2020. április 24. péntek

ápr. 24
13:06
Pirosbetűs ünnep, így emlékezik a legenda a magyar foci világsikerére (Ripost)
Legutóbb napra pontosan 35 éve jutott be magyar futballcsapat egy nemzetközi kupasorozat döntőjébe.
ápr. 24
13:12
Dél-Korea: május 8-án indul a futballbajnokság (She)
Két hét múlva, május 8-án indulhat el a koronavírus terjedése miatt február végéről elhalasztott dél-koreai labdarúgó-bajnokság.
ápr. 24
13:14
Darts: az online játék átka – csalással vádolják a győztest! (She)
Csütörtök este beszámoltunk róla: a holland Jelle Klaasen megnyerte csoportját a dartssport első számú szervezetének online versenyén, a PDC Home Touron, és ezzel bejutott a legjobb 32 közé, azonban nem sokkal később a közösségi médiában néhányan megkérdőjelezték az eredményt, fotókkal, videókkal „bizonyítván”, hogy a holland csalt. Klaasen cáf
ápr. 24
13:15
BL: független vizsgálatot sürget a liverpooli polgármester (BorsOnline)
Felháborodott a liverpooli körzet polgármestere amiatt, hogy márciusban miért fogadott egy focimeccsen 3000 angol drukkert Madrid.
ápr. 24
13:16
Kézi: „Szörnyűek a szabályok” – aggódik a sportágért az edzőlegenda (She)
Vlado Stenzel, az 1972-es olimpiai bajnok jugoszláv válogatott szövetségi kapitánya egy beszélgetésben azt mondta, a kézilabda jelenlegi szabályai túl bonyolultak, emiatt kevésbé élvezetes a sportág, mint például a kosárlabda.
ápr. 24
13:30
Ahogy mi megéltük: „Felkaptam a széket, és szinte önkívületi állapotban üvöltöttem” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A tizenharmadik részben Őri B. Péter egy 35 évvel ezelőtti futballmeccsről ír, amelyen a Videoton 1985. április 24-én Szarajevóban bejutott az UEFA-kupa döntőjébe.
ápr. 24
13:54
MotoGp: „Idegesít, amikor azt hallom, hogy a Suzukival könnyű menni” (She)
Mint tudjuk, a koronavírus-járvány új helyzet elé állított mindenkit a sport világában is. Álex Rins a múlt héten például élő Instagram-bejelentkezésben jelentette be csapatfőnöke, Davide Brivio online társaságában, hogy további két évig biztosan a Suzuki gyári pilótájaként folytatja. Tegnap egy virtuális sajtótájékoztatón osztott meg további részl
ápr. 24
14:18
FFT: Messi az elmúlt negyedszázad legjobb futballistája (Infostart)
Lionel Messit jelölte az elmúlt negyedszázad legjobb labdarúgójának az 1994 óta a piacon lévő brit futballmagazin, a FourFourTwo.
ápr. 24
14:18
Psg: Lőw Zsolt nem szeretné, ha a Leipziggel találkoznának a BL-ben (She)
Lőw Zsolt, a Paris Saint-Germain másodedzője nem szeretné, ha csapata korábbi klubjával, az RB Leipziggel találkozna a labdarúgó Bajnokok Ligájában, amikor újraindul a szezon.
ápr. 24
14:24
F1: Räikkönen közölte, a PR-feladatok neki nem a legmókásabbak (She)
Kimi Räikkönennek az F1-es idény várhatóan alapos megkurtítása ellenére is van sansza arra, hogy nagydíjindulási rekorderré lépjen elő, de vajon vannak-e tervei a jövőre nézve? Miért tartott ki a finn ennyi ideig a sportág mellett, sportnak tartja-e egyáltalán az autóversenyzést? Az Alfa Romeo Racing pilótája egy interjúban sok érdekességről beszél
ápr. 24
14:30
Cáfol Gulácsi Péter és Willi Orbán klubja (Infostart)
Az RB Leipzig cáfolta, hogy német válogatott labdarúgója, Timo Werner az FC Liverpoolhoz szerződik.
ápr. 24
14:30
Spanyolország: kilenc embert ítéltek börtönbüntetésre bundázásért (She)
Egy spanyol bíróság pénteken kilenc személyt ítélt börtönbüntetésre két labdarúgó-mérkőzés eredményének manipulálása miatt.
