2016. november 25. péntek

nov. 25
16:23
NB III: Dudás aláírt az ETO-hoz, a Csepel ellen már játszhat (She)
Dudás Ádám aláírt az ETO FC Győr NB III-as labdarúgócsapatához, amelyben a hétvégén már pályára is léphet a Csepel elleni bajnokin.
nov. 25
16:36
MU: ezt jelentik Ibrahimovic tetoválásai – képek (She)
Zlatan Ibrahimovic, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United támadója imádja a tetoválásokat. Azonban nem ész nélkül varratja magára a számára különleges jelentéssel bíró dolgokat. A The Sun összegyűjtötte, hogy mit jelentenek a svéd csatár tetoválásai.
nov. 25
16:45
Magyar foci: Kondás Elemérből nem kérnek Debrecenben (Agroinform)
A tréner elmondta, semmilyen kapcsolatban nincs volt klubjával, ugyanakkor várja, hogy újra az élvonalban dolgozhasson.
nov. 25
16:54
Férfi kézi EHF-kupa: a Tatabánya bejutott a csoportkörbe (She)
A Grundfos Tatabánya 28–26-ra nyert az izraeli Maccabi Srugo Rison vendégeként a férfi kézilabda EHF-kupa 3. fordulójának visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott a csoportkörbe.
nov. 25
17:12
NB III: „A három lépés távolságot megtartjuk egymástól” – pikáns dabasi ütközet (She)
Különleges mérkőzésre kerül sor szombat 13 órától a labdarúgó NB III Középcsoportjának 17. fordulójában, az előző szezonban a Pest megyei I. osztályú bajnokságot megnyerő, így most a harmadik ligában újonc Dabas-Gyón FC a városi rivális FC Dabast fogadja. A két klub között enyhén szólva sem felhőtlen a viszony, ennek ellenére egyikük sem feltétlenül azért akarja legyőzni a másikat, hogy elégtételt…
nov. 25
17:14
MLSZ: Nagyon jó évet zárt a magyar labdarúgás – Csányi (She)
Nagyon jó évet zárt a magyar labdarúgás a hazai sportági szövetség (MLSZ) elnöke, Csányi Sándor szerint.
nov. 25
17:16
Kép: Messi profilképet váltott, százezrek beszélnek róla (She)
A Facebook és Lionel Messi együttes hatása rendkívüli módon mutatkozott meg, amikor a Barcelona zsenije megváltoztatta profilképét a közösségi oldalon pénteken. Az eredmény: négy óra alatt 900 ezer like, 5700 megosztás, 12 ezer komment. Pedig csak egy sima kép, semmi más…
nov. 25
17:30
F1: safety car után állórajt? A csapatok döntöttek (She)
Bernie Ecclestone és a 11 istálló csapatfőnökei Abu-dzabiban egy rövid tárgyalás keretében megegyeztek arról, hogy 2017-ben állórajt követi a biztonsági autós fázisokat.
nov. 25
17:32
Futsal: az Európa-bajnok spanyolokkal meccselünk decemberben (She)
A magyar futsalválogatott december 5-én és 6-án az Európa-bajnoki címvédő spanyol csapatot fogadja barátságos mérkőzésen, Nyíregyházán.
nov. 25
17:34
Videó: miért ünnepel így Griezmann? Itt a legtökéletesebb válasz! (She)
Antoine Griezmann, az Atlético Madrid és a francia válogatott klasszisa tökéletes reklámot rakott össze a Pumával, amely segítségével végre megkapjuk a magyarázatot a különleges gólörömére is! Sőt, több megoldás is született!
nov. 25
17:36
NB II: Ha nyeri a rangadót, akár az élre is állhat a Puskás (Agroinform)
A 18. fordulót rendezik a hétvégén az NB II-ben, a slágermérkőzés a Balmazújváros - Puskás Akadémia találkozó lesz.
nov. 25
17:48
Curling Eb: magyar női csapat megnyerte a másodosztályt! (She)
A magyar női curling-válogatott 6–5-re legyőzte a török csapatot a skóciai Európa-bajnokság másodosztályának pénteki döntőjében.
nov. 25
17:50
Kosár: a Harlem Globetrotters játékosának világrekordját döntötte meg Magyar Tamás (She)
Noha a hivatalos visszajelzés még hátravan, bátran kijelenthető: hat Guinness-rekordot is átír a Face Team Akrobatikus Sport Színház.
