2014. március 13. csütörtök

márc. 13
13:59
Kézilabda: Szlovén válogatott irányítóval erősít a Pick Szeged (Agroinform)
Kétéves szerződést kötött a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Dejan Bombaccal.
márc. 13
14:01
Videó: két esernyő után rúgott gólt a brazil (She)
A Libertadores-kupában Felipe Gedoz góljaival verte meg az uruguayi Defensor Sporting a brazil Cruzeirót. A brazil légiós első találata különösen szépre sikerült, legalábbis az előkészítő része. A csatár két remek esernyő után kapott nagyszerű labdát, amit gólra is váltott.
márc. 13
14:15
Inter: a házi gólkirály meghosszabbította szerződését (She)
Az Internazionale labdarúgócsapatának argentin válogatott támadója, Rodrigo Palacio hazája egyik rádióállomásának adott nyilatkozatában elmondta, hogy meghosszabbította a szerződését a milánói klubnál.
márc. 13
14:33
Bayern: Hoeness 3 és fél év börtönbüntetést kapott (She)
Három és fél év szabadságvesztésre ítélték első fokon Uli Hoenesst, a Bayern München német élvonalbeli labdarúgócsapatának elnökét, mivel bűnösnek találták az adócsalási ügyében. Mint ismert, a 62 esztendős sportvezető 18 millió eurós adócsalásról tett beismerő vallomást.
márc. 13
14:33
Huszonnégy ország 133 versenyzője Debrecenben (Metropol)
Már zajlanak a hétvégén sorra kerülő ritmikus gimnasztika világkupa edzései a debreceni Főnix Csarnokban, ahol 24 ország 133 versenyzője méri össze tudását péntektől vasárnapig.
márc. 13
14:51
Videó: melós csapatával döntőig menetelne a Fehérvár (She)
Négy közé jutott a női kézilabda EHF-kupában a Fehérvár KC, a fináléba kerülésért pedig a dán Esbjergen keresztül vezet az út. Siti Bea, a fehérváriak másodedzője az NSO Tv-nek úgy nyilatkozott, hogy a bajnokságra ugyanúgy koncentrálnak, mint eddig, de az EHF-kupa jelenleg prioritást élvez. Tilinger Tamara és Siti Eszter, a Fehérvár KC játékosai szerint egy lépésre a döntőtől már nem szabad…
márc. 13
14:51
Real Madrid: A Sevillából érkezhet Coentrao utódja (Agroinform)
Az AS szerint Alberto Moreno lesz a Manchester Unitedbe tartó Fábio Coentrao utódja a Real Madridnál.
márc. 13
14:53
Arsenal: Özil mellett Ramsey sem játszhat a londoni derbin (She)
Mesut Özilre mellett Aaron Ramseyre sem számíthat Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal menedzsere a vasárnapi, Tottenham elleni londoni derbin. Kim Källström ellenben végre bemutatkozhat az „ágyúsoknál”.
márc. 13
14:55
F1: az összes pilóta várakozása az Ausztrál Nagydíj előtt (She)
Pénteken magyar idő szerint hajnali 2.30-kor kezdetét veszi az idénynyitó Ausztrál Nagydíj első szabadedzése, amely előtt természetesen mindenki elmondta, mit vár az első versenytől és az új szezontól. Alább közöljük a várakozásokat.
márc. 13
15:09
F1: a Renault engedélyezi csapatainak a teljes meghajtást (She)
A Renault Melbourne-ben megmondta a csapatainak, hogy nem kell visszafogniuk a motorokat az autóikban, mert a jelek szerint sikerült megoldani a teszteken jelentkező problémákat, így a Red Bull, a Lotus, a Toro Rosso és a Ceterham is mindent beleadhat a szabadedzéseken, az időmérőn és a versenyen.
márc. 13
15:09
Három és fél évet kapott a Bayern elnöke (Metropol)
Uli Hoenesst adócsalás miatt ítélte három és fél évre a bíróság.
márc. 13
15:27
U16-os válogatott: döntetlen a finnekkel (She)
A magyar U16-os labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Finnország korosztályos együttesével – adta hírül az mlsz.hu.
márc. 13
15:27
Bayern München: Letöltendő börtönbüntetésre ítélték a Bayern München elnökét (Agroinform)
A bíróság bűnösnek találta Uli Hoenesst hétrendbeli, nagy értékre elkövetett adócsalásban.
