2014. március 22. szombat

márc. 22
16:00
NB I: A ráadásban verte a Loki a Pécset (Agroinform)
A Debrecen 1-0-ra verte otthon a Pécset a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának szombati meccsén.
márc. 22
16:03
Premjer-liga: Komanékat simán elintézte a listavezető (She)
Nem sokáig reménykedhetett a pontszerzésben a Koman Vladimirral felálló Ural az éllovas Lokomotiv Moszkva otthonában, a fővárosi csapat negyedóra után már 2–0-ra vezetett, végül pedig 3–0-s győzelmet aratott az orosz élvonal 22. fordulójában. A magyar labdarúgó végigjátszotta a mérkőzést.
márc. 22
16:05
NB I: Puskás AFC-Mezőkövesd élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia FC–Mezőkövesd-Zsóry találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 22
16:07
PL: Manchester City-Fulham élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 31. fordulójában a Manchester City hazai pályán a Fulhammel méri össze az erejét. Manuel Pellegrini együttese kilenc találkozó óta veretlen a londoniakkal szemben, és hatalmas meglepetés lenne, ha ez a sorozat ma délután szakadna meg. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
márc. 22
16:09
NB I: MTK-Videoton élőben az NSO-n! (She)
MTK–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 22
16:11
NB I: a Loki 94. perces büntetővel nyert a Pécs ellen (She)
A labdarúgó NB I 21. fordulójában a listavezető DVSC-Teva hazai pályán Tisza Tibor 94. percben, tizenegyesből szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Pécsi MFC-t.
márc. 22
16:21
Labdarúgó NB I - Debrecen-Pécs 1-0 (Infostart)
A listavezető Debrecen Tisza Tibornak a 94. percben értékesített büntetőjével nyert a vendég Pécs ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának szombati első mérkőzésén.
márc. 22
16:21
Sílövészet: osztrák és szlovák siker az oslói üldözésesben (She)
Szombaton a férfiak és a nők üldözéses versenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a norvégiai Oslóban. Előbbieknél az osztrák Simon Eder, utóbbiaknál pedig a szlovák Anastasiya Kuzmina győzött.
márc. 22
16:36
El Clásico: Piqué bevethető, Puyol nem a Bernabéuban (Agroinform)
Gerard Piqué ott lehet a Barcelona védelemének tengelyében a vasárnapi El Clásicón.
márc. 22
16:39
NB I: Ha jogtalan volt, akkor az csúnya dolog - Lőrincz (She)
Kondás Elemér szerint csapata, a DVSC kiszenvedte a győzelmet a PMFC ellen, amelynek vezetőedzője, Lőrincz Emil arról beszélt, hogy nem érdemeltek vereséget.
márc. 22
16:39
Mourinho rekordgyőzelmet aratott Wenger 1000. meccsén (Metropol)
A listavezető Chelsea hazai környezetben 6-0-ra kiütötte a londoni rivális Arsenalt.
márc. 22
16:41
NB II: nem bírt egymással a Szolnok és az SZTK-Erima (She)
A labdarúgó NB II 20. fordulójának nyitó meccsen a kiesés elöl menekülő Szolnok nem bírt a szintén a bennmaradásért küzdő Szigetszentmiklóssal.
márc. 22
16:41
Nyert a Debrecen, a Vidi és a Puskás Akadémia (Metropol)
Hosszabbításban, büntetővel győzött a Debrecen. A Videoton megszakította rossz sorozatát. Az újoncok csatáját a Puskás Akadémia nyerte.
márc. 22
16:57
Videó: gyenge Arsenal-védelem, hat Chelsea-gól (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Chelsea 6–0-ra legyőzte az Arsenalt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában. Íme, a találkozó összefoglalója!
