2016. október 16. vasárnap

okt. 16
16:18
Barca: Xavi szerint ez a PL-menedzser ülhetne le a kispadra (She)
Xavi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának korábbi csapatkapitánya elmondta, szerinte a jelenleg az Evertont irányító Ronald Koeman lehet majd a klub vezetőedzője.
okt. 16
16:20
Videó: pofátlanul „ellopta” az utasítást, és még ő nevetett (She)
Humoros jelenet játszódott le az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 12. fordulójában, a Huddersfield Town–Sheffield Wednesday mérkőzésen. A 84. percben pályára lépő Michael Hefele egy papíron odaadta csapattársának, Elias Kachungának azt a taktikai utasítást, amelyet a menedzser kért. A lapot azonban a vendégek középpályása, Ross Wallace elvette és megnézte.
okt. 16
16:22
Tenisz: Cibulková nyert Linzben, várja Szingapúr (She)
A szlovák Dominika Cibulková 6:3, 7:5-re nyert a svájci Viktorija Golubic ellen a linzi torna döntőjében, ezzel kvalifikálta magát a női teniszezők év végi, szingapúri világbajnokságára.
okt. 16
16:24
Juventus: Evra könnyeket csalt a rákból meggyógyult szurkoló szemébe (She)
Patrice Evra, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus védője érzelmes történetet osztott meg követőivel az interneten.
okt. 16
16:36
Kerékpáros-vb: Sagan megvédte címét a mezőnyversenyben (She)
A címvédő szlovák Peter Sagan nyerte meg a férfiak mezőnyversenyét vasárnap a dohai országúti kerékpáros világbajnokságon.
okt. 16
16:38
NB II: hatalmas meglepetés, az Óvár hármat vágott Kisvárdán (She)
Óriási meglepetés született a labdarúgó NB II 13. fordulójában, a kiesés ellen küzdő Mosonmagyaróvár 3–1-re győzött a listavezető Kisvárda otthonában. A Szeged 2011 négyet vágott a Budaörsnek Csákváron, míg a SZEOL otthon kapott ki a Csákvártól. Győzött a sereghajtó Cigánd, míg a Soroksár nem bírt a Doroggal.
okt. 16
16:48
Szerencsejáték-ipar: Kísérletnek indult, ma pedig már népszerűbb, mint a rögbi - ez a jövő sportja! (Agroinform)
Közel hét éve indult útjára az E-sportok fogadása, ám a mostani állapot csupán a jéghegy csúcsa.
okt. 16
17:12
NB III: megérte egy nappal előbb elutazni – Fradi-verés Méhkerék módra (She)
Íme, a labdarúgó NB III 11. fordulójának eredményei!
okt. 16
17:14
Serie A: botrányos Inter-vereség, Nagyék kezéből kicsúszott a római győzelem (She)
Rómában, a Lazio ellen játszott 1–1-es döntetlent a Nagy Ádámot végig bevető Bologna a labdarúgó Serie A 8. fordulójában, az Internazionale kikapott otthon a Cagliaritól, ráadásul teljesen kiéleződött az ellenségeskedés a csapatkapitány Mauro Icardi és a szurkolótábor között. Nem született gól a Genoa–Empoli találkozón, a Sassuolo sokáig hátrányban volt, de fordított a Crotone ellen.
okt. 16
17:16
Női kézi EHF-kupa: az Érd négy góllal győzött (She)
Az Érd 30–26-ra nyert hazai pályán a francia Issy ellen a női kézilabda EHF-kupa 2. fordulójának első mérkőzésén.
okt. 16
17:30
Férfi kézi BL: Vardar Szkopje–Szeged élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában Vardar Szkopje–Mol-Pick Szeged találkozót rendeznek. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
okt. 16
17:48
PL: hatalmas gól döntött, augusztus óta nem nyert a Boro (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 8. fordulójában a Watford 1–0-ra nyert a Middlesbrough vendégeként, amely immár hat forduló óta nyeretlen. A Boro eddigi eddigi egyetlen győzelme még augusztusban esett, akkor a Sunderlandet idegenben 2–1-re legyőzte.
okt. 16
17:50
Bundesliga: bődületes Kleinheisler-léc, darmstadti vereség (She)
A német labdarúgó Bundesliga 7. fordulójában a Mainz a Kleinheisler Lászlóval a kezdőcsapatban felálló Darmstadtot fogadta, és 2–1-es győzelmet aratott. Kleinheisler végigjátszotta a mérkőzést.
