2015. április 25. szombat

ápr. 25
16:42
Barca: Suárez labda nélkül vert át 3 védőt, Neymaré a gól (She)
A Barcelona hamar, már a 17. percben megszerezte a vezetést az Espanyol otthonában a katalán derbin.
ápr. 25
16:54
Videó: becsavarta, mint Beckham - bár ne tette volna! (She)
Az Eindhoven–Oss (2–1) holland másodosztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzés 18. percében a vendégek játékosa, Jordi Balk gyönyörűen csavart a kapuba. A csapattársak mégsem rohantak hozzá, hogy gratuláljanak neki...
ápr. 25
17:12
Magyar világbajnoki arany curlingben! (Infostart)
Aranyérmet nyert a Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt kettős a vegyespárosok curling-világbajnokságán, Szocsiban.
ápr. 25
17:12
Hoki-vb: két család, két ország - különleges szurkoló Krakkóban (She)
Munkatársunk különleges helyzetben levő szurkolóval találkozott a Magyarország–Lengyelország meccs előtt a krakkói hoki-vb-n.
ápr. 25
17:14
Pólóbajnokság: elődöntőben a címvédő Eger (Infostart)
A címvédő Eger bejutott az elődöntőbe az E.ON férfi vízilabda ob I-ben, miután a Honvéd elleni párharcának utolsó, szombati mérkőzésén fölényes győzelmet aratott.
ápr. 25
17:14
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 25. forduló mérkőzéseiről! (She)
Szombaton hét mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 25. fordulójában. A listavezető Vasas – zárt kapus meccsen – a Soroksár otthonába látogat, míg a Gyirmót Cegléden növelné pontjai számát. A szintén a feljutásért hajtó Békéscsaba Siófokon lép pályára, a Mezőkövesd pedig Zalaegerszegen játszik. A Szeged 2011 a Balmazújvárost, az SZTK-Erima az Ajkát, míg a Szolnok a Kaposvárt fogadja. Kövesse a…
ápr. 25
17:16
Férfi vízi ob I: két negyed után eldőlt, elődöntős az Eger (She)
A címvédő Eger bejutott az elődöntőbe a férfi vízilabda ob  I-ben azt követően, hogy fölényes győzelmet aratott a Honvéd elleni párharcának utolsó, szombati mérkőzésén.
ápr. 25
17:24
Taktikai Zóna: Ki az esélyes a BL-elődöntőkben? (Agroinform)
A Barca járt a legrosszabbul a BL-sorsolással, a Real viszont röhöghet a markába. Tényleg a Juventus a jolly joker?
ápr. 25
17:30
Bundesliga: Stieber Zoltán és Szalai Ádám is főszereplő volt (She)
Stieber Zoltán két gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a kiesőzónából menekülni igyekvő Hamburg hazai pályán 3–2-re legyőzze az Augsburgot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójának szombati játéknapján. Szalai Ádám szintén gólpasszal járult hozzá csapata, a Hoffenheim hannoveri győzelméhez (2–1).
ápr. 25
17:48
Férfi kézi MK: a Kövesd félidőt, a Veszprém elődöntőt nyert (She)
A várakozásnak megfelelően a címvédő MKB-MVM Veszprém legyőzte a Mezőkövesdet a férfi kézilabda Magyar Kupa pécsi négyes döntőjének első elődöntőjében.
ápr. 25
17:50
NB I: Kapufa? Mondtam, jól van, ezen az egy napon! - Varga R. (She)
A Ferencváros 3–0-ra legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó NB I huszonötödik fordulójában. A találkozó után Varga Roland, Antal Botond és Tomiszlav Szivics értékelt az NSO Tv-nek.
ápr. 25
17:57
A Veszprém az első döntős a Magyar Kupában (Metropol)
A várakozásnak megfelelően a címvédő Veszprém legyőzte a Mezőkövesdet a férfi kézilabda Magyar Kupa pécsi négyes döntőjének első elődöntőjében.
ápr. 25
18:06
NB I: nem tudott nyerni az MTK Nyíregyházán (She)
A Nyíregyháza 1–1-re végzett odahaza az MTK-val a labdarúgó NB I huszonötödik fordulójában.
