2015. április 24. péntek

ápr. 24
20:50
Légiósok: Kalmár a hajrában állt be, kapusgóllal nyert a Leipzig (She)
A Kalmár Zsoltot is foglalkoztató RB Leipzig hazai pályán 2–1-re győzött a Darmstadt ellen a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában.
ápr. 24
21:06
Női vízilabda Euroliga - Bronzéremért játszhat az UVSE (Infostart)
A bronzéremért játszhat szombaton az UVSE csapata a női vízilabda Euroligában, mivel az athéni négyes fináléjának pénteki elődöntőjében öt góllal kikapott a tavalyelőtt és tavaly is győztes spanyol Sabadelltől.
ápr. 24
21:06
NB I: az Újpest győzni tudott Dunaújvárosban (She)
Tovább tart az Újpest jó formája: a lila-fehérek 3–1-re nyertek idegenben a Dunaújváros ellen a labdarúgó NB I huszonötödik fordulójának nyitó mérkőzésén.
ápr. 24
21:08
Dunaújváros-Újpest FC 1-3 (Infostart)
A sereghajtó Dunaújváros 3-1-re kikapott a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén a vendég Újpesttől, amelyben a védő Jonathan Heris duplázott.
ápr. 24
21:08
NB II: soproni pontszerzés egyórányi emberhátrány után (She)
A Csákvár a 30. perctől emberelőnyben játszott a Sopron ellen, vezetést is szerzett, de nem tudta megnyerni a labdarúgó NB II 25. fordulójának nyitó mérkőzését, 1–1 lett a vége.
ápr. 24
21:24
Női vízi Euroliga: nem jutott döntőbe az UVSE Athénban (She)
A bronzéremért játszhat szombaton az UVSE a női vízilabda Euroligában, mivel az athéni négyes fináléjának pénteki elődöntőjében öt góllal kikapott a tavalyelőtt és tavaly is győztes spanyol Sabadelltől.
ápr. 24
21:33
Győzött az Újpest Dunaújvárosban (Metropol)
A labdarúgó bajnokság 25. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén a vendég lila-fehérek védője, Jonatan Heris duplázott.
ápr. 24
21:42
MU: Nem sz.rt a számba a madár, trükk volt az egész - Young (She)
2014 augusztusában a Manchester United középpályásának, Ashley Youngnak a Swansea elleni mérkőzésen a szájába talált egy madár. A futballista az eset után hét hónappal most azt mondja: a madárpiszkot utólag montírozták rá a felvételekre.
ápr. 24
21:44
NB I: „Rendben voltunk, csak mindent kihagytunk” (She)
Az Újpest idegenben 3–1-re legyőzte a Dunaújvárost a labdarúgó NB I 25. fordulójának péntek esti nyitányán. Artner Tamás, a hazaiak szakvezetője a második félidőben kihagyott helyzetek miatt kesergett a Sport Televízió mikrofonja előtt, Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője elégedett volt csapata motivált játékával.
ápr. 24
22:00
Férfi asztalitenisz: nyírbátori siker Kiskunfélegyházán (She)
A Nyírbátor győzött Kiskunfélegyházán a férfi asztalitenisz Extraliga pénteki mérkőzésén.
ápr. 24
22:02
Curling: elődöntős a magyar csapat a vegyespáros-vb-n (She)
Bejutott az oroszországi Szocsiban zajló curling vegyespáros-világbajnokság elődöntőjébe Palancsa Dorottya és Kiss Zsolt, miután 10–4-re legyőzte a negyeddöntőben Oroszország duóját.
ápr. 24
22:04
Hosszabbítás: Sébastien Loeb, a boldog ember (She)
Imádja a test test elleni küzdelmet, utál rizikózni, és semmin sem változtatna, ha visszapörgethetné az idő kerekét. Sébastien Loeb a túraautó-világbajnokság mezőnyének kétségtelenül egyik legkiemelkedőbb alakja – még akkor is, ha kilenc világbajnoki címét raliban szerezte. Michelisz Norbertet nagyra tartja, s van szerencséje közelről ismerni, hiszen vele találkozik, vele harcol a legtöbbet…
ápr. 24
22:18
MU: Nem talált a számba a madár, trükk volt az egész - Young (She)
2014 augusztusában a Manchester United középpályásának, Ashley Youngnak a Swansea elleni mérkőzésen a szájába talált egy madár. A futballista az eset után hét hónappal most azt mondja: a madárpiszkot utólag montírozták rá a felvételekre.