okt. 16
18:06
Asztalitenisz Eb: elkészült a sorsolás; kedden kezdődik (She)
Elkészítették a kedden kezdődő budapesti asztalitenisz Európa-bajnokság sorsolását. A Tüskecsarnokban sorra kerülő egyéni kontinensviadalon 44 ország 254 versenyzője, köztük 12 magyar indul.
okt. 16
18:08
Kosár: a női válogatott 6., a férfi 7. lett a 3x3-as vb-n (She)
A magyar női válogatott a hatodik, a férfi csapat pedig a hetedik helyen zárt a Kínában rendezett 3x3-as kosárlabda-világbajnokságon.
okt. 16
18:18
Sportfogadás: Hamarosan sor kerül az első drón-világbajnokságra, fogadhatunk is rá (Agroinform)
Október 17-22 között Hawaii ad otthont az első drón-vb-nek, melyen egy 15 éves srác a favorit.
okt. 16
18:21
La Liga: öt gól és bilbaói fordítás a baszk rangadón (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 8. fordulójában az Athletic Bilbao minimális különbséggel nyerte meg a Real Sociedad elleni baszk rangadót.
okt. 16
18:23
Férfi röplabda NB I: szoros csatában nyert a Dunaferr (She)
A Dunaferr házigazdaként 3:0-ra legyőzte a Sümeget a férfi röplabda NB I vasárnapi játéknapján.
okt. 16
18:39
Gyász: szörnyű, értelmetlen halál – lelőtték Tyson Gay 15 éves lányát (She)
Gyászol a világklasszis sprinter amerikai Tyson Gay, akit szörnyű családi tragédia ért: a Kentucky állambeli Lexington városában lelőtték 15 éves lányát, Trinityt. Gay a helyi televíziós társaságnak megerősítette a halálhírt.
okt. 16
18:41
Női kézi BL: Planéta csapata egyik legjobbja volt (She)
Planéta Szimonetta négy góllal járult hozzá a Thüringer HC vasárnapi győzelméhez. A német csapat 24–16-ra nyert hazai pályán a norvég Glassverket ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában.
okt. 16
18:54
Eredivisie: hátrányból nyert sorozatban kilencedszer a Feyenoord (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) kilencedik fordulójában az éllovas Feyenoord hátrányból 2–1-re győzött a NEC Nijmegen vendégeként. A Feyenoord a mostani kiírásban mind a kilenc mérkőzését megnyerte, sőt február óta nem kapott ki bajnokin.
okt. 16
19:12
Férfi kézi BL: a Szeged nem szerzett pontot Szkopjéban (She)
A Mol-Pick Szeged 30–27-re kikapott a Vardar Szkopje otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában.
okt. 16
19:14
Ligue 1: Langék az utolsó percben bukták el a győzelmet (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) kilencedik fordulójában a Dijon 1–1-es döntetlent ért el a Saint-Étienne otthonában úgy, hogy a hazaiak a 95. percben tizenegyesből egyenlítettek.
okt. 16
19:30
PL: a Southampton simán nyert a Burnley ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) nyolcadik fordulójában a Southampton hazai pályán 3–1-re legyőzte a Burnleyt. A „szenteknél” Charlie Austin duplázott.
okt. 16
19:32
Férfi kézi EHF-kupa: nem volt elég a Balatonfüred előnye (She)
A Balatonfüred férfi kézilabdacsapata 27–20-ra kikapott a svájci Pfadi Winterthur otthonában az EHF-kupa 2. fordulójának visszavágóján, így 50–48-as összesítéssel kiesett.
okt. 16
19:48
Bundesliga: Gulácsi lehúzta a rolót, dobogón a Herthát megelőző Leipzig (She)
Továbbra is veretlen a német labdarúgó Bundesligában az abszolút újonc RB Leipzig, mely Emil Forsberg hatalmas góljával győzött Wolfsburgban. Gulácsi Péter, a lipcseiek magyar válogatott kapusa végigjátszotta a találkozót.
okt. 16
19:50
Légiósok: Futács fontos gólt szerzett, Priskin visszatért (She)
Futács Márkó gólt szerzett a Hajduk Splitben, Priskin Tamás (Slovan Bratislava) visszatért sérüléséből, Vécsei Bálint pedig ismét lehetőséget kapott a Luganóban.