ápr. 25
18:08
La Liga: ismét remekelt az MSN, derbit nyert a Barcelona (She)
A Barcelona 2–0-ra megnyerte az Espanyol elleni városi derbit a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában. Neymar és Lionel Messi az első félidőben volt eredményes, Luis Suárez mindkét találat előkészítésében részt vett. A gránátvörös-kékek a második félidő nagy részét emberhátrányban játszották le Jordi Alba kiállítása miatt.
ápr. 25
18:10
PL: Pulis-átok sújtja a Liverpoolt; dráma a tabella végén (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójában a Liverpool képtelen volt legyőzni a West Bromwich Albiont, míg a kiesési „rangadón" csupán egyetlen gól esett, mégis többször felpattantak a helyükről a drukkerek.
ápr. 25
18:12
Sakkcsapat-vb: döntetlent játszottunk a házigazdával (She)
A magyar válogatott döntetlent játszott a házigazdák együttesével az örményországi Cahkadzorban zajló férfi sakkcsapat-világbajnokság szombati játéknapján.
ápr. 25
18:14
Ligue 1: hengerelt a PSG, még Ibra is le volt nyűgözve (She)
A Paris Saint-Germain négy gólt is szerzett a Lille elleni francia bajnoki első félidejében. Maxwell már az első percben eredményes volt, Cavani a 4. percben növelte az előnyt, majd Lavezzi duplázott – de ezzel még korántsem volt vége: a párizsiak 6–1-es győzelemmel zárták a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 34. fordulóját.
ápr. 25
18:16
Hoki-vb: „Túlkiabáljuk a lengyel drukkereket!” - videó (She)
Magyar szurkolók mondják el, hogyan várják az esti magyar-lengyel csatát a krakkói jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 25
18:24
Triatlon: Vanek Margit értékes olimpiai pontokat szerzett (She)
Vanek Margit a 15., Kovács Zsófia pedig a 42. helyen végzett Fokvárosban, a triatlonosok világbajnoki sorozatának negyedik állomásán.
ápr. 25
18:26
NB I: Kecskeméti TE-Paksi FC élőben az NSO-n! (She)
Kecskeméti TE–Paksi FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 25
18:28
Videó: Szalai pazar gólpasszt adott a Hoffenheimben (She)
Szalai Ádám látványos gólpasszal segítette a Hoffenheimet a német labdarúgó-bajnokságban a Hannover elleni idegenbeli mérkőzésen.
ápr. 25
18:30
Tenisz: Wozniacki nagy harc után döntős; Monfils kiesett (She)
Caroline Wozniacki nagy csatában, három játszmában győzött a román Simona Halep ellen a stuttgarti női tenisztorna elődöntőjében. Kiesett Bukarestben a második helyen kiemelt Gaël Monfils, aki a spanyol Guillermo García-Lópeztől kapott ki három szettben a férfitorna elődöntőjében. A barcelonai ATP-torna holnapi fináléjában Pablo Andújar és Nisikori Kei csap össze.
ápr. 25
18:42
Bundesliga: Bayern München-Hertha BSC élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójában a bajnoki tabella éllovasa, a Bayern München Dárdai Pál együttesével, a Hertha BSC-vel csap össze. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítéségével!
ápr. 25
18:44
Hoki-vb: a hibátlan kazahok az olaszokat is legyőzték (She)
Pontveszteség nélkül nyerte meg a kazah jégkorong-válogatott a Krakkóban zajló divízió 1/A-s világbajnokságot, miután a záró napon az olaszok ellen is sikerült győznie. A favorit együttes ezúttal is a minimálisra, valamint a tökéletes befejezésekre koncentrált, így a statisztika szerint az olaszok hiába lőttek többet kapura, szerzett gól nélkül zártak. Miközben kevesebb lövésből kaptak hármat...
