebb játékoskeretek többet érnek.
ápr. 10
17:23
Ifi BL: a Chelsea tíz perc alatt kiütötte a Romát a négy között (She)
Chelsea–Sahtar Doneck finálét rendeznek hétfőn Nyonban az ifjúsági Bajnokok Ligájában, miután a londoni „kékek” 4–0-ra kiütötték az olasz AS Romát a négyes döntő elődöntőjében.
ápr. 10
17:39
Videó: félpályás magyar bombagól a hoki-vb legszebbje (She)
Medgyes Dorottya góljánál nehéz elképzelni nagyobbat. A magyar női jégkorong-válogatott játékosa a Kína elleni világbajnoki mérkőzésen szerezte az alábbi videón látható találatot. Ez némi vigasz is, mivel a kínaiak 7–3-ra győztek.
ápr. 10
17:57
Késés miatt kapott büntetést Simon (Blikk)
München — Múlt hónapban még az egyelőre gyenge némettudását tették szóvá csapatánál, ezúttal késés miatt büntették Simon Krisztiánt (23).
ápr. 10
18:15
FTC-Újpest: A sebzett vad a legveszélyesebb - Böde (She)
Thomas Doll már megtanulta kezelni a a nagy meccsekkel járó feszültséget, így a vasárnapi Újpest elleni rangadó sem jelent nagy nehézséget ebből a szempontból. A korábban az Újpestnél is játszó Varga Roland elárulta, hogy miért nem gond számára ez az összecsapás. Böde Dániel sebzett vadként tekint a lilákra.
ápr. 10
18:15
Ez az egyik legjobb Messi-Ronaldo mém (Metropol)
Nem tudjuk kinek jutott ilyesmi az eszébe, de egyszerűen zseniális
ápr. 10
18:36
La Liga: Igen szép oddsot találtunk a Barcelona hétvégi rangadójára (Agroinform)
A Sevilla még veretlen hazai pályán, a Barcelonának viszont nagyon kell a három pont. Van egy bátor tippünk!
ápr. 10
18:51
Férfi kézi NB I: maradnak Cegléden a válogatott légiósok (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Cegléd hivatalos honlapján jelentette be, hogy újabb egyéves szerződést kötött két montenegrói válogatott játékosával, a jobbátlövő Ivan Perisiccsel és a beálló Nemanja Grboviccsal.
ápr. 10
19:09
Öttusa: elképesztő visszatérés Földházitól a római vk-n! (She)
Ezüstérmet nyert Földházi Zsófia az öttusázók római világkupaversenyén.
ápr. 10
19:21
Szijjártó ismét irokéz frizurával hódít (Behaviour)
Mire ma megérkezett Kazanyba, teljes pompájában virított a fején a Robert de Niro-sztájl.
ápr. 10
19:27
Női kézi: Víg Debrecenben, Oguntoye Dunaújvárosban (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő DVSC hivatalos honlapján jelentette be, hogy nyártól Víg Vivien csatlakozik a hajdúsági együtteshez.
ápr. 10
19:45
Férfi kézilabda: hat év után visszatért a Terminátor (She)
Hat évvel a visszavonulása után újra pályára lépett a jelenleg a Crvena zvezda férfi kézilabdacsapatát irányító 44 éves Nenad Perunicsics.
ápr. 10
20:03
Öttusa vk - Földházi Zsófia ezüstérmes Rómában (Infostart)
Ezüstérmet nyert Földházi Zsófia az öttusázók római világkupaversenyén.
ápr. 10
20:03
Férfi kézi NB I: otthon kapott ki a PLER, balmazújvárosi pont (She)
A férfi kézilabda NB I alsóházi rájátszásában a Cegléd szoros mérkőzésen két góllal győzött a PLER vendégeként, így a fővárosi együttes három fordulóval a bajnokság vége előtt maradt az utolsó helyen. Az ugyancsak a kiesés ellen küzdő Balmazújváros fontos pontot szerzett hazai pályán a már biztosan bennmaradó Mezőkövesd ellen.
ápr. 10
20:21
Férfi kézilabda NB I - Idegenben nyert a Cegléd (Infostart)
A Cegléd vendégként győzött a PLER ellen a férfi kézilabda NB I pénteki játéknapján.
ápr. 10
20:21
Férfi vízilabda ob I: egygólos különbség a Fradi-Szegeden (She)
A Ferencváros egy góllal legyőzte a Szegedet a férfi vízilabda ob I elődöntőbe jutásért zajló párharcának pénteki első mérkőzésén.
ápr. 10
20:39
Férfi vízilabda ob I - Előnyben a Ferencváros (Infostart)
A Ferencváros egy góllal legyőzte a Szegedet az E.ON férfi vízilabda ob I elődöntőbe jutásért zajló párharcának pénteki első mérkőzésén.
ápr. 10
20:39
Eurofutball: Guzmics és Király csapata botlott, Filkoré vesztett (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 28. fordulójában a listavezető Ingolstadt 1–0-ra nyert a Heidenheim otthonában, a Darmstadt viszont nem bírt a Nürnberggel, így jelenleg csak jobb gólkülönbségével előzi meg a hétfőn a Fortuna Düsseldorfhoz látogató Kaiserslauternt.
ápr. 10
20:57
Videó: vajon sejtette az asszisztens, mi folyik a háta mögött? (She)
Biztosan unatkoztak a szurkolók a román elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban lejátszott Concordia Chiajna–FC Brasov (0–2) mérkőzésen. Néhány szurkoló figyelmének központjába az egyik asszisztens került.
