2019. október 27. vasárnap

okt. 27
14:57
Michelisz Norbert nyert Japánban (Azenpenzem)
Szuzukában a mezőny másik magyar pilótája, Tassi Attila (Honda) egyik futamon sem tudott pontszerzőként célba érni, így az összetettben a 23.
okt. 27
15:27
Eurofoci: annyit kaptak, mint az utolsó, mégis vezetik a ligát (She)
A kezdeti nehézségek után nagyszerűen teljesít a lengyel élvonalban a Wisla Plock labdarúgócsapata, amely biztosan az élen zárja a 13. fordulót.
okt. 27
15:29
Nb Ii: súlyos Eto-vereség Dorogon, fölényes budaörsi diadal Soroksáron (She)
Fölényes győzelmek születettek a labdarúgó NB II 14. fordulójának kora délutáni mérkőzésein. A Dorog hazai közönség előtt Délczeg Gergely mesterhármasával 3–0-ra megverte az ETO-t, a győri együttes a meccs utolsó harmadát emberhátrányban játszotta le. Augusztus 18. után tudott újra három pontot szerezni a Budaörs, amely Soroksáron diadalmaskodott,
okt. 27
15:48
U17-es vb: parádé után szomorúság (Behaviour)
Hiába vezetett a magyar labdarúgó-válogatott kétszer a brazíliai korosztályos világversenyen, két perc alatt fordított és nyert Nigéria.
okt. 27
15:51
F1: Nem úgy tűnt, hogy elvettem, vagy mégis? Nem – Verstappen (She)
Max Verstappen hiába volt a leggyorsabb az F1-es Mexikói Nagydíj időmérőjén, rajtbüntetésben részesítették, amiért a negyedik helyre szorult vissza. Jacques Villeneuve az esetet követően elmondta, egyáltalán nem tartja követendő példának a holland viselkedését.
okt. 27
16:03
Barty lesz év végén is a világelső (Infostart)
A világelső Ashleigh Barty szetthátrányból fordítva győzte le Belinda Bencicet a 14 millió dollár (4,1 milliárd forint) összdíjazású női tenisz-világbajnokságon vasárnap a kínai Sencsenben.
okt. 27
16:03
La Liga: az elhalasztott el Clásicót kihasználva élre állt az újonc (She)
A Granada hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Betist a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 10. fordulójában, ezzel élre állt a tabellán. Egy hétig ott is marad, mivel a hétvégi el Clásicót decemberre halasztották, így a Barcelona és a Real Madrid sem előzheti meg pontszámban.
okt. 27
16:15
Női Nb I: győzött a rangadón, így a Fradi a forduló nyertese (She)
A címvédő Ferencváros 3–1-re legyőzte hazai környezetben az MTK-t a női labdarúgó NB I 8. fordulójának rangadóján.
okt. 27
16:21
Lewandowski, a gólszóró (Behaviour)
Egymásután kilenc bajnoki találkozón szerzett gólt Robert Lewandowski a német labdarúgó Bundesliga élvonalában, erre eddig senki sem volt képes Németországban.
okt. 27
16:39
Nb Iii: sima Deac-siker a rangadón; először nyert az Ózd és a Hévíz (She)
A labdarúgó NB III 12. fordulójának eredményei.
okt. 27
17:03
Federer tizedszer bajnok szülővárosában (Infostart)
A 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federer tizedszer nyerte meg a 2,2 millió euró (725 millió forint) összdíjazású bázeli keménypályás férfi tenisztornát.
okt. 27
17:03
Wta-vb: Barty fordított, az év végén is ő lesz a világelső (She)
A világelső Ashleigh Barty szetthátrányból fordítva győzte le Belinda Bencicet a 14 millió dollár (4.1 milliárd forint) összdíjazású női tenisz-világbajnokságon vasárnap a kínai Sencsenben.
