2015. április 12. vasárnap

ápr. 12
18:33
A Fradi nyerte az örökrangadót (Infostart)
Izgalmas, jó iramú meccset, nézőcsúcsot és ferencvárosi győzelmet hozott a 214. örökrangadó. A Fradi a második félidőben döntötte el a legnagyobb hagyományú hazai derbit: a 61. percben Hajnal Tamás, a 71. percben pedig Varga Roland talált az újpesti kapuba. A 2-0-ás sikerrel a Ferencváros feljött a tabella második helyére.
ápr. 12
18:33
NB I: a Fradi 21 ezer néző előtt győzte le az Újpestet (She)
Hajnal Tamás és Varga Roland találatával 2–0-ra nyert odahaza a Ferencváros az Újpest ellen a labdarúgó NB I 23. fordulójának rangadóján. A derbit 21 217 néző tekintette meg a helyszínen, a vendégektől Asmir Suljicot kiállították a második félidőben. A győzelmével a dobogó második fokára fellépő Fradi 13 mérkőzés óta veretlen, az Újpest hét mérkőzés óta nyeretlen a bajnokságban.
ápr. 12
18:35
NB I: Videoton-Haladás - élőben az NSO-n (She)
Videoton–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 12
18:37
Női kézi BL: a Podgoricával teljes a final four mezőnye (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján a Buducsnoszt Podgorica másodszor is legyőzte a Viborgot, így a tavalyi döntős montenegrói csapattal lett teljes a budapesti final four (május 9–10.) mezőnye. Dragan Adzsics lányai a visszavágón az idegenbeli hatgólos siker után is simán, tízzel győzték le a dán csapatot. A montenegrói bajnok mellett a macedón Vardar Szkopje, az orosz…
ápr. 12
18:39
Videó: no drazsé, no party - így drukkoltak Újpesten (She)
Ahogy a FTC egyik szurkolói csoportja révén a Népligetben, úgy Újpesten is összegyűltek azok a szurkolók, akik nem a helyszínen, hanem külön, kivetítőn nézték az NB I-es rangadót.
ápr. 12
18:41
FTC-Újpest: „Dibusz nem véletlenül a válogatott kapusa” (She)
A Ferencváros 2–0-ra megnyerte az Újpest elleni derbit hazai pályán a labdarúgó NB I 23. fordulójában. Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője a remekül védő Dibusz Dénest méltatta a siker után, míg Nebojsa Vignjevics, a lilák mestere szerint magukra húzták a Fradit.
ápr. 12
19:09
Fábregast a Zorro-maszk sem zavarta (Blikk)
London – Zorro is pályán volt a Queens Park Rangers–Chelsea angol élvonalbeli futballbajnoki meccsen!
ápr. 12
19:09
Férfi kézi BL: öttel is vezetett, de ikszelt a Veszprém Párizsban (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén az MKB-MVM Veszprém idegenben 24–24-es döntetlent játszott a Paris Saint-Germainnel, amely a hajrában ötgólos hátrányt dolgozott le. A visszavágóra április 19-én, jövő vasárnap kerül sor.
ápr. 12
19:11
Jégkorong: az első harmad után Szlovénia felőrölte a mieinket (She)
Az április 19-én rajtoló divízió 1/A világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott a Tüskecsarnokban tartotta főpróbáját az év csúcseseményére, és a remek első harmadot követően 4–2-es vereséget szenvedett az A-csoportos küzdelmekre készülő Szlovéniától.
ápr. 12
19:27
FTC-Újpest: Fogalmam sincs, miből lövünk gólt… - Vignjevics (She)
Hajnal Tamás és Varga Roland találatával 2–0-ra nyert odahaza a Ferencváros az Újpest ellen a labdarúgó NB I huszonharmadik fordulójának rangadóján. Nebojsa Vignjevics a találkozó után csalódottan értékelt. Azt mondta, nem tudja, milyen helyzetből tudnak majd gólt szerezni, valamint kitért arra is, hogy riválisuknak sokkal könnyebb a sorsolása a Magyar Kupában, így nem tudja, lesz-e még derbi…
ápr. 12
19:27
Veszprémi döntetlen Párizsban (Metropol)
Döntetlent játszott a Veszprém a PSG-vel Párizsban a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharc vasárnapi első mérkőzésén.
