2020. április 4. szombat

ápr. 4
15:33
Tenisz: világújdonság a magyar salakos mobilpálya (She)
A világon egyedülálló ideiglenes salakos borítást épített egy magyar vállalkozás, amelyet a Papp László Budapest Sportarénába tervezett Fed-kupa-döntőn az egész világ megismerhet – azt viszont a koronavírus-járvány miatt senki sem tudja, mikor.
ápr. 4
15:51
Kosárlabda: az amerikai reménység megvette korábbi csapatát (She)
Az ausztrál bajnokságban vitézkedő Illawara Hawks kosárlabdacsapata súlyos anyagi gondokkal küzd, a klub év újoncának választott fiatalja, LaMelo Ball pedig a jelek szerint nem tétlenkedik: az NBA-be igyekvő 18 éves srác nemes egyszerűséggel megvásárolja imádott együttesét – minderről az ifjú menedzsere, Jermaine Jackson számolt be az ESPN-nek.
ápr. 4
15:53
Barcelona: Xavi is megtette egymillió eurós felajánlását (She)
Xavi, a Barcelona világ- és Európa-bajnok korábbi labdarúgója egymillió eurót ajánlott fel egy barcelonai kórháznak a koronavírus-járvány elleni küzdelemre.
ápr. 4
15:55
Real: hiába a City érdeklődése, a klub nem adja a védőt (She)
A Real Madrid semmiképpen sem adja el világbajnok francia labdarúgóját, Raphaël Varane-t a Manchester Citynek – írta szombaton a királyi gárda ügyeiben járatos Defensa Central.
ápr. 4
15:57
Serie A: július 2-ig szeretnék befejezni a bajnokságot Olaszországban (She)
Egy olasz sportnapilap, a Corriere dello Sport értesülései szerint a Serie A illetékesei továbbra is azt tervezik, hogy május végén újraindítják az itáliai labdarúgó-élvonal küzdelmeit, melyek – zárt kapuk mögött – július második napjáig tartanának.
ápr. 4
15:57
Újabb sportesemények elhalasztásáról döntöttek (Behaviour)
Szombaton is további halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sportvilágban a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 4
16:09
Szerbia: újabb szerb futballista került bajba felelőtlensége miatt (She)
A kijárási tilalom megszegése miatt őrizetbe vették Alekszandar Prijovics szerb labdarúgót.
ápr. 4
16:27
Uefa: az ősszel három válogatott meccs lehet egy szakaszban (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) tervei szerint az őszi válogatott szünetek közül kettőben a szokásos kettő helyett három mérkőzést rendeznek majd.
ápr. 4
16:33
Atlétika: nem akarják tovább halasztani a fedett pályás vb-t (She)
Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) elnöke a kínai hírügynökségnek adott nyilatkozatában úgy fogalmazott, bízik abban, hogy az idén márciusról jövő évre halasztott nankingi fedett pályás világbajnokságot nem kell ismét elnapolni.
ápr. 4
16:35
Labdarúgás: elhalasztják a Concacaf Nl végjátékát (She)
Az észak- és közép-amerikai labdarúgók szövetsége (CONCACAF) határozatlan időre elhalasztotta a helyi Nemzetek Ligája júniusra tervezett négyes döntőjét.
ápr. 4
16:37
Tádzsikisztán: a hajrában fordított, szuperkupa-győztes az Isztiklol (She)
A 2020-as tádzsikisztáni futballszezon szombat elkezdődött, méghozzá a szuperkupa döntőjével, amelyet hátrányból felállva a fővárosi Isztiklol nyert meg a Hudzsand ellen 2–1-re.
ápr. 4
16:39
mikor csapattársa vette el Cr egyik legszebb gólját (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most egy olyan gólra emlékezünk vissza, amelyet ha megadnak, ma úgy beszélünk róla, mint Cristiano Ronaldo pályafutásának egyik legszebb találata…
ápr. 4
16:39
Didier Drogba: Az afrikaiak nem tengerimalacok – Vérig sértett egykori futballsztárok (BorsOnline)
Enyhén túlment a jó ízlés határain két francia orvos. Arról értekeztek, hogy afrikai embereken próbálják ki majdan a koronavírus elleni vakcinákat.
