2019. április 27. szombat

ápr. 27
17:09
Mozivászonra kerül Klampár, a fenegyerek (Azenpenzem)
Bár a budapesti vb-n asztaliteniszezőink már kiszálltak a versenyből, azért még szolgáltunk egy sztorival, ami felkeltette a pingpongvilág érdeklődését.
ápr. 27
17:15
Reus pirosat kapott, a Schalke szabadrúgásgóllal büntetett (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójának rangadóján a Borussia Dortmund csapatkapitányát, Marco Reust azonnal kiállította a játékvezető egy durva szabálytalanság után a 60. percben. Ráadásul a Schalke azonnal büntetett, Daniel Caligiuri óriási gólt szerzett szabadrúgásból. Nem sokkal később Marius Wolf is piros lapot ka
ápr. 27
17:21
Tenisz: a világelső sérülés miatt visszalépett az elődöntőtől (She)
A világelső japán Oszaka Naomi hasi sérülése miatt visszalépett az elődöntőtől a 886 ezer dollár (253 millió forint) összdíjazású stuttgarti salakpályás női tenisztornán, így az észt Anett Kontaveit játék nélkül jutott be a fináléba.
ápr. 27
17:21
Azeri Nagydíj, időmérő: az első hármas nyilatkozata (m4sport.hu)
Így értékeltek a főszereplők.
ápr. 27
17:24
Édesanyja próbálta újraéleszteni a 14 évesen elhunyt focistát (Ripost)
A szlovák MFK Skalica fiatal játékosa, Denis Ur­bá­nek csütörtökön vesztette életét.
ápr. 27
17:33
Bundesliga: nagy blama a Bvb-től, eldőlt a bajnoki cím sorsa? (She)
A Borussia Dortmund hazai pályán nagy meglepetésre 4–2-re kikapott a Schalkétól a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójában, ezzel a vereséggel pedig könnyen lehet, hogy szertefoszlottak a bajnoki címről szőtt álmai. Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig 2–1-re diadalmaskodott, amivel bebiztosította a BL-részvételét, Dárd
ápr. 27
17:33
Leclerc: Hülye és hasztalan voltam! (m4sport.hu)
Kegyetlen őszinteség a buta baleset után: „A következő pár órában magamat fogom ütlegelni!”
ápr. 27
17:35
Légiósok: a Dac Vida Kristopher góljával legyőzte a Slovant! (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a 2 . helyen álló DAC Dunaszerdahelyen 1–0-ra megverte a már bajnok Slovant, amely az első vereségét szenvedte el ebben az idényben a Fortuna Ligában. A hazaiak győztes gólját Vida Kristopher szerezte az 54. percben. A gólszerző kezdőként végig is játszotta a meccset, ahogyan Vida Máté is, míg Kalmár Zso
ápr. 27
17:45
Férfi kézi Ehf-kupa: nagyot küzdött a Tatabánya, de nincs meg a final four (She)
Nem sikerült megfordítania a Grundfos Tatabányának a férfi kézilabda EHF-kupa negyeddöntős párharcát a dán Holstebróval szemben. Vladan Matics együttese a győri visszavágó második félidejében ugyan ledolgozta az első meccsen összeszedett ötgólos hátrányát, de a vendégek a hajrában kiharcolták a számukra kedvező eredményt.
ápr. 27
17:45
Gulácsi Péterék biztosították helyüket a Bajnokok Ligájában (m4sport.hu)
Schalke nyerte a Ruhr-vidéki rangadót, Dárdai Herthája pontot szerzett Frankfurtban.
ápr. 27
17:57
A Szolnok hat góllal nyert az Eger ellen (Infostart)
Harmadik helyről kezdhetik a rájátszást.
ápr. 27
17:57
Györe kikapott az elődöntőben, olasz–szerb finálét rendeznek a budapesti tornán (m4sport.hu)
Matteo Berrettini és Filip Krajinovic játssza a döntőt.
ápr. 27
18:03
A Tatabánya nem tudta ledolgozni a hátrányát az EHF Kupában (m4sport.hu)
A győzelem összejött, de ez kevésnek bizonyult.
