2015. április 15. szerda

ápr. 15
17:21
Videó: hét ifistával állt ki a csapat, majd jött a dráma (She)
Az egyik labdarúgó megsérült, így csak hat Universitario-játékos maradt a pályán, a játékvezetőnek pedig a szabályok értelmében le kellett fújnia a bolíviai bajnoki mérkőzést a Bolívar és az Universitario de Sucre között. A 13. percben bekövetkezett pillanatban a hazaiak 2–0-ra vezettek. Nézze meg a meccs rövid összefoglalóját!
ápr. 15
17:39
Federer könnyed játékkal nyolcaddöntős (Infostart)
A második helyen kiemelt svájci Roger Federer két sima játszmában legyőzte a francia Jeremy Chardyt szerdán a 3,83 millió dollár (1,076 milliárd forint) összdíjazású monte-carlói salakpályás férfi tenisztornán, így bejutott a nyolcaddöntőbe.
ápr. 15
17:39
Szentes maradt a Haladás edzője (Blikk)
Szombathely – Összeült a válságstáb, de végül nem történt változás, Szentes Lázár maradt az NB I-ben a kiesés ellen küzdő Haladás edzője
ápr. 15
17:39
Rio 2016: négy magyar atlétának már megvan a kvótája (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság a hivatalos honlapján adta hírül, hogy négy magyar atlétának már megvan a kvótája a jövő évi riói ötkarikás játékokra.
ápr. 15
17:39
Djokovic és Dibaba voltak a legjobbak (Metropol)
A szerb teniszezőt és az etióp futót választották 2014 legjobb sportolóinak.
ápr. 15
17:41
Mexikó: Ronaldinho májusban visszavonul - sajtóhír (She)
Brazíliai sajtóértesülés szerint az idény végén visszavonul Ronaldinho, a mexikói Querétaro világbajnok brazil labdarúgója.
ápr. 15
17:43
NFL: élete végéig börtönben marad a Pats korábbi sztárja (She)
Első fokon bűnösnek találták Aaron Hernandezt, az NFL-ben szereplő New England Patriots korábbi tight endjét. A 25 esztendős, 2013 óta börtönben lévő játékost különös kegyetlenséggel elkövetett, előre megfontolt emberölés miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, még jó magaviselet esetén sincs lehetősége arra, hogy korábban szabaduljon.
ápr. 15
17:57
Élete végéig rács mögé kerül az NFL-sztár (Blikk)
Miami – Minden vádpontban bűnösnek találták a New England Patriots amerikaifocistáját, így letöltendő életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.
ápr. 15
18:36
Monte-Carlói tenisztorna: Nadal, Federer és Wawrinka is magabiztos rajtot vett (Agroinform)
Szerdán kialakultak a legjobb 16 párosításai a Monte-Carlóban zajló salakpályás tenisztornán.
ápr. 15
18:51
Négy magyar atléta már biztosan ott lesz Rióban (Metropol)
Női maratonban, és gyaloglásban is lesznek magyar versenyzők.
ápr. 15
18:53
Életfogytiglani börtön az egykori NFL sztárnak (Metropol)
Aaron Hernandezt előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés, valamint fegyverviseléssel kapcsolatos vádpontokban találták bűnösnek.
ápr. 15
19:09
Videó: ritkán látható csellel nyert labdamenetet (She)
A nap pontját ütötte Gaël Monfils az ukrán Olekszandr Dolgopolov ellen a Monte-Carlóban zajló salakpályás tenisztornán. A francia játékos egészen különleges cselhez folyamodott, hogy megnyerje a labdamenetet egy pocsék rövidítés után.
ápr. 15
19:27
Jégkorong: ezúttal hét gólt kaptak a magyar fiatalok (She)
Harmadik mérkőzésén is vereséget szenvedett a magyar válogatott a debreceni U18-as divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon: a házigazda csapat ugyan a második harmad elején még két góllal vezetett, végül azonban 7–2-re kikapott a fehéroroszoktól.
ápr. 15
19:29
Férfi röplabda NB I: Újvárosban egyenlített a MAFC (She)
A MAFC-BME csapata négy játszmában nyert a Dunaferr vendégeként a férfi röplabda NB I 5–8. helyéért zajló, az egyik fél második sikeréig tartó párharc szerdai második mérkőzésén, így egyenlített.
ápr. 15
19:45
Anglia: ellenfelébe harapott, hat hónapra eltiltották (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi bizottsága hat hónapra eltiltotta Joss Labadie-t, a negyedik ligás Dagenham & Redbridge 24 éves középpályását, aki megharapta ellenfelét – már másodszor pályafutása során.
ápr. 15
19:47
BL: Mascherano újra középső védőt játszik a Barcában (She)
Az eltiltott Dani Alvest Martín Montoya helyettesíti a Barcelona labdarúgócsapatában a PSG elleni BL-negyeddöntő első, párizsi mérkőzésén. A katalánoknál Jérémy Mathieu a kispadon kapott helyet, Gerard Piqué mellett így Javier Mascherano lesz a másik középső védő.
ápr. 15
20:21
Férfi kosár NB I: az Alba 1992 óta először nem jutott rájátszásba (She)
A Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata nyerte meg az NB I középszakaszát, miután pontszegény mérkőzésen 67–58-ra győzött a Sopron ellen. Eldőlt, hogy az Alba Fehérvár 1992 óta először nem lesz ott a rájátszásban, miután kikapott a PVSK-tól – ezzel a Szedeák playoff-szereplése is biztossá vált.
