2018. november 29. csütörtök

nov. 29
10:30
Az Érd átlövője került ki az Eb-keretből (m4sport.hu)
Janurik Kinga és Szabó Laura tartalékként kezdi a kontinensviadalt.
nov. 29
10:32
Kloppnak szúrta a szemét, amit a PSG csinált; döntőre készül (m4sport.hu)
A játékvezetőt is kárhoztatta.
nov. 29
10:36
FIFA-világranglista: négy helyet javított a magyar válogatott (She)
Négy helyet javított a magyar labdarúgó-válogatott a nemzetközi szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, így az 51. helyen áll.
nov. 29
10:36
A 2018-as pofon ellenére sem bánja a McLaren, hogy elküldte a Hondát (m4sport.hu)
Fő részvényesük úgy érzi, bármennyit is javultak a japánok, nem volt választásuk.
nov. 29
10:48
Vívás: 27 pást a Gerevich-csarnokban, rekordlétszám a kadét ob-n! (She)
Hétvégén rendezték a vívás kadet országos bajnokságát. A sportág 17 éven aluli tehetségei kivétel nélkül ott voltak a pástokon, emellett megdőlt az eddigi indulórekord, méghozzá jelentősen: 446-an álltak rajthoz, ami húsz százalékkal több, mint az előző ob-n – derül ki a szakszövetség tájékoztatásából.
nov. 29
10:48
Fiola Attila: Az előbb beszéltük, hogy -3 vagy -8 fok, az tökmindegy (m4sport.hu)
A válogatott védő reméli, mindenki úgy készül, hogy ez az év mérkőzése legyen.
nov. 29
10:50
FIFA-világranglista: négy helyet javított a válogatott (She)
Négy helyet javított a magyar labdarúgó-válogatott a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistáján, így az 51. helyen áll.
nov. 29
11:00
Hosszú Katinka elmondta, mi húzta ki a gödörből (ATV)
Háromszoros olimpiai bajnokunk túljutott a szakmai és a magánéleti válságán is, új edzőjével kiválóan tudnak együtt dolgozni, ami záloga lehet egy újabb sikeres olimpiának.
nov. 29
11:06
Boksz: nem maradt el a balhé Fury és Wilder között (She)
Ahogy várható volt, nem maradt el a balhé a WBC nehézsúlyú bajnok amerikai Deontay Wilder (40–0–0, 39 KO) és kihívója, a brit Tyson Fury (27–0–0, 19 KO) között a hétvégi mérkőzést felvezető utolsó sajtóeseményen. A két ökölvívó között a farkasszemezést követően pattant el a húr, bár – ahogy ilyenkor lenni szokott – az összeakaszkodások, óvatos
nov. 29
11:12
Ázsia: a katari Hasszan lett az év labdarúgója a kontinensen (She)
Abdelkarim Hasszant választották az év ázsiai labdarúgójának, a katari védő két japán játékost megelőzve nyerte el a díjat. Hazájából másodikként.
nov. 29
11:14
MLSZ: Kovács Kálmán lemondott a tisztségeiről (She)
Az 56-szoros válogatott Kovács Kálmán a Facebookon jelentette be, hogy lemondott a Magyar Labdarúgó-szövetségnél vállalt tisztségeiről. Azt követően, hogy többen is támadták egy korábbi, azóta már törölt posztja miatt.
nov. 29
11:24
Tenisz: bokaműtétje után újra edzésbe áll Rafael Nadal (She)
Túlesett bokaműtétjén a korábbi többszörös világranglista-vezető spanyol klasszis teniszező, Rafael Nadal és minden jel arra mutat, hogy még idén visszatérhet a pályára.
nov. 29
11:27
Kitálalt a barát, új férfi lépett be Hosszú Katinka életébe (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő állítólag már nincs együtt Dudás Dániellel. Új párja egy civil férfi, akivel még nem költöztek össze.
