2016. október 6. csütörtök

okt. 6
17:32
Válogatott: Mindenki tudja, hogy az én gólom szebb volt, mint Geráé – Shaqiri (She)
A Magyarország–Svájc labdarúgó világbajnoki selejtező előtti sajtótájékoztatón a vendégek középpályását. Xherdan Shaqirit arról kérdezték, hogy mély nyomot hagyott-e benne, hogy nem a lengyelek ellen szerzett ollózós gólját, hanem Gera Zoltán portugálok elleni átlövését választották meg az Európa-bajnokság legszebb találatának. Videón a válasz.
okt. 6
17:34
F1: Verstappen és Ricciardo beszólt egymásnak (She)
Daniel Ricciardo és Max Verstappen az egyik közösségi oldalon osztotta egymást a Japán Nagydíj előtt.
okt. 6
17:45
Magyar válogatott: Így állnánk fel Svájc ellen! (Agroinform)
Feröeri meccshez képest a legtöbb alapemberünk játékba lendült. Te kiket raknál a kezdőbe?
okt. 6
18:22
F1: Hamilton szórakozott, majd magyarázkodott Szuzukában (She)
Lewis Hamiltonnak pénteken magyarázkodnia kellett, mert a Japán Nagydíj hivatalos FIA-sajtótájékoztatóján Fernando Alonsóval nevetgélt, amit az újságírók többsége tiszteletlenségnek tartott.
okt. 6
18:24
Olimpia: újabb orosz atlétát fosztottak meg az érmétől (She)
Megfosztotta a pekingi olimpián szerzett bronzérmétől Anna Csicserovát a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), miután az orosz atléta 2008-as nyári játékokon levett mintája az utóelemzésen pozitívnak bizonyult.
okt. 6
18:39
Barca: gondolná, hogy ez a játékos kérte el Vardy mezét? (She)
Augusztusban, barátságos keretek között mérkőzött meg egymással az angol és a spanyol bajnok, a Leicester City és a Barcelona. Jamie Vardy, a „rókák" labdarúgója a Times Magazine-nak nyilatkozott az összecsapásról.
okt. 6
18:39
Tenisz: Lebeszélt eredmény a brit háborúban? (Agroinform)
Jól fizet, ha Andy Murray nem üti ki honfitársát a pekingi negyeddöntőben.
okt. 6
18:41
F1: „A rádióüzeneteim alapján azt hihetik, s.ggfej vagyok” (She)
Romain Grosjean elismerte, hogy a rádióüzenetei ellenségessé tehetik azok szemében, akik nem ismerik igazán, és megpróbál változtatni a kifejezésmódján.
okt. 6
18:43
U21: Magyarország–Portugália – ÉLŐ (She)
Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezők csütörtöki mérkőzésén Portugáliát fogadja 18.45 órától Gyirmóton. Kövesse a mérkőzést élőben a Nemzeti Sport Online-on!
okt. 6
18:57
Dopping: „Kiábrándító a NOB a tiltott szerek elleni harcban” (She)
A Nemzeti Doppingellenes Szervezetek Intézete (iNADO) élesen kritizálta a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot (NOB), amely – megfogalmazása szerint – elveszítette a doppingellenes harcot.
okt. 6
19:33
Vb 2018: Micsoda születésnap! Győztes bomba a 95. percben! (She)
Japán a 95. percben szerzett góllal gyűrte le hazai pályán Irakot a 2018-as labdarúgó-világbajnokság ázsiai selejtezőjének csütörtöki játéknapján. Győzött Dél-Korea és Irán is, Kína viszont hazai pályán kikapott Szíriától, és három forduló után csupán egy pontja van.
okt. 6
19:51
Videó: futnak, és kalapácsot vetnek a japán szumósok (She)
Az egyik japán televízió szórakoztató műsort gyártott, szumósok mérték össze tudásukat futásban, úszásban, kalapácsvetésben. A fegyelmükről és kitartásukról híres sportolók most is bizonyítottak.
okt. 6
20:09
Olimpia: egyedi edzőközponttal tör éremre a magyar triatlon (She)
A Magyar Triatlonszövetség (MTSZ) nyolcéves sportágfejlesztési stratégiát készített és a dokumentumot átadta az Emberi Erõforrások Minisztériumának.
okt. 6
20:11
Vb 2018: Eder és Pelle az olasz, Costa a spanyol csatársorban (She)
Az Eder, Pelle kettőssel támad Olaszország Spanyolország ellen a 2018-as labdarúgó-vb csütörtöki selejtezős programjának rangadóján Torinóban. A vendégeknél Vitolo, David Silva és Diego Costa került a csatársorba. A kezdőcsapatok.
okt. 6
20:27
Válogatott: Felkészültünk, mindenki egészséges – Storck (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya a Svájc elleni, pénteki vb-selejtezőt megelőző hivatalos sajtótájékoztatón elmondta, javulást vár csapatától, amelynek óriási segítséget adhat a közönség segítsége.
okt. 6
20:29
Férfi kosár NB I: elképesztő negyeddel nyert a Kaposvár (She)
A Kaposvár 11 ponttal legyőzte a vendég Sopront a férfi kosárlabda NB I új idényének csütörtöki nyitó mérkőzésén.
okt. 6
20:31
Női kosár Ek: a Cegléd nagyon megverte az oroszokat (She)
A Cegléd hazai pályán 22 ponttal legyőzte az orosz Jenyiszej Krasznojarszk együttesét csütörtökön a női kosárlabda Európa-kupa selejtezőjének első mérkőzésén.