ápr. 24
14:32
Premier League: Gary Hoffman a liga új elnöke (She)
Gary Hoffmant választották meg az angol labdarúgó élvonal, a Premier League új elnökének.
ápr. 24
14:54
Férfi kézi: „Otthon kellene lennem” – véli a Szeged vb-győztes játékosa (She)
Joan Canellas, a Mol-Pick Szeged spanyol válogatott kézilabdázója az EHF-nek adott interjúban felelevenítette pályafutása legszebb pillanatait.
ápr. 24
14:57
Dobta fiúját Neymar anyja (BorsOnline)
Szakított 29 évvel fiatalabb pasijával a PSG sztárjának, Neymarnak az édesanyja. Na
ápr. 24
15:00
Ezért van 322 szereplője egy zárt kapus futballmeccsnek (Infostart)
Bár a Német Labdarúgóliga csütörtöki tanácskozása nem tudott a Bundesliga folytatásának határozott dátumáról dönteni, Markus Söder bajor miniszterelnök kitart amellett, hogy akár május kilencedikén is folytatódhatna a bajnokság.
ápr. 24
15:06
Német Kupa: elhalasztották a döntőt – hivatalos (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy a május 23-ára kitűzött Német Kupa-döntőt biztosan nem rendezik meg az eredeti időpontban, de reményét fejezte ki, hogy később, zárt kapuk mögött sor kerülhet a berlini fináléra – írja az AFP.
ápr. 24
15:08
Kézilabda: a Bl négyes döntőjében a Veszprém, vb-n a férfi-, Eb-n a női válogatott (She)
Döntött az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága: júniusban sem lehet meccseket rendezni, így decemberben a négyes döntővel folytatódik a férfi Bajnokok Ligája. Mindez azt jelenti, hogy a csoportjában második Veszprém ott van Kölnben, a Szeged viszont elesett a lehetőségtől. A budapesti női final four időpontja egyelőre nem változ
ápr. 24
15:24
Barcelona: játékost cserélnének a Juvéval, a Spursszel – sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint az FC Barcelona keresi a lehetőségét annak, hogy megszerezze a Juventus labdarúgóját, a 92-szeres bosnyák válogatott Miralem Pjanicot, valamint a francia Tanguy Ndombelét a Tottenhamtől.
ápr. 24
15:25
Példát mutatnak Európának a németek vírusfociban (BorsOnline)
A hatalmas anyagi veszteségek elkerülése, és az UEFA iránymutatása is arra ösztönzi a topligák vezetőit, hogy a koronavírus ellenére a pályán fejeződjenek be a bajnokságok. A németeknek már kész terve van a folytatásra.
ápr. 24
15:30
Gyász: elhunyt Váradi György kosárlabda-játékvezető (She)
Hatvannégy esztendős korában elhunyt Váradi György, egykori remek kosárlabda-játékvezető.
ápr. 24
15:42
Férfi kézi Bl: a Szeged elnöke sajnálja; Mikler szerint felháborító (She)
Mint arról beszámoltunk, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottságának döntése értelmében a Telekom Veszprém bejutott a férfi Bajnokok Ligája decemberre halasztott négyes döntőjébe, míg a csoportja harmadik helyén záró Mol-Pick Szeged elesett a lehetőségtől, hogy ott legyen a kölni final fourban. A döntést Szűcs Ernő Péter, a szeged
ápr. 24
15:57
Világszerte felborította a versenynaptárakat a koronavírus-járvány (ATV)
A különböző sportágak országos és nemzetközi bajnokságait sorra mondták le, vagy halasztották el. Egyes sporteseményeket zárt stadionokban, közönség nélkül folytatnának, de van, amit az interneten bonyolítottak le.
ápr. 24
16:00
üres (Infostart)
-
ápr. 24
16:00
Csupasport: Győrfi Pál manapság is kétnaponta fut egyet (She)
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, a koronavírus elleni harc kampányának arca a csupasport.hu oldalnak beszélt az egyéni szabadidős sporttevékenység fontosságáról, és arról, hogy milyen szabályokat kell betartani a szabadban.