okt. 27
17:05
Pl: Dúbravka újabb hibája a Newcastle győzelmébe került (She)
A Newcastle United és a Wolverhampton 1–1-es döntetlent játszott egymással az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
okt. 27
17:07
Elképesztő hangulat, Dibusz-parádé: rangadót nyert a Ferencváros! (She)
A Ferencváros nyerte az ősz egyik legnagyobb magyarországi rangadóját, ráadásul a Mol Fehérvár FC otthonában: a zöld-fehérek 2–1-re győztek, a mérkőzés két hőse a zseniálisan védő Dibusz Dénes és a duplázó Sigér Dávid volt.
okt. 27
17:09
Torna ob: Kovács Zsófia három aranyéremmel zárt (She)
Kovács Zsófia három aranyéremmel zárta a tornászok Győrben rendezett mesterfokú országos bajnokságát.
okt. 27
17:15
Serie A: hét gólt szerzett az Atalanta, botlott a Napoli (She)
Vasárnap 15 órától három mérkőzést rendeztek az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokság 9. fordulójában. Az Atalanta fölényes sikert aratott az Udinese fölött. A SPAL–Napoli és a Torino–Cagliari találkozó egyaránt 1–1-es döntetlennel zárult.
okt. 27
17:27
Villámrajtot vett a Tottenham, de fordított a Liverpool (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójának vasárnapi játéknapján a Liverpool hazai pályán már a 47. másodpercben hátrányba került, mégis legyőzte a Tottenham Hotspurt.
okt. 27
17:39
Tenisz: Federer tizedszer bajnok szülővárosában (She)
A 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federer tizedszer nyerte meg a 2.2 millió euró (725 millió forint) összdíjazású bázeli kemény pályás férfi tenisztornát.
okt. 27
17:57
Superbike-vb: Sebestyén 11. Katarban és az összetettben is (She)
Sebestyén Péter a 11. helyen végzett a gyorsaságimotoros Superbike-világbajnokság Supersport kategóriájának idényzáró futamán Katarban, és az összetett pontversenyben is 11. lett.
okt. 27
18:09
Futsal vb-sel.: kikapott az olaszoktól, kiesett a magyar válogatott (She)
A magyar futsalválogatott harmadik, utolsó vb-selejtező mérkőzésén 4–1-re kikapott a házigazda Olaszország legjobbjaitól a világbajnoki selejtező 3. fordulójában Eboliban.
okt. 27
18:09
Győzött a Ferencváros csoporttársa (Infostart)
Az Espanyol 1-0-ra nyert a Levante otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójának vasárnapi játéknapján.
okt. 27
18:11
Kick-box: nyolc magyar érem a szarajevói vb-n (She)
A magyar felnőttválogatott két arany-, egy ezüst- és öt bronzéremmel zárta a Szarajevóban rendezett kick-box-világbajnokságot.
okt. 27
18:11
Futsal: nem jutott tovább a magyar válogatott (Infostart)
A magyar futsalválogatott 4-1-re kikapott a házigazda Olaszországtól vasárnap az Eboliban rendezett világbajnoki selejtezőtorna harmadik, utolsó fordulójában, ezzel eldőlt, hogy nem jut tovább csoportjából.
okt. 27
18:13
Nb I: Sigér duplázott a Fehérvár ellen (She)
Sigér Dávid duplájával 2–1-re nyert a Ferencváros a Mol Fehérvár ellen a labdarúgó NB I 10. fordulójának rangadóján. A mérkőzésről ITT olvashat bővebben.
okt. 27
18:33
Bundesliga: ismét élen a Gladbach, újabb iksz a Wolfsburgtól (She)
A Borussia Mönchengladbach házigazdaként 4–2-re legyőzte az Eintracht Frankfurtot a német labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén, ezzel ismét a tabella élére állt.
okt. 27
18:35
La Liga: öt bajnoki után győzött újra az Espanyol (She)
A spanyol élvonalbeli bajnokság 10. fordulójában a Ferencvárossal azonos Európa-liga-csoportban szereplő Espanyol 1–0-ra győzött a Levante otthonában.