ápr. 27
18:09
Wtcr: Girolami örül, hogy nálunk győzött; Tassi meglepődött a szurkolókon (She)
Néstor Girolami győzelmével ért véget a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi hétvégéjének első versenye. A Münnich Motorsportnál versenyző hondások eddig uralják a hétvégét a Hungaroringen, de a hazai szurkolóknak is van miért örülniük Michelisz Norbert és Tassi Attila miatt. Íme, a legfrissebb nyilatkozatok a Hungaroringről!
ápr. 27
18:15
La Liga: az Atlético kapaszkodik az utolsó szalmaszálba (She)
Küzdelmes mérkőzésen, ám a találkozó jelentős részében jobban játszva győzte le 1–0-ra a Real Valladolidot az Atlético Madrid, amely ezzel életben tartotta matematikai esélyét a spanyol bajnoki címre – igaz, ha este a Barcelona győzni tud a Levante ellen, ez a halovány remény is elszáll.
ápr. 27
18:27
Pl: a volt liverpooli bombagólja hozta a londoniak sikerét (She)
Az angol Premier League 36. fordulójának szombati meccsein a Fulham Ryan Babel gólával győzte le a Cardiff Cityt, a Southampton a Bournemouth elleni 3–3-mal már biztosan bennmarad az élvonalban, az Everton ikszelt a Crystal Palace-szel, a Wolverhampton idegenben megverte a Watfordot.
ápr. 27
18:27
Történelmi siker, Hosszú Katinka ezt is megcsinálta (Ripost)
Az Iron Lady nyerte meg a Bajnokok Sorozata elnevezésű úszóviadal első versenyszámát.
ápr. 27
18:29
Bundesliga: a Schalke egy giffel szúrt oda a Dortmundnak (She)
Mint arról beszámoltunk, a Borussia Dortmund hazai pályán nagy meglepetésre 4–2-re kikapott a Schalkétól a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójában. A Ruhr-vidéki derbin aratott siker után a gelsenkircheniek a Twitteren szúrtak oda az ősi rivális BVB-nek: méghozzá egyetlen giffel…
ápr. 27
18:39
Stuttgart: Löw Zsolt lehet nyártól a vezetőedző – sajtóhír (She)
A Stuttgarter Nachrichten információi szerint a VfB Stuttgart vezetősége Löw Zsoltot szemelte ki az együttes vezetőedzőjének. A magyar szakember, aki jelenleg Thomas Tuchel segítője a PSG-nél, az ideiglenesen kinevezett Nico Willingtől veheti át a csapatot, függetlenül attól, hogy az bennmarad-e a Bundesligában vagy sem.
ápr. 27
18:51
Tenisz: sima győzelem, Babosék bejutottak a döntőbe (She)
Párosban megnyerte harmadik mérkőzését is, így bejutott az isztambuli tenisztorna döntőjébe Babos Tímea és Kristina Mladenovic. Az első helyen kiemelt duó két szettben győzte le a Cornelia Lister, Renata Vorácová svéd, cseh kettőst.
ápr. 27
18:51
Csőbe húzta Vetteléket a Mercedes a Q3 végén? (m4sport.hu)
Csőbe húzta a Mercedes Sebastian Vetteléket az időmérő edzés mindent eldöntő pillanatai előtt? A német szerint a szélárnyékon múlt a győzelem sorsa.
ápr. 27
18:53
Nb I: Lanzafame a Honvéd ellen visszatér a Fradi kezdőjébe (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata az NB I 30. fordulójában a 30. bajnoki címét ünnepelheti a Hidegkuti-stadionban a Honvéd ellen (miután a Vidi nem tudta legyőzni a PAFC-ot, már biztosan aranyérmes az FTC). A Fradiban a legutóbbi három meccsen nem kezdő, volt kispesti Davide Lanzafame ezúttal az első perctől a pályán lehet – íme, a kezdőcsapatok.
