2016. november 6. vasárnap

nov. 6
17:06
Kézilabda: Közel voltak a leégéshez férfi kéziseink (Agroinform)
A magyar férfi kézilabda-válogatott a vártnál sokkal nehezebben nyert a holland csapat vendégeként az Eb-selejtezőben.
nov. 6
17:09
Videó: Ibra ismét beindult – két nagy gól az MU-ban (She)
Zlatan Ibrahimovic 12 perc alatt duplázott a Manchester Unitedben a Swansea elleni idegenbeli angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
nov. 6
17:24
Darts: Megizzadhat Taylor a döntőért (Agroinform)
Este jönnek az elődöntők és a döntő Glasgow-ban, a World Seris of Darts nagydöntőjében.
nov. 6
17:27
PL: ismét tarolt a Klopp-legénység, és már vezeti a ligát (She)
A Jürgen Klopp irányította Liverpool az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulójában is brillírozott, ezúttal a Watfordot végezte ki.
nov. 6
17:45
Képek: meztelenül fotózkodtak a női rögbicsapat játékosai (She)
Az angliai Hertfordshire női rögbicsapata 2017-es naptárat készít, remélve, hogy ezáltal újabb bevételekhez jut a klub. A hölgyek arra törekedtek, hogy kizárólag rögbis mozdulatokat rögzítsenek. A naptár 10 fontba (3300 forint) kerül, és ide kattintva lehet megrendelni.
nov. 6
17:47
Bundesliga: simán nyert az RB Leipzig, Gulácsiék beérték a Bayernt! (She)
Egy félidő alatt döntésre vitte vasárnap délutáni mérkőzését az RB Leipzig labdarúgócsapata: a Bundesliga-újonc már a 21. percben két góllal, a szünetben hárommal vezetett a Mainz ellen, és 3–1-re győzött. Ezúttal is Gulácsi Péter védte a lipcseiek kapuját. Az RB Leipzig győzelmével pontszámban befogta a listavezető Bayern Münchent, és csak rosszabb gólkülönbséggel szorul a rekordbajnok mögé.
nov. 6
17:49
Tenisz: Murray nagy csatában nyerte meg a párizsi döntőt (She)
Andy Murray három szettben legyőzte John Isnert a párizsi kemény pályás tenisztorna döntőjében.
nov. 6
18:03
Videó: megfagyott a vér a Dortmund játékosaiban, nem mozdultak (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund futballistái is kipróbálták a közösségi oldalakon terjedő kihívást, miszerint egy adott jelenetet úgy kell rögzíteni, hogy senki nem mozdulhat. Gyakorlatilag mindenki szoborrá változik egy kis időre. A BVB játékosainak eléggé pazarul sikerült. Mutatjuk!
nov. 6
18:05
NB II: Bobál Gergely duplázott, kiizzadta a győzelmet a ZTE (She)
A labdarúgó NB II 16. fordulójában Bobál Gergely duplájának köszönhetően a ZTE hazai pályán 2–1-re legyőzte az újonc Cigándot.
nov. 6
18:07
Hokihét: kikaptunk a döntőben, Dél-Korea a tornagyőztes (She)
A magyar jégkorong-válogatott 3–2-re kikapott Dél-Koreától a Hokihét torna döntőjében a budapesti Tüskecsarnokban, így a második helyen végzett.
nov. 6
18:19
Férfi kézi Eb-sel.: Sabaté büszke az egész csapatra (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatottat irányító Xavier Sabaté büszke a csapatára a hollandiai Eb-selejtezőn aratott 28–27-es győzelem után, ám tudja, hogy sokat kell még javulniuk a világbajnokságig.
nov. 6
18:19
Topligák: Hengerelt a Liverpool, simán nyert a United és a Real - videó (Agroinform)
A Liverpool kihasználta a City és az Arsenal botlását és 2014 után újra vezeti a Premier League-t.
nov. 6
18:21
La Liga: Barcelonában ikszelt a Bilbao; kikapott a Valencia (She)
Az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 11. fordulójában Barcelonában az Espanyol vendégeként gól nélküli döntetlent játszott az Athletic Bilbao. Vigóban, a Celta otthonában szenvedett vereséget az első félidő közepén gólelőnyhöz jutó a Valencia.
