2015. június 26. péntek

jún. 26
13:30
Robin van Persie cápával küzdött - videó! (Blikk)
Manchester – Cápát fogott Robin van Persie (31), az angol Manchester United labdarúgója.
jún. 26
13:32
Női kézi: Mehlmann Ibolya a Hypóban folytatja – sajtóhír (She)
Az osztrák bajnok Hypo NÖ női kézilabdacsapata szerződtette Mehlmann Ibolyát, aki a győri VKCSK játékosa volt – számolt be róla a kisalfold.hu.
jún. 26
13:34
Vasas: még három év – Remili 2018 nyaráig aláírt (She)
Remili Mohamed pénteken újabb három évre aláírt az NB I-ben újonc Vasas labdarúgócsapatához, adta hírül a klub honlapja. Az angyalföldiek csapatkapitánya így 2018. június 30-ig kötelezte el magát.
jún. 26
13:36
Románia: ilyen szögletgólt még biztosan nem látott – videó (She)
Constantin Budescu, a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Astra Giurgiu játékosa egészen fantasztikus találatot szerzett csapata legutóbbi mérkőzésén. A 26 éves középpályás szögletből, külsővel „ragasztotta be” a labdát a kapu jobb felső sarkába.
jún. 26
13:48
Kézi BL: három friss BL-győztes kezében a magyar csapatok sorsa (She)
Este tartják Bécs belvárosában a női és férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének, valamint előbbi selejtezőjének sorsolását, amelyben három friss BL-győztes játékos segédkezik.
jún. 26
14:06
DVTK: Bekő Balázs kérésére marad Diósgyőrben a védő (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette, élt a Senad Husic szerződésében lévő opciós joggal, így a bosnyák védő továbbra is a miskolciak játékosa marad.
jún. 26
14:09
Ha Babos nyer, akkor Serena Williams lehet az ellenfele (Metropol)
Ehhez a cseh Cetkovksa elleni meccset kell megnyernie, aki papíron gyengébb nála.
jún. 26
14:24
Videó: még senki nem írt úgy Twitter-üzenetet, mint Agüero (She)
Sergio Agüero, a Premier League-ben szereplő Manchester City támadója elképesztő módját választotta annak, hogy Twitter-bejegyzést helyezzen el a csatornáján. Az argentin játékos egy óriási billentyűzeten rugdosta ki legújabb üzenetének szövegét, amiről természetesen videó is készült.
jún. 26
14:26
NB III: az exfradista védő lett a Csorna játékos-edzője (She)
Bognár Zsolt lett a labdarúgó NB III-ban újoncként induló Csorna játékos-edzője – számolt be róla a kisalfold.hu.
jún. 26
14:28
NB II: 600 km-t utazik a Gyirmót a Romához és a Fiorentinához (She)
Kétszer is hatszáz kilométert utazik majd a Gyirmót NB II-es labdarúgócsapata, hogy megmérkőzzön neves olasz ellenfeleivel, az AS Romával, valamint a Fiorentinával. Az Ausztriában edzőtáborozó két együttes utolsó felkészülési mérkőzését a magyar klub ellen vívja, amelyet a meccs előtti éjszakára már vendégül lát.
jún. 26
14:42
Magyar gólt csodál a focivilág - videóval! (Blikk)
Baki – Ábel Péter fantasztikus, ollózós mozdulattal talált a vb-ezüstérmes Spanyolország kapujába az Európai Játékok strandlabdarúgó-tornáján.Válogatottunk ezzel a góllal szerzett vezetést, de a hajrában négyszer is eredményesek voltak az ibériaiak, és 5-2-re diadalmaskodtak a csoportkör 2. fordulójában.
jún. 26
14:42
NB I: válogatott védő és volt honvédos Csabán - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Békéscsaba a hivatalos honlapján bejelentette Laczkó Zsolt és Bratiszlav Punosevac érkezését.
jún. 26
14:44
FTC: a 19 éves védő kezdő lenne az Európa-ligában (She)
Valencsik Dávid a kezdőcsapatban kapott lehetőséget a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosban a Debrecen elleni felkészülési mérkőzésen. A 19 éves védő abban bízik, hogy jövő héten az Európa-ligában a Go Ahead Eagles ellen is játszhat.