ápr. 4
16:45
Férfi kézi: a Veszprém játékosai elfogadták a bércsökkentést (She)
A korábbi világklasszis kézilabdázó, Nagy László szerint a Magyar Kézilabda-szövetségben (MKSZ) napokon belül döntés születhet a folytatásról, amelyben a sportolók mellett a stábtagok, klubalkalmazottak és hozzátartozók egészségét is figyelembe veszik. A Telekom Veszprém sportigazgatója azt is elmondta a Sport Televíziónak nyilatkozva, hogy a klub
ápr. 4
17:21
Kvíz: nevezze meg a magyar válogatott 20 legjobb góllövőjét! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott soron következő mérkőzését, a Bulgária elleni pótselejtezőt elhalasztották (ahogy a nyári Európa-bajnokságot is), de hogy ne maradjunk teljesen a nemzeti csapat nélkül, egy kis fejtörőre invitáljuk olvasóinkat. Meg tudják nevezni a válogatott történetének 20 legeredményesebb játékosát? A feladványra öt perc áll rendelk
ápr. 4
17:33
Kapás Bogi újra üzent, így küzd a vírus ellen (Ripost)
Kapás Boglárka kedden jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírustesztje.
ápr. 4
17:39
amikor csapattársa vette el Cr egyik legszebb gólját (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most egy olyan gólra emlékezünk vissza, amelyet ha megadnak, ma úgy beszélünk róla, mint Cristiano Ronaldo pályafutásának egyik legszebb találata…
ápr. 4
17:41
Fifa: két női utánpótlás-világbajnokságot is elhalasztanak (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elhalasztotta az augusztusi és szeptemberi U20-as, illetve a novemberi U17-es női világbajnokságot is.
ápr. 4
17:51
Tenisz: Így legalább két évig vagyok wimbledoni bajnok – Halep (She)
Simona Halep próbálja a pozitívumokat is megtalálni a koronavírus-járványban, amely miatt a teniszezők idénye is teljesen leállt.
ápr. 4
17:57
Tokió 2020: nem indulhatnak a thaiföldi és malajziai súlyemelők (She)
A doppingesetek magas száma miatt a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) szombati döntésével nem engedi indulni a thaiföldi és malajziai versenyzőket a tokiói olimpián.
ápr. 4
18:03
Atlétika: doppingolás miatt négy évre eltiltottak egy maratoni futót (She)
Doppingolás miatt négyéves eltiltást kapott Vincent Kipsegechi Yator kenyai maratoni futó.
ápr. 4
18:05
Szörf: felére apadt a szövetség elnöksége (She)
A hatfős elnökségből három tag maradt a Szalay Balázs vezette Magyar Szörf Szövetségben.
ápr. 4
18:21
1983: egy igazán ízletes Hamburger (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. 1983-ból a BEk-döntőt választottuk, ahol megszakadt az angolok nagy sorozata, és a fék lett bajnokok bajnoka.
ápr. 4
18:33
Írország: menesztették a szövetségi kapitányt – hivatalos (She)
Az Ír Labdarúgó-szövetség szombat délután hivatalos közleményben köszönte meg Mick McCarthy munkáját, és bejelentette, hogy helyét Stephen Kenny veszi át a válogatott szövetségi kapitányaként.
ápr. 4
18:35
Fehéroroszország: a Bate szenvedett, de megszerezte első győzelmét (She)
Újabb mérkőzést rendeztek meg a fehérorosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: a BATE Boriszov két veresége után, az újonc Ruk Breszt ellen 1–0-ra győzött, s megszerezte első győzelmét.
ápr. 4
18:42
Nem indulhatnak a thaiföldi és malajziai súlyemelők a tokiói olimpián (Behaviour)
A két ázsiai ország szövetségének 21 napja van, hogy fellebbezzen a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál
ápr. 4
18:45
Tokió 2020: nem indulhatnak a thaiföldi és a malajziai súlyemelők (She)
A doppingesetek magas száma miatt a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) szombati döntésével nem engedi indulni a thaiföldi és malajziai versenyzőket a tokiói olimpián.