ápr. 24
16:15
Fiúkkal szexelt Neymar édesanyjának pasija (Ripost)
Méretes csalódás érte a brazil focista, Neymar édesanyját.
ápr. 24
16:15
Bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe a Telekom Veszprém (HírTV)
A Telekom Veszprém bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, mivel az európai szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága pénteken törölte az egyenes kieséses szakaszt.
ápr. 24
16:24
Jégkorong: pozsonyi csapat csatlakozik az osztrák ligához (She)
A tavaszig EBEL-ként ismert osztrák bázisú jégkorongliga és a 11 eddigi klub – köztük a Hydro Fehérvár AV19 – egyhangúlag támogatta a pozsonyi Bratislava Capitals felvételét a 2020–2021-es idényre.
ápr. 24
16:42
Freiburg: így zajlik egy online nyelvóra Sallai Rolanddal (She)
Sporthírek híján egyebek mellett Sallai Roland és barátnője, Bettina online német nyelvórájának egyikéről közölt beszámolót pénteken a magyar válogatott labdarúgó klubja, a német élvonalbeli SC Freiburg.
ápr. 24
16:44
Nso-tanóra: Kiss Balázs a konyhában sem ügyetlen (She)
A Nemzeti Sport Online-nál úgy döntöttünk, a magunk módján szeretnénk kivenni a részünket a távoktatásból, ezért sportolókat, sporthoz közeli személyeket kértünk fel, hogy csatlakozzanak az NSO tanári karához, és tartsák meg a maguk rendhagyó tanóráját. Ezúttal Kiss Balázs világbajnok birkózón volt a sor, aki nemcsak a szőnyegen, hanem a
ápr. 24
16:48
Nb Ii: 70 százalékkal csökkentik Siófokon a béreket – sajtóhír (She)
Egy e heti kormányrendelet lehetővé teszi, hogy maximális lehetőségként 70 százalékkal csökkenthetők a sportolók és a szakemberek fizetései – a csakfoci.hu információi szerint az NB II-es Siófoknál nem is habozott a vezetőség, éppen ennyivel redukálta a labdarúgók és a szakmai stáb bérét.
ápr. 24
17:12
Mlsz: közleményt adtak ki a bajnokságok lehetséges folytatásáról (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség a Facebookon közölte, hogy ahhoz képest, hogy a kormány feloldja a koronavírus-járvány miatt meghozott tilalmakat, a rendelet megjelenésétől számított 20. nap utáni szerdán vagy szombaton újraindítja az UEFA nemzetközi sorozataira kvalifikáló bajnokságokat, köztük az NB I-et is.
ápr. 24
17:12
A BL négyes döntőjében a Veszprém (Behaviour)
Júniusban sem lehet európai kupamérkőzéseket rendezni, ezért decemberben egyből a négyes döntővel folytatódik a férfi Bajnokok Ligája, határozott az Európai Kézilabda Szövetség
ápr. 24
17:18
Felemás döntés a BL-ben, nagyon rosszul járt a magyar sztárcsapat (Ripost)
Fontos döntéseket hozott a szezon hátralévő részével kapcsolatban az Európai Kézilabda-szövetség (EHF).
ápr. 24
17:22
Legkésőbb június 13-án folytatódhat a labdarúgó NB I (HírTV)
A férfi OTP Bank Liga március közepén, a 25. forduló után szakadt félbe.
ápr. 24
17:48
F1: Senna parádés első kört futott, majd le is körözte Prostot (She)
A Nemzeti Sport Formula–1-es magazinjában sorrendbe állítottuk a sorozat első hetven évének 70 legjobb, legemlékezetesebb versenyét. A haláleseteket és súlyos sérüléseket kizártuk a kritériumok közül, inkább azokra összpontosítottunk, amelyek drámai fordulatait, előzéseit máig emlegetjük, illetve amelyek a világbajnoki csata szempontjából is kulcsf
ápr. 24
18:00
Pool: „Tudtam, hogy felültettük a Chelsea-t Torresszel” (She)
A Sky Sports online műsorában „találkozott” egymással a Liverpool és a Chelsea korábbi kiváló védője, Jamie Carragher és John Terry. Szóba került Fernando Torres is, akinek a „vörösöktől” Londonba igazolását az egyik legnagyobb ballépésként emlegetik sokan – Carragher állítása szerint már az üzlet megkötésekor tudta, hogy a Chelsea hibázik.