okt. 27
18:57
Női asztalitenisz Bl: ismét kikapott a Budaörs (She)
A Budaörs 3:1-re kikapott a francia Metz otthonában a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában a C-csoport harmadik, vasárnapi mérkőzésén.
okt. 27
19:09
Nb Ii: a Szeged kiütötte a Kécskét, kikapott a Vasas Gyirmóton (She)
A Szeged-Csanád 5–0-ra lelépte a Tiszakécskét, a Csákvár a Békéscsaba ellen a hajrában kiharcolt győzelemmel átvette a vezetést a labdarúgó NB II-ben. A 14. forduló további esti mérkőzésein a Gyirmót a hosszabbításban kerekedett felül a Vasason. Hat forduló után tudott újra nyerni a Nyíregyháza, amely Szombathelyről vitte haza a három pontot. A Bud
okt. 27
19:11
Sakkcsapat Eb: a férfiak döntetlent játszottak, a nők nyertek (She)
A magyar férfiválogatott döntetlent játszott, a női pedig győzött a grúziai Batumiban zajló 22. sakkcsapat Európa-bajnokságon.
okt. 27
19:21
A Ferencváros nyerte a rangadót, már vezet a vesztett pontokat tekintve (Infostart)
Sigér Dávid két góljával a Ferencváros megnyerte Székesfehérváron a MOL Fehérvár elleni rangadót az OTP Bank Liga 10. fordulójában. Ezzel pontszámban beért a Videotont és a Mezőkövesdet, sőt a vesztett pontokat tekintve mindenkinél jobban áll.
okt. 27
19:21
Nb I: a Ferencváros nyerni tudott a Mol Fehérvár Fc otthonában! (She)
A Ferencváros nyerte az ősz egyik legnagyobb magyarországi rangadóját, ráadásul a Mol Fehérvár FC otthonában: a zöld-fehérek 2–1-re győztek, a mérkőzés hőse a zseniálisan védő Dibusz Dénes volt.
okt. 27
19:24
Mol Fehérvár Fc-Ferencváros 1-2 (HírTV)
A címvédő Ferencváros 2-1-re győzött a listavezető MOL Fehérvár FC otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulóján.
okt. 27
19:33
Pl: a Liverpool fordított, és a Tottenhamet is legyőzte (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójának vasárnapi játéknapján a Liverpool hazai pályán már a 47. másodpercben hátrányba került, majd 2–1-re legyőzte a Tottenham Hotspurt.
okt. 27
19:39
Hamilton győzőtt Mexikóban, ám a bajnokavatás egyelőre elmaradt (She)
Lewis Hamilton aratott győzelmet az F1-es Mexikói Nagydíj versenyén, mögötte Sebastian Vettel, illetve márkatársa, Valtteri Bottas szelte át a célvonalat. Bár a bajnokavatás így elmaradt, a brit még tovább növelte az előnyét a vb-összetettben, és remek esélye lesz bebiztosítani 6. címét a következő futamon. Charles Leclerc negyedikként zárt, mí
okt. 27
19:45
Pl: kétgólos előnyről ikszelt az Arsenal; Mu 2000! (She)
Hiába vezetett már a 9. percben két góllal az Arsenal, a londoni rangadó 2–2-es döntetlennel végződött a Crystal Palace ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójában. A Manchester United simán nyert, a manchesteriek megszerezték 2000. góljukat a PL-ben, és megszakították pocsék idegenbeli sorozatukat.
okt. 27
19:48
Szent Péter döntött az NB I rangadóján, Dibusz és a Fradi a mennyekben (Ripost)
Jól ment az erőltetett menet. Az Újpest és a CSZKA Moszkva után a MOL Fehérvárt is legyőzte a Rebrov-csapat.
