2015. április 28. kedd

ápr. 28
19:38
Női kézi NB I: kettőből kettő, döntős az Érdet legyőző Győr (She)
A női kézilabda NB I elődöntőjében a második találkozóját is megnyerte a Győri Audi ETO KC az Érd ellen, így bejutott a fináléba, ahol a Ferencváros lesz az ellenfele.
ápr. 28
19:45
Kátai-Németh Vilmos: Vakon is megvédhetjük magunkat (Metropol)
A belgiumi Inkluzív Karate Európa-bajnokságon induló magyar versenyző a vak és gyengén látó emberek számára kifejlesztett speciális önvédelmi módszerre szeretné felhívni a figyelmet.
ápr. 28
20:12
Vízilabda-ereklyéket árvereznek az Ambrus-család megsegítésére (Infostart)
Árverés indult az április 16-án elhunyt 61-szeres válogatott vízilabdakapus, Ambrus Tamás családjának megsegítésére.
ápr. 28
20:21
A Magyar Kupa döntőjében a Videoton (Metropol)
A székesfehérváriak egygólos hazai sikerüket követően a címvédő Újpest otthonában 4-1-re nyertek a keddi visszavágón.
ápr. 28
20:30
Otthon is veszített az Újpest, kupadöntős a Vidi (Blikk)
Budapest - Trófea nélkül marad ebben az évadban az Újpest focicsapata, amely egy esztendeje a Magyar Kupát és a Szuperkupát is begyűjtötte.
ápr. 28
20:30
Videó: Suárez félfordulatos kapáslövése, Barca-gólgála (She)
Az alábbi összeállításban a Barcelona–Getafe spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg.
ápr. 28
20:39
Megbüntették a Ferencvárost (Metropol)
A zöld-fehéreknek szurkolóik megbotránkoztató magatartása miatt 200 ezer forintot kell fizetniük.
ápr. 28
20:48
Női kézilabda NB I - Fináléban a címvédő Győr (Infostart)
A címvédő Győr bejutott a női kézilabda NB I fináléjába, mivel az elődöntő keddi, második mérkőzésen is legyőzte az Érd csapatát.
ápr. 28
20:48
Magyar Kupa: „Tudtuk, hogy az Újpest nagyon komoly ellenfél” (She)
Nem sok esélyt hagyott a Videoton az Újpestnek a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján. A két vezetőedző a Sport Tv-nek értékelt a lefújás után.
ápr. 28
20:50
Német Kupa: Bayern München-Dortmund élőben az NSO-n! (She)
A Német Kupa elődöntőjében a Bayern München ellenfele a Borussia Dortmund. Ez lehet Jürgen Klopp utolsó „Klassikere"? Ez nem tudjuk, de kövesse velünk a rangadót online, szöveges közvetítésünkben!
ápr. 28
20:52
Ausztria: Gulácsiék megint bejutottak a kupadöntőbe (She)
Gulácsi Péter csapata, a Salzburg idegenben 2–0-ra legyőzte a Grödiget a labdarúgó Osztrák Kupa kedd esti elődöntőjében, és akárcsak tavaly, bejutott a fináléba.
ápr. 28
20:54
Arsenal: Ez komoly? Felhúz, amikor erről kérdeznek - Giroud (She)
Olivier Giroud, az Arsenal labdarúgócsapatának francia csatára nem szereti, ha a külsejéről kérdezik – ennek hangot is adott a legutóbbi sajtótájékoztatón.
ápr. 28
21:06
Juventus: Még nem gondolunk a Real Madridra - Allegri (She)
Massimiliano Allegri, a Juventus futballcsapatának vezetőedzője azt állítja, hogy a torinóiak még nem gondolnak a Bajnokok Ligája-elődöntőjére, amelyben a Real Madrid lesz az ellenfelük.
ápr. 28
21:24
ETO: „Nem túl etikus módon környékezik meg a gyerekeket” (She)
Egyes sportszervezetek és akadémiák áthágják az etika szabályait. Legalábbis ezt állítja Vincze Ottó, a Győri ETO klubigazgatója, aki szerint az anyagi gondokkal küzdő zöld-fehérek legtehetségesebb utánpótlás-játékosaira már csapna is le a konkurencia. A sportvezetővel az utanpotlassport.hu készített interjút.
