2020. február 28. péntek

febr. 28
10:48
Magyarország rendezi a 2027-es női kézilabda-vb-t (ATV)
Magyarország rendezheti a 2027-es, olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokságot - döntött kairói ülésén a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) tanácsa.
febr. 28
10:54
Magyarország rendezheti meg a női kézilabda-világbajnokságot 2027-ben (444.hu)
A meccseket Budapesten, Debrecenben, Győrben és Tatabányán játszhatják majd.
febr. 28
10:57
Kínába igazolt Kádár Tamás (Behaviour)
A magyar válogatott védője a Shandong Luneng csapatánál folytatja.
febr. 28
11:00
Newcastle: szüneteltetik a kézfogásos üdvözlést a klubnál (She)
A Newcastle United csapatorvosai tanácsára a klubnál határozatlan ideig betiltották a kézfogásos üdvözlést. Ezzel a koronavírus terjedését akarja megelőzni a Premier League-ben szereplő klub vezetősége.
febr. 28
11:00
Még egyik párharc sem lefutott (Azenpenzem)
A Real Madrid hazai pályán vezetésről bukta el a meccset 2-1-re a Manchester City ellen, a Lyon pedig 1-0-s vereséggel küldte haza a Juventust.
febr. 28
11:06
Koronavírus – Már az itthoni medencékben is pusztít (Infostart)
A koronavírus-járvány miatt a Ferencváros férfi vízilabdacsapatának Pro Recco elleni Bajnokok Ligája-csúcsrangadóját, illetve a ZF-Eger Brescia elleni Eurokupa-elődöntő visszavágóját is elhalasztották.
febr. 28
11:06
Magyarország rendezheti a 2027-es női kézilabda-vb-t (Azenpenzem)
Az egyben olimpiai kvalifikációs 32 csapatos tornára a tervek szerint Budapesten, Debrecenben, Győrben és Tatabányán kerül sor.
febr. 28
11:12
Női kézi Nb I: Danick Snelder a Siófokhoz igazol – hivatalos (She)
A Balaton-parti együttes hivatalosan is bejelentette új szerzeményét, a Ferencvárostól négy idényt követően a 2019–2020-as évad végén távozó Danick Sneldert.
febr. 28
11:18
Kádár ott kötött ki, ahol Fellaini (Azenpenzem)
A Dinamo Kijevnél kegyvesztetté vált 57-szeres magyar válogatott védő Kínába, az első osztályú Santung Luneng csapatához igazolt.
febr. 28
11:24
Sakk: Alexei Shirov is asztalhoz ül a Maróczy Emlékversenyen (She)
Idén a 150 éve született nagymester emlékére a Nemzetközi Maróczy Emlékverseny nevet viseli a IV. Magyar Sakkhagyományokért Kupa, amelynek keretében Alexei Shirov is asztalhoz ül.
febr. 28
11:27
NL: kegyetlen mezőny vár a magyar válogatottra (Behaviour)
Pokoli erős mezőny vár a magyar labdarúgó-válogatottra, amely a Nemzetek Ligája rendszerének átalakítása után a C-ből felkerült a B divízióba.
febr. 28
11:36
Kick-box: büszke exatlonos nővérére, ő nem vállalta volna (She)
Tavaly olyat vitt véghez a tatamin, ami női kick-box-versenyzőnek korábban még nem sikerült: Busa Andrea a sportág történetének első női versenyzőjeként egy év alatt három világbajnoki címet nyert három különböző tatamis szabályrendszerben. A Halker-Király Team világ- és Európa-bajnoka a Sportkrém e heti vendége.
febr. 28
11:38
Kick-box – büszke az Exatlonban szereplő nővérére, ő nem vállalta volna (She)
.
