2016. október 20. csütörtök

okt. 20
17:02
MU: a Pogba-pénz töredékét kapták, mégis nagyon hálásak (She)
A Paul Pogba nyári klubváltása során gazdát cserélő 110 millió euróból többeknek jutott, és két kedvezményezettnek aligha volt korábban ekkora bevétele (300-300 ezer euró): a Juventusból a Manchester Unitedbe igazoló francia válogatott középpályás két nevelőegyesületéről van szó.
okt. 20
17:03
Vélemény: Hahó, Pep, a kapus arra van, hogy védjen! (Agroinform)
Pep Guardiola megint jobban tudja mindenkinél: neki nem fontos, ha lepkézik a kapus, csak passzoljon ügyesen. Téved.
okt. 20
17:04
Tenisz: Babos nagy csatában kikapott Kuznyecovától (She)
A kilencedik helyen kiemelt Babos Tímea a negyeddöntőben kikapott Szvetlana Kuznyecovától a moszkvai kemény pályás tenisztorna női versenyében.
okt. 20
17:15
BL: társa együttérez Bravóval a kapitális hibát követően (She)
Claudio Bravo, a Manchester City labdarúgócsapatának kezdőkapusa óriásit hibázott a Bajnokok Ligája C-csoportjának harmadik játékkörében, a Barcelona ellen vívott, 4–0-s katalán győzelemmel záruló mérkőzésen.
okt. 20
17:17
Videó: Nagy Ádám dedikált, majd érkezett a síró lány… (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Bologna hivatalos szurkolói boltjában ezúttal Nagy Ádám dedikált és fényképezkedett a drukkerekkel. A magyar válogatott középpályás nagyon élvezte az eseményt, elbeszélgetett a szurkolókkal, akik között volt olyan, aki két hatalmas puszit adott az arcára, míg a kisgyerekek valósággal felnéztek rá.
okt. 20
17:33
BL: társa együtt érez Bravóval a kapitális hibát követően (She)
Claudio Bravo, a Manchester City labdarúgócsapatának kezdőkapusa óriásit hibázott a Bajnokok Ligája C-csoportjának harmadik játékkörében, a Barcelona ellen vívott, 4–0-s katalán győzelemmel záruló mérkőzésen.
okt. 20
17:35
NB I: Nem számít, hogy a Barcáénál is hosszabb a sorozatunk – Doll (She)
Az FTC vezetőedzője, Thomas Doll nem ülhet le a kispadra a Budapest Honvéd elleni bajnoki mérkőzésen a labdarúgó NB I 13. fordulójában, mert a Haladás elleni kiállításáért egymeccses eltiltást kapott. A német szakember elmondta az NSO Tv stábjának, hogy jogosnak tartja-e az eltiltását, illetve hogy mennyire fogják megnehezíteni a dolgukat a kispestiek. Emellett kifejtette, mennyit számít az, hogy…
okt. 20
17:51
NB I: hat éve nem fordult elő ilyen az élvonalban (She)
A vasasfc.hu számítása szerint hat éve állt legutóbb a labdarúgó NB I góllövőlistájának élén Vasas-játékos. Ez a bravúr most a Böde Dániellel és Feczesin Róberttel holtversenyben vezető Ádám Martinnak sikerült.
okt. 20
17:54
Karrier: László Csaba újra "külföldön" kapott állást (Agroinform)
László Csabát nevezték ki a dunaszerdahelyi FC DAC 1904 labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé csütörtökön.
okt. 20
19:03
Videó: ez lesz abból, ha extrém sportolókat utánoznak (She)
Távolugrás, gördeszkázás, bringázás, létramászás. És ez sülhet ki abból, ha lelkes amatőrök próbálnak profikat utánozni.
okt. 20
19:05
El: az összes csütörtöki eredmény és a tabella egy helyen (She)
Csütörtökön rendezték az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulóját. Az eddig nyeretlen Internazionale Antonio Candreva góljával 1–0-ra legyőzte a Southamptont, míg a Korhut Mihályt végig a pályán tudó Hapoel Beer-Seva 1–0-ra kikapott otthon a Sparta Prahától. A csúcsformától eddig jócskán tartózkodó Manchester United a Fenerbahcét látta vendégül, és küldte haza négy góllal. Íme, a…
okt. 20
19:06
Magyar válogatott: Visszaesett Bernd Storck együttese (Agroinform)
A legfrissebb FIFA-világranglistát továbbra is Argentína vezeti, míg Belgium már a dobogóról is leszorult.
