2020. február 19. szerda

febr. 19
16:03
Szenvedély (Azenpenzem)
Nem tehetett róla, bolondult a futballért, a kolumbiai nemzeti színek viselőiért, a világ minden kincséért sem hagyta volna ki az Argentína elleni olimpiai selejtezőt.
febr. 19
16:09
Danyi Gábor figyelmét is felkeltette Szikora teljesítménye (Azenpenzem)
A magyar válogatott társ szövetségi kapitánya, a Győr edzőjeként is tevékenykedő szakember januárban saját bőrén is megtapasztalhatta, milyen teljesítményre képes a siófoki kapus.
febr. 19
16:15
Focimeccsen bukott le Escobar rettegett bérgyilkosa és egy drogbáró is (Ripost)
Ráfizettek a futballrajongásukra. Két kolumbiai bűnözőt is labdarúgó-stadionban ismertek föl.
febr. 19
16:36
Női kézilabda: Ambros Martín hosszabbított a Rosztov-Donnal (She)
A következő idényben is a spanyol Ambros Martín irányítja az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapatának munkáját – jelentette be szerdán a klub.
febr. 19
16:42
Válogatott: Cseri, Batik, Eppel és Otigba bekerülhet, Feczesin nem (She)
Orbán Willi felépülőben, Kádár Tamást a tartalékokhoz száműzték, Dzsudzsák Balázs feljebb lépett, Nikolics Nemanja hazatért, Feczesin Róbert a másodosztályba igazolt. Sok minden történt a március végi, bolgárok elleni magyar kerettel kapcsolatba hozható labdarúgókkal, így Marco Rossi szövetségi kapitány biztosan egy kissé újjászervezett csapat
febr. 19
16:48
Restart a budapesti Giro ügyében (Infostart)
Jelenleg a Giro d'Italia budapesti útvonalának ismételt engedélyeztetési folyamata zajlik - számolt be az InfoRádiónak Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos.
febr. 19
16:54
Wtcr: az idén visszatérnek a kétfutamos hétvégékhez (She)
Költségcsökkentés miatt visszatér a kétfutamos versenyhétvégékhez a túraautó-világkupa.
febr. 19
16:57
Gulácsiék a Tottenham ellen (Azenpenzem)
A Bajnokok Ligájában az egyetlen állva maradt magyar érdekeltségű csapat, az Rb Leipzig szerdán debütál a sorozat kieséses szakaszában, mivel eddig még sohasem jutott el idáig.
febr. 19
17:18
Elárulta a magyar úszó, Tusup így bánt Hosszú Katinkával (Ripost)
Shane Tusup immár Szilágyi Liliána edzéseit vezeti. Az amerikai úszúedző korábban Hosszú Katinka férje és trénere volt.
febr. 19
17:30
Női kosárlabda: Határ Bernadett a Wnba-ben is játszik nyáron (She)
Határ Bernadett, a magyar női kosárlabda-válogatott centere szerződést hosszabbított a bajnoki címvédő Sopron csapatánál, az észak-amerikai profiliga (WNBA) következő idényében pedig az Indiana Fever együttesét erősíti.
febr. 19
17:32
A Fehérvár jutott a legjobb nyolc közé, hajrágóllal búcsúztatta az Újpestet (She)
A Mol Fehérvár hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Újpestet, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Magyar Kupában.
febr. 19
17:36
Man. City: a vezérigazgató szerint az Uefa állításai hamisak (She)
Ferran Soriano, a Manchester City labdarúgócsapatának vezérigazgatója hamisnak nevezte az UEFA állításait, melyekre alapozva a szervezet két évre kizárta a klubot az európai kupasorozatokból.
febr. 19
17:42
Fft: A Real Madridé volt a legtöbbet fecsegő öltöző – Baptista (She)
Volt a Real Madrid játékosa, majd az Arsenalban folytatta, és a brazil válogatottat is erősítette. Most régi barátja, Ronaldo a főnöke.