ápr. 4
18:51
Íme, a Dream Team, az első Barca Európa trónján! (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd a Lionel Messi & Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkozott
ápr. 4
19:03
Fehéroroszország: a Bate nem remekelt, de megszerezte első győzelmét (She)
Újabb mérkőzéseket rendeztek meg a fehérorosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: a BATE két veresége után az újonc Ruh Bresztet 1–0-ra megverte, s megszerezte első győzelmét – természetesen nézők előtt.
ápr. 4
19:15
Nba: Bryant, Garnett és Duncan is a Hírességek Csarnokában (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) megnevezte a Hírességek Csarnokának (Hall of Fame) új tagjait: bekerül többek között a január végén helikopter-szerencsétlenségben elhunyt Kobe Bryant, valamint Kevin Garnett és Tim Duncan is.
ápr. 4
19:21
Tokió 2020: a kajak-kenusok kihasználnák a halasztással keletkezett időt (She)
A kajak-kenu válogatott a jelenlegi nehéz helyzetben is készül a tokiói olimpiára. A halasztásból adódó időt a szakemberek igyekeznek arra fordítani, hogy megtalálják a legjobb csapathajós összeállításokat.
ápr. 4
19:33
F1: optimális verzióban nem akárhol startolhatna az idei vb (Infostart)
Wéber Gábor Forma–1-es kommentátor szerint akár az augusztus eleji Magyar Nagydíjig is eltolódhat a sorozat idei rajtja. Arról is beszélt, hogy mindenki ki lesz éhezve a versenyekre, így biztos abban, hogy amint lehet, megtelnek majd a lelátók a sporteseményeken.
ápr. 4
19:39
így szólt az új közös és határtalan Nélküled-éneklés (She)
„Aki velünk tart, az nincs egyedül!” – ez volt a mottója a DAC új kampányának, melynek keretein belül szombat délután újra felcsendült számos felvidéki, magyarországi, erdélyi, vajdasági és kárpátaljai településen az Ismerős Arcok Nélküled című dala. Íme, a klub videója az eseményről!
ápr. 4
19:39
Ebből baj lesz, Ronaldo ennyire retteg a szerelmétől (Ripost)
Otthoni videóval jelentkezett Cristiano Ronaldo, aki a szerelmére bízta magát.
ápr. 4
19:45
Liverpool: a BL-címvédő is szabadságra küldte alkalmazottjai egy részét (She)
A Bajnokok Ligája-címvédő Liverpool FC hivatalos oldalán közölte rajongóival, hogy a koronavírus-járvány miatt felfüggesztés alatt álló Premier League-idény bizonytalan idejű folytatásáig ideiglenes szabadságra küldi a klubnál dolgozók egy részét.
ápr. 4
19:47
Fft: Détári Lajos frankfurti sikereinek nyomában (She)
A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal felidézi, kik élvezték ki Döme frankfurti sikereit.
ápr. 4
19:57
Tokió 2020: a kajak-kenusok kihasználnák a halasztással keletkezett időt (She)
A kajak-kenu válogatott a jelenlegi nehéz helyzetben is készül a tokiói olimpiára. A halasztásból adódó időt a szakemberek igyekeznek arra fordítani, hogy megtalálják a legjobb csapathajós összeállításokat.
ápr. 4
19:59
Ajánló: a túrakerékpározás kalandosabb oldala (She)
Külföldön töretlen népszerűségnek örvend a bikepacking túrakerékpáros irányzat. Hogy pontosan mit is jelent az elnevezés, miként lehet körülírni, arról magyar meghonosítójával, Gangel Marcellel beszélgettünk.
ápr. 4
20:18
Kobe Bryant is bekerül a Hírességek Csarnokába (HírTV)
A januárban elhunyt Kobe Bryant is bekerül idén a kosárlabdázók Hírességek Csarnokába.
