2020. február 17. hétfő

febr. 17
17:51
A többi szurkoló zavarta el a lelátóról a rasszista nézőt (Behaviour)
A drukker majomhangot utánozva provokálta a Würzburg színes bőrű labdarúgóját.
febr. 17
18:03
Zseniális fotót készítettek a Fradi sikeréről (Ripost)
Ha nem láttad a rangadót, erről a fotóról minden fontosat megtudhatsz.
febr. 17
18:06
Bl: négymeccsenként egy ítéletet módosít a Var (She)
Ebben az idényben csökkent a videobíró-technológia (VAR) döntéseire fordított átlagos idő a Bajnokok Ligájában az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hétfői bejelentése szerint.
febr. 17
18:18
Csupasport: akit a hűtőcipelés sem győzött le (She)
Több mint fél évszázados múltra tekint vissza a Mr. Olympia-verseny, és az 1965 óta íródó történetében több ikonikus testépítő győzött. A Csupasport ezúttal Arnold Schwarzenegger barátját, a kétszeres bajnok Franco Columbut mutatja be.
febr. 17
18:20
„Miért ne nyerhetnénk meg a Scudettót?” – így lett a Lazióból valódi aranyesélyes (She)
Közepes ígéretek, máshol már megbukott húzónevek, valamint a Laziót remekül ismerő két szakember, Simone Inzaghi és Igli Tare együtt az olasz bajnokság aranyérmére tör. A fővárosi klub az anyagiakat tekintve aligha lehetne kihívó, csapatként mégis felvette a versenyt a Juventusszal és az idény előtt teljesen kiköltekező Internazionaléval. Egy veter
febr. 17
18:24
Tenisz: Clijsters visszatért és megszorongatta Muguruzát (She)
Az Australian Open-döntős spanyol Garbine Muguruza két játszmában, 6:2, 7:6-ra felülmúlta a WTA Tourra hét és fél év után visszatérő, négyszeres Grand Slam-tornagyőztes belga Kim Clijsterst a dubai kemény pályás tenisztorna első fordulójában.
febr. 17
18:42
Messi és Hamilton megosztva lett az Év férfi sportolója a Laureus-gálán (She)
Hétfő este a berlini Verti Music Hallban rendezték meg a 20. Laureus-gálát, amelyen tizenegy kategóriában találtak gazdára a sport Oscar-díjai. A díjátadón Lewis Hamilton és Lionel Messi megosztva lett az Év férfi sportolója, míg a nőknél Simone Biles megvédte a címét. A dél-afrikai rögbiválogatottat az Év csapatának választották meg, Dirk Nowitzki
febr. 17
19:00
Bl: keddtől nyolcaddöntő – az 1. mérkőzések közvetítései (She)
Keddtől folytatódik a Bajnokok Ligája, amelyben már csak az öt topligából van versenyben 16 csapat. A pontosan egy hónapra elnyúló nyolcaddöntőt követően március 20-án egyben sorsolják ki a negyeddöntő és az elődöntő ágrajzát. Addig is hátravan nyolc estén 16 mérkőzés, amelyeket az M4 Sport és a Spíler2 élőben közvetít majd.
febr. 17
19:06
Szenzációs karikatúra, ezzel tisztelegnek a magyar sportsiker előtt (Ripost)
A Szeged hazai pályán 32-29-re győzte le a világ leggazdagabb csapatának számító francia Paris Saint-Germaint a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében.
febr. 17
19:09
A címvédő franciákkal kezdenek a magyarok a Fed Kupa-döntőjében (Azenpenzem)
.
febr. 17
19:18
Győr: visszakerült a Dac-pálya működtetése a Dac Utánpótlás FC-hez (She)
Átadta a győri önkormányzat a tulajdonába került DAC-sportpályát a DAC Utánpótlás FC Kft. részére, így a sportolók ismét birtokba vehették a pályát hétfőn.
febr. 17
19:24
Gyógyforrás, bor, Anna-bál, kézilabda – Balatonfüred új nevezetessége (She)
Balatonfüred a Balaton északi partján fekvő, 13 500 lakosú kisváros – ezt tudjuk. A füredi Horváth-házban rendezték meg az első Anna-bált 1825-ben – ezt is tudjuk. A legutóbbi férfi kézilabda Európa-bajnokságon kilenc olyan játékos szerepelt a magyar válogatott 18-as keretében, aki a BKSE-ben játszott, illetve játszik – talán ezt is érdemes tudni.
febr. 17
19:54
Bl: Neymar játékra kész, Favre szerint a védekezés lehet a siker kulcsa (She)
Kedden a nyolcaddöntővel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája. Az első játéknapon a Borussia Dortmund a Paris Saint-Germaint fogadja, Thomas Tuchel tehát visszatér korábbi sikerei helyszínére. Axel Witsel remek hangulatot vár, Presnel Kimbempe pedig tudja, nem csak Erling Haalandra kell figyelniük.
febr. 17
20:09
Soha többé... Kobe Bryantre emlékezett az NBA legendája (Ripost)
A Los Angeles Lakers korábbi sztárja szerint az elhunyt kosaras egyedülálló marad a liga történelmében.
febr. 17
20:18
Egyszer csak náciellenes rigmusban törtek ki a német szurkolók (Infostart)
Majomhangokkal piszkáltak egy ghánai labdarúgót néhányan, de azonnal a védelmére kelt a többi focista - és a lelátó népe is.
febr. 17
20:24
Kosárlabda: továbbra is Ivkoviccsal készül a válogatott (She)
Optimista hangulatban, továbbra is Ivkovics Sztojan vezetésével készül a címvédő szlovénok és az ukránok elleni Európa-bajnoki selejtezőre a férfi kosárlabda-válogatott.
