2014. március 5. szerda

márc. 5
18:49
U19-es Eb-döntő: Felcsúton és Pápán is lesznek meccsek (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kijelölte azokat a stadionokat, ahol mérkőzéseket rendeznek az U19-es Európa-bajnokság júliusi, nyolccsapatos döntőjében.
márc. 5
19:03
Ligakupa: a PAFC felajánlja az újrajátszást a Vasasnak (She)
A Puskás Akadémia felajánlja a Vasasnak a Ligakupa-nyolcaddöntő első mérkőzésének újrajátszását, amelyet a pályán 2-0-ra a fővárosi csapat nyert meg, ám Görgényi Dávid jogosulatlan szereplése miatt végül az MLSZ az eredményt törölte, egyben a találkozót 3–0-s gólkülönbséggel a felcsútiak javára igazolta.
márc. 5
19:21
Spanyolország: „Raúl lesz a Real Guardiolája” (She)
Jorge Valdano, a spanyol Real Madrid korábbi argentin labdarúgója, későbbi sportvezetője a „királyiak” ikonját, a 36 esztendős Raúl Gonzálezt látja az együttes jövőbeli reformerének, valamint az újabb nagy sikerek zálogának. A gólerős támadó fajsúlyosságát Pep Guardiola edző munkásságához hasonlította.
márc. 5
19:23
U21: Jova véd, Bacsa támad Skócia ellen - kezdőcsapat (She)
Csábi József, az U21-esek megbízott szövetségi edzője kijelölte a ma este Dundee-ban, Skócia ellen felkészülési mérkőzésen pályára lépő kezdőcsapatát.
márc. 5
19:25
Válogatott: az ’54-es csapatunk minden idők leghatékonyabbja (She)
Az 1954-es magyar válogatott minden idők leghatékonyabb csapata a labdarúgó-világbajnokságok történetében. Ez derül ki a Yahoo összeállításából, amely minden idők legeredményesebb vb-csapatait állította rangsorba – a szaklap a tornákon az átlagban egy mérkőzésen szerzett gólmennyiséget veszi alapul.
márc. 5
19:27
F1: Az emberek látni akarják, hogy Vettel veszít - Ecclestone (She)
Bernie Ecclestone szerint a Formula–1-et figyelemmel kísérők nagy részének már csak azért is tetszeni fog a 2014-es szezon, mert látni fogják, hogy a legutóbbi négy világbajnoki címet megszerző Sebastian Vettelt megfosztják a trónjától. Az F1 gazdasági vezetője a Red Bull rossz tesztszezonjára alapozva fogalmazta meg véleményét.
márc. 5
19:29
Gyász: 72 évesen elhunyt a Bundesliga-bajnok Tóth Gyula (She)
Hetvenkét éves korában elhunyt a Nürnberggel a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban 1968-ban aranyérmet szerzett labdarúgó, Tóth Gyula.
márc. 5
19:39
Videó: 40 méterről íveltek gólt az albánok Máltának (She)
Szenzációs gólt szerzett Alban Meha, az albán labdarúgó-válogatott játékosa a Málta elleni felkészülési mérkőzésen. A találkozó 53. percében Meha körülbelül 40 méterről ívelt a vendégek kapujába. Íme, a gól!
márc. 5
19:39
Karrier: Kroos nem mindenki szerint nélkülözhetetlen (Agroinform)
Toni Kroos elvágyódik a Bayern Münchentől, vagy legalábbis komoly fizetésemelést követel. Nem mindenki szerint jogosan.
márc. 5
19:41
Férfi kézi NB I: 13 gólos veszprémi siker az utolsó ellen (She)
Az MKB-MVM Veszprém 41–28-ra legyőzte a ligautolsó PLER-t a férfi kézilabda NB I 23. fordulójában.
márc. 5
19:41
NBA: Az utolsó szalmaszálba kapaszkodna a Wolves és a Knicks (Agroinform)
Az NBA szerdai játéknapjának egyik legérdekesebb mérkőzése a Minnesota Timberwolves-New York Knicks összecsapás lesz.