ápr. 25
18:46
NB I: Videoton-Pécs bajnoki élőben az NSO-n! (She)
Videoton FC–Pécsi MFC (Tv: Sport1) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 25
18:48
NB I: Lombard Pápa-Haladás élőben az NSO-n! (She)
Lombard Pápa–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 25
19:00
Anglia: Bajnerék 11 meccset vártak, hogy ez megtörténjen (She)
Bajner Bálint csapata, a Notts County hazai pályán 2–1-re legyőzte a Doncaster Roverst az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) 45. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 25
19:02
Férfi kosár NB I: az elődöntő küszöbén a KTE és az Olaj (She)
A KTE-Duna Aszfalt férfi kosárlabdacsapata hazai pályán második mérkőzését is megnyerte a PVSK-PANNONPOWER elleni negyeddöntős párharcban, így egy mérkőzésre került a továbbjutástól. A kecskemétiek kiütéses, 82–56-os sikert arattak. Szintén 2–0-ra vezet a Szolnoki Olaj, mely kemény csatát nyert meg Szegeden. Kiegyenlítette párharcát a Kaposvárt legyőző Sopron és az Atomerőmű ellen diadalmaskodó…
ápr. 25
19:04
Női röplabda NB I: a Budaörs idegenben nyert (She)
A Budaörsi DSE csapata négy játszmában nyert a Palota vendégeként a női röplabda NB I alsóházi rájátszásának szombati mérkőzésén.
ápr. 25
19:18
Női vízilabda: vereségével az UVSE 4. az Euroligában (She)
Negyedik lett az UVSE csapata a női vízilabda Euroligában, mivel az athéni négyes döntő bronzmérkőzésén kikapott az orosz Kirisitől.
ápr. 25
19:20
NB II: szenvedve nyert a Vasas, győzött a Csaba és a Gyirmót is (She)
A labdarúgó NB II 25. fordulójában a listavezető Vasas a 90. percben szerzett Ádám Martin-góllal győzött a Soroksár elleni zárt kapus meccsen. A Gyirmót Cegléden, a Békéscsaba Siófokon gyűjtötte be a három pontot, míg a Szeged 2011 könnyedén múlta fölül hazai pályán a Balmazújvárost.
ápr. 25
19:22
Hoki-vb: „Az érettségi idején izgultam ennyire” (She)
Németh Miklós, a Magyar Jégkorongszövetség elnöke mondja el az NSO Tv-nek, hogy milyen forgatókönyvet szeretne az esti magyar-lengyel mérkőzéshez a krakkói hoki-vb-n.
ápr. 25
19:24
Barcelona: bravó, Xavi! Csatlakozott Raúlhoz és Ikerhez (She)
Xavi Hernández az ötszázadik bajnoki mérkőzésén lépett pályára a spanyol élvonalban, a 88. percben Andrés Iniesta helyére csereként beállva az Espanyol ellen 2–0-ra megnyert derbin.
ápr. 25
19:36
NB III: 10 gólt vágott a három csoportelső, 9-et a három üldöző (She)
Mindhárom csoportelső győzött a labdarúgó NB III 24. fordulójának szombati játéknapján: a Keleti csoportot vezető Kisvárda 3–1-re verte meg a Felsőtárkányt, a Középcsoport első helyén álló Vác négyet vágott a Bajának (4–0), míg a nyugati listavezető Budaörs a III. kerületi TVE otthonából hozta el a három pontot (3–0).
ápr. 25
19:38
Hoki-vb: Guzmics kisebb vitába keveredett a csapattársaival (She)
Guzmics Richárd, a Wisla Kraków labdarúgócsapatának magyar légiósa is a helyszínen tekinti meg a magyar–lengyel mérkőzést a hoki-vb-n. Jóban van ugyan a társaival, de ezúttal akadt némi nézeteltérése...
ápr. 25
20:12
A Harvard és a győri egyetem sikere a Dunai Regattán (Infostart)
A nyolcasoknál az amerikai Harvard Egyetem, a sárkányhajósoknál pedig a győri Széchenyi István Egyetem csapata nyerte meg a Dunai Regatta evezős versenyt a folyó fővárosi szakaszán.
ápr. 25
20:12
Férfi kézi MK: Veszprém-Szeged döntő, sorozatban negyedszer (She)
A Mol-Pick Szeged lesz a címvédő MKB-MVM Veszprém ellenfele a férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnapi döntőjében, mivel a pécsi final four második elődöntőjében kilenc góllal legyőzte a Vácot.
ápr. 25
20:14
Negyedik helyen végeztek a pólós lányok (Infostart)
Negyedik lett az UVSE csapata a női vízilabda Euroligában, mivel az athéni négyes döntő bronzmérkőzésén kikapott az orosz Kirisitől.