márc. 13
15:45
Superbike: újabb két vb-futamot kap Sebestyén (She)
Ausztráliai bukása ellenére további két futam erejéig biztosan marad a superbike motoros gyorsasági világbajnoki sorozat csúcskategóriájában első magyar csapatként szereplő BMW Racing Team Toth színeiben Sebestyén Péter.
márc. 13
15:45
Barcelona: Együtt aggódik Neymarért Barcelona és Brazília (Agroinform)
Három hónappal a világbajnokság rajtja előtt finoman szólva sincs kirobbanó formában Brazília gyöngyszeme.
márc. 13
15:47
Haladás: hosszabbítottak Pintér Attila kiszemeltjével (She)
A Veszprémből tavaly nyáron igazolt, a válogatott bő keretébe is meghívott bal oldali védő, Bosnjak Predrag egy évvel, 2016. június 30-ig meghosszabbította a szerződését a Haladással – olvasható a szombathelyi NB I-es labdarúgóklub hivatalos honlapján.
márc. 13
15:49
Videó: örömében szétrúgta a reklámtáblát a „kékek" edzője (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban 3–3-as döntetlent játszott a Burnleyt vendégül látó Birmingham City. Az utolsó utáni percben egyenlítő házigazda „kékek" menedzsere, Lee Clark különös módját választotta a gólörömnek: Federico Macheda találatát követően szétrúgott egy reklámtáblát.
márc. 13
16:21
Kajak-kenu: Dombi és Kökény még külön készül (She)
A londoni olimpia bajnok férfi kajakpárosa 2014-ben is folytatja a közös munkát. Jelenleg Dombi Rudolf és Kökény Roland is Sevillában gyűjti a kilométereket, Szilárdi Katalin szerint mindketten jó formában vannak, és nagyon motiváltan készülnek az idei szezonra.
márc. 13
16:21
Koplalnak a Forma–1-es pilóták (Blikk)
Melbourne — Koplalnak a Forma–1-es pilóták, hogy az ausztrál szabadedzésekkel pénteken kezdődő világbajnoki szezonban minél eredményesebbek legyenek.
márc. 13
16:21
Az FTC is szurkol az Újpestért (Metropol)
Az FTC szerint a magyar futball érdeke, hogy egy klubot még egyszer adminisztratív okok miatt ne lehessen kizárni az NB I-ből.
márc. 13
16:39
MU: hűséges régi játékosa időt kér David Moyesnak (She)
Marouane Fellaini, a Manchester United labdarúgója szerint jelenlegi klubja híres arról, hogy a nehezebb időkben is kiáll a menedzser mellett, ezért reméli, David Moyes sem esik áldozatul az utóbbi években megszokotthoz képest gyengébb eredményeknek.
márc. 13
16:41
Eb 2016: Ronald Koeman nevét is bedobták a görögöknél (She)
Ronald Koeman neve is felvetődött a Görög Labdarúgó-szövetségnél (EPO) Fernando Santos utódjának keresése során. Mint ismert, a jelenlegi szövetségi kapitány a nyári világbajnokság után távozik, így az Eb-selejtezőke – melynek során a magyar nemzeti csapattal is találkozik az együttes – már új edzővel kezdi meg a görög válogatott.
márc. 13
16:43
Újpest: zöld-fehér támogatás, az FTC ragaszkodik a derbikhez (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetői közleményben fejezték ki reményüket azzal kapcsolatban, hogy az Újpest elleni rangadókra a jövőben is sor kerülhet.
márc. 13
16:57
Rg vk: feldúlt Ukrajnából jön, mosolyt hozna a világbajnok (She)
Húsz ország száznegyven sportolója vesz részt a ritmikus gimnasztika világkupa pénteken kezdődő debreceni versenyén, egyben a 2014-es versenysorozat nyitó állomásán. A csütörtöki nap a pódiumedzéseké, a verseny pénteken a nemzetközi MTK-kupa pre-junior és junior kategóriájával kezdődik meg, a világkupa résztvevői pénteken és szombaton 16.30-tól, vasárnap 12.30-tól lépnek szőnyegre. Az…
márc. 13
17:15
Őrizetbe vették Cantonát (Infostart)
Verekedésért őrizetbe vette a londoni rendőrség Eric Cantonát, a Manchester United és a francia válogatott korábbi futballistáját.
