2015. április 7. kedd

ápr. 7
17:06
Az angol elnök visszaküldte méregdrága óráját (Metropol)
Greg Dyke a brazil szövetségtől kapta a 16 ezer font (6,56 millió forint) értékű luxusórát.
ápr. 7
17:39
Ausztrália: magyar focista a sztárvendég a kapitány helyett (She)
Vernes Richárd, az ausztrál Central Coast Mariners magyar labdarúgója lesz a sztárvendég az új-dél-walesi bajnokság rajtjára készülő Kempsey Saints hivatalos mezavató ünnepségén csütörtökön.
ápr. 7
17:41
Eb 2016: a rossz szereplés miatt menesztették a macedón kapitányt (She)
A Macedón Labdarúgó-szövetség (FFM) azonnali hatállyal menesztette Bosko Gjurovszkit, a válogatott szövetségi kapitányát.
ápr. 7
17:43
Öttusa-vk: Földházi is rajthoz állhat Rómában, 8 magyar indul (She)
Nyolc magyar öttusázó – köztük a sérüléséből felépült Földházi Zsófia – vesz részt a szerdán kezdődő római világkupaversenyen.
ápr. 7
17:45
Videó: „hátvédsirató” Hocus Pocus Ronaldinho nyomdokain (She)
Az argentin Eduardo Salvio joggal pályázhat az év csele cím elnyerésére. A Benfica argentin középpályása a Nacional elleni portugál bajnokin kis helyben toporgás után egy villámgyors kifordított elasticóval (Hocus Pocus) babonázta meg ellenfelét. Az akciót nem sikerült góllal zárni, a kapufa állt a csodás trükk és a gólöröm közé.
ápr. 7
17:57
Jégkorong: Picit bravúr lenne a divízió I-es érem - Tokaji (She)
„Minden mérkőzést szeretnénk megnyerni a világbajnokságon” – jelentette ki Tokaji Viktor, a magyar jégkorong-válogatott játékosa a közelgő divízió I-es vb kapcsán. Ugyanakkor a Tokaji hozzátette, már az érem is picit a bravúr kategóriába tartozna. Helyzetkép a közvetlen felkészülés kezdetén.
ápr. 7
17:59
Oroszország: náci jelkép miatt súlyos büntetés (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a drukkerek rendbontása miatt a 31. percben ideiglenesen félbeszakadt az Arszenal Tula–Torpedo Moszkva orosz élvonalbeli bajnoki labdarúgó-mérkőzés. A moszkvai szurkolók ekkor áttörték a kordonokat és megtámadták az egyik, hazai nézők által megtöltött szektort. A rendbontás, rasszista megnyilvánulások és náci jelkép bemutatása miatt a Torpedót megbüntette az…
ápr. 7
18:15
Női kézi: igent mondott az Érdnek a francia vb-ezüstérmes (She)
Mariama Signaté elfogadta az Érd női kézilabdacsapatának ajánlatát, így a 149-szeres francia válogatott átlövő a következő szezonban is a narancssárga-feketéket erősíti – adta hírül a klub honlapja.
ápr. 7
18:17
Videó: dupla sarkazós passzal varázsolt az U16-os marokkói (She)
Nem lett belőle gól, de látványa miatt megéri megtekinteni Drissz Kalid passzát, amelyet az U16-os marokkói labdarúgó-válogatottban mutatott be Brazília hasonló korosztályú együttese ellen egy franciaországi ifjúsági tornán. Egyébiránt a találkozó 1–1-es döntetlennel ért véget.
ápr. 7
18:18
Manchester City: Pellegrini nem aggódik az állásáért (Agroinform)
A chilei mester nem gondol már a Chelsea-re és a bajnoki címre és úgy véli, nincs veszélyben az állása.
ápr. 7
18:33
Serie A: szektorbezárás a Roma-Napoli rangadó után (She)
A Romát egymeccses szektorbezárással büntették a Napoli elleni hétvégi rangadót követően, miután a „farkasok” szurkolói a meggyilkolt vendégszurkoló Ciro Esposito édesanyját emlegették a találkozón.
ápr. 7
18:35
Asztalitenisz: 12. helyen végzett a magyar U21-es csapat (She)
A 12. helyen végzett a magyar U21-es férfi asztalitenisz-válogatott a Klubcsapatok Szuperligájában, mivel az első mérkőzés után a visszavágón is kikapott a szlovénok korosztályos együttesétől.
ápr. 7
18:51
FIFA: Blatter Izrael felfüggesztése ellen kampányol (She)
Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke nem támogatja a palesztinok azon kezdeményezését, amellyel Izrael FIFA-tagságának felfüggesztését szeretnék elérni.
ápr. 7
18:53
Felkészülés: Vadóczék hatot vágtak a svájci Juventusnak (She)
Vadócz Krisztián együttese, a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Grasshoppers felkészülési mérkőzésen 6–0-ra legyőzte az SC YF Juventust.