ápr. 12
19:29
Premjer-liga: Dzsudzsák két gólpassza és Dinamo-siker (She)
A Dinamo Moszkva a két gólpasszt adó Dzsudzsák Balázs vezetésével 2–1-re győzött a Mordovija Szaranszk ellen hazai pályán az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.
ápr. 12
19:45
Vasas: felavatták az ezüstcipős Várady Béla síremlékét (She)
A pestszentlőrinci temetőben vasárnap felavatták Várady Béla, a Vasas olimpiai ezüstérmes labdarúgójának a síremlékét.
ápr. 12
19:45
A United nyerte a manchesteri rangadót (Metropol)
A United könnyedén legyőzte a vendég Cityt vasárnap az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának manchesteri rangadóján.
ápr. 12
20:03
Férfi kézilabda BL - Veszprémi döntetlen Párizsban (Infostart)
Döntetlent játszott a Veszprém a PSG-vel Párizsban a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharc vasárnapi első mérkőzésén.
ápr. 12
20:03
Röplabda: Gödöllőn került előnybe a Békéscsaba (She)
A címvédő Békéscsaba vendégként nyert a Gödöllő ellen vasárnap a női röplabda NB I elődöntős párharcának első mérkőzésén. A párharc az egyik fél harmadik győzelméig tart. A második meccset jövő csütörtökön rendezik.
ápr. 12
20:03
Hamilton és Rosberg egoista rohadék? (Blikk)
Sanghaj – Egosita rohadékoknak nevezte versenyzőit, Lewis Hamiltont (30) és Nico Rosberget (29), a Forma-1-ben szereplő Mercedes-csapat résztulajdonosa.
ápr. 12
20:05
Légiósok: Lovrencsics betalált, a Lech elszalasztotta a sanszot (She)
Bár Lovrencsics Gergő gólt szerzett, a Lech Poznan hazai pályán csak 1–1-es döntetlent játszott a Korona Kielcével a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában, ezzel elszalasztotta a lehetőséget, hogy pontszámban utolérje a listavezető Legia Warszawát.
ápr. 12
20:05
Nem sikerült a magyar hokisok főpróbája (Blikk)
ápr. 12
20:07
A Manchester United nyerte a városi rangadót (Blikk)
ápr. 12
20:09
A Bayer kirúgta Spahicot! (Blikk)
ápr. 12
20:21
Győrbe került a kosárbronz (Blikk)
ápr. 12
20:21
Ligue 1: nézőriogató nap, öt 1-0, egy 0-0 (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 32. fordulójának vasárnapi játéknapja nem bővelkedett találatokban: egy mérkőzést kivéve mindenhol elég volt egy gól a három pont megszerzéséhez. A „kimaradó” mérkőzésen nem született gól... A legnagyobb meglepetést a Toulouse okozta, mely a jól szereplő Montpellier-t győzte le. A Saint-Étienne egygólos, Nantes elleni győzelmével folytatta…
ápr. 12
20:57
Női kosár NB I: a Sopron 8 ponttal nyert, 2-1-re vezet a döntőben (She)
A női kosárlabda NB I döntőjének harmadik mérkőzésén az UNIQA-Euroleasing Sopron 75–67-re győzött az Aluinvent DVTK Miskolc ellen, ezzel 2–1-re vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban. A bajnoki bronzérem sorsa is eldőlt vasárnap, a Győr szerezte meg a harmadik helyet, miután nagy hajrával győzött a PEAC-Pécs ellen.