márc. 5
19:57
Újrajátszást kezdeményez a Puskás Akadémia (Metropol)
Noha az MLSZ az egyik fővárosi játékos jogosulatlan szereplése miatt utólagosan 3-0-val az akadémiának adta a meccset.
márc. 5
20:15
Női kézi NB I: Fehérváron nyert a Debrecen (She)
A Fehérvár hazai pályán 24–21-es vereséget szenvedett a DVSC-TVP-től a női kézilabda NB I szerdai játéknapján.
márc. 5
20:17
Válogatott: Pintér 2-1-es vereséggel mutatkozott be a kispadon (She)
A magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett Győrben Finnországtól az új szövetségi kapitány, Pintér Attila bemutatkozó találkozóján.
márc. 5
20:19
Vb 2014: Románia-Argentína élőben az NSO-n! (She)
A mieinkkel egy Eb-selejtezőcsoportban szereplő Románia Argentínát fogadja felkészülési mérkőzésen Bukarestben. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 5
20:21
Szavazás: osztályozza Dzsudzsákékat a finnek ellen! (She)
Az új szövetségi kapitány, Pintér Attila vereséggel mutatkozott be Győrben: a magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott Eb-selejtezős ellenfelétől, Finnországtól. Értékelje a magyar játékosok teljesítményét 1–10-ig! (A hajrában csereként pályára lépő Nikolics Nemanja és Szakály Péter nem töltött elegendő időt a pályán, hogy osztályozható legyen.)
márc. 5
20:23
Férfi kosár NB I: 90 ponttal robbant haza az Olaj (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság középszakaszának első fordulójában a szezonban eddig nemzetközi porondon vitézkedő Szolnoki Olaj a felsőházban magabiztosan, 29 ponttal nyert otthon a Sopron KC ellen. Az első negyed még hazai K. O.-sikert sejtetett, a folytatásban azonban a vendégek némiképpen kiegyenesedtek.
márc. 5
20:25
Vb 2014: brazil nosztalgiagála az előző vb helyszínén (She)
Brazília gálaelőadást rendezett Johannesburgban, a négy évvel ezelőtti labdarúgó-világbajnokság egyik helyszínén, Luiz Felipe Scolari csapata a mesterhármast jegyző Neymar vezérletével 5–0-ra legyőzte Dél-Afrikát. Két vb-résztvevő találkozott Pireuszban, Dél-Korea 2–0-ra legyőzte Görögországot, a magyar válogatott leendő Eb-selejtezőbeli csoportellenfelét. Algéria simán legyőzte Szlovéniát, Ghána…
márc. 5
20:27
Válogatott: Sokkal jobban kell élni a lehetőségeinkkel - Pintér (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett a finn együttestől a Győrben lejátszott felkészülési mérkőzésen. A találkozón debütáló szövetségi kapitány, Pintér Attila szerint sokkal jobban ki kell használni a lehetőségeinket.
márc. 5
20:29
Válogatott: Az eredménynek nincs jelentősége - Paatelainen (She)
A Magyarország-Finnország (1–2) felkészülési labdarúgó-mérkőzést követően a vendégek kapitánya, Mixu Paatelainen arról beszélt, hogy bár örül a győzelemnek, ennek nincs jelentősége az őszi Eb-selejtező szempontjából.
márc. 5
20:33
Sífutás: olimpiai bajnokok sikerei a drammeni sprinten (She)
A norvégiai Drammenben férfi és női klasszikus stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet mindkét nemnél hazai versenyzők szerezték meg, előbbieknél Ola Vigen Hattestad, utóbbiaknál pedig Maiken Caspersen Falla szerezte meg.
márc. 5
20:33
Árulkodó arcok (Metropol)
Elég ránézni Pintér Attila szövetségi kapitány arcára, amin rögtön látszik, hogy nem ilyen bemutatkozásra vágyott.