febr. 28
11:40
Sportlövő Eb: aranyéremért lő a Péni, Dénes puskás páros (She)
Kiválóan kezdték a puskások a wroclawi 10 méteres olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságot, a Péni István, Dénes Eszter kettős aranyéremért lőhet az új olimpiai versenyszámban, vegyes párosban. A női pisztolyosoknál nem alakultak jól az eredmények, a magyar hármasból Major Veronika szerepelt a legjobban, a 16. helyen végzett.
febr. 28
11:42
Magyarország rendezheti a 2027-es női kézilabda-vb-t (HírTV)
A hírt a magyar szövetség (Mksz) közölte péntek délelőtt Facebook-oldalán.
febr. 28
12:06
Profi boksz: júniusban lép ringbe legközelebb Joshua (She)
Két várva várt nehézsúlyú profi ökölvívó mérkőzés időpontjáról is megállapodtak a felek a napokban: a nehézsúlyú WBA/IBF/WBO-bajnok Anthony Joshua június 20-án csap össze a bolgár Kubrat Pulevvel, míg május 23-án találkozik egymással az ukrán Olekszandr Uszik és a brit Dereck Chisora.
febr. 28
12:06
A koronavírus-járvány miatt elmarad a Fradi-Pro Recco vízilabda csúcsrangadó (Azenpenzem)
.
febr. 28
12:08
így örültek Smith fiai a tévé előtt apjuk kilencnyilasának (She)
Mint beszámoltunk róla, Michael Smith kilencnyilast dobott csütörtökön a darts Premier League negyedik, dublini állomásán. Az angol játékos két fia otthon nézte édesapjuk Daryl Gurney elleni mérkőzését, a tökéletes leg utáni ovációról Smith kedvese töltött fel videót a Twitter-oldalára.
febr. 28
12:12
Női kézi Nb I: egy kapus és egy beálló érkezik Érdről az Ftc-hez (She)
Janurik Kinga és Kisfaludy Anett egyaránt tíz év után hagyja el az anyagi válságba került érdieket és lesz a Ferencváros játékosa. Mind a két kézilabdázó kétéves szerződést írt alá – közölte a fradi.hu.
febr. 28
12:18
Sokkoló hír a kínai úszósportnak - bejelentés Szun Jangról (Infostart)
Nyolc éves eltiltást kapott a Nemzetközi Sportdöntőbíróságtól a háromszoros olimpiai bajnok sportoló a 2018-as, máig vitatott doppingügye miatt.
febr. 28
12:18
A Newcastle csapatánál betiltják a kézfogásokat (444.hu)
A koronavírus miatt.
febr. 28
12:24
Vívás: nem rendezik meg a jövő heti férfi kard vk-versenyt (She)
Németországban sem rendezik meg a jövő hét végére kiírt, de a koronavírus-járvány miatt Padovából Tauberbischofsheimbe áthelyezett férfi kard világkupa-versenyt.
febr. 28
12:26
Dac: Egy-két hétre szükségem lesz a formába kerüléshez – Németh (She)
Legalább egy-két hétre lesz szüksége a formába kerüléshez Németh Krisztián 37-szeres magyar válogatott futballistának, aki az Egyesült Államokból hazatérve másfél éves szerződést írt alá a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahelynél.
febr. 28
12:33
Nyolcéves eltiltást kapott a háromszoros olimpiai bajnok úszó (Behaviour)
A döntés Szun Jang pályafutása végét jelenti.
febr. 28
12:35
Magyarország rendezheti a 2027-es női kézilabda világbajnokságot (Behaviour)
A tervek szerint négy város ad helyszínt a tornának.
febr. 28
12:36
Takács Bence tanította az exatlonos Szabó Dorkát (BorsOnline)
Különleges kapcsolatra derült fény Takács Bence és Szabó Dorka között: az Exatlon
febr. 28
13:18
Koronavírus: utazási tilalom Gulácsi Péter német klubjánál (She)
A koronavírus-járvány miatt utazási tilalmat rendelt el játékosai, a megfigyelők és minden más munkatársa számára a magyar válogatott Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipzig labdarúgóklub.