nov. 25
17:52
Chelsea: a csapatkapitány ismét hetekre kidőlt (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságot (Premier League) vezető Chelsea csapatkapitánya, John Terry nemrég épült fel korábbi sérüléséből, most azonban újabb 2-3 hét kihagyás várhat rá.
nov. 25
17:54
NFL: átverte az ellenfelet, úgy ünnepelt, mint az MMA-sztár – videó (She)
Pat McAfee-nél kevés szórakoztatóbb figura van a tengerentúli profi amerikaifutball-világában, az Indianapolis Colts puntere pedig ismét kitett magáért.
nov. 25
17:56
Davis-kupa: Del Potro Maradona szeme előtt egyenlített (She)
Marin Cilic a vártnál nehezebben ugyan, de legyőzte Federico Delbonist, majd Juan Martín del Potro négy szettben megverte Ivo Karlovicot a tenisz Davis-kupa zágrábi döntőjében. Az első nap után így 1:1-re áll a horvát–argentin párharc.
nov. 25
18:06
Televízió: összeálltak a Sport Tv bajszos műsorvezetői – képek (She)
A Sport TV négy műsorvezető-kommentátora, Ágai Kis András, Kaplár F. József, Matuz Krisztián és Petur András is beállt a Movember mozgalom bajszos nagykövetei közé. Egész novemberben bajszosan szerepeltek a képernyőn, ezen a héten pedig összeálltak egy közös műsor erejéig, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmód és a szűrővizsgálatok fontosságára.
nov. 25
18:08
EPAS: a dopping és a bundázás is téma a budapesti fórumon (She)
A doppingellenes küzdelem, a sporteredmények manipulálásával szembeni fellépés és a sportbeli jó kormányzás megvalósítása a három kiemelt témája a 14. európai sportminiszteri értekezletnek, amelynek Budapest ad otthont hétfőtől szerdáig.
nov. 25
18:10
MOB: Nyilván oka van a személycseréknek – Borkai (She)
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke közleményt adott ki az elmúlt időszak MOB-ot érintő személyi kérdéseiről. Ezt most tartalmi változtatás nélkül közöljük.
nov. 25
18:24
Torna mesterfokú ob: ismét Babos és az FTC a bajnok (She)
A férfiaknál Babos Ádám nyerte a tornászok mesterfokú bajnokságának összetett versenyét pénteken Győrben, a csapatverseny első helyét pedig az FTC Ybl Tervező szerezte meg, ezzel mindkét kategóriában a címvédő győzött.
nov. 25
18:26
Női asztalitenisz BL: harmadik meccsét is elveszítette a Postás (She)
A Postás SE sima vereséget szenvedett a Póta Georginával felálló német bajnok TTC Berlin Eastside csapatától a női asztalitenisz Bajnokok Ligája pénteki játéknapján.
nov. 25
18:30
Topligák: Megizzadhat a Barca és a Bayern - ezek a hétvége rangadói (Agroinform)
Ezen a hétvégén sem maradunk csúcsrangadók nélkül, nézzük mik lesznek a legnagyobb meccsek a topligákban.
nov. 25
18:42
Videó: láttak már kézilabdában öngólt? A BL-ben megtörtént! (She)
Érdekes gól színesítette a Csehovszkije (orosz)–Elverum (norvég) 26–31 férfi kézilabda-mérkőzést a Bajnokok Ligájában csütörtökön. Nem sokkal a vége előtt Alekszandr Kotov a saját kapujába talált az orosz csapatban.
nov. 25
19:00
Franciaország: Valbuena együtt játszana az őt megzsaroló Benzemával (She)
A francia labdarúgó-válogatott korábbi játékosa, Mathieu Valbuena egy rádióinterjúban beszélt az őt szexvideóval megzsaroló Karim Benzemához fűződő viszonyáról.
nov. 25
19:33
Légiósok: Simon Krisztián nagy mosollyal tért vissza a pályára (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő 1860 München nagy örömmel számolt be róla a közösségi oldalain, hogy a csapat magyar válogatott játékosa, a súlyos térdsérüléséből lábadozó Simon Krisztián pénteken ismét az edzőpályán gyakorolt.
nov. 25
19:42
Magyar válogatott: Az agresszió kiszorult az NB I-es stadionokból - Csányi Sándor (Agroinform)
Nagyon jó évet zárt a magyar labdarúgás a hazai sportági szövetség (MLSZ) elnöke, Csányi Sándor szerint.