okt. 6
20:45
Barca: Cruyff csábította a csapathoz Luis Enriquét, ez a holland álomcsapata (She)
Hatvannyolc éves korában 2016. március 24-én a rákkal folytatott harc során elhunyt Johan Cruyff. Most posztumusz könyv jelenik meg a holland klasszisról, amelyben eddig nem ismert dolgok is kiderülnek.
okt. 6
20:47
U21: bravúrdöntetlen a portugálok ellen, de oda az Eb-szereplés (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott a pocsék kezdés ellenére is egyenlített a Portugália elleni Európa-bajnoki selejtezőn, de a 3–3-as végeredmény és Izrael görögök elleni sikere egyben azt is jelenti, hogy biztosan nem jut ki a magyar korosztályos csapat a jövő évi kontinenstornára.
okt. 6
21:03
Vb 2018: Olaszország–Spanyolország – élőben az NSO-n (She)
Olaszország–Spanyolország rangadót rendeznek a labdarúgó-világbajnoki selejtezők második fordulójában a G-csoportban. A torinói találkozót megelőzően Spanyolország 54 vb-selejtező óta veretlen, Olaszország 10 éve nem kapott ki kvalifikációs meccsen – kövesse az összecsapást a Nemzeti Sport Online-nal!
okt. 6
21:05
Vb 2018: kilenc európai selejtező – íme, a csütörtöki eredmények! (She)
Ma három csoport kilenc mérkőzésével kezdetét vette a 2018-as labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának hatnapos dömpingje. Íme, az eredmények!
okt. 6
21:07
El: a szövetség is megbüntette a Sparta Praha két játékosát (She)
A Cseh Labdarúgó-szövetség (FACR) is megbüntette a Sparta Praha két labdarúgóját, amiért sértő megjegyzést tettek egy női partjelzőre.
okt. 6
21:22
F1: jó poénnak indult, négy nap lett a malajziai fogdában (She)
Négy napot töltött egy malajziai fogdában kilenc ausztrál, akik a múlt vasárnapi Malajziai Nagydíj után a pályán meztelenre vetkőztek. A helyzetüket súlyosbította, hogy malajziai nemzeti színű fürdőgatyában voltak, amit a helyiek sértésnek vettek.
okt. 6
21:24
Felkészülés: Vécsei Bálint az Internazionale ellen játszott (She)
A vb-selejtezők miatti bajnoki szünetet a klubok felkészülési mérkőzésekre használják ki: így tett a svájci élvonalbeli Lugano is, amely Vécsei Bálinttal a soraiban az Internazionaléval mérkőzött meg csütörtökön – az olasz csapat Gabriel Barbosa tizenegyesgóljával 1–0-ra nyert.
okt. 6
21:39
Női kézi: Martín vereséggel debütált a román kispadon (She)
A román női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára a héten kinevezett Ambros Martín – aki klubedzőként a Győri Audi ETO KC-t irányítja – vereséggel mutatkozott be keleti szomszédunk kispadján: a hollandiai felkészülési torna első játéknapján Románia 23–19-re kikapott Szerbiától.
okt. 6
21:57
Úszás: Gyurtának majdnem összejött a fotó Ferenc pápával (She)
Az első alkalommal megrendezett „Sport és hit” nemzetközi konferencia egyedüli magyar résztvevőjeként harmadik napja Vatikánban tartózkodik Gyurta Dániel olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó – tudatta csütörtökön a Telekom Sporthír Szolgálat.
okt. 6
22:15
Videó: Buffon nagy potya gólt szedett be a spanyolok ellen (She)
Az Olaszország–Spanyolország labdarúgó-világbajnoki selejtezőn a spanyolok szerezték meg az első gólt Vitolo révén, de a találathoz kellett Gianluigi Buffon hatalmas hibája is.
okt. 6
22:51
Vb 2018: 11-essel mentettek pontot az olaszok a spanyolok ellen (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott Daniele De Rossi tizenegyesgóljával 1–1-re mentette a Spanyolország elleni világbajnoki selejtezőt, így a csoport élére a Liechtensteinben nyerő Albánia ugrott.
okt. 6
22:53
Vb 2018: Arnautovic megmentette az osztrákokat Bécsben (She)
A selejtezősorozatot győzelemmel kezdő csapatok összecsapásán Ausztria kétszer egyenlített Wales ellen Bécsben, míg a szeptemberben egymással ikszelő Szerbek és írek győztek – így a 2018-as vb európai selejtezősorozatának D-csoportjában két játéknap után négy négypontos csapat áll.
okt. 6
22:55
Vb 2018: hihetetlen fordítás Izlandon, hatos a horvátoktól (She)
A nyári Európa-bajnokságon a legjobb nyolc közé jutó Izland a 91. és a 96. percben szerzett gólokkal fordított és nyert 3–2-re Finnország ellen a 2018-as labdarúgó-vb selejtezőjének csütörtöki játéknapján. Ugyancsak az I-csoportban történt: Mario Mandzukic mesterhármasára építve Horvátország 6–0-ra győzött Koszovó vendégeként, míg Törökország kétgólos hátrányból harcolt ki 2–2-es döntetlent…
okt. 6
23:27
Vb 2018: ijesztő sérülés az ír-grúz meccsen – videó (She)
Ijesztő sérülést szenvedett az ír Robbie Brady és a grúz Solomon Kvirkvelia, amikor összefejeltek a két labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőjén. Bradyé tűnt súlyosabbnak, mivel hordágyon kellett levinni a pályáról – az öltözőben már magánál volt.
okt. 6
23:45
NS: 110% kell!; Jakabfi, a londoni királynő – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Keresés