2014. március 19. szerda

márc. 19
19:23
Női kézi MK: egy félidőt bírt a Fehérvár az ETO ellen (She)
A Győri ETO 27–22-re nyert a Fehérvár otthonában a női kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében, így bejutott az elődöntőbe. A hazai csapat egy félidőn át tartotta a lépést a győriekkel, akik végül simán győztek.
márc. 19
19:25
Videó: a „kis" Manchester City naggyá tette a Benfica kapusát (She)
A Benfica 2–1-re legyőzte a Manchester Cityt a labdarúgó ifjúsági Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Az angolok szerezték meg a vezetést, ám a Benfica fordított, és 2–1-re győzött, így a portugálok készülhetnek a Real Madrid elleni elődöntőre. A Benfica sikerének kulcsa a kapus, Thierry Graca volt, aki szenzációs védésekkel állta a citys rohamokat. Íme, a mérkőzés összefoglalója!
márc. 19
19:27
Férfi kosár NB I: kikapott a Körmend, 100 fölött az NYKK (She)
A férfi kosárlabda NB I középszakaszában, az alsóházban a Szeged hazai pályán győzött a Körmend ellen, míg a Nyíregyháza a Jászberényt verte meg, ugyancsak hazai pályán.
márc. 19
19:39
Női kézilabda MK - Elődöntőben a címvédő Győr (Infostart)
Utolsóként a címvédő Győr jutott be a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjébe, miután szerdán öt góllal nyert Székesfehérváron.
márc. 19
19:39
Vasas: Markovits és Jámbor közös közleményt adtak ki (She)
Mint ismeretes, a Vasas mint anyaegyesület kiszáll a labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaságból. Ezzel kapcsolatban nyilatkozott ma az NSO Tv-nek Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezetője, azóta pedig a Vasas SC elnöke, Markovits László és Jámbor János, a felnőtt labdarúgócsapat jelenlegi főtámogatója közös közleményt adott ki a helyzet tisztázása érdekében. Ezt változtatás nélkül…
márc. 19
19:42
Bayern München: Feleségem nehezebb ügy, mint Robben - Guardiola (Agroinform)
A Bayern főnöke elárulta, nehezebben tudja megindokolni a rotációs szisztémáját a feleségének, mint Arjen Robbennek.
márc. 19
19:44
Barcelona: Előkerült Martino titkos kívánságlistája (Agroinform)
A katalánok trénere többek között Agüerót is szívesen látná csapatában, az atleticósok viszont nehezen mozdíthatóak.
márc. 19
19:57
Felkészülés: NB III-as csapattól kapott ki a Szpari (She)
Szerdán felkészülési mérkőzést játszott a labdarúgó NB II-ben listavezető Nyíregyháza Spartacus az NB III Keleti csoportjában szereplő Cigánd ellen. A mérkőzést 2–1-re a cigándiak nyerték meg – számolt be róla a nyíregyházi klub honlapja.
márc. 19
19:59
U18: kétgólos vereséget szenvedtünk az olaszoktól (She)
Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott Rómában játszott felkészülési mérkőzést a házigazda olaszokkal. Csapatunk 2–0-s vereséget szenvedett – olvasható az mlsz.hu-n.
márc. 19
20:01
BL: Klopp semmit sem bíz a véletlenre - kezdőcsapatok (She)
A Borussia Dortmund idegenben 4–2-re nyert a Zenit ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, edzője, Jürgen Klopp azonban nem tartalékol a visszavágón, lehetőségeihez képest a legerősebb kezdőcsapatot jelölte ki.
márc. 19
20:03
Ligakupa: az FTC négygólos előnyt szerzett a Lombard ellen (She)
A labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Ferencváros 4–0-ra legyőzte a Lombard Pápát. A zöld-fehérek a vendégek nagy egyéni hibái után már az első tíz percben kétgólos előnyre tettek szert Ugrai Roland duplájával, majd a második félidőben Julian Jenner és Holman Dávid vette be a sárga-feketék kapuját. A címvédő könnyedén, visszafogott játékkal is kitömte a sorozatban eddig veretlen,…
márc. 19
20:05
Kamion Eb: Kiss Norbert célja az Európa-bajnoki cím (She)
A bajnoki cím megszerzéséért száll harcba Kiss Norbert, a kamion Európa-bajnokság magyar csapatának, az OXXO Energy Truck Race Teamnek a pilótája. Szerinte a stabil pontszerzés a legfőbb feltétele a végső sikernek.