nov. 25
19:51
Kép: egyedi, sonkás mezt gyártottak az Atlético ellen (She)
Már korábban bemutattuk a spanyol labdarúgó-bajnokság harmadik vonalában szereplő CD Guijuelót, amely a tartomány híres ibériai sonkájáról mintázta mezét. A klubot most összesorsolták az Atlético Madriddal a Spanyol Kupában, ami persze külön trikóért kiáltott! Még szép, hogy sonkával!
nov. 25
19:53
F1: „Olyan, mintha a Formula Fordban vezetnénk” (She)
Kevin Magnussen kemény kritikával illette a mai F1-es autókat, és egy jóval alacsonyabb kategória könnyített változatához hasonlította a vezethetőségüket.
nov. 25
19:55
Női BL: Jakabfi vs. Marozsán – jöhet az álomnegyeddöntő! (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészítette a női Bajnokok Ligája negyeddöntőjének és elődöntőjének párosítását: Marozsán Dzsenifer csapata, a címvédő Olympique Lyon a Jakabfi Zsanettet is foglalkoztató VfL Wolfsburggal csap össze a legjobb négy közé jutásért.
nov. 25
20:09
Bayern: ismét rekordot döntött a bajorok árbevétele (She)
Ismét rekordot döntött a Bayern München labdarúgóklub árbevétele, amely egy év alatt húsz százalékkal nőtt, így meghaladta a 626 millió eurót.
nov. 25
20:11
Birkózás: Sastin bronzérmes a Golden Grand Prix-döntőn (She)
A 2013-as világbajnok Sastin Marianna bronzérmet szerzett a birkózók évadzáró csúcsviadalának számító Golden Grand Prix-döntőn, Bakiban.
nov. 25
20:27
WTCC: Michelisz az utolsó futam előtt 3 pontra a 3. helytől (She)
Michelisz Norbert ötödik lett a túraautó-világbajnokság (WTCC) idényzáró katari versenyének első futamán, így a második futam előtt mindössze három pont a hátránya a pontverseny harmadik helyén álló portugál Tiago Monteiróval szemben. Nagy Dániel 11., Ficza Ferenc 13. helyen ért célba.
nov. 25
20:29
Férfi kosár Euroliga: Hangáék nem bírták a címvédő tempóját (She)
A férfi kosárlabda Euroliga alapszakaszának kilencedik fordulójában Hanga Ádám csapata, a Baskonia idegenben 112–84-re kikapott a címvédő CSZKA Moszkvától. A vendégek az első negyedben tízpontos előnyt szereztek, ám az oroszok a következő három felvonásban ellenállhatatlan támadójátékot nyújtottak, és a szerb Milos Teodoszics vezérletével fölényesen megnyerték a meccset.
nov. 25
20:45
Képek: ők így búcsúztak el Steven Gerrardtól (She)
Steven Gerrard csütörtökön bejelentette visszavonulását. A futballvilág egy legendától köszönt el, a közösségi médiában pedig az angol korábbi csapattársai, ellenfelei, tisztelői is elbúcsúztak tőle.
nov. 25
20:47
Peking 2008: fehérorosz atlétákat fosztottak meg az érmeiktől (She)
Doppingvétség miatt a 2008-as pekingi olimpiai érmeitől fosztottak meg két fehérorosz atlétát, a kalapácsvető Akszana Miankovát és a súlylökő Natalija Mihnevicset.
nov. 25
20:49
Síugró-vk: Peter Prevc bukása után öccse nyert Rukában (She)
A finnországi Rukában rajtolt a síugrók 2016–2017-es világkupa-sorozata. A pénteki versenyen nagy meglepetésre a 17 éves szlovén Domen Prevc szerezte győzött, megelőzve a német Severin Freundot és bátyját, Peter Prevcet.
nov. 25
20:51
Férfi röpi NB I: a Dunaferr legyőzte a Szolnokot (She)
A Dunaferr SE hazai pályán 3–1-re legyőzte a Szolnok csapatát a férfi röplabda NB I alapszakaszának pénteki mérkőzésén.
nov. 25
20:53
F1: Ricciardo a Mercedesekkel harcolna, a Toro Rosso nem érti Kvjat defektjeit (She)
Meglepően elégedetten nyilatkoztak a főszereplők az F1-es Abu-dzabi Nagydíj első két szabadedzését követően. Egyedül a Toro Rosso számára lehet hosszú az éjszaka, hiszen Danyiil Kvjat mindkét szabadedzésen defektet szenvedett, így ezt alaposan ki kell vizsgálnia a csapatnak.