ápr. 7
18:55
Vb 2016: 11 nap, 12 repülő, 2 hajóút, és már meg is járta a válogatottat (She)
Hatalmas úton van túl Lyle Taylor, a skót Partick Thistle labdarúgója, aki a CONCACAF-zóna 1. selejtezőkörében bemutatkozott Montserrat válogatottjában – a vb-selejtezős küldetés során közel tizenötezer kilométert utazott.
ápr. 7
19:09
Vb 2018: 11 nap, 12 repülő-, 2 hajóút, és már meg is járta a válogatottat (She)
Hatalmas úton van túl Lyle Taylor, a skót Partick Thistle labdarúgója, aki a CONCACAF-zóna 1. selejtezőkörében bemutatkozott Montserrat válogatottjában – a vb-selejtezős küldetés során közel tizenötezer kilométert utazott.
ápr. 7
19:45
Videó: a nézők is beszálltak a montenegrói kézis bunyóba (She)
Záporoztak az ütések a montenegrói kézilabda-bajnokságban játszott Mojkovac–Budvanska mérkőzésen. Egy sima nézeteltérésnek indult „ügy" másodperceken belül óriási verekedéssé fajult, ráadásul a nézők közül néhányan nem akartak kimaradni belőle.
ápr. 7
20:03
MK: a Fradi könnyen nyert Szolnokon (She)
A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén Szolnokon találkozott egymással a Szolnoki MÁV és a Ferencváros. Az NB I-es csapat különösebb erőfeszítés nélkül verte meg másodosztályú ellenfelét, és kétgólos előnnyel várhatja az Üllői úti visszavágót.
ápr. 7
20:05
Tenisz: Djokovicséknak gyorsan el kell felejteniük a füvet (She)
Az Argentin Teniszszövetség bejelentette, hogy férfiválogatottja fedett salakpályán fogadja július 17. és 19. között Szerbiát a Davis-kupa negyeddöntőjében.
ápr. 7
20:21
Babos negyeddöntős párosban a charlestoni tenisztorna (Infostart)
Negyeddöntőbe jutott Babos Tímea a német Anna-Lena Grönefelddel az oldalán párosban a 731 ezer dollár (197 millió forint) összdíjazású charlestoni salakpályás női tenisztornán.
ápr. 7
20:42
Karnyújtásnyira a Fradi a kupa fináléjától (Metropol)
Doll erős csapatot küldött a pályára Szombathelyen.
ápr. 7
21:15
Német Kupa: elsőként a Wolfsburg jutott az elődöntőbe (She)
Szűk 1–0-s győzelemmel jutott be a labdarúgó Német Kupa elődöntőjébe a Wolfsburg csapata, mely csak nehezen tudta megtörni az első félidőben jobb teljesítményt nyújtó Freiburg ellenállását. Az egyetlen gólt a 72. percben tizenegyesből Ricardo Rodriguez szerezte. A Wolfsburg egymás után harmadik alkalommal jutott be az elődöntőbe, igaz, a fináléba egyik alkalommal sem kvalifikálta magát.
ápr. 7
22:09
Csehország: bemutatkozott a Slaviában a korábbi győri védő (She)
Bemutatkozott a Slavia Praha labdarúgócsapatában az ősszel még a Győri ETO FC-t erősítő kétszeres cseh válogatott védő, Michal Svec.
ápr. 7
22:45
Olasz Kupa: firenzei sikerével döntős a Juventus (She)
A Juventus 3–0-ra nyert a Fiorentina vendégeként az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján, így 4–2-es összesítéssel bejutott a döntőbe, ahol a Lazio vagy a Napoli lesz az ellenfele.
ápr. 7
23:03
PL: Benteke triplája sem ért három pontot a QPR ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 33. fordulójából előrehozott mérkőzésén az Aston Villa hazai pályán 3–3-as döntetlent játszott a Queens Park Rangersszel.
ápr. 7
23:05
Videó: Klopp a kalapját is levette Kehl bombagóljára (She)
Tökéletes. Biztosan rásüthető ez a jelző a Borussia Dortmundban játszó Sebastian Kehl lövésére, mert óriási gól lett belőle a Hoffenheim elleni labdarúgó-mérkőzésen a Német Kupában. Íme, a gól!
ápr. 7
23:21
Francia Kupa: 2005 óta először jutott döntőbe az Auxerre (She)
A labdarúgó Francia Kupa elődöntőjében az Auxerre Frédéric Sammaritano első negyedóra végén szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Guingampot. A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy a házigazda a 72. percben megfogyatkozott, és tíz emberrel zárt. Az Auxerre 2005 óta először döntős, összességében pedig hatodszor jutott el a fináléig.
ápr. 7
23:23
NS: Nyilasi Tibor a jövőről; jobb a Honvéd, mint a Madrid? - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
ápr. 7
23:57
La Liga: az Eibar otthon, a Sevilla idegenben nyert (She)
A Sevilla 2–1-re nyert a Levante vendégeként a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában, míg az Eibar 1–0-ra győzött otthon a Málaga ellen.

Keresés