2015. április 4. szombat

ápr. 4
18:18
Nem ment a magyarok csapatainak a Bundesligában (Metropol)
Rossz napja volt szombaton a magyar érdekeltségű csapatoknak a német labdarúgó-bajnokságban.
ápr. 4
18:33
Labdarúgó NB I - Pécs-Debrecen 0-0 (Infostart)
A Pécs gól nélküli döntetlent játszott a címvédő Debrecennel a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 4
18:36
NB II: a hajrában szerzett góllal nyert az Ajka a Kaposvár ellen (She)
A Kaposvár 3–2-es vereséget szenvedett az FC Ajka otthonában a labdarúgó NB II 22. fordulójában. A somogyiak Prukner Lászlóval a kispadon két döntetlen után kaptak ki újra a bajnokságban.
ápr. 4
18:38
NB I: Dunaújváros-Nyíregyháza - élőben az NSO-n! (She)
Dunaújváros PASE–Nyíregyháza Spartacus találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 4
18:40
NB I: Diósgyőri VTK-Paksi FC - élőben az NSO-n! (She)
DVTK–Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 4
18:42
NB I: MTK-Lombard Pápa - élőben az NSO-n! (She)
MTK–Lombard Pápa találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 4
18:51
A Real Madrid legyőzte a házigazdát (Infostart)
A házigazda Puskás Akadémia U17-es labdarúgócsapata 4-1-es vereséget szenvedett a Real Madridtól a nyolcadik alkalommal kiírt Puskás Suzuki Kupa utánpótlástorna első szombati mérkőzésén.
ápr. 4
18:54
Anglia: a Boltonnak a BL-győztes kései gólja kellett az ikszhez (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 40. fordulójában a Bogdán Ádámot a kispadra nevező Bolton Eidur Gudjohnsen 95. percben szerzett góljával egyenlített a ligautolsó Blackpool ellen.
ápr. 4
18:56
NB I: Úgy néz ki, nagyon durva csapat vagyunk - Kondás (She)
Két debreceni kiállítást, gyenge játékot és döntetlent hozott a labdarúgó NB I 22. fordulójában a Pécsi MFC és a vendég Debreceni VSC mérkőzése. A találkozó után Robert Jarni a pontatlanság ellenére dicsérte csapatát, míg Kondás Elemér a játékvezetői ítéleteket kritizálta.
ápr. 4
19:12
Női kézi BL: Vardar-Győri ETO - élőben az NSO-n (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Győri Audi ETO KC a Vardar Szkopje vendégeként szerepel szombaton 19 órától. A címvédő macedón csapat elleni fellépését végigkövetheti folyamatosan frissülő szöveges tudósításunkban!
ápr. 4
19:30
Torna vk: Böczögő és Hidvégi is negyedik Ljubljanában (She)
Jól szerepeltek a magyar tornászok a ljubljanai világkupaverseny első napi döntőin, lólengésben Hidvégi Vid a negyedik, felemás korláton Böczögő Dorina szintén a negyedik, Honti Kitti a hatodik helyen végzett.
ápr. 4
19:30
Ismét nyert a Manchester United (Metropol)
A Manchester United sorozatban ötödik győzelmét aratva 3-1-re nyert a vendég Aston Villa ellen az angol labdarúgó-bajnokság 31.fordulójában.
ápr. 4
19:32
Videó: Lewandowski jókor érkezett, vezet a Bayern (She)
Az alábbi összeállításban a Borussia Dortmund–Bayern München német bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait tekinthetik meg!
ápr. 4
19:34
Videó: az év gólját lőtte a Chelsea-nek a Stoke középpályása! (She)
Az angol Premier League 31. fordulójában a szombati játéknap utolsó találkozóján a Chelsea Eden Hazard góljával előnybe került a Stoke ellen, de a szünet előtt Charlie Adam nem mindennapi góllal egyenlített – a saját térfeléről talált be Thibaut Courtois-nak! A listavezetőnek azonban volt még gól a tarsolyában, Loic Rémy goljával nyertek a „kékek”.
ápr. 4
19:48
Férfi kézi NB I: ötgólos veszprémi siker a rangadón (She)
A férfi kézilabda NB I felsőházi rájátszásának ötödik fordulójában mérte össze először erejét ebben a bajnoki szezonban az MKB-MVM Veszprém és a Mol-Pick Szeged, a címvédő hazai pályán 29–24-re legyőzte a Tisza-partiakat.
ápr. 4
19:50
Férfi kézilabda NB I: előzött a Balmazújváros az alsóházban (She)
A Mezőkövesd szoros mérkőzésen egyetlen góllal nyert a vendég PLER ellen a férfi kézilabda NB I alsóházi rájátszásában. A Cegléd két góllal múlta felül a Komlót, míg a Balmazújváros hárommal a Gyöngyöst.
ápr. 4
20:03
La Liga: megszakadt a címvédő pocsék szériája (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 29. fordulójában a címvédő Atlético Madrid 2–0-ra nyert a sereghajtó Córdoba otthonában.
ápr. 4
20:05
NB II: rangadót nyert a Vasas; idegenben győzött a Siófok (She)
A Vasas 4–1-re legyőzte a Szolnokot a labdarúgó NB II 22. fordulójának rangadóján. A Mezőkövesd szintén hazai környezetben gyűjtötte be a három pontot a Szeged ellen, míg a Siófok idegenben aratott nagyon értékes győzelmet a Zalaegerszeg fölött.
