2015. április 18. szombat

ápr. 18
20:38
NB I: két perc alatt fordított a PMFC a Honvéd ellen (She)
Hátrányról fordítva győzött 2–1-re hazai pályán a PMFC a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó NB I 24. fordulójában. A kispestiek Holender Filip révén megszerezték a vezetést, de a pécsiek Ojdanic és Makriev találataival egyenlítettek.
ápr. 18
20:39
Vízilabda BL: a csoportelsőség küszöbén a Szolnok (Metropol)
A magyar csapat a német Spandau 04-re mért négygólos vereséget.
ápr. 18
21:15
A Chelsea nyerte a rangadót (Metropol)
A Chelsea Eden Hazard góljával nyert a Manchester United ellen az angol bajnokságban.
ápr. 18
21:30
Csoportelsőség küszöbén a Szolnok a vízilabda BL-ben (Infostart)
Megerősítette első helyét csoportjában, a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában a Szolnok, amely szombaton a német Spandau 04-re mért négygólos vereséget.
ápr. 18
21:30
Videó: CR szenzációs mozdulattal verte át a málagait (She)
Cristiano Ronaldo látványos csele a Real Madrid–Málaga spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésről. Szegény Marcos Angeleri...
ápr. 18
21:33
Hosszabbítás után döntős az Arsenal (Metropol)
A címvédő a Reading együttesét győzte le az elődöntőben.
ápr. 18
21:48
MotoGP: Márquez a pole-ban, de Aleix Espargaró a nap hőse (She)
Aleix, az idősebb Espargaró fiú tegnap mindkét edzést megnyerte, és bár a mai szabadedzéseken már hátrébb végzett, az időmérőn ismét tündökölt, így a második helyről várhatja a holnapi futamot a gyorsaságimotoros-világbajnokság Argentin Nagydíján a királykategóriában.
ápr. 18
22:06
Labdarúgó NB I: Dunaújváros-Puskás Akadémia 2-3 (Infostart)
A Puskás Akadémia csapata 3-2-re győzött a sereghajtó Dunaújváros otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 18
22:42
Ismét Hamiltoné a pole pozíció (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Bahreini Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd meg az élről.
ápr. 18
23:36
La Liga: öt-hat hét kihagyás várhat a Real Madrid sztárjára (She)
José Luis Sánchez, a spanyol La Sexta televíziós csatorna újságírójának információi szerint – amelyet az As is megerősített – Luka Modric, a Real Madrid labdarúgója külső oldalszalag-húzódás miatt öt-hat hétre kidőlt, ezért kihagyja többek között az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóját is.
ápr. 18
23:54
Videó: trükkös büntetővel próbálkoztak Köteles ellen (She)
Az ellenfél kihagyott egy tizenegyest, Köteles László csapata, a Racing Genk mégis 4–0-s vereséget szenvedett a Mechelentől a belga labdarúgó-bajnokság rájátszásának szombati játéknapján,
ápr. 18
23:56
La Liga: 10 emberrel nem ment, a baszkok kiütötték a Getafét (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 32. fordulójának utolsó szombati bajnokiján az Athletic Bilbao 4–0-ra legyőzte a Getafét, amely Emiliano Velázquez kiállítása után teljesen szétesett.

Keresés