jún. 26
14:46
Mainz: átadólistán a Cavani hátsójához nyúló chilei (She)
A labdarúgó Copa Americán mutatott sportszerűtlen viselkedéséért átadólistára tette a chilei Gonzalo Jarát klubja, a német élvonalban szereplő Mainz.
jún. 26
15:00
Játékossors: Gosztonyi osztrák élvonalbeli csapatnál készül (She)
Gosztonyi Andrást az osztrák élvonalbeli Wolfsberger AC teszteli. A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy a játékos szerződtetéséről már folynak a tárgyalások.
jún. 26
15:18
Pool: így azért nehéz! Bolondos tizenegyespárbaj – videó (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapatának néhány játékosa igazán bolondos tizenegyespárbajt rendezett.
jún. 26
15:20
Férfi kézi: Iváncsik Ádám és egy exszegedi is Egerbe igazolt (She)
Három új játékost szerződtetett a férfi kézilabda NB I-be az idén feljutott SBS Eger-Eszterházy SzSE, és további két érkezőnek már csak az aláírás hiányzik a szerződéséről.
jún. 26
15:36
NB III: korábbi Fradi-kedvenc lett a Jászberény edzője (She)
A Nemzeti Sport értesülése szerint a játékosként a Stadler FC-ben, a Ferencvárosban, a Dunaferrben és a Győri ETO-ban is szereplő Igor Nicsenko lett a Jászberény NB III-as labdarúgócsapatának vezetőedzője.
jún. 26
15:54
Giro d'Italia: jövőre Hollandiában lesz a rajt (She)
Jövőre Hollandiából, Apeldoornból rajtol a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny.
jún. 26
16:12
Újpest: négy év légióskodás után hazatér a kapus – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette a Romániából hazatérő Kovács Zoltánt.
jún. 26
16:14
Paks: megérkezett a pécsi tehetség, aláír a felcsúti középpályás (She)
Amint azt a Nemzeti Sport Online csütörtökön jelezte, három új játékos csatlakozott a Paksi FC labdarúgócsapatának keretéhez, míg Szakály Dénes hamarosan aláírja szerződését a tolnai csapathoz.
jún. 26
16:30
Fejlesztés: 700 millió forint jut a győri műjégpályára (She)
Hétszázmillió forintból, három ütemben fejlesztik a győri műjégpályát, a létesítmény 2018 elejére készül el. A győri utánpótlás jégkorongcsapatok ezentúl Győri Nemak ETO HC néven szerepelnek.
jún. 26
16:48
F1: olvasói játék az NSO-n a 30. Magyar Nagydíj alkalmából (She)
Július végén, kereken egy hónap múlva rendezik meg a 30. Magyar Nagydíjat. A kerek sorszám alkalmából a Nemzeti Sport Online játékra hívja olvasóit. Kérjük, írják meg kedvenc élményüket, gondolataikat a Magyar Nagydíjról! A legjobb történeteket megszavaztatjuk az olvasótársakkal, s a legtöbb szavazatot kapók az idén személyesen is megtekinthetik a versenyt a Hungaroringen.
jún. 26
16:50
NB II: a Soroksárban folytatja a Fradi vb-t járt fiatalja (She)
A Ferencváros fiatal futballistája, Korozmán Kevin a másodosztályú Soroksáron folytatja pályafutását.
jún. 26
16:52
Tenisz: Isztomin és Querrey vívja a nottinghami döntőt (She)
A 12. helyen kiemelt Sam Querrey legyőzte az ukrán Alekszandr Dolgopolovot az 503 ezer euró (157 millió forint) összdíjazású nottinghami füves pályás férfi tenisztorna pénteki elődöntőjében. A másik ágról az üzbég Gyenisz Isztomin jutott a fináléba, mivel ciprusi ellenfele, az első helyen kiemelt David Ferrert is búcsúztató Markosz Bagdatisz három játék után vádlisérülés miatt feladta a mérkőzést.
jún. 26
17:06
F1: „Unalmas?” – Jean Todtnak elege van a kritikákból! (She)
Jean Todt, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke szerint akik azt állítják, unalmassá vált a Formula–1, nem tudják, milyen nehéz izgalmassá tenni a versenyeket. A francia emellett a pilótákhoz és a csapatfőnökökhöz is szólt, és válaszolt a kritikákra.