okt. 20
19:21
Kép: Dárdairól méretet vettek, így fest majd a kispadon? (She)
Szombaton 15 óra 30 perctől rendezik a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rangadóját, a Hertha BSC–1. FC Kölnt. A berliniek a negyedik, míg a veretlen kölniek a második helyen állnak, így rendkívül izgalmas meccset várnak a szakértők. A Kicker csütörtökön azt írta, hogy fociláz van Berlinben és akár 64 ezer szurkoló látogathat ki az Olimpiai Stadionba. A Hertha vezetőedzője, Dárdai Pál is…
okt. 20
19:23
Világfutball: 40 éve ezen a napon indult egy óriási karrier (She)
Napra pontosan negyven esztendeje, 1976. október 20-án mutatkozott be a profik között a futballtörténelem egyik legnagyszerűbb játékosa, Diego Maradona.
okt. 20
19:39
NB I: újabb kiemelt partnerrel állapodott meg a Fradi (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy hosszú távó megállapodást kötött az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Teqballal.
okt. 20
19:57
Tenisz: Nadal számára sérülés miatt véget ért az idény (She)
A spanyolok korábbi világelső teniszezője, Rafael Nadal számára csuklósérülése miatt véget ért az idény.
okt. 20
20:15
Arsenal: Giroud nagyon merész, „kihívta” az MMA-bajnokot (She)
Olivier Giroud, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal támadója Laurent Koscielnyvel válaszolt néhány szurkolói kérdésre.
okt. 20
20:33
Jégkorong Mol Liga: lenullázta ellenfelét a Debrecen (She)
A Debrecen hazai pályán hat góllal legyőzte a sereghajtó HK Beograd csapatát a jégkorong Mol Liga csütörtöki mérkőzésén.
okt. 20
21:09
Férfi kosár NB I: szoros meccsen verte a ZTE a Szegedet (She)
A férfi kosárlabda NB I 4. fordulójában a Zalaegerszeg hazai pályán 85–78-ra megverte a Szegedet. A ZTE hiába vezetett többször is két számjegyű különbséggel, a vendégek mindig vissza tudott jönni a meccsbe, így a végéig nyílttá tették a találkozót.
okt. 20
21:11
El: Manchester United–Fenerbahce – élőben az NSO-n (She)
A csúcsformától eddig az Európa-ligában jócskán tartózkodó Manchester United a csoportkör harmadik fordulójában a Fenerbahcét látja vendégül. A törökök kalandos úton érkeztek meg a Old Traffordra, de vajon a találkozón is izgulniuk kell? A Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításából kiderül!
okt. 20
21:45
Asztalitenisz Eb: Póta 0:3-ról fordított, három magyar a 32 között (She)
Három magyar játékos, Póta Georgina, Pergel Szandra és Lovas Petra vette sikerrel a női egyes csütörtök délutáni első fordulóját a budapesti asztalitenisz Európa-bajnokságon, Nagyváradi Mercédesz és Madarász Dóra viszont nem jutott be a legjobb 32 közé.
okt. 20
21:47
BL: Döntő New Yorkban? Kezdés délután? – az elnök ötletel (She)
Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke azt tervezi, hogy Európán kívüli helyszíneken is rendeznek majd Bajnokok Ligája-döntőt. A szervezet új első embere más érdekességekről is beszélt.
okt. 20
22:03
Videó: Pogba „zazázással” indított, de kíméletlen volt (She)
A Manchester United labdarúgócsapata három perc alatt két tizenegyesgólt szerzett a Fenerbahce ellen az Európa-liga A-csoportjának 3. fordulójában. Először Paul Pogba, majd Anthony Martial volt eredményes.