nov. 6
18:23
Televízió: újabb szolgáltatónál lehet látni angol futballt, de… (She)
November 1-jétől újabb szolgáltatónál lehet látni a televízióban angol labdarúgást (a Mindig Tv Extra csomagjába került be a Spíler Tv), de két másik sportcsatorna műsora már nem elérhető.
nov. 6
18:54
Videó: megdőlt az Ajax rekordja, Van der Sar is üzent nekik (She)
A skót ötödosztályban szereplő East Kilbridge megdöntötte az Ajax győzelmi sorozatát. A hollandok sorozatban 26 megnyert bajnoki mérkőzéssel büszkélkedhetnek – még az 1971–1972-es szezonban nyertek egymás után ennyiszer. A skót gárda a hétvégén sorozatban a 27. győzelmét aratta.
nov. 6
18:54
Jégkorong: Kifogott Dél-Korea a hoki-válogatottunkon (Agroinform)
A magyar jégkorong-válogatott a második helyen végzett a Tüskecsarnokban zajló felkészülési tornán.
nov. 6
18:56
Szlovákia: a Slovan Priskin-góllal verte meg László Csabáékat (She)
A Slovan Bratislava Priskin Tamás 82. percben lőtt góljával 1–0-ra nyert a László Csaba által irányított dunaszerdahelyi DAC ellen a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.
nov. 6
19:12
Légiósok: a védő és a kapus is vetődött, de Nikolics nem hibázott (She)
Nikolics Nemanja ismét gólt lőtt a Legia Warszawában a lengyel labdarúgó-bajnokságban. A vasárnap esti, Cracovia elleni meccs első félidejének hajrájában talált be, megszerezve a vezetést a csapatának.
nov. 6
19:30
Női röplabda NB I: négy szettben nyert a Vasas (She)
A Vasas négy játszmában legyőzte a vendég Gödöllőt a női röplabda NB I egyetlen vasárnapi mérkőzésén.
nov. 6
19:32
PL: továbbra sem megy, megint botlott a címvédő (She)
A West Brom idegenben nyert 2–1-re a címvédő Leicester City ellen a Premier League 11. fordulójában.
nov. 6
19:48
Bundesliga: nyert a Schalke, tovább küszködik a Werder (She)
A Schalke 04 labdarúgócsapata Gelsenkirchenben 3–1-es győzelmet aratott a Werder Bremen felett a német Bundesliga 10. fordulójának vasárnap kora esti záró mérkőzésén.
nov. 6
19:50
Női kézi NB I: az Érd hatodszor, a Fehérvár másodszor nyert (She)
Az Alba Fehérvár 23–17-re legyőzte otthon a Mosonmagyaróvárt, ezzel megszerezte második győzelmét. Az Érd szoros mérkőzésen, jobb hajrával nyert Békéscsabán.
nov. 6
19:52
Videó: a szezon öngólját hozta össze a török kapus (She)
Érdekes öngóllal sújtotta csapatát Fatih Öztürk, az Akhisar Belediye Genclik Ve Spor kapusa a Fenerbehce elleni török bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
nov. 6
20:06
Videó: Cantona szerint ilyen egy jó orgazmus (She)
Éric Cantona, a Manchester United korábbi sztárja szerint Mesut Özil gólja a Ludogorec elleni BL-csoportmeccsen maga volt a futballorgazmus.
nov. 6
20:08
Serie A: a hajrában nyert az Inter az újonc ellen (She)
Az Internazionale három, a hajrában szerzett góllal 3–0-ra legyőzte az újonc Crotonét a Serie A 12. fordulójában.
nov. 6
20:24
Férfi kosár NB I: a ZTE győzni tudott Szolnokon (She)
A Zalakerámia ZTE KK kosárlabdacsapata 91–85-ös győzelmet aratott a Szolnoki Olaj otthonában a férfi NB I vasárnapi rangadóján. Az Alba Fehérvár 96–67-re kiütötte az ASE-t.
nov. 6
20:42
Női kézi BL: lipcsei sikerével középdöntős a Ferencváros (She)
A Ferencváros 30–17-re győzött Lipcsében a női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 4. fordulójában, ezzel biztosította helyét a középdöntőben.