okt. 16
19:52
EBEL: a Fehérvár jól tartotta magát a fordító Salzburg ellen (She)
A jégkorong EBEL alapszakaszának 10. fordulójában a címvédő, listavezető Salzburg kétgólos győzelmet aratott a 31. percig egygólos előnyét megtartó Fehérvár AV 19 vendégeként.
okt. 16
20:06
Lengyelország: Guzmicsék a hajrában egyenlítettek Kádárék ellen (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tizenkettedik fordulójában a Lech Poznan hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a Wisla Kraków ellen.
okt. 16
20:42
La Liga: menekül a Gijónban győztes Valencia (She)
Mario Suárez duplája három pontot ért a Valenciának, amely a Sporting Gijón vendégeként lépett pályára a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 8. fordulójában.
okt. 16
20:44
Teqball: Ronaldinho vasárnap megérkezett Budapestre (She)
Már vasárnap megérkezett Budapestre Ronaldinho, aki a jövő héten a magyar találmányú Teqballt népszerűsíti hazánkban.
okt. 16
21:00
Mol Liga: vendégként nyert a MAC és az Újpest (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában vendégként nyert a MAC és az Újpest, ezt házigazdaként a Csíkszereda, illetve a Debrecen bánta.
okt. 16
21:02
Női foci: Marozsánék gólt kaptak – így „csak” öttel nyertek (She)
A német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában két mérkőzést is rendeztek, amelyen magyar játékosok csapatai csaptak össze egymással: a Duisburg a Bayer Leverkusent fogadta, míg a Wolfsburg a Hoffenheim vendégeként lépett pályára.
okt. 16
21:51
Serie A: Icardit megfenyegették, autóját megpróbálták megtámadni (She)
Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az Internazionale labdarúgócsapatának mintegy 40 fanatikusa megpróbálta megtámadni a csapatkapitány Mauro Icardi autóját, majd fenyegető transzparenst helyeztek el háza előtt.
okt. 16
21:53
Női röpi Közép-európai Liga: öt játszmában nyert a Vasas (She)
A Vasas házigazdaként öt játszmában, közel két óra alatt győzte le a szlovák BVK Bratislavát a női röplabda Közép-európai Ligában.
okt. 16
22:09
Videó: kapus ne passzoljon az ellenfélhez, ha a 16-osnál van (She)
A Villarreal–Celta Vigo spanyol bajnoki 12. percében az akkor már egygólos hátrányban lévő vendégcsapat kapusa, Sergio Álvarez szűken kapott egy passzt, amit az ellenfél támadóhoz továbbított. Roberto Soriano remek átemeléssel megszerezte a találkozó, a Villarreal, valamint saját maga második találatát.
okt. 16
22:27
Férfi kosár: Hanga főszerepet vállalt a Baskonia sikerében (She)
A Baskonia VG 18 ponttal (95–77) nyert a spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban a MoraBanc Andorra ellen. A győztes hazai együttes magyar légiósa, Hanga Ádám ismét meggyőző teljesítménnyel vette ki a részét a sikerből.
okt. 16
22:45
La Liga: a Villarreal ötöt hintett a Celta Vigónak (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 8. fordulójában a Villarreal hazai környezetben esélyt sem adott a korán kétgólos hátrányba kerülő Celta Vigónak.
okt. 16
22:47
Videó: fránya kapufa – Kleinheisler kis híján csodagólt szerzett (She)
Csupán néhány centiméteren múlt, hogy a német élvonalbeli Darmstadtban játszó Kleinheisler László nem szerezte meg talán a szezon legszebb gólját.
okt. 16
23:00
Serie A: remek bombákkal intézte el a Milan a Chievót – videó! (She)
Az AC Milan 3–1-es győzelmet aratott Veronában a Chievo ellen az olasz labdarúgó Serie A 8. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.
okt. 16
23:36
Hétfői sportműsor: Liverpoolban vendégeskedik az MU (She)
A hétfői sportműsorból kiemelkedik a Manchester United liverpooli vendégjátéka, amelynek az ad külön pikantériát, hogy a tradíciókat tekintve kedden vagy szerdán a Bajnokok Ligájában lenne jelenésük, így viszont egymással meccselhetnek a Premier League-ben. Más kérdés: a színvonal alighanem bőven meghaladja majd a BL-csoportmeccsek átlagát.
okt. 16
23:38
NS: csak nő a Vasas előnye; Vörösök vs. Vörös ördögök – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Keresés