ápr. 25
20:14
Női kézilabda NB I: otthon tartotta a két pontot a Fehérvár (She)
A Fehérvár egy góllal nyert a vendég Békéscsaba ellen szombaton a női kézilabda NB I-ben.
ápr. 25
20:16
La Liga: az Atlético gólvágója duplázott, magabiztos siker (She)
Az Atlético Madrid 3–0-ra legyőzte az Elchét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában.
ápr. 25
20:18
Jégkorong-vb: Magyarország-Lengyelország élőben az NSO-n! (She)
A Krakkóban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokság utolsó mérkőzésén a magyar együttes ellenfele a házigazda lengyel válogatott lesz. Legjobbjaink a második, feljutó helyen állnak az összecsapás előtt, előnyük pedig három pont. Amennyiben tehát hatvan perc alatt nem kapunk ki a torna rendezőitől, akkor nyert ügyünk van, és jövőre – hét év után – ismét az A-csoportos elittel játszhatunk! A 20…
ápr. 25
20:20
NB II: felnégyelték a Kövesdet Zalaegerszegen (She)
A labdarúgó NB II 25. fordulójában óriási meglepetésre a Zalaegerszeg 4–0-ra legyőzte a feljutásért hajtó Mezőkövesdet, míg a Szolnok 2–1-re megverte a Kaposvárt.
ápr. 25
20:22
Serie A: hetek óta nyeretlen csapat győzte le a Milant (She)
A hetek óta nyeretlen Udinese hazai pályán 2–1-re legyőzte a Milant az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 32. fordulójának szombat kora esti mérkőzésén.
ápr. 25
20:24
Videó: Neuer hatalmas bravúrja, Schweini gólja a Hertha ellen (She)
Manuel Neuer óriási bravúrjára volt szükség, hogy a Bayern München ne kapjon gólt hazai pályán a Herthától a német labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén a második félidő 55. percében. A helyzetet Nico Schulz hagyta ki. A berliniek a 80. percig bírták, akkor Bastian Schweinsteiger megszerezte a vezetést a bajoroknak.
ápr. 25
20:30
Bundesliga: pont nélkül távozott a Hertha Münchenből (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójában a Bayern München végig izgalmas találkozón 1–0-ra legyőzte a hatalmasat küzdő Hertha BSC-t Bastian Schweinsteiger találatával. Dárdai Pál csapata hét bajnoki után szenvedte el első vereségét.
ápr. 25
20:32
NB I: a Paks tíz emberrel szerzett pontot Kecskeméten (She)
A Kecskemét hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Pakssal a labdarúgó NB I 25. fordulójában. A vendégek emberhátrányban szereztek vezetést a második félidőben, a KTE-nek pedig ugyan gyorsan sikerült kiegyenlítenie, de szezonbeli utolsó hazai bajnokiján nem tudta megszerezni a három pontot. A Paks Kesztyűs Barna kiállítását követően tíz emberrel fejezte be a találkozót.
ápr. 25
20:34
NB I: a Videoton négy gólt vágott a pécsieknek (She)
Meg sem állt négy gólig a Videoton odahaza a PMFC ellen a labdarúgó NB I huszonötödik fordulójában, és magabiztosan robog tovább a bajnoki cím felé.
ápr. 25
20:36
NB I: a Lombard kétgólos előnyről ikszelt a Haladással (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a Lombard Pápa kétgólos előnyről 2–2-es döntetlent játszott a Haladással. A pápaiak a 7. percben 2–0-ra vezettek, a szombathelyiek azonban Jagodics Márk és Radó András góljával pontot mentettek. A kiesés elkerüléséért zajló harc szempontjából egyik csapat sem lehet elégedett az egy ponttal.
ápr. 25
20:38
PL: komikus Agüero-gól a 3. percben, kiszenvedett City-siker (She)
A Manchester City 3–2-re megverte az Aston Villát hazai pályán az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában.
ápr. 25
21:06
Bundesliga: Dárdai gratulált a Bayernnek az aranyhoz (She)
A német rekordbajnok Bayern München kínkeserves, 1–0-s győzelmet aratott a Hertha BSC felett a labdarúgó Bundesliga 30. fordulójában. A Bayern vasárnap bajnok lehet, ha a Wolfsburg nem győz a Mönchengladbach otthonában – Dárdai Pál, a berliniek trénere már előre gratulált az aranyhoz.

Keresés