ápr. 24
22:20
Légiósok: Két héten belül bejelentjük - Dzsudzsák (She)
Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva magyar válogatott labdarúgója interjút adott a Szovjetszkij Szportnak. A teljes beszélgetés a napokban jelenik meg az orosz sportnapilapban, de az ízelítő már pénteken felkerült a SzovSzport internetes oldalára.
ápr. 24
22:22
Jégkorong-vb: Jágr döntött, ott lesz a csehekkel a tornán (She)
Jaromír Jágr ismét válogatott lesz a 2015-ös, hazai rendezésű jégkorong-világbajnokság idejére.
ápr. 24
22:36
Ligue 1: családszakadás, nyolc gól, őrült meccs Marseille-ben (She)
Péntek este folytatódott a Marseille vesszőfutása: Marcelo Bielsa csapata hazai pályán 5–3-ra kikapott a bennmaradásért harcoló Lorient-tól a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 34. fordulójának nyitányán.
ápr. 24
22:38
Bundesliga: a Mainz védője 3 perc alatt elintézte a Schalkét (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójában a Mainz Stefan Bell duplájával 2–0-ra legyőzte a Schalkét.
ápr. 24
22:40
MU: Van Gaalnak erős sejtése van arról, ki lesz az utódja (She)
Louis van Gaal, a Manchester United holland menedzsere szinte teljesen biztos benne, hogy asszisztense, Ryan Giggs követi őt az Old Trafford-i kispadon.
ápr. 24
22:54
Férfi kosár Ek: a Himki nagy lépést tett a trófea felé (She)
A Himki Moszkva idegenben nyerte meg a férfi kosárlabda Európa-kupa döntőjének első mérkőzését a spanyol Gran Canaruia ellen.
ápr. 24
22:56
La Liga: a Bilbao hozta a kötelezőt a Córdoba ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 33. fordulójának nyitómérkőzésén az Athletic Bilbao idegenben 1–0-ra legyőzte a tabella utolsó helyén álló Córdobát.
ápr. 24
22:57
Burgenland - Szélsőjobbosok jelképesen lezárták a határt (Behaviour)
A határellenőrzés visszaállítása mellett tartottak tüntetést, alig néhány méterre a magyar határtáblától.
ápr. 24
22:58
Sznúker-vb: eddig tartott a világbajnok tornája (She)
Az első fordulóban még nagyot mentett, a másodikban azonban már vereséget szenvedett Mark Selby, a sznúker-világbajnokság címvédője, akit a 24 éves skót Anthony McGill 13–9-re győzött le.
ápr. 24
23:12
Törökország: Futács Márkóból hős lett a 93. percben - videó (She)
Futács Márkó góljával győzött 2–1-re a Mersin Idmanyurdu a Sivasspor vendégeként a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának péntek esti mérkőzésén.
ápr. 24
23:14
Kézi: a Vardar beállója játszana Budapesten, majd hazatérne (She)
Felépült súlyos térdsérüléséből Begona Fernández, a macedón Vardar Szkopje női kézilabdacsapatának beállója. A 34 éves játékos szeretne pályára lépni a Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében, a szezon végén lejáró szerződését azonban nem hosszabbítja meg.
ápr. 24
23:16
NB I: „Hatalmas bírói hibák voltak, de nem ez volt a fő gondunk” (She)
Az Újpest 3–1-re győzött a Dunaújváros ellen a labdarúgó NB I huszonötödik fordulójának nyitó mérkőzésén. A találkozó után Artner Tamás, a Dunaújváros szakvezetője mellett Nikházi Márk, valamint Litauszki Róbert és Jonathan Heris értékelt az NSO Tv-nek.
ápr. 24
23:30
NS: hokis csúcstámadás; Guardiola hazatér - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Keresés