márc. 22
16:59
NB II: szenzációs csabai hétvége – hét a vége! (She)
A labdarúgó NB II 20. fordulójában a Békéscsaba idegenben 7–2-re kiütötte a Ceglédi VSE-t. A csabai gála főszereplője Nikola Pantovics és Thomas Prasler volt, előbbi három, utóbbi két gólt szerzett. A Siófok a Kisvárdát győzte le két góllal, míg a listavezető Nyíregyháza a Tatabánya ellen nyert ugyanilyen különbséggel.
márc. 22
17:12
NB I: Szivics nagy lehetőséget lát Újpesten (Agroinform)
A DVTK mestere szerint az újpesti játékosok félre tudják tenni a nehézségeket, ám így is nyerni megy a Megyeri útra.
márc. 22
17:14
Edzőkérdés: Mindenki mögöttem áll a Milannál - Seedorf (Agroinform)
A holland vezetőedző szerint töretlen a bizalom iránta a vergődő vörös-feketéknél.
márc. 22
17:33
Videó: Tisza lazán lőtte be a Loki győztes büntetőjét (She)
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 21. fordulójában a listavezető DVSC-Teva hazai pályán Tisza Tibor 94. percben, tizenegyesből szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Pécsi MFC-t. Íme, a találkozó összefoglalója!
márc. 22
17:51
Bundesliga: Szalai Ádám megtörte gól nélküli sorozatát (She)
A Bayern München idegenben két hajrágóllal 2–0-ra legyőzte a Mainz legénységét, ám a Dortmund – szintén vendégként – 3–0-ra felülmúlta Huszti Szabolcs csapatát, a Hannovert a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 26. fordulójának szombati játéknapján, így elmaradt a tabellát tetemes előnnyel vezető bajorok korai bajnokavatása. Szalai Ádám góllal tette biztossá a Schalke…
márc. 22
17:53
Férfi kézi EHF-kupa: óriásit küzdve nyert a Csurgó (She)
A Csurgó kézilabdacsapata négygólos győzelmet aratott a férfi EHF-kupa csoportkörének ötödik fordulójában hazai környezetben a spanyol León ellen, és elérhető közelségbe került a negyeddöntős továbbjutáshoz.
márc. 22
17:55
Videó: Schweini gyönyörű fejessel vette be a mainzi kaput (She)
A Bayern München sokáig támadott a Mainz ellen a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában, de csak a 83. percben törte meg a hazaiak ellenállását. Bastian Schweinsteiger gyönyörű fejes gólt szerzett, majd a a 86. percben Mario Götze tette biztossá a bajorok győzelmét.
márc. 22
18:06
Kerékpár: Rossz idő, nagy csata, Sagan-siker várható a Milánó-Sanremón (Agroinform)
Vasárnap kerül sor a 105. Milánó-Sanremó egynapos versenyre, amely a szezon első klasszikusa.
márc. 22
18:08
NB I: Bombagólokkal húzta ki magát a bajból a Videoton (Agroinform)
A Puskás Akadémia kiütötte a Mezőkövesdet, míg a Videoton rosszul játszva is megszerezte a győzelmet a Hungária körúton.
márc. 22
18:09
NB I: két perc alatt döntött a Videoton az MTK ellen (She)
A fővárosban győzte le a Videoton az MTK-t 2–1-re a labdarúgó NB I 21. fordulójában. A fehérváriak a 72. és a 74. percben is gólt szereztek, a hazaiak Torghelle Sándor büntetőjével szépítettek, egyenlíteni azonban már nem tudtak.
márc. 22
18:11
NB I: a Puskás Akadémia kiütéssel nyerte az újoncok csatáját (She)
A labdarúgó NB I 21. fordulójában a Puskás Akadémia FC a Mezőkövesdet fogadta. A hazaiak az első félidő hosszabbításában Lencse László fejes góljával szereztek vezetést, majd a 63. percben előbb Tischler Patrik, majd négy perccel később megint Lencse volt eredményes, s ugyanő a 87. percben 11-esből alakította ki a 4–0-s végeredményt.