febr. 19
17:54
Asztalitenisz: Ecseki és Szudi is egy győzelemre a főtáblától Budapesten (She)
Ecseki Nándor és Szudi Ádám is sikerrel vette a férfi egyes selejtezőjének 3. fordulóját a BOK Csarnokban zajló asztalitenisz World Tour-versenyen, így mindketten egy győzelemre kerültek a főtáblára jutástól. Pergel Szandra kiesett egyesben.
febr. 19
18:06
Csupasport: a repülő ember igenis létezik, valóságos (She)
Tíz évvel korábban még legfeljebb a különböző hollywoodi filmekben láthattunk hátukra szerelt szárnyakkal közlekedő embereket, ám manapság Vince Reffet révén ez már nem csupán álmodozás.
febr. 19
18:21
Botrányvideó Maradonáról: drogozott a kispadon? (Ripost)
A stábtagok rutinosan reagáltak, de túl későn takarták el a kamera elől a történteket. Nézd meg Diegót előtte és utána!
febr. 19
18:24
Nascar: elképesztő fotó a hétfőn balesetet szenvedett Newmanről (She)
A jelek szerint súlyos sérülés nélkül megúszta hétfői daytonai NASCAR-versenyt Ryan Newman, aki az utolsó körben borzalmas balesetet szenvedett.
febr. 19
18:36
A nyilvánosság elé tárta noteszét Marco Rossi (Infostart)
Egy tévéinterjúban nem csak azt mondta el, kiket hívhat be a sorsdöntő válogatott Eb-pótselejtező(i)re márciusban, de azt is, kiket nem - és miért.
febr. 19
18:36
F1: így kezdte az évet a mezőny a barcelonai teszten – képgaléria (She)
A szokásoknak megfelelően idén is Barcelonában kezdődött az év a Formula–1-es csapatoknak és versenyzőknek: szerdán rendezték az F1-es tesztidény első napját a Circuit de Catalunyán, ahol a címvédő Lewis Hamilton teljesítette a leggyorsabb kört, Max Verstappen kétszer is megforgott, a Ferrarit meg máris szerelni kellett. Az AFP fotóügynökség fotósa
febr. 19
18:54
Nagyon nem ment a Szegednek Flensburgban, oda a csoportelsőség (She)
Fájóan sima, 34–26-os vereséget szenvedett a Mol-Pick Szeged a Flensburg-Handewitt vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában. Ezzel szinte biztossá vált, hogy a magyar csapat nem lehet csoportelső, s minden bizonnyal a harmadik helyen végez az A-csoportban.
febr. 19
19:24
Rózsaszínbe csomagolt Mercedes a Racing Point (Behaviour)
A címvédő, hatszoros világbajnok Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az idénynyitó barcelonai teszt első napján. A 35 éves brit pilóta – aki a délután 94 kört tett meg – bő három tizeddel előzte meg csapattársát, Valtteri Bottast, aki délelőtt ült a volán mögött.
febr. 19
19:30
Mk: a Fehérvár a 89. percben született góllal kiejtette az Újpestet (She)
A Mol Fehérvár hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Újpestet, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Magyar Kupában.
febr. 19
19:36
Dögunalom ellen foszló abroncs, turbóhibrid motor, nézőfogó show (She)
A költségcsökkentési törekvések mellett a rajongók jobb kiszolgálása, a körítés, a műsor felturbózása állt fókuszban a 2010-es évtizedben, amely a pályán előbb Sebastian Vettel, majd Lewis Hamilton sikersorozatát hozta. A Formula–1 70 éves történetét végigkövető, a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás-mellékletében indított sorozatunk utolsó része.
febr. 19
19:38
Férfi kézi Nb I: Ha nem is próbálkozol, nem fogsz nyerni – Nagy Bence (She)
Mióta visszatért az élvonalba, a Fradi először győzött a Tatabánya otthonában. Nagy Bence balátlövő és irányító szerint elsősorban azért, mert bátran és teher nélkül játszott a csapat.