ápr. 27
18:57
Nb I: döntetlen született a Debrecen újpesti vendégjátékán (She)
Sok helyzetet hozó, élénk meccset vívott egymással az Újpest és a Debrecen a labdarúgó NB I 30. fordulójában, az volt a tét, hogy melyikük kerül előnybe a harmadik helyért zajló küzdelemben. Bár a mérkőzés nagy részében az Újpest játszott fölényben, és az első félidő végén a vezetést is megszerezte, a további lehetőségeit elpuskázta, ezért egy kont
ápr. 27
18:57
Történelmi aranyérmét ünnepli a Fradi-család (Azenpenzem)
Mivel a második helyen álló Vidi csak döntetlent ért el, a listavezető FTC már biztos bajnokként léphetett este pályára, így a Honvéd elleni vereség nekik nem számított.
ápr. 27
18:59
Nb I: ismét megviccelte a Pafc a Vidit, bajnok lett a Ferencváros! (She)
A Mol Vidi FC nem bírt odahaza a Puskás Akadémiával a 30. fordulóban, így az 1–1-es döntetlennek köszönhetően a Ferencváros már megnyerte a 2018–2019-es NB I-es labdarúgó-bajnokságot!
ápr. 27
19:01
Nb I: harmadszor is legyőzte a Paks az Mtk-t a bajnokságban (She)
A labdarúgó NB I 30. fordulójában a Paks Hahn János 25. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte az MTK-t, nagy lépést téve az élvonalbeli tagsága meghosszabbítása felé.
ápr. 27
19:03
Nb I: győzött a Haladás Kisvárdán (She)
Hamar megszerezte a vezetést a Kisvárda a labdarúgó NB I. 30. fordulójában Grozav révén, ám a Haladás Priskin tizenegyesével kiegyenlített, majd Rui Pedro góljával fordítani tudott. A második félidőben már nem történt fordulat, így megnyerték a mérkőzést a szombathelyiek.
ápr. 27
19:03
Női Nb I: Süle triplájával nyert a Győr a Szent Mihály ellen (She)
Süle Dóra három perc alatt kettőt lőtt, végül mesterhármasával 3–0-ra verte meg a Győri ETO a Szent Mihályt a női labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
ápr. 27
19:03
Isztambuli tenisztorna: Babos Tímea és Kristina Mladenovic bejutott a fináléba (ATV)
Babos Tímea és Kristina Mladenovic bejutott a fináléba a 250 ezer dollár (71 millió forint) összdíjazású isztambuli salakpályás női tenisztorna párosversenyében.
ápr. 27
19:03
Babos Tímeáék döntőbe jutottak Isztambulban (m4sport.hu)
Az első helyen kiemelt páros magabiztos tenisszel jutott fináléba.
ápr. 27
19:05
Nb I: Mezőkövesden kiadós vereséget szenvedett a Dvtk (She)
A labdarúgó NB I 30. fordulójában a Mezőkövesd hazai pályán 3–0-ra legyőzte az erőtlen támadójátékot mutató Diósgyőrt.
ápr. 27
19:09
Bajnok a Fradi (Infostart)
Az OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján az előző kiírásban aranyérmes, második helyen álló MOL Vidi FC csak 1-1-es döntetlent játszott otthon a Puskás Akadémiával, így a 1Ferencváros már azelőtt bajnok lett, hogy pályára lépett a  Budapest Honvéd ellen.
ápr. 27
19:09
Nb I: győzött a Haladás Kisvárdán (She)
Hamar megszerezte a vezetést a Kisvárda a labdarúgó NB I. 30. fordulójában Grozav révén, ám a Haladás Priskin tizenegyesével kiegyenlített, majd Rui Pedro góljával fordítani tudott. A második félidőben már nem történt fordulat, így megnyerték a mérkőzést a szombathelyiek 2–1-re.
ápr. 27
19:09
A szezonban harmadszor is verte a Paks az MTK-t (m4sport.hu)
Megszakadt a tolnaiak nyeretlenségi sorozata.
ápr. 27
19:11
Magabiztos győzelemmel biztosította helyét az élvonalban a Mezőkövesd (m4sport.hu)
Egyre nagyobb bajban a Diósgyőr.
ápr. 27
19:15
Nb I: győzött Kisvárdán, és tovább menekül a Haladás (She)
Hamar megszerezte a vezetést a Kisvárda a labdarúgó NB I 30. fordulójában Grozav révén, ám a Haladás Priskin tizenegyesével kiegyenlített, majd Rui Pedro góljával fordítani tudott. A második félidőben már nem történt fordulat, így megnyerték a mérkőzést a szombathelyiek 2–1-re.