márc. 22
18:13
NB III: az emberhátrány sem törte meg a REAC-ot (She)
Két döntetlen és egy vereség után a REAC megszerezte első győzelmét a labdarúgó NB III tavaszi idényében: a rákospalotaiak emberhátrányban gyűrték le hazai pályán 1–0-ra a Hajdúböszörményt a Keleti csoport 20. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
márc. 22
18:15
NB I: Honvéd-Kaposvár élőben az NSO-n! (She)
Bp. Honvéd–Kaposvári Rákóczi találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 22
18:17
NB II: hátrányból fordítva nyert a Dunaújváros (She)
A labdarúgó NB II 20. fordulójában a Dunaújváros a két téli szerzemény, Urbin Péter és Petneházi Márk találataival fordítva nyert a Sopron otthonában, és őrzi második helyét a tabellán. A Vasas tipikus egygólos mérkőzést nyert meg a ZTE vendégeként.
márc. 22
18:19
PL: a Man. City öt, a Liverpool hat gólt szerezve nyert (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 31. fordulójában a Mancchester City hazai pályán kiütéses győzelmet aratott a sereghajtó Fulham ellen. A vendéglátók sikeréből Yaya Touré három góllal vette ki a részét, igaz, abból kettőt tizenegyesből szerzett. A Liverpool flúgos meccsen 6–3-ra nyert a Cardiff vendégeként, Luis Suárez mesterhármassal, a középhátvéd Martin Skrtel két…
márc. 22
18:27
Videó: Szalai Ádám a jobb felső sarokba blokkolt (She)
Szalai Ádám a 88. percben csereként állt be a Schalkéba a Braunschweig elleni német bajnokin, majd a 94. percben betalált. A magyar válogatott támadója az egyik védő felszabadításnak szánt lövésébe tette bele a lábát, amelyről a labda a jobb felső sarokba vágódott. A Schalke ezzel a találattal 3–1-re győzött. Íme, Szalai gólja!
márc. 22
18:27
A Puskás Akadémia nyerte az újoncok csatáját (Metropol)
A két újonc csapat összecsapásán a Puskás Akadémia a háromgólos Lencse László vezetésével 4-0-ra legyőzte a vendég Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 22
18:29
Hegyikerékpár: Benkó Barbara győzött Haifában (She)
Benkó Barbara megnyerte a Haifában rendezett nemzetközi hegyikerékpáros versenyt.
márc. 22
18:31
Vívás: a kardozó Szatmári András 6. lett Moszkvában (She)
Legjobb magyarként Szatmári András a hatodik helyen végzett a férfi kardozók moszkvai világkupaversenyén. A másik három versenyen – a moszkvai női kard Grand Prix-n, a torinói női, illetve a bonni férfi tőr világkupán – egyik magyar sem került a legjobbak közé.
márc. 22
18:45
Premier League - Mourinho rekordgyőzelmet aratott Wenger 1000. meccsén (Infostart)
A listavezető Chelsea hazai környezetben 6-0-ra kiütötte a londoni rivális Arsenalt az angol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
márc. 22
18:45
PL: West Ham-Manchester United élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 31. fordulójában a Manchester United a West Ham United vendégeként lép pályára. A két együttes között 17 pont, de csupán öt helyezés a távolság – kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével.
márc. 22
18:47
Videó: „Csak a bíró nem látta Máté Péter kezezését” (She)
Óriási csatában, csak a 94. percben dőlt el a Debrecen–Pécs rangadó Tisza Tibor büntetőjével. A vendégek részéről Mohl Dávid nem értett egyet a játékvezető minden egyes ítéletével. Kondás Elemér, a Loki edzője a szokásos fontos pontokról beszélt, míg Tisza Tibor elmondta, ez tényleg jókor jött gól volt.
márc. 22
19:00
Spanyol foci: Montoya szerződést hosszabbított Barcelonában (Agroinform)
Az FC Barcelona 2018-ig meghosszabbította Martín Montoya szerződését.