ápr. 12
20:59
FTC-Újpest: Irigylem Vargát, ilyen szép gólt sohasem szereztem - Doll (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata Hajnal Tamás és Varga Roland góljával 2–0-ra nyert az Újpest ellen. Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője értékelte a derbit. Nebojsa Vignjevics, a lilák edzője a kihagyott helyzetekről beszélt.
ápr. 12
21:01
Férfi kézi BL: a Szeged kétgólos előnyt szerzett a Kiel ellen (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Mol-Pick Szeged hazai pályán 31–29-re nyert a német THW Kiel ellen, így kétgólos előnnyel várhatja az egy hét múlva esedékes visszavágót.
ápr. 12
21:03
Primera División: ikszelt a Sociedad a Deporral (She)
A Real Sociedad 2–2-es döntetlent játszott a Deportivóval hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
ápr. 12
21:15
A listavezető Videoton kiütötte a Haladást (Infostart)
Az éllovas Videoton 7-0-ra győzte le a Szombathelyi Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
ápr. 12
21:15
A Videoton kiütötte a Haladást (Metropol)
Az éllovas Videoton 7-0-ra győzte le a Szombathelyi Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 23.fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
ápr. 12
21:33
Németország: ismét a Wolfsburg az élen, óriási a csata (She)
A Jakabfi Zsanettet nélkülöző Wolfsburg idegenben 4–0-ra legyőzte a Jenát a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában, ezzel a Bayern Münchent megelőzve visszavette a vezetést a tabella élén.
ápr. 12
21:33
Két góllal nyert a Szeged a Kiel ellen (Metropol)
Lenyűgöző, szenzációs győzelem.
ápr. 12
21:35
NB I: harmincezernél is többen a nézőcsúcsok hétvégéjén (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 23. forduló bőven tartogatott számunkra rekordokat: ebben az idényben először emelkedett harmincezer fölé az össznézőszám; több mint 21 ezren látták az FTC–Újpest rangadót a helyszínen; hazai nézőcsúcsot hozott…
ápr. 12
21:37
Női kosár Euroliga: történelmi prágai siker a döntőben (She)
A ZVVZ USK Praha 72–68-ra megnyerte a női kosárlabda Euroliga fináléját a nagy esélyes UMMC Jekatyerinburg ellen Prágában. A cseh csapat története során először hódította el a trófeát.
ápr. 12
21:51
Barca: Tajti becserélése sem segített a katalánokon (She)
A spanyol élvonalbeli FC Barcelona U17-es csapata 3–2-es vereséget szenvedett hazai pályán a L’Hospitalet ellen. Tajti Mátyás csereként játszott a gránátvörös-kékeknél.
ápr. 12
22:27
Kézi BL: „Óriási erő és tartás van bennünk, hogy legyőztük a Kielt” (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Mol-Pick Szeged hazai pályán 31–29-re nyert a német THW Kiel ellen, így kétgólos előnnyel várhatja az egy hét múlva esedékes visszavágót.
ápr. 12
22:45
MotoGP: Márquez maga mögött tartotta az olaszokat (She)
A címvédő Marc Márquez nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának második versenyét az egyesült államokbeli Austinban. A spanyol versenyző két olaszt, a ducatis Andrea Doviziosót és a yamahás Valentino Rossit utasította maga mögé.
ápr. 12
23:21
NS: zöld ász; gyilkos csaták a kézi BL-ben - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
ápr. 12
23:39
Ligue 1: a 4. forduló óta nem látott mélységben a Marseille (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 32. fordulójában a Bordeaux hozta a vasárnapi formát: Cédric Yamberé találatával egygólos győzelmet ért el hazai pályán az Olympique Marseille ellen. A hazaiak hat pontra csökkentették hátrányukat a vendégekkel szemben, akik sorozatban másodszor szenvedtek vereséget (múlt héten a PSG-től kaptak ki), és a 4. forduló óta először szorulnak le a…

Keresés