nov. 29
11:36
Női kézi Eb: töltse le és töltse ki az NSO szurkolói szoftverét! (She)
A Nemzeti Sport Online Gyurka Szilárd segítségével a csütörtökön kezdődő női kézilabda Európa-bajnokság kapcsán is készült szurkolói szoftverrel. Kövesse a mérkőzéseket, vezesse az eredményeket, kalkulálja ki ön is, hogyan alakulhat a torna. További szurkolói szoftvereket – többek közt a top futballbajnokságokról és a magyar csapatsportok
nov. 29
11:36
Négy helyet javított a válogatott a FIFA-ranglistán (m4sport.hu)
Ghánával holtversenyben az 51. a Rossi-csapat.
nov. 29
11:38
BL: Piqué szerint begyakorolt figura volt, Messi nevetett rajta (She)
Szerdán az FC Barcelona bebiztosította, hogy a Bajnokok Ligája B-csoportjából az első helyen jut tovább a legjobb tizenhat közé, mivel 2–1-re nyert a PSV vendégeként. A katalánok góljait Lionel Messi és Gerard Piqué szerezte. Utóbbi találata az argentin zseni szabadrúgását követően született. Piqué szerint ez begyakorolt figura volt, Messi azo
nov. 29
11:42
Kihirdette Eb-keretét Kim Rasmussen (HírTV)
A női kézilabda-Európa-bajnokságot november 29-e és december 16-a között rendezik Franciaországban.
nov. 29
11:54
Egy kiállás, de padlógázzal: mi változik a 2019-es gumikkal? (m4sport.hu)
A Pirelli elmagyarázta, mi mindenen módosítottak a versenyminőség javítása érdekében. A versenyzők egyelőre nem érzik a hatást...
nov. 29
11:56
Messi egy BL-gólrekordot elhappolt CR elől (m4sport.hu)
A PSV kapusa talán még mindig nem fogta fel, hogyan.
nov. 29
12:00
Sakk-vb-döntő: Mindig a saját utamat jártam – Carlsen (She)
A címét megvédő Magnus Carlsen úgy vélte, a szerdán zárult sakkvilágbajnoki döntő megnyerésével az elmúlt évek gyengébb játéka után a jó irányba tett egy lépést.
nov. 29
12:12
Két korábbi veszprémivel is találkozik a Tatabánya az EHF Kupában (m4sport.hu)
A Balatonfüred a legnehezebb négyesbe kerül.
nov. 29
12:18
El: az első boriszovi siker továbbjutást érhet a Vidinek – infografika (She)
Magyar klubcsapat még nem tudta legyőzni a fehérorosz BATE Boriszovot otthonában, ám ha a Mol Vidinek ez sikerülne csütörtök este, úgy biztos továbbjutóként várhatja az utolsó fordulót az Európa-liga L-csoportjában. A boriszovi fagyban magyar idő szerint este héttől lép pályára Marko Nikolics csapata, miközben a már továbbjutott Chelsea a görög PAO
nov. 29
12:24
Férfi kézi EHF-kupa: nehéz csoportba került a Balatonfüred (She)
A TSV Hannover-Burgdorffal is azonos csoportba került a Grundfos Tatabánya KC a férfi kézilabda EHF-kupa csoportkörének csütörtöki, bécsi sorsolásán, ahol a másik magyar résztvevő, a Balatonfüred a címvédő Füchse Berlin és a tavaly döntős Saint-Raphaël Var HB mellé került a spanyol Logrono társaságában.
nov. 29
12:30
El: az első boriszovi siker továbbjutást érhet a Vidinek – infografika (She)
Magyar klubcsapat még nem tudta legyőzni a fehérorosz BATE Boriszovot otthonában, ám ha a Vidinek ez sikerülne csütörtök este, úgy biztos továbbjutóként várhatná az utolsó fordulót az Európa-liga L-csoportjában. A boriszovi fagyban magyar idő szerint este héttől lép pályára Marko Nikolics csapata, miközben a már továbbjutott Chelsea a görög PAOK-ot
nov. 29
12:30
Megható fotók: rajongói előtt fakadt sírva a focilegenda (Ripost)
Francesco Totti különleges ajándékot kapott kedd este. Az olasz focilegendánál eltört a mécses, amikor hosszasan éltették.
nov. 29
12:42
DVTK: megvan a 14. szakosztály és a 2000. sportoló (She)
Új szakosztállyal bővült a Diósgyőri VTK, miután csatlakozott az egyesülethez a helyi muaythai klub. Ez a 2010 óta multisport klubbá váló miskolci egyesület 14. szakosztálya.