ápr. 28
21:42
Hoki: Vas Márton távozik Chernomaz csapatától (She)
Vas Márton távozik a Löwen Frankfurttól. A világ legjobbjai közé jutott magyar jégkorong-válogatott kapitánya két év után hagyja ott a német másodosztályban „oroszlánokat”.
ápr. 28
22:00
Primera División: az NSM öt, a Barcelona hat gólt lőtt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokság 34. fordulójának nyitó meccsén a Barcelona szebbnél szebb gólokkal, 6–0-ra megverte a Getafét. Lionel Messi és Luis Suárez kétszer-kétszer talált be, Neymar és Xavi is gólt lőtt.
ápr. 28
22:18
A Barcelona egy félidő alatt kiütötte a Getafét (Infostart)
A listavezető FC Barcelona az első félidőben öt gólt szerezve könnyedén legyőzte a vendég Getafét a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának keddi nyitómérkőzésén.
ápr. 28
22:18
Real Madrid: „Chicharito madridi jövőjéről a szezon végén döntünk” (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid futballcsapatának vezetőedzője nem kapkodja el a döntést Javier Hernández jövőjéről, annak ellenére, hogy a csatár jelenleg kiváló formában van.
ápr. 28
22:20
Magyar Kupa: Nikolics büntetője a kabala, de ő nem örül neki (She)
Litauszki Róbert szerint a labdarúgó Magyar Kupa visszavágóján a Videotontól elszenvedett 4–1-es vereség során a végén az újpestiek közül sokan feladták. A győztes fehérváriaknál Nikolics Nemanja egy különleges kabaláról beszélt az NSO Tv-nek.
ápr. 28
22:36
Eurofutball: nagy forgalom volt Vanczákék 11-espontján (She)
Vanczák Vilmos csapata, a Sion hazai pályán 2–1-re kikapott az FC Zürichtől a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának keddi mérkőzésén.
ápr. 28
22:54
Primera División: az MSN öt, a Barcelona hat gólt lőtt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokság 34. fordulójának nyitó meccsén a Barcelona szebbnél szebb gólokkal, 6–0-ra megverte a Getafét. Lionel Messi és Luis Suárez kétszer-kétszer talált be, Neymar és Xavi is gólt lőtt.
ápr. 28
22:56
Olaszország: megtörtént a szenzáció, feljutott a Carpi! (She)
A Carpi hazai pályán csak 0–0-s döntetlent játszott a Barival az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 38. fordulójának keddi játéknapján, de olyan nagy az előnye a táblázaton, hogy a hátralévő négy játéknap eredményeitől függetlenül biztossá vált, hogy feljut az élvonalba.
ápr. 28
22:58
PL: lassan elúszik a BL a Liverpool számára (She)
A Liverpool idegenben 1–0-s vereséget szenvedett a Hull Citytől a Premier League 33. fordulójában. Brendan Rodgers együttese lassan lemondhat a Bajnokok Ligája-indulásról.
ápr. 28
23:03
A Barcelona egy félidő alatt kiütötte a Getafét (Metropol)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának keddi nyitómérkőzésén már az első félidőben öt gólt szereztek, a vége 6-0 lett.
ápr. 28
23:12
Serie A: az Inter legyűrte a 9 emberrel játszó Udinesét (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 33. fordulójának nyitó meccsén az Inter 2–1-re győzött az Udinese vendégeként.
ápr. 28
23:14
Ligue 1: Pastore a tabella élére passzolta a PSG-t (She)
A Paris Saint-Germain hazai pályán 3–1-re legyőzte a Metzet a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) kedd esti mérkőzésén, és átvette a vezetést a tabellán.
ápr. 28
23:30
Német Kupa: döntős a BVB, 11-esekkel verte a Bayernt (She)
A Bayern München és a Borussia Dortmund 1–1–re végzett egymással a rendes játékidőben a Német Kupa elődöntőjében, majd a hosszabbítás nem született gól, a tizenegyeseket pedig a dortmundiak sokkal jobban rúgták jobban. A Dortmund a döntőben az Arminia Bielefeld–VfL Wolfsburg összecsapás győztesével találkozik.
ápr. 28
23:48
Videó: estek-keltek a bajorok a 11-eseknél, Neuer is kihagyta (She)
Mint arról beszámoltunk, a Borussia Dortmund jutott a labdarúgó Német Kupa döntőjébe, miután Münchenben tizenegyesekkel legyőzték a Bayernt. Íme, a legfontosabb pillanatok!

Keresés