márc. 5
20:35
Válogatott: Egyszerű gólokat kaptunk - Dzsudzsák (She)
A magyar labdarúgó-válogatott egygólos (2–1) vereséget szenvedett Győrben felkészülési mérkőzésen Finnországtól. Válogatottunk rutinos csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs önkritikusan értékelt.
márc. 5
20:37
Válogatott: A finnek két és fél éves előnyben vannak - Pintér (She)
A Magyarország-Finnország (1-2) felkészülési labdarúgó-mérkőzés után Pintér Attila szövetségi kapitány arról beszélt, hogy a finn csapat két és fél éves előnyben van a magyarral szemben.
márc. 5
20:51
Videó: elképesztő - fergeteges tűzijáték a grúz drukkerektől (She)
Hihetetlen hangulatot teremtettek a grúz drukkerek a Liechtenstein elleni felkészülési mérkőzésen (amit a grúzok 2–0-ra megnyertek). A lelátó izzó vörösbe öltözött a petárdák, görögtüzek következtében. Mindezt az egyik szurkoló szemszögéből mutatja be az alábbi videó.
márc. 5
20:53
Vb 2014: meglepő bosnyák vereség Egyiptomtól (She)
A brazíliai világbajnokságra készülő bosnyák labdarúgó-válogatott Innsbruckban 2–0-s vereséget szenvedett Egyiptomtól.
márc. 5
20:55
U21: három újpesti és egy fradista is pályán volt Európában (She)
Három újpesti légiós is pályára lépett szerdán hazája U21-es válogatottjában. A fradista Muhamed Besic is meccset játszott, igaz, ez nem volt hivatalos találkozó.
márc. 5
21:09
Válogatott: Sajnos beseggeltünk a kapunk elé - Lovrencsics (She)
A magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett Győrben Finnországtól az új szövetségi kapitány, Pintér Attila bemutatkozó találkozóján. A találkozó 53. percében lecserélt Lovrencsics Gergő csalódottan értékelt a lefújás után.
márc. 5
21:09
Pintér vereséggel debütált (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott szerdán 2-1-re kikapott idei első, Győrben rendezett barátságos mérkőzésén a finn csapattól.
márc. 5
21:09
Felkészülés: Kokorin remek sarkazással kedveskedett Capellónak (Agroinform)
Az orosz válogatott Örményország legyőzésével készült a nyári világbajnokságra, Fabio Capello nagy örömére.
márc. 5
21:11
Vb 2014: Franciaország–Hollandia élőben az NSO-n! (She)
A francia válogatott 17 éve nem győzte le Hollandiát, szerda este a párizsi Stade de France stadionban próbálkozhat felkészülési mérkőzésen a 17 mérkőzés óta veretlen oranje ellen. Mindkét együttesnél a világbajnoki keretek véglegesítése a cél, így Louis van Gaal és Didier Deschamps szövetségi kapitány is több újoncnak adhat lehetőséget a találkozó során. Kövesse velünk a találkozó alakulását…
márc. 5
21:13
Vb 2014: Kolumbia nem bírt Tunéziával (She)
Felkészülési mérkőzésen a vb-résztvevő kolumbiai labdarúgó-válogatott Barcelonában döntetlent játszott Tunéziával. A mérkőzésen az első félidő közepén a dél-amerikaiak büntetőből szereztek vezetést, de az észak-afrikaiak még a szünet előtt egyenlítettek. A hajrá tíz percére a kolumbiaiak megfogyatkoztak: Luis Perea három perc alatt kapott két sárga lapos figyelmeztetést.
