2020. április 24. péntek

ápr. 24
19:13
Nb Ii: felfüggesztették a Soroksár önkormányzati támogatását (She)
Soroksár önkormányzata a járványveszély-helyzetre hivatkozva felfüggesztette a Soroksár SC támogatását.
ápr. 24
19:39
Nb I: a Diósgyőr is megkezdi a kis csoportos edzéseket (She)
Április 29-től a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata is átáll a közös, kis csoportos edzésekre az eddigi egyéni tréningekről – adta hírül a klub a hivatalos honlapján.
ápr. 24
19:41
Férfi kézi: Elszomorító, de jó döntés született – Balogh Zsolt (She)
Balogh Zsolt, a Grundfos Tatabánya kézilabdacsapatának magyar válogatott átlövője nem örül az európai szövetség (EHF) pénteki határozatának, melynek értelmében a férfi EHF-kupa jelenlegi idényéből hátralévő mérkőzéseket törölték a koronavírus-járvány miatt, ugyanakkor úgy véli, jó döntés született.
ápr. 24
19:43
Férfi kézi: a Veszprémbe tartó Maqueda nem tudja, mi lesz (She)
Miközben Veszprémben óvatos örömmel vették tudomásul, hogy az EHF döntése után a BL nyolcaddöntőjének és negyeddöntőjének lejátszása nélkül bejutottak a decemberi négyes döntőbe, míg Szegeden felháborodtak a fejlemény hallatán. A nyáron Szegedről Veszprémbe szerződő Jortge Maqueda nem tudja, játszhat-e a final fourban, de egyértelműen csalódott.
ápr. 24
19:51
Kézilabda: bajnokcsapathoz írt alá Rasmussen – hivatalos (She)
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya visszatér Lengyelországba, ahol az MKS Lublin vezetőedzője lesz – jelentette be hivatalos csatornáin a klub.
ápr. 24
19:57
Az érmek másik oldala, avagy mit csinál az élsportoló, ha nem sportol? (She)
Bevásárolnak az időseknek, zenélnek, könyvet írnak, fotóznak, sütnek-főznek, de még rozsdás kalapácsot is restaurálnak az utánpótláskorú élsportolók a versenyszünet közben.
ápr. 24
19:59
Pogba, Sané, Hazard és Willi Orbán is jól járhat a halasztással (She)
Azzal, hogy a nyárról egy évvel elhalasztották a 2020-as Európa-bajnokságot és a Copa Américát, sok játékos jól járhat szakmai szempontból. Többen felépülhetnek a sérülésükből, mások fejlődhetnek, érettebbé válhat a játékuk egy év alatt.
ápr. 24
20:15
Franciaország: a kupadöntőkkel indulna újra az élet a futballban (She)
Noël Le Graët, a Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) elnöke a két kupa döntőjével indítaná újra az országban a sportági életet.
ápr. 24
20:17
Tokió 2020: a Nob 25 millió dollárral segíti a sportolókat (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) több mint 25 millió dollárt különít el a tokiói játékok elhalasztásával kapcsolatban a csapatok és a sportolók felvetődő költségeire.
ápr. 24
20:30
Újraindul a kajak-kenu szezon, mindenképp bajnokot akarnak (Behaviour)
A hazai sportágak közül a kajak-kenu szövetség vezetői határoztak először arról, hogy miként és főleg, mikor indítják újra sportágukat: júliusban kezdődhet a hazai kajak-kenu szezon – derült ki a Magyar Kajak-Kenu Szövetség
ápr. 24
20:30
Pénteken újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt (BorsOnline)
Szerdától a Diósgyőri VTK eddig egyénileg dolgozó labdarúgói kis csoportos edzése
ápr. 24
20:51
Svédország: Ibra szerint az óvodások szintjén vannak a szobrát megrongálók (She)
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan 38 éves svéd labdarúgója szerint a szobrát megrongáló vandálok az óvodások szintjén vannak.
ápr. 24
20:54
Megműtötték a brazil sztár-labdarúgót (ATV)
Megműtötték Philippe Coutinho jobb bokáját, a brazil labdarúgó felépülése hetekig eltarthat.
ápr. 24
21:00
Ibrahimovic üzent a szobrát megrongálóknak (HírTV)
A labdarúgó szerint az ő sztoriját nem sikerült lerombolni, mert az örökre fennmarad.
ápr. 24
21:00
Szőcs János: Ki nem mozdulok otthonról (BorsOnline)
Szőcs János csaknem napra pontosan 45 évvel ezelőtt, megbízott edzőként egy mérkőzésen dirigálta a csapatot.