febr. 17
20:42
Erste Liga: kikapott az Ftc, de így is középszakaszgyőztes (She)
A Ferencváros 8–6-os vereséget szenvedett Debrecenben a jégkorong Erste Liga középszakaszának hétfő esti mérkőzésén, ennek ellenére bebiztosította a hazai pályát a rájátszásra, mert a nap másik összecsapásán a Corona Brasov 6–3-ra legyőzte a Dunaújvárost.
febr. 17
20:54
Pl: Chelsea–Manchester United rangadó élőben az Nso-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójának hétfő esti rangadóján a Chelsea a Manchester Unitedet fogadja. Kövesse a találkozót élő tudósításunk segítségével!
febr. 17
21:12
Micsoda elismerés! Világsztár dicsérte a magyar focistát (Ripost)
Az uruguayi Diego Forlán elégedetten értékelte Vadócz Krisztián teljesítményét.
febr. 17
21:24
Futsal Nb I: egygólos Haladás-siker a Deac ellen (She)
A férfi futsal NB I 18. fordulójának keddi játéknapján a Haladás 3–2-re legyőzte a DEAC-ot, a sereghajtó Kecskemét pedig hazai pályán kapott ki a Veszprémtől.
febr. 17
21:36
Bl: „Mint az állatok” – így még nem dicsérték a Liverpoolt (She)
Kedden megkezdődnek a labdarúgó Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának küzdelmei, az első játéknapon az Atlético Madrid a címvédő Liverpoolt fogadja a nyolcaddöntő első mérkőzésén. Saúl Níguez, a spanyolok egyik legjobbja sosem hallott hasonlatokkal méltatta az angol bajnoki listavezető játékosait, kiváltképp a középpályásait.
febr. 17
21:39
Több mint száz sportesemény lesz idén (Behaviour)
Száznál több nemzetközi verseny és sportági kongresszus szerepel a 2020-as hazai eseményeket tartalmazó, Magyarország kormánya által kiadott sportnaptárban.
febr. 17
21:42
Laureus-díj: Messi és Hamilton megosztva lett az Év sportolója (She)
Hétfő este a berlini Verti Music Hallban rendezték meg a 20. Laureus-gálát, amelyen tizenegy kategóriában találtak gazdára a sport Oscar-díjai. A díjátadón Lewis Hamilton és Lionel Messi megosztva lett az Év férfi sportolója, míg a nőknél Simone Biles megvédte a címét. A dél-afrikai rögbiválogatottat az Év csapatának választották meg, Dirk Now
febr. 17
21:48
ágyékon talpalta ellenfelét az Mu védője, de nem állították ki (She)
Csúnyán ágyékon talpalta a Chelsea–Manchester United angol bajnoki mérkőzésen a vendégek labdarúgója, Harry Maguire a hazaiak csatárát, Michy Batshuayit. A tettért nem járt piros lap, ám a Twitteren több szurkoló is értetlenül áll a történtek előtt, szerintük ki kellett volna állítani az MU védőjét. A mérkőzést ITT tudja követni élőben.
febr. 17
22:00
Hoffenheim: hosszabbított a svájci válogatott játékos (She)
Szerződést hosszabbított svájci válogatott labdarúgójával, Steven Zuberrel a Hoffenheim.
febr. 17
22:18
Férfi kézi: Szita csapattársa több gólt lőtt, mint az ellenfél (She)
Egészen kivételes, lengyel férfi kézilabda-bajnoki rekordot jelentő teljesítménnyel zárta a Wisla Plock hétfői mérkőzését Michal Daszek, aki a Tarnów ellen 33–16-ra megnyert mérkőzésen 18 lövésből 18 gólt szerzett.
febr. 17
22:18
Nem történt még ilyen a sportvilágban (Infostart)
A férfiaknál Lewis Hamilton és Lionel Messi megosztva, míg a nőknél Simone Biles lett 2019 legjobb sportolójaként a Laureus-díj kitüntetettje.
febr. 17
22:42
Tenisz: Fucsovics az első körben kiesett Marseille-ben (She)
Fucsovics Márton két játszmában, 6:4, 7:5-re kikapott a kazah Alekszandr Bubliktól a marseille-i kemény pályás ATP 250-es férfi tenisztorna első fordulójában.
febr. 17
22:48
Serie A: Rebic döntött, a Milan legyőzte a Torinót (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában az AC Milan hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Torinót.
febr. 17
23:06
Pl: a Manchester United idegenben is megverte a Chelsea-t (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójában a Manchester United Anthony Martial és Harry Maguire fejesével 2–0-ra idegenben is legyőzte a Chelsea-t.
febr. 17
23:18
Újra pályán az európai elitfutball; exkluzív interjú Gary Mabutt-tal (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
febr. 17
23:36
Keddi sportműsor: Dortmund–Psg és Atlético–Liverpool a BL-ben (She)
Atlético Madrid–Liverpool és Borussia Dortmund–Paris Saint-Germain nyolcaddöntőkkel kezdődik meg a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza, Ferencváros–Siófok rangadó a női kézilabda NB I-ben, Balázs Attila az uruguayi Pablo Cuevasszal csap össze a riói salakpályás ATP-tenisztorna első fordulójában. Íme, a keddi sportműsor!
febr. 17
23:42
Hitel, képesség – Deák Zsigmond publicisztikája (She)
Egy tunéziai labdaszedő gyerek időhúzási céllal kidobta az ellenfél játékosának cipőjét a lelátóra, erre a focista felrúgta. A spanyol Király-ku...
febr. 17
23:44
Nagyhalak helyett – Smahulya Ádám jegyzete (She)
Az influenzaszezon kellős közepén akár azt is írhatnám, hogy lázasan várom a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának rajtját, mindenes...

Keresés