ápr. 15
20:23
Női kosár NB I: Sterbenz nem tud okosságot mondani, boldog (She)
A női kosárlabda NB I-ben a Sopron 62–60-as diósgyőri sikerével bajnok lett. A vendégek szakvezetője, Sterbenz László szerint a harmadik negyedben jól működő zónavédekezés döntötte el a javukra a finálé negyedik meccsét.
ápr. 15
20:24
Bajnokok Ligája: Hatalmas bajban a BL-favorit, eldöntötte a Barcelona (Agroinform)
A PSG nem tudta megnehezíteni a Barcelona dolgát, a Porto viszont alaposan meglepte a gyengécske Bayernt.
ápr. 15
20:39
Arsenal: Bergkamp kilenc éve lőtte utolsó gólját - olyan bergkamposat (She)
Dennis Bergkamp napra pontosan kilenc éve, 2006. április 15-én szerezte az utolsó gólját az Arsenalban. A holland támadó a West Bromwich elleni bajnokin vette be a kaput – pazar találattal, vagy mondhatni, szokásos bergkampos módon. Ez volt a klublegenda 87. bajnoki gólja, a 315. mérkőzésén.
ápr. 15
20:41
Ligue 1: a végén robbantott a Lyon, ismét a PSG előtt (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának szerdai mérkőzésén az Olympique Lyon a hajrában megtörte a Bastia ellenállását, és 2–0-s sikerrel megszerezte a három pontot.
ápr. 15
20:57
Kozmann György lett a Kolonics Alapítvány elnöke (Infostart)
Kolonics György egykori kenus párja, a kétszeres olimpia bronzérmes, ötszörös világbajnok Kozmann György lett a legendás sportolóról elnevezett alapítvány kuratóriumi elnöke.
ápr. 15
20:59
A Barcelona gálázott, a Porto könyörtelen volt - nehéz a PSG és a Bayern helyzete (Infostart)
Az FC Porto 3-1-re legyőzte a BL negyeddöntőjében a szokatlanul sokat hibázó Bayernt. A Barcelona ugyanezzel az eredménnyel nyert, de idegenben a PSG ellen. Suárez két "kötényt" adott David Luiznak, két gólt lőtt belőle.
ápr. 15
21:00
NHL: Kezdődik a rájátszás - elemeztük az esélyeket (Agroinform)
Indul a playoff, szakértőnk pedig minden párharc kapcsán kifejtette a véleményét.
ápr. 15
21:33
DPASE: Vaskónak még mindig fáj a felcsútiak döntése (She)
Vaskó Tamás a Dunaújváros PASE labdarúgójaként előző klubja, a Puskás Akadémia ellen készül – 120 százalékkal.
ápr. 15
21:51
Eurofoci: a korábbi KTE-s gólja nagyon kellett az elődöntőhöz (She)
A Cseh Kupa negyeddöntőjében a Teplice tizenegyesekkel jutott tovább a Viktoria Plzen otthonában. A vendégek sikeréhez nagyon kellett a korábbi Újpest- és Kecskemét-légiós, Francis Litsingi találata, aki a 69. percben egyenlítette ki az állást, és ugyan a Plzen a folytatásban újra megszerezte a vezetést, a tizenegyesek végül a sárga-kékek javára döntöttek. A kongói köztársaságbeli támadó 88…
ápr. 15
22:27
NB I: Mayer - álomdebütálás a mélyülő válságban (She)
Nagyszerűen mutatkozott be a Győri ETO FC-ben az első NB I-es meccsén Mayer Milán. Igaz, bár ő gólt szerzett, csapata kikapott a Nyíregyházától. Mayer a debütálásról beszélt az NSO Tv-nek.
ápr. 15
22:45
BL: a Barcelona kétgólos előnybe került a PSG otthonában (She)
Már az első felvonás után eldőlni látszik: a Barcelona 3–1-re nyert idegenben a PSG ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén.
ápr. 15
22:47
BL: a Porto kétgólos előnyt harcolt ki a Bayern München ellen (She)
A Porto hazai pályán 3–1-re nyert a Bayern München ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. Ricardo Quaresma és Jackson Martínez szerezte a hazaiak góljait, míg a bajorok szépítő találatát, amely a visszavágón még sokat érhet, Thiago Alcántara jegyezte.
ápr. 15
23:03
Championship: Anya helyett Tőzsér, dobogón a csapatuk (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 43. fordulójában a feljutásra pályázó Watford fontos három pontot szerzett a középmezőnybeli Nottingham Forest vendégeként. A vendégek kétgólos előnyre tettek szert az első játékrészben, az utolsó fél órában emberelőnyben játszva pedig 3–1-re nyertek.
ápr. 15
23:03
Meglepetés Portóban, a Barca fél lábbal a négy között (Metropol)
A Porto a Bayer München ellen hazai pályán, a Barcelona a PSG otthonában nyert 3-1-re.
ápr. 15
23:05
BL: Blanc szerint ellopta futballjuk alapját a Barca (She)
Az FC Barcelona Párizsban az MSN, vagyis a Messi, Suárez, Neymar trió vezérletével 3–1-re győzött a Zlatan Ibrahimovicot nélkülöző PSG ellen, ezzel pedig már a jövő heti visszavágó előtt eldőlni látszik a párharc. Laurent Blanc szerint a Barca ellopta a futballjuk alapját, míg a két gólt szerző Luis Suárez elmondta, csak feltette a koronát csapata teljesítményére. Nézzük, hogyan látták a…

Keresés