jún. 26
17:08
NB I: Csak a kispadok lesznek erősebbek - Csertői (She)
Az NB I-es csapatok közül a Paks kezdte el legkésőbb a felkészülést a bajnokságra. Csertői Aurél irányításával az elmúlt szezonban egy hellyel csúszott le az együttes az Európa-liga indulásról, ötödik lett. A Tolna megyei klubnál a legutóbbi idény eredményét tűzték ki célként a július 18-án induló bajnokságra.
jún. 26
17:10
Videoton: hosszabbított, de hazatér a kapus – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján, a vidi-hu-n erősítette meg a Nemzeti Sport Online értesüléseit: Tomás Tujvel egy idényre hazatér a szlovák élvonalbeli Dunaszerdahelyhez.
jún. 26
17:12
MotoGP: Rossi megdöntötte az asseni pályacsúcsot (She)
Valentino Rossi indulhat az élről a gyorsasátimotoros-vb Holland Nagydíján a MotoGP mezőnyében. A Yamaha olasz versenyzője minden idők leggyorsabb, motorral megtett körét produkálta az asseni pályán, és a 2014-es valenciai futam óta először szerezte meg a pole pozíciót.
jún. 26
17:24
Nézegessen Rétvári Bencét gyerekek gyűrűjében (Behaviour)
jún. 26
17:42
Meglepő vereség az amerikaiaktól a pólós Világligában (Infostart)
Egygólos, 8-7-es vereséget szenvedett a magyar férfi vízilabda-válogatott az Egyesült Államoktól a bergamói Világliga-döntő negyeddöntőjében.
jún. 26
17:42
Mol Liga: „Semmi esélyünk az indulásra, egy idényt kihagyunk” (She)
Az Érsekújvár (Nové Zámky) nem szerepel a jégkorong Mol Liga 2015–2016-os idényében, mivel a szlovák szövetség nem járul hozzá az indulásához.
jún. 26
17:44
Sakk: Carlsen nagyot égett, Topalov parádézva győzött (She)
Veszelin Topalov nyerte meg a norvégiai Stavangerben megrendezett sakk szupertonát. A bolgár nagymester a kilenc forduló során 6.5 pontot gyűjtve győzött. A világbajnok Magnus Carlsen négy vereséggel csak a hetedik lett a tízfős mezőnyben.
jún. 26
18:36
Női kézi BL: ellenfelekre vár a főtáblán a Fradi – ÉLŐ (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) péntek este Bécsben elkészíti a női Bajnokok Ligája selejtezőkörének és főtáblájának sorsolását. Kövesse velünk élőben az eseményeket!
jún. 26
18:36
Michelisz dobogós-álma (Blikk)
Le Castellet — A hét végén a Francia Nagydíjjal folytatódik a túraautó-világbajnokság.
jún. 26
18:38
Videó: elképesztő baleset a holland kerékpáros időfutamon (She)
Lényegében el sem kezdődött, máris véget ért Remco Grasman számára menet a holland országúti kerékpár-bajnokság időfutamversenyén.
jún. 26
18:40
Légiósok: tripla, gólkirályi cím – így búcsúzott a magyar (She)
Mint arról nemrégiben beszámoltunk, Sallói Dániel az Egyesült Államokból visszatér az Újpesthez, amellyel amatőr szerződést kötött. A 18 éves támadó azonban a mostani szezont még befejezte a Sporting Kansas City utánpótláscsapatánál, és mesterhármassal, valamint házi gólkirályi címmel búcsúzott Urbányi István együttesétől.
jún. 26
18:54
Férfi vízi világliga: amerikai fricska - nem jutottunk a négybe! (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 8–7-re kikapott az Egyesült Államoktól a bergamói világliga szuperdöntőjében, így nem jutott be a legjobb négy közé. Ezzel biztossá vált, hogy Benedek Tibor együttese ezen a tornán nem szerezhet olimpiai kvalifikációt sem.
jún. 26
18:54
Tizenöt drukkert tiltott ki a Fradi (Blikk)
Budapest — Bajnoki címet vár a labdarúgóktól a következő szezonban Kubatov Gábor (49).
