2015. június 18. csütörtök

jún. 18
18:23
NB I: Djokovics Békéscsabán, egy fradista is kiszemelt (She)
Két külföldi próbajátékost tesztel a labdarúgó NB I egyik újonca, a felkészülést szerdán megkezdő Békéscsaba – írja a beol.hu. Zoran Szpisljak vezetőedző elmondta: a ferencvárosi Ugrai Roland kölcsönvételén is dolgoznak.
jún. 18
19:15
Dzsudzsák kevesebb pénzt kap (Infostart)
A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Dinamo Moszkva futballklubnál többek között a játékosfizetéseket csökkentő új finanszírozási rendszert vezetnek be azt követően, hogy az orosz egyesületnél látogatást tett az európai szövetségnek (UEFA) az a bizottsága, amely a pénzügyi fair play szabályainak betartását ellenőrzi.
jún. 18
19:15
Csökkentik Dzsudzsákék fizetését (Metropol)
Az UEFA tett látogatás a Dinamo Moszva csapatánál, ahol új finanszírozási módszert vezetnek be.
jún. 18
19:17
Birminghami tenisztorna - Babosék a második fordulóban (Infostart)
Bejutott a negyeddöntőbe párosban Babos Tímea és Kristina Mladenovic a 731 ezer dollár (203 millió forint) összdíjazású birminghami füves pályás női tenisztornán.
jún. 18
19:33
F1: Ez mind baromság, barom, aki ilyeneket ír – Räikkönen (She)
Kimi Räikkönen a szerződéséről „baromságokat" író olasz újságírók miatt dühöngött a hét végi Osztrák Nagydíj helyszínén. A Red Bull Ring és két F1-es istálló tulajdonosa, Dietrich Mateschitz amiatt panaszkodott, hogy a csapat tagjai elveszítették motivációjukat. Fernando Alonso bezzeg bizakodó volt.
jún. 18
19:35
Copa América: bajban Brazília, Neymar két meccset kihagy (She)
A brazil labdarúgó-válogatott leghamarabb a Copa América elődöntőjében számíthat Neymar játékára, mivel a Barcelona támadója két mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Kolumbia elleni meccsük után történt kiállítása miatt.
jún. 18
20:09
Videó: a pofátlan Di María? A Chelsea-t sokkoló? - Melyik volt a legszebb PL-gól? (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2014–2015-ös szezonjában 975 gólt szereztek a csapatok. Most megmutatjuk a legszebb találatokat! Melyik maradt ki?
jún. 18
21:03
NB II: élvonalbeli rutint hozó csatár írt alá Soroksárra (She)
A Soroksár Sport Club szerződést kötött Koós Gáborral, a másodosztályból kieső Cegléd korábbi csapatkapitányával – tudtuk meg az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.
jún. 18
21:39
FIFA: afrikai pályázó Blatter posztjára; belga követelések (She)
Musa Bility, a Libériai Labdarúgó-szövetség elnöke csütörtökön bejelentette, hogy versenybe száll a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöki posztjáért. Belgium közben jelezte, ha bebizonyosodik, hogy Oroszország kenõpénzzel nyerte el a 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezési jogát, a kárpótlást kér majd a FIFA-tól.
jún. 18
21:57
Mezőkövesd: Sváb megy, érkező Pécsről, meccs a Boltonnal (She)
Benczés Miklós vezetésével megkezdte felkészülését a 2015–2016-os idényre a Mezőkövesd Zsóry. Az NB II-es labdarúgóklub hivatalos honlapja csütörtöki hírében nemcsak erről számolt be, hanem a játékoskeret legfrissebb változásairól is.
jún. 18
23:09
U21-es Eb: az olasz és az angol fiatalok is kikaptak (She)
Svédország 2–1-re nyert Olaszország ellen, míg Portugália 1–0-ra megverte Angliát a Csehországban zajló U21-es labdarúgó Európa-bajnokság B-csoportjában.
jún. 18
23:27
NS: a csoda Dárdaival; Böde riválist kapott; Hanga: Spurs – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Keresés