febr. 19
19:40
Férfi kosárlabda: Ivkovics szűkítette az Eb-selejtezőre készülő keretét (She)
Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány kijelölte a Szlovénia elleni csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőre a férfi kosárlabda válogatott szűkített keretét.
febr. 19
19:48
Női kézi Nb I: nem volt esélye a Vácnak a Győr ellen (She)
A Vác 13–13-ra lehozta a második félidőt a Győr ellen a női kézilabda NB I-ben, de mivel az ETO a szünetben héttel vezetett, esélye sem volt a pontszerzésre.
febr. 19
19:54
Sílövő vb: Fourcade egy hibája aranyat ért (She)
Az olaszországi Antholzban a férfi 20 km-es versennyel folyatódott a sílövő világbajnokság. A győzelmet a francia Martin Fourcade szerezte meg a norvég Johannes Bö és az osztrák Dominik Landertinger előtt.
febr. 19
19:56
Férfi röplabda: pályaválasztói jogot cserélt a Pénzügyőr (She)
A Pénzügyőr SE pályaválasztói jogot cserélt a portugál Sporting CP csapatával a férfi röplabda Challenge-kupa negyeddöntője előtt.
febr. 19
20:03
Hajrában szerzett góllal lett negyeddöntős a Fehérvár a labdarúgó Magyar Kupában (Azenpenzem)
A székesfehérváriak mellett a már korábban továbbjutó Dorog, valamint a Mezőkövesd, a Zte, a Puskás Akadémia, a Paks, az Mtk és a Bp. Honvéd biztosította helyét a legjobb nyolc között.
febr. 19
20:06
Eb 2020: lehet, hogy Rashfornak ki kell hagynia a tornát (She)
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United vezetőedzője szerint nem biztos, hogy Marcus Rashford, az angol válogatott játékosa a nyári Európa-bajnokságra felépül hátsérüléséből.
febr. 19
20:12
Eb 2020: lehet, hogy Rashfordnak ki kell hagynia a tornát (She)
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United vezetőedzője szerint nem biztos, hogy Marcus Rashford, az angol válogatott játékosa a nyári Európa-bajnokságra felépül hátsérüléséből.
febr. 19
20:24
Mk: Puskás Akadémia–Mezőkövesd a negyeddöntőben (She)
Szerda este az M4 Sport stúdiójában elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének a párosítását. A Puskás Akadémiára nem vár könnyű feladat, hiszen a jó formában futballozó Mezőkövesdet fogadja hazai pályán. Az is biztos, hogy lesz NB II-es csapat az elődöntőben – kérdés az, hogy az MTK vagy a Dorog?
febr. 19
20:30
Kevin De Bruyne ismét győzelemre vezette a Manchester Cityt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójában a Manchester City hazai pályán 2–0-ra legyőzte a West Ham Unitedet.
febr. 19
20:42
Erste Liga: gólgálát rendezett az Ftc és az Újpest (She)
Véget ért a középszakasz a jégkorong Erste Ligában: az utolsó két immár tét nélküli mérkőzésen alaposan kiszakadt a gólzsák. A Tüskecsarnokban a Hokiklub–Újpest meccsen 15, a pár kilométerre onnan Pesterzsébeten a Ferencváros–DEAC meccsen 9 gólt láthatott a nagyérdemű.
febr. 19
20:44
Mk: Honvéd-dráma; kettős sikerrel ment tovább a Kövesd és a Pafc (She)
A Mezőkövesd 3–1-re nyert Kaposváron a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének a visszavágóján, így kettős győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe. A Puskás Akadémia is ott van a legjobb nyolc között, miután hazai pályán is 3–0-s sikert aratott a Békéscsaba ellen, így összesítésben 6–0-val ment tovább. Nem hibázott az MTK Budapest sem, amely a harmado
febr. 19
20:45
A Fradi és az Újpest is győzelemmel zárta a középszakaszt (Azenpenzem)
.