márc. 13
17:15
Oroszország: Pintérrel a soraiban jutott tovább a Tomszk (She)
Továbbjutott a labdarúgó Orosz Kupában a Tom Tomszk: az élvonalbeli együttes a nyolcaddöntőben hazai pályán 2–1-re legyőzte a harmadik ligás FK Tyumenyt. A házigazda magyar középpályása, Pintér Ádám végigjátszotta a találkozót. A Tomszk a legjobb nyolc között a másodosztályú Lucs-Enyergijával csap össze.
márc. 13
17:15
Őrizetbe vették az egykori sztárcsatárt (Metropol)
Eric Cantona egy negyvenes éveiben járó férfit ütött le Észak-Londonban, az áldozatnak nem esett komolyabb baja.
márc. 13
17:33
Sakk Eb - Polgár ismét kikapott (Infostart)
Polgár Judit szerdai első vereségét követően a csütörtöki, 10. fordulóban ismét kikapott a jereváni sakk Európa-bajnokságon, míg a másik két magyar, Almási Zoltán és Balogh Csaba ezúttal is döntetlent ért el.
márc. 13
17:33
Videó: hihetetlenül pontos lövés az Eb-ezüstérmestől (She)
Február 1-jén még a Bolognában lépett pályára a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságon az olasz válogatottal ezüstérmes Alessandro Diamanti, ezt követően viszont a kínai Kuangcsou Evergrande együtteséhez igazolt. Ezzel egyidőben pedig gólgyártásba is kezdett a támadó, jelenleg három mérkőzésen harmadik góljánál tart. Legutóbb az ázsiai Bajnokok Ligájában, a Yokohama Marinos elleni csoportmérkőzés…
márc. 13
17:33
NB I: A Fradi az Újpestért kampányol (Agroinform)
Az FTC vezetői reményüket fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy az Újpest elleni rangadókra a jövőben is sor kerülhet.
márc. 13
17:35
La Liga: A Bernabéuban dől el a bajnoki cím sorsa - Busquets (Agroinform)
A Real Madrid március 23-án az FC Barcelonát fogadja a spanyol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának rangadóján.
márc. 13
17:51
Sakk Eb: Polgár sötéttel kikapott örmény ellenfelétől (She)
Polgár Judit szerdai első vereségét követően a csütörtöki, 10. fordulóban ismét kikapott a jereváni sakk Európa-bajnokságon, míg a másik két magyar, Almási Zoltán és Balogh Csaba ezúttal is döntetlent ért el.
márc. 13
17:51
Európa Liga: A Porto belelendülne, a Tottenham talpra állna, a Juve ismételne (Agroinform)
Csütörtök este nyolc mérkőzéssel, a nyolcaddöntők odavágóival folytatódik a második számú európai kupasorozat.
márc. 13
17:53
Real Madrid: Arbeloa sérült, lemaradhat a vb-ről (She)
A vártnál többet kell kihagynia Álvaro Arbeloának, a spanyol élvonalbeli Real Madrid labdarúgójának. A 31 éves védő térdsérülése súlyosabb az előzetesen feltételezettnél, így minden bizonnyal két hónapig nem léphet pályára.
márc. 13
17:55
DVSC: impozáns légi felvétel az új Nagyerdei Stadionról (She)
A legifoto.com oldal friss légi felvételt közölt az élvonalbeli DVSC-Teva labdarúgócsapatának közeljövőben átadásra kerülő új Nagyerdei Stadionjáról. Amint arról korábban már beszámoltunk: a létesítményt várhatóan május elsején adják majd át.
márc. 13
17:57
Női kézi: két meccs a Görbiczet lefejelő Knezsevicsnek (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) két mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Milena Knezsevicset, a Buducsnoszt Podgorica játékosát – adta hírül hivatalos honlapján a szervezet. Mint ismert, Knezsevics lefejelte Görbicz Anitát, a Győri ETO irányítóját a két csapat vasárnapi találkozóján.
márc. 13
18:09
Újpest: a lila-fehér klub sorsa nem az MLSZ kezében van (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség közleményben szögezte le, hogy az Újpest FC sorsa továbbra is a klub tulajdonosainak és vezetőinek kezében van.
márc. 13
18:11
DVTK: Az ellenszurkolók száma is nő - Kovács Z. (She)
Kovács Zoltán, az élvonalbeli DVTK labdarúgócsapatának sportigazgatója a klub honlapján (dvtk.eu) adott nyilatkozatában utalást tette arra, hogy a magyar futballban egyre markánsabb szerepet betöltő miskolci csapatnak nemcsak a szurkolói, hanem az ellenszurkolói is egyre többen lesznek.