márc. 22
19:03
Férfi kosár Adria-liga: Olaj-vereség szolnoki vesszőfutással (She)
A férfi kosárlabda Adria-liga alapszakaszának 25. fordulójában a Szolnoki Olaj ötpontos vereséget szenvedett a hozzá hasonló teljesítménnyel bíró, elképesztő színű szereléssel sokkoló – rózsaszín nadrág, világoskék trikó – szerb Mega Vizura Szmederevótól. A győztes 11/14-es, a vesztes 8/17-tel várja a folytatást.
márc. 22
19:03
A Csurgónak maradt esélye a negyeddöntőre (Metropol)
A Csurgó fontos, 31-27-es győzelmet aratott a vendég spanyol Ademar León ellen a férfi kézilabda EHF Kupában.
márc. 22
19:05
Videó: Wayne Rooney a félpályáról lőtt hatalmas gólt (She)
Elképesztő gólt szerzett Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója a West Ham United elleni angol bajnoki mérkőzésen. A találkozó 8. percében Rooney a felezővonal közeléből bombázott a hazaiak kapujába!
márc. 22
19:05
Magyar hegyikerékpáros siker Haifában (Metropol)
Benkó Barbara megnyerte a Haifában rendezett nemzetközi hegyikerékpáros versenyt.
márc. 22
19:07
Németország: a másodosztályú csapatok felnézhetnek Nagyra (She)
Harminchárom éves negatív rekord dőlt meg a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 26. fordulójában – 1981 óta először fordult elő, hogy egyetlen gól sem született egy olyan játéknapon, amelyen legalább három meccset rendeznek. A St. Pauli otthonában gól nélküli döntetlenre végző Ingolstadtban Hajnal Tamás ezúttal sem volt a keret tagja.
márc. 22
19:07
Nem hibázott a Liverpool és a ManCity (Metropol)
A bajnoki címért versenyben lévő csapatok közül a Liverpool és a Manchester City is magabiztos győzelmet aratott szombaton az angol labdarúgó Premier League 31. fordulójában.
márc. 22
19:09
MotoGP: spanyol sikerek az idei első időmérőn (She)
A Moto2-ben és a Moto3-ban is spanyol versenyző nyerte az időmérőt a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katari Nagydíján. Az idénynyitón a Moto3-ban Álex Rins, a Moto2-ben Esteve Rabat indulhat az élről. A királykategória időmérőjét később rendezik.
márc. 22
19:11
Férfi röpi NB I: idegenben szerzett előnyt a Kecskemét a döntőben (She)
A kupagyőztes Kecskemét három szoros szettben nyert a címvédő Kaposvár vendégeként a férfi röplabda NB I döntőjének szombati első felvonásán, így előnybe került az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban. A második mérkőzést szerdán rendezik.
márc. 22
19:18
Premier League: Wenger elvitte a balhét, Mourinhóék gyilkolni készültek (Agroinform)
A Chelsea 6-0-ra verte a 15. perctől emberhátrányban játszó Arsenalt a Premier League 31. fordulójának rangadóján.
márc. 22
19:21
Championship: nem zártak jó napot a magyarok csapatai (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 37. fordulójában nem zártak túl jó napot a magyar érdekeltségű csapatok.
márc. 22
19:23
Ligue 1: nincs megoldás a Marseille vergődésére (She)
Folytatódott az Olympique Marseille fekete szériája: az OM hazai pályán 1–0-ra kikapott a bennmaradásért harcoló Rennes-től a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (LIgue 1) 30. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 22
19:39
Női kosár MK: a PEAC-Pécs jutott elsőként döntőbe (She)
Döntőbe jutott a női kosárlabda Magyar Kupában a PEAC-Pécs, miután a legjobb négy között magabiztos győzelmet aratott az MTK ellen. A pécsiek már az első negyedben magabiztos előnyre tettek szerint, végül 29 pontos különbséggel nyertek. A másik ágon a ZTE NKK a Uniqa Euroleasing Sopronnal találkozik.
márc. 22
19:39
Wenger pocsék jubileuma (Blikk)

Keresés