febr. 19
20:46
Férfi kézi Bl: a Flensburg nagy verést mért a Szegedre (She)
A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapata 8 gólos vereséget szenvedett a Flensburg otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
febr. 19
20:48
Női kosár Nb I: simán legyőzte a Dvtk a Ceglédet (She)
A DVTK hazai pályán 31 ponttal győzte le a Ceglédet a női kosárlabda NB I alapszakaszának szerdai mérkőzésén. A mezőny legeredményesebb játékosa a hazaiak amerikai légiósa, Shatori Walker-Kimbrough volt 34 ponttal.
febr. 19
20:51
Nagyon kikapott a Szeged Flensburgban (Azenpenzem)
A 34-26-os vereség hatalmas csalódás a Psg elleni parádé után, ezzel megszakadt a Szeged közel öt hónapos veretlenségi szériája a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
febr. 19
20:54
„Hétről hétre ezt a sz*rt hozzuk” – kiakadt Litauszki (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, az Újpest 1–0-ra kikapott a Mol Fehérvártól, így kiesett a Magyar Kupából. A mérkőzést követően az újpestiek csapatkapitánya, Litauszki Róbert nyilatkozott – feldúltan.
febr. 19
20:54
BL élőben: Tottenham–RB Leipzig, Atalanta–Valencia (Infostart)
Két mérkőzéssel folytatódik ma este a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntője. Az Atalanta (Milánóban) a Valenciát, a Tottenham pedig az RB Leipziget fogadja.
febr. 19
20:56
Gulácsi bravúrjai és Werner tizenegyese Tottenham-verést ért a Leipzignek (She)
A magyar válogatott Gulácsi Péter bravúrokkal járult hozzá a Leipzig győzelméhez, amely Timo Werner büntetőjével idegenben győzte le a Tottenhamet a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 19
21:00
Négy góllal küldte haza az Atalanta a Valenciát (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az Atalanta 4–1-re legyőzte Milánóban a Valenciát.
febr. 19
21:02
Asztalitenisz: sem Ecseki, sem Szudi nem jutott főtáblára Budapesten (She)
Ecseki Nándornak és Szudi Ádámnak sem sikerült feljutnia a főtáblára egyesben a BOK Csarnokban zajló asztalitenisz World Tour-versenyen, szerdán este mindketten hat szettben kaptak ki a selejtező utolsó fordulójában.
febr. 19
21:03
Esélye sem volt a fásult Szegednek (Behaviour)
Alig három nappal a Paris Saint-Germain elleni világraszóló diadal után a német Flensburg-Handewitt otthonában újabb fontos mérkőzés várt a Mol-Pick Szegedre a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 13. fordulójának nyitómérkőzésén.
febr. 19
21:15
Simán nyert a DVTK a női kosárlabda NB I-ben (Azenpenzem)
.
febr. 19
21:36
Jégkorong: elhunyt az Ftc és az Újváros korábbi vb-bronzérmes játékosa (She)
A Ferencváros hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint 57 éves korában, hosszú, súlyos betegséget követően elhunyt a klub egykori játékosa, az 1989-es világbajnokságon a csehszlovák jégkorong-válogatott tagjaként bronzérmet szerző Vladimír Svitek.
febr. 19
21:54
remek bravúrt mutatott be Gulácsi a Spurs ellen (She)
Remek bravúrt mutatott be az RB Leipzig magyar kapusa, Gulácsi Péter a Tottenham elleni Bajnokok Ligája-nyolcadöntőben. Steven Bergwijn lövését védte a magyar válogatott kapusa. A mérkőzést ITT követheti élőben.
febr. 19
22:30
Pl: a Manchester City két góllal legyőzte a West Hamet (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójában a Manchester City hazai pályán 2–0-ra legyőzte a West Ham Unitedet.
febr. 19
22:33
Neymar kifakadt, keményen kritizálta a saját csapatát (Ripost)
Vereséget szenvedett a Paris Saint-Germain a Dortmund ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Keresés