ápr. 4
20:33
E-sport: egy gól döntött, az Újpest legyőzte a Honvédot (She)
Szombaton rendezték volna a labdarúgó NB I-ben az Újpest–Honvéd fővárosi derbit. A koronavírus-járvány miatt szüneteltetett bajnokság helyett virtuálisan, a FIFA 20-ban mérkőztek meg a felek. Banai Dávid, a lila-fehérek kapusa összesítésben 5–4-re legyőzte Nagy Gergőt, a kispestiek középpályását. A két futballista magyar csapatok hiányában a Paris
ápr. 4
20:35
Fifa: nagy rangadó, nagy meccs – ez volt a City–Pool (She)
Topfutball nélkül maradt a sportvilág, de mi visszahozzuk Európa legjobbjait a porondra! Magyarország legtehetségesebb FIFA-játékosai pótolják a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán az elmaradt rangadókat. Most a Premier League-ben elmaradt Manchester City–Liverpool rangadó következett. Jürgen Klopp helyett Vadicska Olivér irányít, a másik oldalon
ápr. 4
20:45
Hiányzik a futball? Az Nso visszahozza! (She)
Topfutball nélkül maradt a sportvilág, de mi visszahozzuk Európa legjobbjait a porondra! Most Magyarország legtehetségesebb FIFA-játékosai pótolják a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán az elmaradt rangadókat: a kontroller mögött Vadicska Olivér és Molnár Gabó!
ápr. 4
21:09
Amerika: Trump telefonon egyeztetett a sportligák vezetőivel (She)
Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke közösségi oldalán jelentette be, hogy szombaton telefonos konferencián egyeztet a sportligák, sportversenyek vezetőivel a folytatásról. A megbeszélésen elmondta, az a cél, hogy a sportélet augusztusban, vagy legkésőbb szeptemberben újrainduljon.
ápr. 4
21:21
Kosárlabda: sok hazai klub bontott szerződést játékosaival (She)
Újabb sportolók estek áldozatául a koronavírus-járvány miatti megszorításoknak, ugyanis a magyar kosárlabda klubok is bércsökkentést hajtottak végre, vagy azonnal szerződést bontottak játékosaikkal. Így járt Mészáros Máté is, aki a Jászberényi KSE csapatában játszott. A korábbi válogatott kosárlabdázó a Hír Tv-nek nyilatkozott.
ápr. 4
21:45
Mike Tyson százmilliós drogbirodalmat épített (Ripost)
Az egykori nehézsúlyú ökölvívó világbajnok vállalkozása óriási vagyont termel.
ápr. 4
21:47
Frizura? Beckham megoldotta a hajkérdést a karantén alatt (Ripost)
Az otthonából üzent az angol labdarúgó-válogatott egykori világsztárja.
ápr. 4
21:57
Autósport: Tassi Attila e-sportban is kipróbálhatja magát (She)
A WTCR túraautó-világkupa szünetel a koronavírus-járvány miatt, a versenyzők azonban nem tétlenkedhetnek. Ötfordulós virtuális versenysorozat indul, amelyen Esportolók és valódi pilóták egyaránt részt vesznek.
ápr. 4
22:03
Ftc: Amiért Magyarországra szerződtem, azt elértem – Gorriarán (She)
A mexikói bajnokságot is leállították a koronavírus-járvány miatt, így a 2019-ben a Ferencvárossal bajnoki címet szerző Fernando Gorriarán otthon ülve várja, hogy küzdhessen a trófeáért a 3. helyen álló Santos Lagunával.
ápr. 4
22:15
Real: nem sikerült megállapodni, bizonytalan Hakimi jövője a klubnál (She)
A Borussia Dortmundban kölcsönben szereplő Asraf Hakimi egyelőre nem állapodott meg anyaegyesületével, a Real Madriddal a folytatásról – írja a goal.com.
ápr. 4
22:39
Pl: bércsökkentést javasoltak, a játékosok szervezete beintett (She)
Első nekifutásra nem tudott megegyezni a Premier League az angol labdarúgók érdekvédelmi szervezetével (PFA) a koronavírus-járvány miatti rendelkezésekben. A liga 30 százalékos bércsökkentést javasolt 12 hónapos időtávra kollektíven, minden klubnak, a játékosok azonban nem egyeztek bele. A Premier League figyelmeztetett: ha az idényt nem sikerül be

Keresés