febr. 28
13:24
Eldőlt, újabb komoly sportesemények ad otthont Magyarország (Ripost)
A Magyar Kézilabda-szövetség a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy 2027-ben Magyarországon rendezik az olimpiai kvalifikáció női kézilabda-világbajnokságot.
febr. 28
13:30
El: Inter–Getafe, Lask–Mu a legjobb 16 között (She)
Pénteken Nyonban kisorsolták a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének párosítását. A Manchester United az osztrák LASK ellen lép pályára, a Sevilla a Romát, a Rangers a Bayer Leverkusent kapta, míg az esti Salzburg–Eintracht Frankfurt mérkőzés továbbjutója az FC Basellel játszhat.
febr. 28
13:36
Tomori: Pontosan tudjuk, mit szeretnénk, és meg is tudjuk valósítani (She)
Nemcsak jó játékosok, jó személyiségek is alkotják a remek formában lévő a bajnoki ezüstérem felé menetelő balatoni együttest a Tomori Zsuzsanna szerint. Interjú.
febr. 28
13:42
Téli világjátékok: 14 érmet szereztek a szervátültetettek (She)
A magyar küldöttség 14 érmet, hat aranyat, hat ezüstöt és két bronzot szerzett a szervátültetettek XI. téli világjátékán, a kanadai Banffben.
febr. 28
13:44
Bundesliga: elmarad a vasárnapi Bremen–Frankfurt (She)
Elhalasztják a vasárnap 18 órára kiírt Werder Bremen–Eintracht Frankfurt német bajnoki mérkőzést – olvasható a két klub közösségi felületein.
febr. 28
14:00
Világbajnokot rabolt a Fraditól a Siófok (Infostart)
A női kézilabda EHF-Kupában címvédő Siófok KC leigazolta a Ferencvárostól Danick Snelder világbajnok holland beállót.
febr. 28
14:00
Női kézi Bl: vb-ezüstérmes spanyolt igazolt a Csm Bucuresti (She)
Női kézilabda Bajnokok Ligájában szereplő CSM Bucuresti hivatalos honlapján jelentette be a Nantes Atlantique Handball balátlövőjének, Alexandrina Cabral Barbosának az érkezését.
febr. 28
14:01
A magyar sofőr, aki keresztezte Fury pályafutását (Azenpenzem)
Nem tegnap volt ez, hanem lassan tizenkét éve. Gyöngyösi Béla, a kecskeméti sofőr felidézte a neki is emlékezetes, nottinghami összecsapást.
febr. 28
14:24
Sokkal több mint szerencse és egy halom szabálytalanság: a Getafe-sztori (She)
Sokan már az előző idényben felkapták a fejüket a Getafe szereplését látva. Azt a teljesítményt ebben a kiírásban gyakorlatilag megismétli a spanyol együttes, s ez már túlmutat a véletlen, az „ó, egyszer jól jött ki nekik a lépés” kategóriáján. A madridi kiscsapat búcsúztatta az Európa-ligában az Ajaxot, miközben odahaza a dobogóért harcol. Mindezt
febr. 28
14:27
Lila volt a vizelete, nyolc évre eltiltották az olimpiai bajnokot (Ripost)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság bűnösnek találta a doppingvétséget elkövető háromszoros olimpiai bajnok úszót, Szun Jangot.
febr. 28
14:36
Svájc: elhalasztották a teljes hétvégi fordulót (She)
A svájci futball-liga (SFL) minden hétvégi mérkőzést elhalasztott, miután a kormány – a koronavírus terjedését megakadályozandó – megtiltott minden olyan tömegrendezvényt az országban, amely ezernél több érdeklődőt vonz.
febr. 28
14:38
„Negyedosztályú tehetség, élvonalbeli agy” – mondta magáról Jürgen Klopp (She)
Negyedosztályú tehetség, élvonalbeli agy – így lehetne összefoglalni a Liverpool menedzserének játékos-pályafutását. A Nemzeti Sport szombati melléklete, a Hosszabbítás első oldalán indított új sorozatunk a magával ragadó személyiségű német szakember életörténetét mutatja be. Az első részben gyerekkoráról és játékos-pályafutásáról írunk.
