2016. május 22. vasárnap

máj. 22
18:49
Kapás Boglárka aranyérmes 400 méter gyorson (Metropol)
Az UTE 23 éves versenyzője 4:03.47 perces országos csúccsal csapott a célba, ezzel megszerezte negyedik elsőségét a brit fővárosban.
máj. 22
18:51
Kapás Boglárka aranyérmes 400 méter gyorson (Metropol)
Kapás Boglárka aranyérmet nyert 400 méter gyorson vasárnap a londoni úszó Európa-bajnokság zárónapján.
máj. 22
19:18
Manchester United: Van Gaal elismerte – „Vége van!” (She)
A Sky Sport újságírója arról kérdezte Louis van Gaalt, szeretné-e kommentálni a jövőjével kapcsolatos információkat. Az angol FA-kupát elhódító Manchester United menedzsere csak annyit mondott: „Nem, nem, vége van!”.
máj. 22
19:19
Kapás Boglárka aranyérmes 400 méter gyorson (Metropol)
Kapás Boglárka aranyérmet nyert 400 méter gyorson vasárnap a londoni úszó Európa-bajnokság zárónapján.
máj. 22
19:20
Férfi röplabda: dicstelen búcsú az Eb-selejtezőkön (She)
Befejezte szereplését férfi röplabda-válogatottunk az Európa-bajnoki selejtezők első fordulójában. A mieink a norvégiai Strauméban az angolokkal csaptak össze, s ezúttal is 3:2-es vereséget szenvedtek, így a csoport utolsó helyén végeztek.
máj. 22
19:54
Anglia: rendben van a csatár – fellélegezhetnek a drukkerek (She)
Nem súlyos Marcus Rashford sérülése, így a 18 éves csatár hétfőn már együtt edzhet a társakkal az angol labdarúgó-válogatottban.
máj. 22
20:12
Férfi kézi NB I: Tatabánya-sikerrel zárult a bajnokság (She)
A férfi kézilabda NB I felsőházi rájátszásának záró mérkőzésén a bronzérmes Tatabánya ötgólos győzelmet aratott a hatodikként záró Vác felett.
máj. 22
20:14
Giro d'Italia: orosz szakaszsiker, Kruijswijk növelte előnyét (She)
Az orosz Alekszandr Foliforov nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny vasárnapi szakaszát, a közel 11 kilométeres hegyi egyéni időfutamot, ám a nap igazi győztese a most második holland Steven Kruijswijk volt, aki két perc fölé növelte előnyét összetettben legfőbb riválisaival szemben.
máj. 22
20:16
Felkészülés: Vardy és Kane is betalált, Wilshere újra pályán (She)
Az angol labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte Törökországot. Harry Kane lesről talált be és tizenegyest rontott, Hakan Calhanoglu egyenlített, Jamie Vardy döntött, Jack Wilshere pedig újra pályára lépett.
máj. 22
20:30
Videó: a török kapitány óriásit alakított – bizonyítékot vitt a bírónak (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte Törökországot felkészülési mérkőzésen. A törökök szövetségi kapitánya, Fatih Terim a telefonján mutatta a negyedik játékvezetőnek, hogy az első gólt szerző Harry Kane lesen állt.
máj. 22
20:48
Kép: az új Schmeichel-sztori? A legenda fia aláírt az Arsenalhoz (She)
Az angolok szerint alakulóban van az új Schmeichel-sztori, igaz, megeshet, hogy kicsit előreszaladtak az időben. Egy biztos: Robert Pires, az Arsenal ikonikus középpályása az Instagramon ünnepelte meg, hogy fia, a mindössze hétesztendős Theo aláírta élete első szerződését, méghozzá pont az „ágyúsok" akadémiájánál.
máj. 22
21:06
MU: Ibra játékos és Mourinho segédje is lesz a csapatnál? (She)
A svéd Sportsbladet szerint Zlatan Ibrahimovic lesz az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United segédedzője, miután a „vörös ördögök” kinevezik José Mourinhót a gárda menedzserévé.
máj. 22
21:21
Jégkorong: két nemzetközi torna vár a magyar válogatottra (She)
A 2016–2017-es idény során novemberben egy hazai, februárban pedig egy dél-koreai nemzetközi tornán készül majd az áprilisi kijevi divízió I/A-s világbajnokságra a magyar válogatott.
máj. 22
21:23
Király-kupa: Barcelona–Sevilla döntő élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó topligák országaiból vasárnapra maradt a spanyol Király-kupa döntője, amelyben a bajnok Barcelona ellenfele az Európa-liga-győztes Sevilla lesz, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
máj. 22
21:57
NB II: Simon-dupla – simán nyert a már bajnok Gyirmót (She)
A labdarúgó NB II 28. fordulójának záró mérkőzésén a bajnoki címét már bebiztosító Gyirmót 3–1-re legyőzte a Szolnokot.
máj. 22
22:15
Videó: a Bayern sztárja egyedi produkcióval szórakoztatott (She)
A Bayern München szombat este tizenegyesekkel legyőzte a Borussia Dortmundot a labdarúgó Német Kupa döntőjében, így a bajnoki címet is számítva duplázott Németországban. A bajorok vasárnap délután a városházán ünnepeltek a szurkolókkal, Jérome Boateng még egyéni produkcióval, beatbox-szal is szórakoztatta a nagyérdeműt, míg David Alaba és Thomas Müller énekeltek.
máj. 22
22:33
Videó: ijesztő – ezt teszi Jamie Vardy, ha hibázik? (She)
Jamie Vardy szerezte az angol labdarúgó-válogatott győztes gólját a Törökország ellen 2–1-re megnyert felkészülési mérkőzésen. A Leicester City támadója azonban néhány alkalommal nem találta el a kaput, ezért érdekes mozdulattal büntette magát.
máj. 22
22:36
Megvédték világbajnoki címüket a kanadai hokisok (Metropol)
A kanadaiak a vasárnapi moszkvai döntőben 2-0-ra győztek a finn válogatott ellen.
máj. 22
22:42
Hoki vb: Szokatlan eredménnyel világbajnok Kanada (Agroinform)
A címvédő kanadai válogatott nyerte az oroszországi vb-t, miután a döntőben 2-0-ra legyőzte a finn csapatot.
máj. 22
22:51
Válogatott: a szurkolók megválasztották a csapat indulóját (She)
Mint arról élő cikkünkben már beszámoltunk, a szurkolók a Bon Voyage-fesztivál keretében búcsúzhattak el az Eb-re készülő magyar labdarúgó-válogatottól. A drukkerek az est fénypontjaként a csapat hivatalos indulóját is megválasztották.
máj. 22
22:53
Videó: ekkora erővel fütyülték ki a Barca-szurkolók a himnuszt (She)
A Barcelona–Sevilla labdarúgó spanyol Király-kupa döntője előtt több ezer katalán drukker kifütyülte a spanyol himnuszt. Volt, aki a telefonján is lemérte, hogy hány decibellel fütyültek a drukkerek.

Keresés