márc. 13
18:27
FTC: fellebbeznek Pavlovic 3 meccses eltiltása ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján tudatta: fellebbez Mateo Pavlovic eltiltása ellen. Mint ismert, a Werder Brementől kölcsönvett védőt a Győri ETO elleni hazai bajnokin állították ki, majd három mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta az MLSZ.
márc. 13
18:27
Női kézilabda BL: Felháborító döntés, a montenegrói ámokfutó olcsón megúszta (Agroinform)
Kétmeccses eltiltást kapott a Görbicz Anitát szándékosan lefejelő Milena Knezsevics, a négyesdöntőben már játszhat.
márc. 13
18:29
NB II: a listavezető ellen lezárják az Illovszky-stadion álló részét (She)
A rendőrség döntése értelmében az Illovszky Rudolf Stadionban a hazai álló részt lezárják vasárnap (március 16-án), amikor az NB II-es labdarúgó-bajnokságban a Vasas 16.30 órától a listavezető Nyíregyházát fogadja. Számolt be a hírről az angyalföldi klub honlapja.
márc. 13
19:03
Jégkorong Mol Liga: Zsók vezetésével szépített a Brassó (She)
A triplázó Zsók Levente vezetésével hazai környezetben nyert, így szépített az ASC Corona Brasov a jégkorong Mol Liga döntőjében a HC Nové Zámky ellen. Az egyik fél negyedik győzeleméig tartó párharcban az érsekújváriak 2–1-re vezetnek, folytatás holnap, ismét Brassóban.
márc. 13
19:05
Európa-liga: Porto-Napoli élőben az NSO-n! (She)
Az olasz Napoli a portugál Porto vendégeként lép pályára a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első felvonásán. A 19 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
márc. 13
19:21
Európa-liga: Basel-Salzburg élőben az NSO-n! (She)
Az osztrák Salzburg a svájci Basel vendégeként lép pályára a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első felvonásán. A 19 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti! Amint arról korábban már beszámoltunk: Gulácsi Péterék egyhuzamban tizenhat meccset nyertek meg, a gólkülönbségük 62–9!
márc. 13
19:23
El: közel a nyolchoz a Valencia, a Lyon, a Betis és a Benfica - eredmények (She)
Csütörtökön megkezdődött a nyolcaddöntő a labdarúgó Európa-ligában. A Valencia, a Benfica és a Betis vendégként kovácsolt jelentős előnyt, a Lyon a Plzen kiütésével került közel a legjobb nyolchoz. A többi párharc teljesen nyílt. Tekintse át az eredményeket!
márc. 13
19:25
Túraautó-vb: bemutatta új autóját a Lada - fotó! (She)
Bemutatta új autóját a túraautó-világbajnokság (WTCC) 2014-es szezonjára a Lada-istálló. Az orosz csapat az Orecával együttműködve szinte teljesen újratervezte autóját, hogy megfeleljen az új szabályoknak.
márc. 13
19:39
Fofana térddel csúsztatott, Eriksen kilőtte a pipát - El-videók (She)
Az Európa-liga idei kiírásának nyolcaddöntős körében lezajlottak az első mérkőzések. Az olasz „háziverseny” döntetlennel zárult, a sevillai Betis-győzelemmel. A Benfica Londonban nyert, Gulácsi Péter nem kapott gólt a Basel otthonában. De nézzük a mérkőzés összefoglalóit, melyek között a nyolc párharc összes gólja megtalálható!
márc. 13
19:39
Krakkó is pályázik a téli olimpia megrendezésére (Metropol)
Lengyelország - krakkói helyszínnel - csütörtökön beadta pályázatát a 2022-es téli játékok rendezési jogára.
márc. 13
19:39
Edzősors: Koeman egyik vágya nyáron teljesülhet (Agroinform)
A holland szakember a Premier League-ben szereplő Swansea Citynél vállalhat munkát, legalábbis a ügynöke szerint.
márc. 13
19:57
Férfi kosár EuroChallenge: nyert az Olaj, jöhet a 3. meccs (She)
A férfi kosárlabda EuroChallenge negyeddöntőjének második mérkőzésén a Szolnoki Olaj hazai környezetben hét ponttal győzött az észt Tartu Rock ellen, így kiegyenlítette az egyik fél második győzelméig tartó párharc állását. A továbbjutásáról döntő, harmadik ütközetet kedden, Észtországban rendezik meg, ahol első nekifutásra a Szolnok 87–83-as vereséget szenvedett.

Keresés