febr. 28
14:42
EL-sorsolás: spanyol–olasz slágerpárokat hozott össze a sors (Infostart)
A Sevilla sorsa Rómában dől el, a Getaféé az Inter ellen otthon. A labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőinél járunk.
febr. 28
14:42
Rövid pályás gyorskorcsolya: mégis lesz világbajnokság? (She)
A Nemzetközi Korcsolyázószövetség (ISU) néhány nappal ezelőtt közleményben jelentette be, hogy március 13. és 15. között Szöulban biztosan nem lesz világbajnokság, ám azt a kérdést nyitva hagyta, vajon véglegesen törölte-e a 2019–2020-as idény versenynaptárából a vb-t.
febr. 28
15:18
Jön az el Clásico: nemcsak a tabellán, az örök-góllövőlistán is elfogyott a Real előnye (She)
A La Liga legutóbbi fordulójában az FC Barcelona nemcsak a most folyó bajnokság tabelláján előzte meg a Real Madridot, hanem a spanyol élvonal történetének örök-góllövőlistáján is. A közelgő el Clásico előtt érdemes megvizsgálni, miként dolgozta le hátrányát a katalán csapat, amely Cristiano Ronaldo 2018-as távozásakor még 42 góllal volt lemarad
febr. 28
15:57
Tenisztörténelem Budapesten (Azenpenzem)
A Nemzetközi Teniszszövetség tavaly nyáron döntött arról, hogy 2020-tól a következő három évben Budapest legyen a házigazdája a női tenisz-csapatvilágbajnokság, a Fed-kupa döntőjének.
febr. 28
16:06
Tour de Hongrie: a címvédő World Tour-csapata is indul (She)
A címvédő Krists Neilands csapata, az Israel Start-Up Nation indulásával már hét World Tour-csapat részvétele biztos a Tour de Hongrie országúti kerékpáros-körversenyen a szervezők pénteki bejelentése szerint.
febr. 28
16:09
Munka és pénz (Azenpenzem)
Játék, szórakozás, dicsőség. Dehogy! Munka és pénz. Ezt jelenti napjaink férfitenisze. Napjaink profi sportja. A tehetség, hajtogatjuk, önmagában kevés.
febr. 28
16:12
Barcelona: Neymar harmadszor is beperelte korábbi klubját (She)
Neymar továbbra sem ássa el a csatabárdot: a PSG sztárfutballistája immár harmadszor perelte be korábbi klubját, az FC Barcelonát.
febr. 28
16:18
Csupasport: aki Gánton fut, mintha a Marson futna (She)
A gánti bauxitbánya területén, marsbéli tájon lehet futni az idén már negyedik alkalommal sorra kerülő Gánt Trail futóversenyen.
febr. 28
16:33
Hódít az új 11-es, furcsa lövés őrjíti meg a kapusokat (Ripost)
Bruno Fernandes ezúttal is furcsa mozdulattal végezte el a büntetőt a Manchester United meccsén.
febr. 28
16:48
Tokió 2020: a statisztikák szerint Milák az egyik legbiztosabb aranyérmes (She)
Az úszással foglalkozó Swimswam szakportál elemzése szerint a 200 méter pillangón világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf az egyik legbiztosabb aranyérem-várományos a tokiói olimpián.
febr. 28
16:50
Tokió 2020: a Nob nem pánikol, csak előre tekint (She)
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke egy interjúban elmondta, a NOB csak előre tekint, s csak azon dolgoznak, hogy a többi szervvel együtt biztosítsák a sportolók biztonságos felkészülését és kvalifikációs eseményeit, hogy aztán július 24-én meggyújthassák az olimpiai lángot az Olimpiai Stadionban – hívja fel a figyelmet a Magyar Ol

Keresés