nov. 6
20:44
La Liga: Sevilla–Barcelona – élőben az NSO-n! (She)
Sevilla–Barcelona találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, folyamatosan frissülő szöveges tudósítása segítségével!
nov. 6
20:46
Hollandia: elvesztette veretlenségét a Feyenoord, de az Ajax is botlott (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 12. fordulójában elveszítette veretlenségét a listavezető Feyenoord, mely a Go Ahead Eaglestől kapott ki 1–0-ra. A Feyenoord 22 mérkőzéses bajnoki veretlensége szakadt meg, a rotterdami csapat ezelőtt február 14-én, a PEC Zwollétól szenvedett vereséget. Az Ajax nem tudta teljes mértékben kihasználni riválisa botlását, mivel 2–2-es…
nov. 6
21:00
Premier League: Gary Lineker teljesen levetkőzik, ha... (She)
A Leicester City hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a West Bromtól az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulójában. A korábbi angol válogatott Gary Lineker most azt ígérte meg, ha ezek után ismét bajnok lesz a Leicester, teljesen levetkőzik a tévéképernyők előtt.
nov. 6
21:15
Női kosár NB I: a Cegléd vette el a PEAC-Pécs veretlenségét (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság 7. fordulójában a VBW CEKK Cegléd vette el a listavezető PEAC-Pécs veretlenségét. A találkozót végig kézben tartó, a második negyedben meglépő ceglédiek nagyszerűen hajráztak, és 24 ponttal győztek.
nov. 6
21:18
Kétilabda: Kiütéssel nyert a FTC és továbbjutott (Agroinform)
A Ferencváros női kézilabdacsapata 13 góllal győzött Lipcsében a Bajnokok Ligája B csoportjának negyedik fordulójában.
nov. 6
21:51
Portugália: Lisandro López a 92. percben egyenlített a rangadón (She)
A Porto két pontra megközelíthette volna a listavezető Benficát, de hazai pályán be kellett érnie az 1–1-es döntetlennel a portugál labdarúgó-bajnokság vasárnapi rangadóján.
nov. 6
21:53
Női jégkorong: legyőztük Dániát, 2. hely a hazai tornán (She)
A férfiakhoz hasonlóan a női jégkorong-válogatott is második helyen végzett a hazai rendezésű, esetükben U25-ös tornán. A női csapatunk a torna harmadik fordulójában vasárnap Dániát győzte le, 0–2-ről fordítva.
nov. 6
22:27
Törökország: Van Persie kórházban, a szeméért aggódnak – videó (She)
Az első félidő hajrájában súlyosnak tűnő szemsérülés miatt kellett lecserélni Robin van Persie-t. A Fenerbahce labdarúgója hordágyon hagyta el a pályát, és azonnal kórházba szállították.
nov. 6
22:45
Válogatott: Nikolicsra műtét várhat, nem csatlakozhat a kerethez (She)
Eltörte az ujját a Legia Warszawa–Cracovia (2–0) lengyel bajnokin a varsóiak első gólját szerző Nikolics Nemanja, így nem csatlakozhat a magyar labdarúgó-válogatott Andorra (vb-selejtező, november 13.) és Svédország (felkészülési mérkőzés, november 15.) ellen készülő keretéhez.
nov. 6
23:03
Hertha: Az álmaimat élem, nem szeretném pénzre váltani – Dárdai (She)
Dárdai Pállal készített interjút az M4 Sport. A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC vezetőedzője beszélt a Wolfsburg megkereséséről, hogy miért boldog Berlinben, hogy meddig marad a csapat edzője, minek köszönhetően tartanak előrébb a tavalyi szezonhoz képest, és hogy szerinte miért nem tudtuk meglovagolni itthon az Európa-bajnoki eufóriát.
nov. 6
23:18
NFL: iszonyú kínos rabona, kikapott a Pittsburgh – videó (She)
A liga történetének egyik legrosszabb rúgása után vált biztossá, hogy a Baltimore Ravens legyőzi a Pittsburgh Steelerst az NFL alapszakaszának 9. fordulójában.
nov. 6
23:54
NS: Mentális gondok Újpesten; Gyurta Gergely csalódott – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Keresés