márc. 19
20:15
BL: Rooney, Van Persie és Welbeck is az MU kezdőjében (She)
Wayne Rooney, Robin van Persie és Danny Welbeck is helyet kapott a Manchester United kezdőcsapatában az Olympiakosz elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő-visszavágón. ez persze nem csoda, hisz a manchesteriek az első mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedtek.
márc. 19
20:33
Ligakupa: Ez a kocogás még edzésen is kevés - Tóth B. (She)
A labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Ferencváros 4–0-ra legyőzte a Lombard Pápát. Tóth Bálint, a sorozatban a találkozóig veretlen pápaiak vezetőedzője a meccs után csalódottságának adott hangot fiatal játékosai teljesítménye miatt.
márc. 19
20:35
Férfi kosár NB I: a Soprontól is kikapott a Fehérvár (She)
A Sopron és a bajnoki címvédő Alba Fehérvár is vereség után lépett pályára másfél hét szünet után a férfi kosárlabda NB I középszakaszában, a felsőházban. A Sopron Szolnokon, az Alba Kecskeméten kapott ki, ma egymás ellen javíthattak.
márc. 19
20:51
Ligakupa - Négygólos előnyt szerzett a Ferencváros (Infostart)
A címvédő Ferencváros négygólos előnyt szerzett a Pápával szemben a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjében, a párharc szerdai első mérkőzésén.
márc. 19
20:51
BL: Manchester United–Olympiakosz élőben az NSO-n! (She)
David Moyes, a Manchester United menedzsere nemcsak abban hisz, hogy csapata az első mérkőzésen elszenvedett 2–0-s vereség ellenére továbbjut az Olympiakosszal szemben a BL-nyolcaddöntőben, hanem abban is, hogy hamarosan ismét sikeres lesz a klub. Igaza lesz? Az első felvetésről meggyőződhet online, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 19
20:51
Ligakupa: megnyugtató előnyben a Fradi (Metropol)
A címvédő Ferencváros négygólos előnyt szerzett a Pápával szemben.
márc. 19
20:53
BL: Borussia Dortmund-Zenit élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában szerdán a Borussia Dortmund a Zenit otthonában 4–2-re megnyert mérkőzés után kifejezetten kellemes helyzetből várja a nyolcaddöntő visszavágóját. A szentpétervári találkozó után nem sokkal az orosz együttes menesztette vezetőedzőjét, Luciano Spallettit, így ma Szergej Szemak ülhet le a vendégek kispadjára. Kövesse a találkozót élő szöveges tudósításunk…
márc. 19
21:09
Van Persie mesterhármasával továbbjutott a Man United (Infostart)
Robin van Persie mesterhármasával (és David De Gea bravúrjaival) a Manchester United fordított, s továbbjutott az Olympiakosz ellen a BL-ben. A Dortmund kikapott, de ugyancsak versenyben maradt.
márc. 19
21:09
Videó: Van Persie triplája, Rondón csukafejese - BL-gólok (She)
Az alábbi összeállításban a Manchester United–Olympiakosz és a Borussia Dortmund–Zenit mérkőzések legfontosabb jeleneteit nézhetik meg.
márc. 19
21:27
Női kosár NB I: hatpontos ceglédi siker a ZTE ellen (She)
A Cegléd hat ponttal múlta felül a vendég Zalaegerszeget a női kosárlabda NB I középszakaszának szerdai mérkőzésén.
márc. 19
21:27
Összecsapott Michelisz Norbert és Szalay Balázs! (Blikk)
Mogyoród — A túraautó-világbajnokság áprilisi nyitányára készülő pilóta, valamint a júliusi Selyemút-ralin induló versenyző egymást előzgette a Hungaroringen – egy kisfilm forgatásán mérték össze tudásukat.