jún. 26
18:56
Női kézi BL: szerb csapattal kezd a Győr, aztán jön a norvég? (She)
Elkészítették a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének sorsolását. A magyar bajnoki ezüstérmes Győri ETO a szerb WHC Radnicsiki Kragujevaccal játszik a négycsapatos minitorna elődöntőjében, míg továbbjutás esetén a főtáblára jutásért a holland Sercodak Dalfsen vagy a norvég Glassverket lesz az ellenfele. Az EHF a Glassverketnek ajánlotta fel a minitorna rendezésének jogát. Nagy…
jún. 26
19:12
NB II: szerződést kaphat a volt liverpooli, 3 próbázó Gyirmóton (She)
Amint arról a Nemzeti Sport Online korábban beszámolt, a Paksról várhatóan távozó Simon András a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmótnál edz, de nem csak rá kíváncsi a szakmai stáb ezekben a napokban.
jún. 26
19:15
Férfi vízilabda világliga: vereség a negyeddöntőben (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 8-7-re az Egyesült Államok csapatától, így csak az 5-8. helyért játszhat. A folytatásban az olasz csapat vár a magyarokra szombaton.
jún. 26
19:48
Női kézi BL: kiegyensúlyozott csoportban a Fradi, nehézbe kerülhet a Győr (She)
Elkészítették a női kézilabda Bajnokok Ligája 2015–2016-os kiírásának csoportbeosztását. A magyar bajnok FTC-Rail Cargo Hungaria a német Thüringer HC-vel, a horvát HC Podravka Vegetával és a francia Fleuryvel került egy csoportba, míg a Győri ETO az egyes számú selejtezőtorna megnyerése esetén a dán Midtjylanddal, a macedón Vardar Szkopjéval és az osztrák Hypóval találkozik.
jún. 26
20:06
Edzősors: Miriuta a román kieső irányítását veheti át (She)
Az előző szezonban a 14. helyen végző, így a román élvonaltól búcsúzó Rapid Bucuresti vezetőedzője lehet Miriuta László, a legutóbb Magyarországon a csődbe ment Győri ETO-nál dolgozó szakember.
jún. 26
20:08
Férfi kézi BL: ellenfelekre vár a Szeged és a Veszprém! (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) péntek este Bécsben elkészíti a férfi Bajnokok Ligája főtáblájának sorsolását. Kövesse velünk élőben az eseményeket!
jún. 26
20:10
NB II: korábbi élvonalbeli támadót (is) igazolt a Budaörs (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II egyik újonca, a Budaörs megegyezett az előző szezonban Monoron futballozó Szabó Viktorral.
jún. 26
20:24
Női kézi BL: Nagyon szeretnénk a nyolc közé jutni - Szucsánszki (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) péntek este Bécsben elkészítette a női Bajnokok Ligája selejtezőkörének és főtáblájának sorsolását. A főtáblán a Ferencváros a Thüringer HC-t, a, Podravka Vegetát és a Fleuryt kapta maga mellé. Szucsánszki Zita elemezte az eredményt.
jún. 26
20:26
Női kosár Eb: szerb–francia döntő lesz, kikapott a címvédő (She)
A magyar-román közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság elődöntőjében Szerbia két ponttal legyőzte Fehéroroszországot, ezzel bejutott a vasárnapi fináléba, ahol a címvédő Spanyolországot megverő Franciaország lesz az ellenfele.
jún. 26
20:42
Női kézi BL: Innen a Győrnek tovább kell jutnia! - Tomori (She)
Elkészítették a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének sorsolását. A magyar bajnoki ezüstérmes Győri ETO a szerb WHC Radnicsiki Kragujevaccal játszik a négycsapatos minitorna elődöntőjében, míg továbbjutás esetén a főtáblára jutásért a holland Sercodak Dalfsen vagy a norvég Glassverket lesz az ellenfele. Tomori Zsuzsanna értékelte a sorsolást.
jún. 26
20:44
Férfi kézi BL: a Veszprém a Kiel, a Szeged a Barca csoportjában (She)
Bécsben elkészítették a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2015–2016-os kiírásának csoportbeosztását. Az MKB-MVM Veszprém többet között a német THW Kiellel és a francia Paris Saint-Germainnel került egy csoportba, míg a MOL-Pick Szeged a címvédő Barcelonát, a lengyel Kielcét és a macedón Vardar Szkopjét is megkapta.

Keresés