ápr. 24
18:02
Fft: amikor Marco van Basten volt a világ ura (She)
Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan Marco van Basten is az első trófeájáig segítette nemzete válogatottját. Az 1988-as Európa-bajnokság egész jól bejött a hollandok harmadik számú csatárának...
ápr. 24
18:12
Férfi kézi: Gulyás István és Nagy László örül a döntésnek (She)
Gulyás István, a férfiválogatott szövetségi kapitánya örömmel fogadta, hogy csapata az EHF döntése nyomán selejtező nélkül kijutott a világbajnokságra. A Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutó veszprémi csapatnál óvatosan ugyan, de örülnek.
ápr. 24
18:19
A Telekom Veszprém bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe (BorsOnline)
A Telekom Veszprém bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, mivel az európai szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága pénteken törölte az egyenes kieséses szakaszt.
ápr. 24
18:27
Jégkorong: Cortina elfogadja, hogy kikerült a képből a női jégkorong-válogatottnál (She)
Mivel nem tudna főállásban szövetségi kapitányként dolgozni, így Pat Cortina elfogadja, hogy kikerült a képből a női jégkorong-válogatottnál.
ápr. 24
18:33
Jégkorong: Cortina elfogadja, hogy kikerült a képből a női válogatottnál (She)
Mivel nem tudna főállásban szövetségi kapitányként dolgozni, Pat Cortina elfogadja, hogy kikerült a képből a női jégkorong-válogatottnál.
ápr. 24
18:33
A férfi kézilabda-válogatott kijutott a vb-re, a női pedig az Eb-re (HírTV)
A magyar férfi kézilabda-válogatott kijutott a jövő januári, egyiptomi világbajnokságra, a női csapat pedig a decemberi, dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokságra.
ápr. 24
18:39
„Elégtételt éreztem” – Egervári 20 évvel ezelőtt nyert bajnokságot a Dunaferr-rel (She)
Egervári Sándor korábbi szövetségi kapitány a húsz évvel ezelőtti sikersztorira emlékezett, ugyanis 2000-ben nyert bajnokságot a Dunaferr-rel.
ápr. 24
18:41
Hollandia: megszületett a döntés, nem hirdetik ki bajnoknak az Ajaxot (She)
Idén nem hirdetnek bajnokot a holland labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie), továbbá kieső és feljutó csapatok sem lesznek az első és a másodosztály között – számolt be pénteki döntéséről a holland sportági szövetség (KNVB) a hivatalos felületein.
ápr. 24
18:43
Bayern: meg kellett műteni Philippe Coutinhót (She)
Pénteken bokaműtéten esett át a Bayern Münchennél futballozó Philippe Coutinho – közölte a klub hivatalos csatornáin keresztül.
ápr. 24
18:45
Jégkorong: a nőknél 12., a férfiaknál 21. a válogatott a világranglistán (She)
A nőknél – története legjobb pozícióját elérve – a 12., a férfiaknál pedig 21. a magyar jégkorong-válogatott a pénteken nyilvánosságra hozott világranglistán.
ápr. 24
19:03
Fortuna Liga: hamarosan dönthetnek a légiósok visszatéréséről (She)
A szlovák Fortuna Liga vezetői északi szomszédunk külügyminisztériumával egyeztetnek arról, hogyan lehessen bevonni az újrakezdődő futballedzésekbe a légiósokat, így a DAC esetében a Magyarországról ingázókat.
ápr. 24
19:09
Atlétika: a szövetség megrendezte volna az Eb-t (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, törölték a párizsi atlétikai Európa-bajnokságot is, így eldőlt, a sportágnak több mint fél évszázad után először nem lesz világversenye idén. A Nemzeti Sportnak Márton Anita, Gyulai Márton és Baji Balázs is elmondta véleményét.
ápr. 24
19:11
Pl: összejött a Liverpool–Man. City álomelődöntő a Fifa-bajnokságban (She)
Pénteken kialakult az elődöntő párosítása a Premier League által szervezett meghívásos FIFA20-bajnokságban: a Raheem Sterling által irányított Manchester City szombaton a Trent Alexander-Arnold vezérelte Liverpoollal csap össze a fináléba jutásért.

Keresés