2016. október 30. vasárnap

okt. 30
18:32
Női kosár NB I: a Sopron, a PEAC és a Cegléd is kiütéssel nyert (She)
Az Uniqa Sopron 95–52-re győzött hazai pályán a Vasas Akadémia ellen a női kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén. Az Európa-kupa-szereplő csapatok csatájában a Cegléd 87–56-ra intézte el a PINKK-et. A PEAC harmincpontos különbségű sikert aratott a Győr ellen.
okt. 30
18:34
Női kézi BL: Planétáéknak nem adott esélyt a Podgorica (She)
A Buducsnoszt Podgorica már a szünetben tíz góllal vezetett, és hatgólos sikert aratott a Thüringer HC otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában.
okt. 30
18:48
Női röpi NB I: a Gödöllő veretlen, a Kaposvár nyeretlen maradt (She)
A Gödöllő vasárnap három játszmában győzött a Kaposvári Egyetem vendégeként, így harmadik mérkőzésén is sikerrel van túl a női röplabda NB I-ben. A hazaiak ugyanakkor továbbra is nyeretlenek.
okt. 30
18:50
Hertha: Kis szerencsével egy pontot elcsíphettünk volna – Dárdai (She)
A Hertha BSC labdarúgócsapata második vereségét szenvedte el a 2016–17-es Bundesliga-idényben – a berlinieket legyőző, továbbra is veretlen Hoffenheim 1–0-ra nyert a vasárnap délutáni mérkőzésen. Dárdai Pál, a Hertha magyar vezetőedzője úgy véli, egy pontot talán szerezhetett volna csapata.
okt. 30
18:54
Nemzetközi foci: Nyert a Chelsea, Szalaiék legyőzték Dárdaiékat (Agroinform)
Egyetlen gól döntött a Bundesliga vasárnapi magyaros rangadóján - helyet cserélt a Hoffenheim és a Hertha.
okt. 30
19:06
PL: Hazard szép gólt lőtt, Costa bombázott – nyert a Chelsea (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójában a Chelsea 2–0-ra nyert a Southampton otthonában.
okt. 30
19:08
Légiósok: Futács roppant fontos győztes gólt lőtt – videó (She)
A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Hajduk Split Futács Márkó góljával 1–0-ra legyőzte az Osijeket.
okt. 30
19:10
NB II: folytatódik az óvári csoda, csak ikszelt otthon a PAFC (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójában a Mosonmagyaróvár a PAFC és a Kisvárda legyőzése után újabb bravúros győzelmet aratott, hiszen idegenben 1–0-ra megverte a Békéscsabát, így már öt meccs óta veretlen. A Puskás Akadémia nem bírt otthon a Doroggal, míg a Szeged 2011 a Szolnokot győzte le idegenben.
okt. 30
19:24
F4: Mick Schumacher idei 2. bajnoki csatájában is alulmaradt (She)
A német után az olasz F4-es bajnoki címről is lecsúszott Mick Schumacher, a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fia.
okt. 30
19:42
Női hoki: eseménydús hétvégét zártak a KMH-s lányok (She)
A Hokiklub Budapest EWHL-csapata vasárnap az osztrák Südtirol Eaglest fogadta a Tüskesátorban az osztrák női jégkorongbajnokságban, és 6–3-as vereséget szenvedett.
okt. 30
19:44
F1: Mexikói Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Nico Rosberg F1-es karrierje során először úgy áll rajthoz egy versenyen, hogy annak végén akár világbajnokká is koronázzák. ha nyer, és Lewis Hamilton legfeljebb egy pontot szerez, az utolsó két idei futamnak már nem lesz tétje. A hétvége eddigi alakulása azonban inkább Hamilton győzelmét sejteti. Kövesse velünk a mexikóvárosi viadalt!
okt. 30
19:46
Bundesliga: kihagyott 11-es után tripla, a Hertha előtt a Köln (She)
A negyedik helyre lépett előre a német labdarúgó Bundesliga tabelláján az 1. FC Köln, amely Anthony Modeste vezérletével győzte le a sereghajtó Hamburgot.
okt. 30
19:48
MotoGP: Az utolsó kört végigsírtam – Dovizioso (She)
Ahogy korábban arról már beszámoltunk, Andrea Dovizioso nyerte meg a MotoGP sepangi versenyét. Az olasz pilóta hét év után győzött újra a királykategóriában, így érthető módon hatalmas terhet hagyhat végre maga mögött.