nov. 29
12:44
DiCaprio, Jagger, Nurmagomedov – sztárok a PSG–Poolon (She)
Sztárokkal volt tele a Parc des Princes VIP-szektora a PSG–Liverpool Bajnokok Ligája-mérkőzés alatt, amelyet a francia alakulat nyert meg 2–1-re. Az alábbi képsorozattal bemutatjuk, kik is vettek részt a találkozón.
nov. 29
12:46
PSG: a BL-ben már Neymar a legjobb, hamarosan új rekordokat dönthet (She)
Mint beszámoltunk róla, immár a PSG támadója, Neymar neve mellett áll a legtöbb BL-gól a brazil futballisták mezőnyében. A támadó még mindig csak 26 éves, de máris „vészesen” közel van ahhoz, hogy korszakos brazil csúcsokat állítson fel.
nov. 29
12:48
A csapat egysége lehet a nyerő (Azenpenzem)
A női kosárlabda-válogatott a múlt héten kijutott az EB-re, most a férfiak következnek, akik ma (18.00, M4 Sport) Eszéken Horvátország ellen játszanak VB-selejtezőt.
nov. 29
12:54
BL: Griezmann és a bekísérő fiú aranyos jelenete (She)
Antoine Griezmann, az Atlético Madrid világbajnok labdarúgója ellopta a show-t szerdán a Monaco elleni Bajnokok Ligája-találkozón (2–0). A francia csatár nemcsak azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy góllal és gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez…
nov. 29
12:54
Hamilton és Vettel felkészült a Verstappen elleni bajnoki harcra (m4sport.hu)
A két többszörös bajnok biztosra veszi, hogy egy kellően erős Red Bull-lal már jövőre fejtörést okozhat nekik a holland.
nov. 29
13:00
Már az 51. helyen van fociválogatott a világranglistán (ATV)
Továbbra is Belgium áll az élen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) friss, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, a magyar válogatott négy helyet javítva az 51. pozíciót foglalja el.
nov. 29
13:06
NB I: a Puskás Akadémia együttműködésről tárgyalt a Juventusszal (She)
A Puskás Akadémia küldöttsége Torinóban az olasz élvonalbeli Juventusszal tárgyalt a két klub közötti szakmai együttműködésről – számolt be róla a felcsúti klub hivatalos honlapja.
nov. 29
13:18
La Liga: a korábbi Atlético-csatár szívesen visszatérne (She)
Radamel Falcao szerződése a következő idény végén lejár a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő AS Monacónál, jelen állás szerint 2019 nyarán láthat pénzt utoljára a hercegségi klub a távozásából. A kolumbiai támadó a Bajnokok Ligájában épp korábbi csapata, az Atlético Madrid ellen léphetett pályára, s a mérkőzés után elárul
nov. 29
13:33
Családi tragédia árnyékolta be a PSG-s sztárok estéjét (Ripost)
A hírek szerint Thomas Meunier a Liverpool elleni meccs előtt nem sokkal veszítette el a nagyapját.
nov. 29
13:35
Rémálom a stadionban, szexbotrány áldozata lett a fiatal lány (Ripost)
Nyomoznak az aljas zaklató ellen. Most először és utoljára engedte egyedül Katharinát a barátja a lelátóra.
nov. 29
13:54
Nagyot léptek előre Dzsudzsákék (Infostart)
Továbbra is Belgium áll az élen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) friss világranglistáján, a magyar válogatott négy helyet javítva az 51. pozíciót foglalja el.
nov. 29
13:54
NB II: Eljött a pillanat, amikor az ígérgetésekből elég volt – Soós (She)
Mint beszámoltunk róla, öt játékossal, Magasföldi Józseffel, Debreceni Andrással, Koltai Tamással, Hamar Ádámmal és Baracskai Rolanddal szerződést bontott a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr. A nagy port kavart döntésről Soós Imre, a klub ügyvezetője a megyei lapnak azt mondta, azért küldték el az említett játékosokat, mert az együttes a vár
nov. 29
13:56
Videó: libabőr! Elsöprő erejű himnusz a Napoli-szurkolóktól (She)
A Napoli a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában a szerb Crvena zvezdát fogadta a nápolyi San Paolo Stadionban, az olasz klub meg is nyerte a mérkőzést 3–1-re. A hazai szurkolók adtak egy kis ízelítőt abból, hogy milyen is az, amikor a szurkolósereg teljes erőből üvölti a BL-himnusz utolsó taktusait. Hangerőt feltekerni!