ápr. 27
19:15
Otthon botlott a Vidi, a Honvéd ellen már bajnokként lép pályára a Fradi (m4sport.hu)
Pontszerzésével a Puskás Akadémia kikaparta a gesztenyét a Ferencvárosnak.
ápr. 27
19:17
A Kisvárda legyőzésével tartotta életben reményeit a Haladás (m4sport.hu)
Négy pontra a bennmaradó helytől a szombathelyiek.
ápr. 27
19:21
Női kosár Nb I: idegenben nyert, és előnyben a Győr (She)
A Győr idegenben 74–68-ra legyőzte a ZTE-t a női kosárlabda NB I-ben, a harmadik helyért zajló párharc első mérkőzésén.
ápr. 27
19:21
30. alkalommal lett bajnok a Ferencváros (ATV)
Története során 30. alkalommal lett bajnok a Ferencváros labdarúgócsapata. Az OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján az előző kiírásban aranyérmes, második helyen álló MOL Vidi FC csak 1-1-es döntetlent játszott otthon a Puskás Akadémiával, így a 19.30 órakor a Budapest Honvéd vendégeként, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban pályára lépő
ápr. 27
19:21
Sem az Újpest, sem a DVSC nem került közelebb a bronzhoz (m4sport.hu)
A vendégek lehetnek boldogabbak az egy ponttal.
ápr. 27
19:27
Bajnok lett a Fradi, de kikapott a Honvédtól (She)
A Bp. Honvéd 3–2-re legyőzte az ettől függetlenül a bajnoki címet már korábban megszerző Ferencvárost a labdarúgó NB I 30. fordulójának záró mérkőzésén.
ápr. 27
19:27
Kassai Viktor megint szarvashibát követett el, az Orbán Bal Keze és az Orbán Jobb Keze közötti Nb1-es meccsen (444.hu)
Ennek ellenére kiegyenlített a Puskás Akadémia, ezért a Ferencváros lett a bajnok.
ápr. 27
19:30
Eldőlt, rengetegen ünnepelhetnek ma este Budapesten (Ripost)
A Mol Vidi hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával, így bajnok a Fradi.
ápr. 27
19:33
Döntős a Babos, Mladenovic páros Isztambulban (Infostart)
Babos Tímea és Kristina Mladenovic bejutott a fináléba a 250 ezer dollár (71 millió forint) összdíjazású isztambuli salakpályás női tenisztorna párosversenyében.
ápr. 27
19:33
Nincs veszélyben Kubica versenye a baleset után (m4sport.hu)
Van még elég alkatrésze a hétvégén jól leamortizált Williamsnek. A lengyel nem keresett kifogásokat.
ápr. 27
19:39
Bajnok a Ferencváros (HírTV)
Története során 30. alkalommal lett bajnok a Ferencváros labdarúgócsapata.
ápr. 27
19:45
Kínai, svéd döntőt rendeznek a férfiaknál a budapesti asztalitenisz-vb-n (m4sport.hu)
Mattias Falck 16. kiemeltként jutott a fináléba.
ápr. 27
19:51
Asztalitenisz-vb: a felesége neve szerencsét hozott a svédnek, döntőzhet (She)
A királyszámban, azaz férfi egyesben kialakult a világbajnoki döntő párosítása, a vasárnap délutáni mérkőzésen a címvédő kínai Ma Lung kihívója a svéd Mattias Falck lesz.
ápr. 27
19:57
F1: „Már lehiggadtam, de még mindig úgy gondolom, hülye vagyok” (She)
Elég hosszúra nyúlt az Azeri Nagydíj időmérője, mivel az első szakaszban Robert Kubica, míg a másodikban Charles Leclerc állította bele autóját a falba. Utóbbi nagyon csalódottan nyilatkozott a balesete után, úgy véli, jó esélye lehetett volna a pole pozícióra, amelyet végül Valtteri Bottas kaparintott meg. A Mercedes örömét eközben Lewis Hamilton

Keresés