okt. 27
19:51
Ebel: a Klagenfurt is kipipálva, folytatódik a Fehérvár szériája (She)
Nagyszerű formában lévő két csapat adott egymásnak randevút az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság vasárnap esti játéknapján Székesfehérváron: a legutóbbi három bajnokiját egyaránt topcsapatok ellen megnyerő Hydro Fehérvár a sorozatban hat győzelmet arató Klagenfurtot fogadta és aratott izgalmas mérkőzésen sikert.
okt. 27
19:51
Sigér vezérletével nyert rangadót a Fradi (Azenpenzem)
A zöld-fehérek ezzel pontszámban beérték a 22-22 pontos Fehérvárt és Mezőkövesdet, de egy meccsel kevesebbet játszottak.
okt. 27
19:57
A Tottenhamet is legyőzte a Liverpool (Infostart)
A veretlenül listavezető és Bajnokok Ligája-címvédő Liverpool hátrányból fordítva legyőzte a Tottenhamet vasárnap az angol labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában.
okt. 27
20:03
Serie A: Piolival sem megy a Milannak – vereség Rómában (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 9. fordulójában az AC Milan 2–1-re kikapott az AS Roma vendégeként.
okt. 27
20:09
Légiósok: Szoboszlai góllal tért vissza a Salzburgba (She)
Azok után, hogy a Napoli elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen nem kapott lehetőséget, Szoboszlai Dominik a Rapid Wien elleni bajnokin már ismét ott volt a kezdőcsapatban, s ezt góllal hálálta meg.
okt. 27
20:15
Erste Liga: gálázott a Dunaújváros, a Vasas megint nyolcat kapott (She)
A listavezető Csíkszereda a Gyergyó ellen hozta a kötelező győzelmet, már kilenc meccsre rúg a nyerő szériája
okt. 27
20:27
Tipsport Liga: a Mac elvérzett, a Dvtk diadalmaskodott a ráadásban (She)
A MAC Újbuda és a DVTK Jegesmedvék csapata is hosszabbításos mérkőzést játszott vasárnap a szlovák jégkorongligában: a fővárosiak idegenben veszítettek, a miskolciak hazai pályán győztek.
okt. 27
20:29
Női kosár Nb I: sima rangadó Sopronban, nyert a Peac és a Cegléd (She)
A női kosárlabda NB I-ben vasárnap három mérkőzést rendeztek.
okt. 27
20:33
U17-es vb: „Sajnos egyéni hibákból kaptuk a gólokat” (She)
Az U17-es világbajnokságon szereplő együttes játékosai alaposan kihajtották magukat a torna nyitó meccsén Nigéria ellen. A 79. percig vezettek is az esélyesebb rivális ellen, ám a hajrát az ellenfél bírta jobban, a három perc alatt szerzett két góllal fordított, majd a sorfalon megpattanó szabadrúgásból tett pontot a meccsre, így Preisinger Sándor
okt. 27
20:33
Londoni győzelem és világcsúcs a Duna Arénában (Infostart)
A London Roar az Iron csapatát megelőzve nyerte a Nemzetközi Úszóliga (ISL) budapesti állomását.
okt. 27
20:35
Ismét élre állt a Mönchengladbach (Infostart)
A Borussia Mönchengladbach házigazdaként 4-2-re legyőzte az Eintracht Frankfurtot a német labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, ezzel ismét a tabella élére állt.
okt. 27
20:45
Férfi kosár Nb I: a Fehérvár Kecskeméten szenvedte el a 2. vereségét (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben vasárnap két mérkőzést rendeztek, mindkét találkozón hazai siker született.
okt. 27
20:45
Fehérváron is nyert az FTC (Behaviour)
A CSZKA Moszkva elleni idegenbeli Európa-liga-meccs után a listavezető vendégeként is nyert az FTC a labdarúgó NB I-ben.
okt. 27
20:51
La Liga: gól nélküli első félidő után nyert a Sevilla (She)
A spanyol élvonal 10. fordulójának vasárnap kora esti mérkőzésén a Sevilla 2–0-ra legyőzte a Getafét.

Keresés