nov. 29
14:00
„Vettel csak alkalmazott, Schumacher vezér volt” (m4sport.hu)
Bernie Ecclestone nem egészen érti a Ferrari vereségét, de nem csak Sebastian Vettelt hibáztatja miatta.
nov. 29
14:06
A felcsúti Puskás Akadémia a Juventusszal tárgyalt együttműködésről (444.hu)
Chuck Norris után újabb nagy magyar siker!
nov. 29
14:12
MU: hosszabbítottak is, meg nem is De Geával – sajtóhír (She)
David de Gea szerződése ugyan 2019 nyarán kifut, ám egy záradék értelmében a Manchester United egy évre még magához láncolhatja a spanyol kapust. Angol lapértesülések szerint a klub vezetősége úgy döntött, aktiválja az opciót, remélve, hogy a következő időszakban jobb alkupozícióba kerülhet, és sikerül megállapodni egy hosszabb távra szóló hosszabb
nov. 29
14:24
El: így edzettek a Vidi játékosai a fehérorosz fagyban – galéria (She)
Szerdán már a csütörtök esti BATE Boriszov elleni Európa-liga-mérkőzés helyszínén, a Boriszov Arénában vezényelt edzést csapatának Marko Nikolics, a Vidi FC vezetőedzője. A nemzetközi szabályoknak megfelelően a tréning első tizenöt perce volt sajtónyilvános, az ekkor készült képekből állítottunk össze egy képgalériára valót.
nov. 29
14:30
Kurtovic, N. Mörk; Broch, Snelder: elérhető-e az Eb-cím nélkülük? (She)
A világbajnok és házigazda Franciaország, illetve az olimpiai bajnok Oroszország mérkőzése révén igazi rangadóval rajtol ma este 21 órakor Nancyban a női kézilabdázók Európa-bajnoksága. Ellenfélnézőnkben végigmegyünk a 16 csapatos mezőnyön – vajon túlteszi-e magát Norvégia és Hollandia a kulcsemberei hiányán?
nov. 29
14:36
Komolyabb ligákban is kelendőek lehetnek a Vidi kulcsemberei (Ripost)
A Vidi labdarúgócsapata már több, mint 3 milliárd forintot keresett idén a nemzetközi porondon. Játékosaira pedig felfigyelhetnek Európában, ezáltal még tovább nőhet a kupaszereplésből származó bevétel.
nov. 29
14:36
Piqué meg akarta menteni Messit, erre ő lebuktatta saját magát (m4sport.hu)
Begyakorolt figura vagy pocsék lövés?
nov. 29
14:48
Bajnokok Ligája: tarolnak a topligák (Infostart)
A továbbjutó helyek háromnegyede elkelt a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulója után. A még kiadó helyek többségére is az öt legerősebb liga csapatai aspirálnak, eddig csak az Ajax és a Porto biztosította a helyét a „topligákon kívüli világból”.
nov. 29
15:00
Kosárlabda: estére talán a gyűrűt is beállítják – edzettek Vojvodáék (She)
Könnyed edzést vezényelt a szakmai stáb csütörtök délelőtt az impozáns Gradski-csarnokban a magyar válogatott játékosainak – 18 órától élesben kell megmutatnia tudását nemzeti csapatunknak Horvátország ellen.
nov. 29
15:06
Modric és Courtois az év legjobbja a statisztikusoknál (m4sport.hu)
A FIFA és az UEFA után az IFFHS is a horvát középpályást választotta.
nov. 29
15:08
Gyanús szerrel tömték focistáikat ciprusi klubok (m4sport.hu)
Az érintett futballisták közül háromnál a közelmúltban súlyos szívelégtelenséget állapítottak meg.

Keresés