márc. 19
21:45
Női kosár Euroliga: Honti 10 pontot dobott a döntő meccsen (She)
A török Kayseri hazai pályán 63–61-re nyert a Famila Schio ellen a női kosárlabda Euroliga nyolcaddöntőjének harmadik mérkőzésén, így megnyerte az egyik fél második győzelméig tartó párharcot. A vendég olasz csapatban Honti Kata 10 pontot, 3 lepattanót és 4 gólpasszt jegyzett.
márc. 19
21:47
Férfi kézi MK: a Szeged a Csurgó kiütésével elődöntős (She)
A Pick Szeged hazai pályán 34–20-ra nyert a Csurgó ellen a férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, így összesítésben 13 góllal jobbnak bizonyulva bejutott a legjobb négy közé.
márc. 19
21:48
VB 2014: Angliának jó esélyei vannak a vb-n - Jermain Defoe (Agroinform)
Jermain Defoe a Toronto és az angol válogatott csatára úgy véli, erős kerettel utazhatnak a brazíliai világbajnokságra.
márc. 19
21:50
Bajnokok Ligája: Van Persie csodát tett, a Zenit becsületből győzött (Agroinform)
A Manchester United holland csatára mesterhármast szerzett és továbblőtte csapatát.
márc. 19
21:52
Sportfogadás: Szabályoznak az Egyesült Királyságban is - szigetországi furcsaságok (Agroinform)
Az Egyesült Királyságban zajlik az online szerencsejáték szabályozása, a helyi irodák eközben sajátos módon viselkednek.
márc. 19
22:21
Férfi kézilabda MK - Elődöntős a Szeged (Infostart)
A Szeged négy közé kerülésével vált teljessé a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének mezőnye.
márc. 19
22:39
Férfi kézi: Császár és Putics is négy gólt szerzett (She)
Császár Gábor négy gólt szerzett – kettőt hétméteresből –, csapata, a Paris Saint-Germain pedig 29–22-re nyert a Nimes otthonában a francia férfi kézilabda-bajnokság szerdai játéknapján. A Németországban légióskodó Putics Barna szintén négyszer talált be szerdán, ám ő nem örülhetett győzelemnek.
márc. 19
23:15
BL: Moyes szerint nem súlyos Van Persie sérülése - videó (She)
A Manchester United Robin van Persie mesterhármasával 3–0-ra legyőzte az Olympiakoszt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így nemcsak ledolgozta az első mérkőzésen összeszedett kétgólos hátrányát, hanem tovább is jutott a görög bajnokkal szemben.
márc. 19
23:15
Van Persie továbbrúgta az Unitedet (Metropol)
Robin van Persie mesterhármasával a Manchester United 3-0-ra nyert. Tovább jutott a Dortmund is.
márc. 19
23:17
BL: Lewandowski szerint nem a szép játék volt a lényeg (She)
A Zenit Hulk hatalmas góljával már a 16. percben megszerezte a vezetést, és 2–1-re győzni is tudott Dortmundban a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. A párharcot ennek ellenére a német csapat nyerte meg 5–4-es összesítéssel.
márc. 19
23:18
Bajnokok Ligája: Giggs szerint tartoztak ezzel a szurkolóknak, Kehl csak mosolyog a vereségen (Agroinform)
Robin van Persie mesterhármast szerzett Manchesterben, a Zenit 2-1-re nyert Dortmundban.
márc. 19
23:33
BL: 3 spanyol, 2-2 angol, német, 1 francia - a legjobb 8 mezőnye (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája jelenlegi lebonyolítási formája (2003–2004) óta először fordult elő, hogy a csoportkör mind a nyolc első helyezettje bejutott a nyolcaddöntőből a negyeddöntőbe.
márc. 19
23:35
Videó: Holman gyönyörű csel után lőtte a negyedik Fradi-gólt (She)
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Ferencváros 4–0-ra legyőzte a Lombard Pápát. Íme, a találkozó összefoglalója!
márc. 19
23:51
Tenisz: Del Potro a miami versenytől is visszalépett (She)
Fájós bal csuklója miatt az Indian Wells-i teniszverseny után a Miamiban zajló tornától is visszalépett Juan Martín del Potro.

Keresés