ápr. 10
21:15
Jégkorong: Budapesten is legyőztük Ausztriát (She)
A szerdai, bécsi győzelmünket követően (4–2) a budapesti „visszavágón” is legyőzte Ausztriát a krakkói, divízió 1/A-as világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott. Rich Chernomaz együttese végig kézben tartotta a mérkőzést, amelyen teljesen megérdemelt, 3–2-es sikert aratott. A felkészülési időszak utolsó mérkőzésén vasárnap Szlovéniát fogadjuk 17 órától, ugyancsak a Tüskecsarnokban.
ápr. 10
21:17
Milan: A krízis a mi hibánk; Inzaghi maradjon - Ménez (She)
Jérémy Ménez, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan gólvágója szerint az együttes gyenge szereplése a játékosokra vezethető vissza, és nem szeretné, ha Filippo Inzaghi vezetőedző távozna az együttestől.
ápr. 10
21:33
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
A labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának pénteki eredménye és további programja:
ápr. 10
21:51
NB I: Kikaptunk, de nem vagyok elégedetlen - Bekő (She)
Kondás Elemér érthetően boldogan nyilatkozott a Sport Tv-nek a 2–1-es vendéggyőzelemmel végződött Kecskemét–DVSC-Teva NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés után, de a hazaiak mestere, Bekő Balázs sem volt elégedetlen.
ápr. 10
21:51
A Debrecen győzni tudott Kecskeméten (Blikk)
A Debrecen győzni tudott Kecskeméten, a hazaiak ezzel elveszítették tavaszi veretlenségüket az OTP Bank Liga huszonharmadik fordulójának  pénteki, nyitómérkőzésén.
ápr. 10
21:53
Tenisz: Amélie Mauresmo augusztusra babát vár (She)
A korábbi kétszeres Grand Slam-győztes, olimpiai ezüstérmes francia teniszező, Amélie Mauresmo bejelentette, hogy babát vár.
ápr. 10
22:09
Hokis győzelem az osztrákok ellen a Tüskecsarnokban (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott világbajnoki felkészülési mérkőzésen 3-2-re legyőzte az osztrák csapatot a budapesti Tüskecsarnokban.
ápr. 10
22:09
EBEL: Bécsben is nyert a Salzburg, kettővel megy (She)
A 6–1-es hazai sikert követően Bécsben, a Vienna Capitals vendégeként egy góllal nyert a Salzburg a jégkorong EBEL döntőjének második felvonásán. Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban a Salzburg 2–0-ra elhúzott. Folytatás vasárnap, Salzburgban.
ápr. 10
22:09
Győztek a hokisaink az osztrákok ellen (Metropol)
A két csapat szerdán Bécsben találkozott, akkor a magyarok történelmi 4-2-es sikert arattak.
ápr. 10
22:11
A Debrecen győzni tudott Kecskeméten (Metropol)
A hazaiak ezzel elveszítették tavaszi veretlenségüket.
ápr. 10
22:27
Futsal: egy villanás döntött a berettyói csúcsrangadón (She)
A férfi futsal NB I felsőházi rájátszásának csúcsrangadóján a Rába ETO 1–0-ra legyőzte idegenben az MVFC-Berettyóújfalut, így a címvédő ötpontos hátrányba került a táblázaton.
ápr. 10
22:29
NBA: Atlanta-játékosokat tartóztattak le a késelés ügyében - videó (She)
Mint arról beszámoltunk, egy New York-i szórakozóhely előtt megkéselték Chris Copelandet, az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Indiana Pacers kosarasát. Az üggyel kapcsolatban rendőrség két Atlanta Hawks-játékost tartóztatott le (nem elkövetőként), de nem könnyen...
ápr. 10
22:45
Dárdaiék egy pontot szereztek Hannoverben (Infostart)
A Dárdai Pál vezette Hertha BSC 1-1-es döntetlent játszott Hannoverben a német labdarúgó Bundásliga 28. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
ápr. 10
22:45
Videó: bravúros - így mentett pontot idegenben a Hertha (She)
Mint arról beszámoltunk, 1–1-es döntetlennel ért véget a Hannover–Hertha BSC mérkőzés a német labdarúgó-bajnokságban. Íme, a találkozó góljai!
ápr. 10
22:47
Női vízi LEN-kupa: a Szentes lemaradt a döntőről (She)
A női vízilabda LEN-kupa Imperiában zajló négyes döntőjének első napján a Hungerit-Szentesi VK egygólos vereséget szenvedett a rendező Imperiától, így a magyar együttes lemaradt a fináléról. Utóbbi ellenfele a döntőben a szintén olasz Plebiscito Padova lesz majd, amely ugyancsak minimális különbséggel nyert az elődöntőben.
ápr. 10
23:03
Jégkorong: újra osztrákverés - azaz a mester külön kérése (She)
A magyar jégkorong-válogatott 3–2-re legyőzte Ausztriát a Tüskecsarnokban rendezett felkészülési mérkőzésen. A találkozót követően Banham Frank, Kóger Dániel és Kovács Csaba értékelt az NSO Tv-nek.
ápr. 10
23:57
Női vízilabda LEN Kupa - A bronzéremért játszik a Szentes (Infostart)
A bronzéremért játszhat szombaton a Szentes női vízilabdacsapata a LEN Kupában, mivel az olaszországi négyes döntő első játéknapján egy góllal kikapott a házigazda Imperia együttesétől.

Keresés