okt. 20
22:19
Kép: „Hogy hívhat meg minket C. Ronaldo oda?” – egy buli története (She)
Conor McGregor és Cristiano Ronaldo Jennifer Lopez születésnapi buliján vettek részt Las Vegasban. Bár a parti már néhány hónapja volt, az UFC-harcos edzője, John Kavanagh érdekes információkat árult el a találkozó hátteréről.
okt. 20
22:36
Videó: Pogba „zazázással” indított, majd hatalmas gólt lőtt (She)
A Manchester United labdarúgócsapata három perc alatt két tizenegyesgólt szerzett a Fenerbahce ellen az Európa-liga A-csoportjának 3. fordulójában. Először Paul Pogba, majd Anthony Martial volt eredményes.
okt. 20
22:54
Videó: mit akart? kapitális öngólt vétett a magyar csatár társa (She)
A Sassuolo Thomas Schrammel kapitális öngóljával egyenlített a Rapid Wien vendégeként a labdarúgó Európa-liga F-csoportjának 3. fordulójában. Szántó Tamás csapattársa egy ártalmatlan beadást szeretett volna tisztázni, de olyan szerencsétlenül fejelt a labdába, hogy az a saját kapujában kötött ki.
okt. 20
22:56
Légiósok: óriási pechjük volt Németh Krisztiánéknak (She)
Németh Krisztián csapata, az al-Garafa 1–1-es döntetlent ért el az al-Sahanija vendégeként a katari labdarúgó-bajnokság (Stars League) csütörtöki játéknapján.
okt. 20
23:12
BL: nagy MU-győzelem mellett Van Persie-t ünnepelte az Old Trafford (She)
A Manchester United rég látott jó játékkal, a duplázó Paul Pogba vezetésével 4–1-re legyőzte a Fenerbahcét az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában. Az Old Trafford a nagy győzelem mellett Robin van Persie-t is megünnepelte, a holland játékos góllal tért vissza korábbi sikerei színhelyére.
okt. 20
23:14
Videó: egy élmény nézni Totti oktatófilmbe illő gólpasszait (She)
Az akadémiákon kellene tanítani Francesco Totti két gólpasszát, amelyet az Austria Wien elleni, 3–3-ra végződő Európa-liga-csopormérkőzésen adott. Az AS Rom klasszisa előbb tanítanivaló módon tálalt Stephan El Shaarawy elé, majd jobb külsővel varázsolta a labdát Alessandro Florenzi lábára.
okt. 20
23:30
Videó: Ferguson és az Old Trafford is megtapsolta Van Persiet (She)
Robin van Persie szerezte a Fenerbahce szépítő gólját a Manchester United elleni, 4–1-re elveszített labdarúgó Európa-liga-csoportmérkőzésen. A korábban a „vörös örödöknél” szereplő holland támadót még az MU legendás menedzsere, Sir Alex Ferguson és az egész Old Trafford is megtapsolta a gólja után.
okt. 20
23:32
Asztalitenisz Eb: Pattantyús és Szudi is kiesett egyesben (She)
Pattantyús Ádám és Szudi Ádám is búcsúzott a főtábla első fordulójában a budapesti asztalitenisz Európa-bajnokságon, így férfi egyesben nincs egyetlen magyar sem a legjobb 32 között.
okt. 20
23:48
Videó: Ferguson és az Old Trafford is megtapsolta Van Persie-t (She)
Robin van Persie szerezte a Fenerbahce szépítő gólját a Manchester United elleni, 4–1-re elveszített labdarúgó Európa-liga-csoportmérkőzésen. A korábban a „vörös örödöknél” szereplő holland támadót még az MU legendás menedzsere, Sir Alex Ferguson és az egész Old Trafford is megtapsolta a gólja után.
okt. 20
23:50
Alpesi sí: jövőre visszavonul a kétszeres olimpiai bajnok Maze (She)
Tina Maze, a szlovénok kétszeres olimpiai bajnok, világkupa-győztes alpesi sízője csütörtökön bejelentette, hogy jövőre visszavonul a versenyzéstől.
okt. 20
23:52
Alpesi sí: továbbra sem térhet vissza Anna Veith (She)
Az osztrákok olimpiai és többszörös világbajnok alpesi sízője, Anna Veith – leánykori nevén Fenninger – továbbra sem térhet vissza súlyos térdsérüléséből.

Keresés