nov. 25
21:03
Videó: Gulácsiék hatalmas góllal szerezték meg a vezetést (She)
Az RB Leipzig Naby Keita góljával megszerezte a vezetést a Freiburg ellen a német labdarúgó-bajnokság péntek esti meccsén. Íme, a gól!
nov. 25
21:05
Futsal BL: másodszor is kikapott az ETO, így nem juthat tovább (She)
A magyar bajnok Rába ETO 5–1-re kikapott az orosz Dinamo Moszkvától a futsal Bajnokok Ligája elitkörének második fordulójában, ezzel biztossá vált, hogy nem juthat be a jövő évi négyes döntőbe.
nov. 25
21:07
Férfi kosár: „Idén ne legyen döntetlen az All-Star gálán" (She)
Szombaton a Tüskecsarnokban csap össze kelet és nyugat kosárlabda-válogatottja az All-Star gálán. A keleti csapat várakozásairól a szolnoki játékosok és edzők elmondásai alapján már megismerkedhettek. Az NSO Tv stábja most Székesfehérvárra látogatott el, ahol a szurkolók szavazatai alapján a kezdőcsapatba jelölt Alba Fehérvár kosárlabdázói, Keller Ákos és Lóránt Péter beszéltek az előttük álló…
nov. 25
21:09
Mol Liga: az UTE hosszabbításban győzte le a DVTK-t (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a Dunaújváros magabiztos győzelmet aratott a Csíkszereda ellen, a HK Beograd hátrányból felállva fordított és két góllal megverte a Brassót. A nap rangadóján a UTE hosszabbításban 3–2-re felülmúlta a DVTK-t. Az FTC legyőzte a Debrecent, ezzel megszakította nyolc meccses nyeretlenségi sorozatát.
nov. 25
21:21
Torna mesterfokú ob: Böczögő és a Békéscsaba győzött (She)
Böczögő Dorina nyerte egyéni összetettben a női tornászok mesterfokú országos bajnokságát, a csapatbajnokságban pedig a TC Békéscsaba végzett az élen pénteken, Győrben.
nov. 25
21:23
NS Hosszabbítás: Hegyek közt az otthona (She)
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő mellékletből ajánljuk.
nov. 25
21:25
Videó: ha ilyen lenne a vívás, tömegek ülnének le megnézni (She)
Ugye milyen jó lenne, ha vívás közben látnánk, hogy merre van a fegyver hegye? Hogy hol találta el az ellenfelet? Mert ezt nem mindig lehet pontosan tudni. Számítógép segítségével „nézhetőbbé” varázsolták a sportágat.
nov. 25
21:39
EBEL: 55 másodpercig vezetett a Fehérvár Ljubljanában (She)
A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata 3–1-es vereséget szenvedett a sereghajtó Olimpija Ljubljana otthonában az EBEL pénteki játéknapján.
nov. 25
21:57
WTCC: Michelisz az utolsó körben bukta el a vb-3. helyet (She)
Michelisz Norbert a negyedik helyen ért célba a túraautó-világbajnokság (WTCC) idényzáró katari versenyének fő futamán, ám így is meg kell elégednie a vb-4. hellyel, mivel nagy riválisa, Tiago Monteiro néhány kanyarral a vége előtt feljött a számára üdvözítő ötödik helyre, ezzel megőrizte harmadik helyét összetettben.
nov. 25
22:16
Kerékpár: 8 fő egy csapatban a háromhetes körversenyeken (She)
Jövő évtől az eddigi kilenc helyett nyolcfős csapatok szerepelnek majd a háromhetes országúti kerékpáros körversenyeken, így a Giro d'Italián, a Tour de France-on és a Vuelta a Espanán.
nov. 25
22:33
Bundesliga: Gulácsiék a Freiburgot is elintézték (She)
Péntek este Freiburgban folytatta mesébe illő menetelését az RB Leipzig labdarúgócsapata, amely Gulácsi Péterrel a kapujában 4–1-re győzött, így jelenleg hatpontos előnnyel áll a Bundesliga tabellájának élén.
nov. 25
22:51
La Liga: hat perc alatt két góllal büntették a kiállítást (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 13. fordulójának nyitó mérkőzésén az Eibar saját közönsége előtt 3–1-re legyőzte a Betist, ezzel sorozatban a harmadik hazai bajnokiját nyerte meg.

Keresés