ápr. 24
21:09
La Liga: „Mindenképp lesznek kiesők” – ha lesz folytatás, ha nem (She)
Javier Tebas, a La Liga elnöke kijelentette, mindenképpen lesznek kieső és feljutó csapatok a spanyol első és másodosztályú labdarúgó-bajnokság között a jelenlegi idényben is, akár be tudják fejezni a pályán a bajnoki küzdelmeket, akár nem.
ápr. 24
21:11
Sakk: Carlsen tovább erősítette vezető pozícióját (She)
A világbajnok Magnus Carlsen éllovasként megnyerte negyedik fordulós párharcát is, így növelte előnyét az általa életre hívott online sakkversenyen.
ápr. 24
21:27
Nfl: az egészséges Rob Gronkowskiban újra ég a tűz (She)
Teljesen egészségesnek és motiváltnak érzi magát Rob Gronkowski, aki egy év után tért vissza a profi amerikaifutball-ligába (NFL), de nem korábbi sikerei színhelyére, a New England Patriotsba, hanem irányítóját, Tom Bradyt követve a Tampa Buccaneers együtteséhez.
ápr. 24
21:29
Birkás Balázs a kalandos életre esküszik (She)
Ausztráliában lett nyitott a világra, majd lakókocsival Új-Zélandot is bejárta Birkás Balázs, akinek újabb egy évet kell várnia, hogy a tokiói túráért is megküzdhessen. A 23 éves kétszeres világbajnok, Eb-győztes szegedi kajakos szereti a változatosságot, szívesen vitorlázik, és már azt is tudja, hogy ássa be magát a lőállásba.
ápr. 24
21:30
Menesztés? Reagált a jövőjére a PSG magyar edzője (Ripost)
Löw Zsolt, a Paris Saint-Germain másodedzője a járvány alatt Budapesten tartózkodik.
ápr. 24
21:51
Gyász: elhunyt Sarnyai Ilona, a Mái Se alapító elnöke (She)
Türelemmel viselt, hosszan tartó, súlyos betegséget követően, életének 78. évében elhunyt Sarnyai Ilona, a MÁI SE alapító elnöke – tájékoztatta szerkesztőségünket a Magyar Asztalitenisz-szövetség.
ápr. 24
22:09
Ökölvívás: Oleg Maszkajev 51 évesen visszatérne a ringbe (She)
A volt bokszvilágbajnok Oleg Maszkajev azt mondta, hogy, bár márciusban elmúlt 51 éves, kész visszatérni a szorítóba.
ápr. 24
22:33
Szexi bombázó lenne a Forma-1 első női világbajnoka (Ripost)
A halált már legyőzte, most jöhet az F1-mezőny. Másfél évvel a horrorisztikus balesete után nagy terveket dédelget a 19 éves Sophia Flörsch.
ápr. 24
22:39
Súlyemelés: még az idén elköltöztetik Budapestről az Iwf-irodát (She)
Aján Tamás kérésével ellentétben jóval korábban „leszerelik” a budapesti IWF-irodát, sokaknak az exelnök nagyköveti szerepe sem ízlik.
ápr. 24
22:41
Nem politika – Ballai Attila publicisztikája (She)
Mintegy négymillió percnyi munkába kerül, hogy összejöjjön a szükséges egymillió aláírás a Székely Nemzeti Tanács által indított, a nemzeti régiókról...
ápr. 24
22:43
Régi szép idők – Thury Gábor jegyzete (She)
Azt lehetne írni, az ezredforduló környékén Egervári Sándor jókor volt jó helyen. De ez nagyon sommás vélemény lenne, az helytállóbb, hogy ahol Egervá...
ápr. 24
23:39
Darts: újabb walesi továbbjutó, a 8. estén már a harmadik (She)
Jamie Lewis és Nick Kenny után harmadik walesi játékosként Jonny Clayton is bejutott a legjobb 32 közé a dartssport első számú szervezetének online versenyén, a PDC Home Touron.
ápr. 24
23:41
Hétvégi sportműsor: élő darts, fehérorosz bajnokik (She)
Ezen a hétvégén is a dartsosok PDC Home Tourja az egyetlen élő sportközvetítés a magyar sportcsatornákon, szombat és vasárnap este is adja a Sport1 a viadal fejleményeit. Közben egyre több klasszikus kerül képernyőre, az M4 Sporton F1-es legendákat és olimpiai sikereket, a Sport Tv-n többek között NBA-klasszikusokat, az Eurosporton tenisz- és Tour
ápr. 24
23:57
Életjelek a világ futballjában; Egervári: Elégtételt éreztem (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Keresés