okt. 30
20:00
Női kézi NB I: a Békéscsaba is megszerezte első pontjait (She)
A Békéscsaba 30–22-re nyert a Kispest vendégeként, így nincs már pont nélküli csapat a női kézilabda NB I-ben. Az élvonal másik vasárnapi mérkőzésén az Érd simán győzött az MTK ellen.
okt. 30
20:18
Férfi kézi NB I: győzelmével az ötödik az újonc Budakalász (She)
Az újonc Budakalász 27–26-ra nyert Vácon a férfi kézilabda NB I nyolcadik fordulójában, így az előkelő ötödik helyen áll a tabellán.
okt. 30
20:36
La Liga: négy forduló után nyert ismét az Espanyol (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 10. fordulójában az Espanyol 1–0-ra nyert a Real Betis vendégeként. A barcelonai csapat legutóbb szeptember 22-én, öt fordulóval ezelőtt nyert bajnokit.
okt. 30
20:54
Mol Liga: nyert az Újpest és a DAB, kikapott a DVTK és a Fradi (She)
A Debrecen és a Csíkszereda is nyert hazai pályán a jégkorong MOL Liga vasárnapi játéknapján, előbbi úgy győzte le a címvédő DVTK Jegesmedvék együttesét, hogy gólt sem kapott. Az UTE Belgrádban nyert, a Dunaújváros Brassóban, a MAC pedig a Ferencváros otthonában.
okt. 30
20:56
Férfi röpi NB I: mindkétszer kikapott a juniorválogatott (She)
A magyar junior röplabda-válogatott kétszer is pályára lépett vasárnap a férfi NB I-ben, de előbb a PTE-PEAC-tól, majd a Pénzügyőrtől is három játszmában kikapott.
okt. 30
21:30
Férfi kosár NB I: a Falco elverése után már nem nyeretlen a Szeged (She)
Megszerezte első győzelmét a férfi kosárlabda NB I-ben a Naturtex-SZTE-Szedeák: a szegedi csapat a Falcót verte meg 95–79-re. A bolgár válogatott Ivan Lilov 35 ponttal, közte öt hárompontossal keserítette meg a szombathelyiek életét. A Falcóból Darrin Govens (25 pont, 8 lepattanó, 6 assziszt) volt a legeredményesebb játékos. A Sopron beragadt a Vasas elleni meccs rajtjánál, ám a nagyszünet…
okt. 30
22:06
F1: Hamilton nyert Mexikóban, de Rosberg sem búslakodhat (She)
Lewis Hamilton nyerte meg a Formula–1-es Mexikói Nagydíjat, ám a világbajnoki címhez így sem került sokkal közelebb, mivel az éllovas Nico Rosberg ért célba másodikként, így a németnek két futammal a vége előtt 19 pont az előnye angol csapattársa előtt.
okt. 30
22:24
Eurofutball: Köteles csapattársát 27 másodperc után kiállították (She)
Az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában a Korhut Mihállyal felálló Hapoel Beer-Seva 2–0-ra legyőzte a Maccabbi Tel-Avivot.
okt. 30
22:26
Légiósok: argentin csapattársa védelmébe vette Dzsudzsákot (She)
Dzsudzsák Balázs nem kezdte fergetegesen a szezont új klubjánál, az arab emírségekbeli al-Vahdánál, ám argentin csapattársa szerinte erre megvan a magyarázat.
okt. 30
22:42
F1: „Azt mondjátok meg Charlie-nak, hogy b.szódjon meg!” (She)
Sebastian Vettelt felhúzta Max Verstappen a Mexikói Nagydíj utolsó köreiben azzal, hogy előbb szabálytalanul védekezett ellene, majd szándékosan feltartotta, hogy helyzetbe hozza a Ferraris mögött érkező csapattárást, Daniel Ricciardót.
okt. 30
23:00
Ligue 1: ismét gól nélküli döntetlent játszott a Marseille (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 11. fordulójában az Olympique Marseille hazai pályán 0–0-s döntetlent ért el a Bordeaux ellen.
okt. 30
23:02
Serie A: a Sampdoria mélyített még egy kicsit az Inter válságán (She)
Az olasz élvonalbeli bajnokság (Serie A) 11. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Sampdoria 1–0-ra legyőzte a  válságából kilábalni képtelen Internazionalét.
okt. 30
23:15
NS: lábban maradó pont; Újpesti X-faktor – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
okt. 30
23:33
NS: lábban maradó pont; Újpesti X-faktor – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Keresés