ápr. 4
20:39
NB I: Könyves-duplával nyert a Paks a Diósgyőr otthonában (She)
A csereként pályára lépő Könyves Norbert duplájával nyert a Paks a Diósgyőr otthonában a labdarúgó NB I 22. fordulójában. A hazaiaktól Georges Henri Griffiths egyszer betalált, de ez kevés volt a pontszerzéshez.
ápr. 4
20:41
NB I: a Nyíregyháza ellen győzött újra a sereghajtó (She)
A labdarúgó NB I 22. fordulójában a Dunaújváros PASE 3–0-ra legyőzte a Nyíregyháza Spartacust. A hazaiak a 35. percben szereztek vezetést Nikházi Márk góljával, majd a 78. percben Eppel Márton is betalált, és a hosszabbításban megint Nikházi volt eredményes – büntetőből. Az újvárosiak előbb 331 perc után szereztek újra gólt az NB I-ben és hat meccs óta tartó vereségsorozatukat szakították meg…
ápr. 4
20:43
Bundesliga: Lewandowski győztes gólt szerzett Dortmundban, nem ünnepelt (She)
A Bayern München 80 667 néző előtt Robert Lewandowski góljával 1–0-ra legyőzte a Signal Iduna Parkban a Borussia Dortmundot, így a német labdarúgó Bundesliga 27. fordulóját követően továbbra is tíz ponttal vezeti a bajnokságot a Wolfsburg előtt.
ápr. 4
20:45
Női kézi BL: hatgólos hátrányba került a címvédő Győri ETO (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Győri Audi ETO KC 24–18-ra kikapott a Vardar Szkopje otthonában, így nehéz helyzetből várhatja a visszavágót.
ápr. 4
20:57
Férfi vízilabda ob I - Gólgazdag döntetlen a Szőnyi úton (Infostart)
Gólgazdag mérkőzésen játszott egymással döntetlent a BVSC és a Debrecen az E.ON férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
ápr. 4
20:59
Labdarúgó NB I - MTK-Pápa 3-0 (Infostart)
Két vereséget követően szombaton ismét nyert az MTK Budapest a labdarúgó OTP Bank Ligában: Garami József együttese a 22. fordulóban a vendég Pápát verte 3-0-ra.
ápr. 4
21:00
A Veszprém nyerte a BL-negyeddöntősök csatáját (Metropol)
A címvédő MKB-MVM Veszprém - a sérült Nagy László nélkül - 29-24-re legyőzte a második félidőben összeroppanó vendég MOL-Pick Szeged csapatát.
ápr. 4
21:15
Serie A: rangadót nyert és előzött a Fiorentina (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 29. fordulójában a Fiorentina hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Sampdoriát, így megelőzte ellenfelét, és feljött a negyedik helyre.
ápr. 4
21:33
NB I: Óriási a képzelőerőm - Csertői Aurél (She)
A DVTK és a Paks NB I-es labdarúgó-mérkőzése után mindkét edző egyetértett abban, hogy a jobbik csapat nyert 2–1-re.
ápr. 4
22:09
Női kézi: Léránték 12 gólos hátrányban az elődöntőben (She)
A női kézilabda KEK első mérkőzésén a Léránt Vivient és Hajgató Annát a soraiban tudó Hypo NÖ 12 góllal kikapott hazai pályán a francia Fleuryvel szemben. Az átlövő Léránt négy gólt szerzett az összecsapáson, ám francia részről sokkal több volt a kiemelkedő teljesítmény. Az EHF-kupában a dán Holstebro 13 gólos előnyt harcolt ki a hazai visszavágóra Törökországban a Muratpasa Belediye ellen.
ápr. 4
22:11
Kézi NB I: a kétezres klubikon nem tudott válaszolni a gonosz kérdésre (She)
Hol nagy, hol kicsi volt a különbség az MKB-MVM Veszprém és a Mol-Pick Szeged között a férfi kézilabda NB I szombat esti mérkőzésén, de a bakonyiak végeredményben simán legyőzték legfőbb riválisukat. Iváncsik Gergő, Lékai Máté és Balogh Zsolt értékelése.
ápr. 4
22:27
Női kézi BL: Sok dolgunk lesz, de nem adjuk fel - Martín (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Győri Audi ETO KC 24–18-ra kikapott a Vardar Szkopje otthonában. Ambros Martín, a győriek vezetőedzője elismerte, a visszavágó (jövő szombat, 16.30) előtt nehéz a helyzet, ám a hatgólos hátrány ellenére nem adják fel a párharcot.
ápr. 4
22:45
Videó: Mourinho a fűre dőlve kesergett a kimaradt helyzeten (She)
Juan Cuadrado, a Chelsea labdarúgója nagy helyzetet hagyott ki a Stoke elleni angol bajnoki hajrájában. Íme, José Mourinho reakciója!
ápr. 4
23:03
Eredivisie: Otigbáék jól zártak, Babos „kiszurkolta” (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a magyar helyett a nigériai felnőtt válogatottat választó Otigba Kennethet a kezdőcsapatba nevező Heerenveen gól nélküli döntetlent játszott a Babos Gábort végig a kispadon tudó NAC Bredával.
ápr. 4
23:57
Női kézi BL: El kell hinnünk, hogy jók vagyunk! - Hornyák (She)
Boczkó-Hornyák Ágnes többek között az eladott labdákban és a lerohanásokban látta a győri kézisek vereségének okát a Vardar Szkopje elleni BL-negyeddöntő első meccsén.

Keresés