2016. november 14. hétfő

nov. 14
20:53
Kép: a walesi válogatott forradalmasította a csapatképet (She)
Valljuk be, a labdarúgó mérkőzések előtt készítendő csapatképek kilencven százalékán a fél csapat guggol, a másik fele pedig áll. A walesi bárdok már egy ideje megreformálták a felállást, és csak négy ember marad állva. Amikor Gareth Bale-t megkérdezték, miért, csak nevetve annyit válaszolt: „Nem tudom miről van szó.”
nov. 14
21:09
Mol Liga: simán nyert Csíkszeredában a DVTK (She)
A DVTK magabiztos, 6–1-es győzelmet aratott a Csíkszereda vendégeként a jégkorong Mol Liga hétfői játéknapján.
nov. 14
21:27
Videó: Ibra négy éve lőtte pályafutása legnagyobb gólját (She)
Napra pontosan négy éve, 2012. november 14-én játszották a Svédország–Anglia (4–2) felkészülési labdarúgó-mérkőzést, amelynek utolsó perceiben Zlatan Ibrahimovic élete (eddigi) legszebb találatát szerezte. Aznap csapata mind a négy gólját ő szerezte.
nov. 14
21:45
Hollandia: Kvalitásbeli problémáink vannak – Robben (She)
Arjen Robben, a holland labdarúgó-válogatott rutinos szélsője kritikát fogalmazott meg az oranjéval szemben a Luxemburg elleni kínkeserves, 3–1-es vb-selejtező után.
nov. 14
22:03
Videó: az egytonnás állat is részt vett a kihívásban (She)
A Colorado Buffaloes egyetemi amerikaifutball-csapat kabalaállata, Ralphie is részt vett a közösségi médiában elterjedt Mannequin Challenge-ben. Az tény, hogy az embereknek nem nagy kihívás néhány másodpercig mozdulatlannak lenni, na de mi történik akkor, ha egy egy tonnás bivalyt is beszervezünk a játékban? Íme!
nov. 14
22:05
Futsal NB I: 15 gólos meccs Győrben, kikapott a házigazda (She)
A futsal NB I hétfői játéknapjának legtöbb gólt hozó mérkőzését a győri Magvassy-sportcsarnokban játszották, ahol a házigazda Bőny 9–6-os vereséget szenvedett a Dunaferrtől, amelyben Varga Csaba triplázott. A listavezető Rába ETO hatgólos győzelmet aratott Budaörsön, az Aramis otthonában, míg a Veszprém hazai pályán szoros meccsen győzte le a Nyírgyulajt.
nov. 14
22:36
Kép: ebben játszik a házigazda a Konföderációs Kupán (She)
Elkészült az orosz labdarúgó-válogatottnak az a szerelése, amelyben a csapat a 2017-es, hazai rendezésű Konföderációs Kupán szerepel. A retro stílusú piros mez az 1980-as szovjet szerelést idézi.
nov. 14
22:54
Vb 2018: San Marino keményen visszavágott a modortalan Müllernek (She)
Éles hangvételű, gúnytól sem mentes nyílt levéllel válaszolt San Marino Olimpiai Bizottságának szóvivője Thomas Müllernek, a német labdarúgó-válogatott csatárának múlt pénteki, az ország csapatát lekicsinylő nyilatkozatára.
nov. 14
23:12
Real Madrid: Puskás Ferencre emlékeztek halála 10. évfordulóján (She)
Puskás Ferencre, az Aranycsapat, a Bp. Honvéd és a Real Madrid legendás labdarúgójára emlékeztek halálának 10. évfordulója alkalmából hétfő este a spanyol fővárosban egykori játékostársai, barátai, tisztelői a Santiago Bernabéu Stadion elnöki páholyában.
nov. 14
23:30
ATP-vb: Murray világelsőhöz méltó módon kezdett Londonban (She)
A brit Andy Murray megnyerte az első meccsét világelsőként, miután 6:3, 6:2-re legyőzte a horvát Marin Cilicet a férfi teniszezők londoni világbajnokságán. A csoport másik mérkőzésén a japán Nisikori Kei nagyon simán nyert a svájci Stan Wawrinka ellen.
nov. 14
23:48
Barca: madridi bosszú? Újabb hírek kaptak szárnyra Messiről! (She)
A madridi illetőségű Marca értesüléseire hivatkozva korábban beszámoltunk róla, hogy Lionel Messi nem kívánja meghosszabbítani a szerződését az FC Barcelonával. Azóta természetesen már a katalán sportsajtó is foglalkozott a spanyol fővárosból érkező információval, amelyet a Sport kategorikusan cáfol – szerintük kétség sem férhet hozzá, hogy az ötszörös aranylabdás hamarosan új megállapodást…

Keresés