márc. 5
21:15
Videó: Lionel Messi elhányta magát Bukarestben (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott Romániával játszik felkészülési mérkőzést, egy félidő után az állás 0-0. A vendégek klasszisa, Lionel Messi a nyolcadik percben elhányta magát a pályán. Az utóbbi időben nem ez az első ilyen „rosszulléte”, a Real Sociedad elleni spanyol bajnokin is volt ugyanilyen balesete, még az első fordulóban a Levante ellen történt vele hasonló, valamint majd' egy éve La…
márc. 5
21:45
Válogatott: Leandro a Ferencvárosba akar hazatérni (She)
A magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett Győrben Finnországtól az új szövetségi kapitány, Pintér Attila bemutatkozó találkozóján. Az összecsapás után Leandro, a magyar válogatott balhátvédje a mérkőzés mellett saját pályafutásáról is nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.
márc. 5
21:45
Felkészülés: A görög kapitánynak is magyarázkodnia kell (Agroinform)
Az ősztől a magyar válogatottal azonos Eb-selejtezőcsoportban szereplő görög válogatott 2-0-ra kikapott Dél-Koreától.
márc. 5
21:47
Felkészülés: a skótok már a csapatfotózáson szétestek (She)
Skócia Lengyelországban játszik felkészülési mérkőzést. A varsói mérkőzés előtt a szokásos csapatfotózás nem a tervek szerint alakult, James Morrison ugyanis elkóborolt, és lemaradt a csapatképről – a pályán már természetesen ott volt.
márc. 5
21:49
Videó: Csak a negatív kérdések jönnek - Pintér Attila (She)
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a finnektől elszenvedett 2–1-es vereség után a „negatív kérdésekre” panaszkodott.
márc. 5
22:03
Brazil siker Neymar mesterhármasával (Infostart)
A nyári labdarúgó-világbajnokságon házigazda brazilok válogatottja öt góllal legyőzte az előző vb rendezője, a Dél-afrikai Köztársaság csapatát szerdán, barátságos mérkőzésen.
márc. 5
22:03
Vb 2014: az argentinok nem bírtak Romániával Bukarestben (She)
A mieinkkel egy Eb-selejtezőcsoportban szereplő Románia Bukarestben 0–0-s döntetlent játszott a vb-re készülő Argentínával felkészülési mérkőzésen.
márc. 5
22:03
Felkészülés: Készen állunk a vb-aranyra - Thiago Silva (Agroinform)
A világbajnoki házigazda brazil válogatott szerdán 5-0-ra legyőzte Dél-Afrika együttesét felkészülési mérkőzésen.
márc. 5
22:05
Videó: „Tanulunk a hibákból, fel a fejjel!” - Futács (She)
A 2–1-es vereséggel záruló, finnek elleni felkészülési mérkőzést követően a magyar labdarúgó-válogatott három tagja, Futács Márkó, Juhász Roland és Leandro de Almeida is az NSO Tv rendelkezésére állt. Természetesen mindhárman csalódottak az eredmény miatt, ám úgy érzik, megfelelő hozzáállással, rengeteg munkával javíthatóak a hibák az Eb-selejtezőkig. A Diósgyőr csatára pedig kiadta a jelszót, fel…
márc. 5
22:07
Válogatott: méreg a pályán, a kispadon és a lelátón - galéria (She)
A magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett Győrben Finnországtól az új szövetségi kapitány, Pintér Attila bemutatkozó találkozóján. A kezdeti biztató percek után bosszankodás, düh, felindultság jellemezték magyar részről az összecsapást a pályán, a kispadon és a lelátón egyaránt. A találkozó legjobb fotóit megtekintheti galériánkban!
márc. 5
22:09
Vb 2014: az amerikaiak kikaptak Ukrajnától (She)
A nyári vb-re készülő amerikai labdarúgó-válogatott Larnacán kétgólos vereséget szenvedett a papíron pályaválasztó, a politikai helyzet miatt azonban helyszínt módosító Ukrajnától. Az ukránok az első félidő elején szereztek vezetést, amelyet a második felvonás közepén dupláztak meg.
márc. 5
22:21
Argentína nem bírt Romániával (Infostart)
A nyári világbajnokság egyik esélyesének tartott argentin labdarúgó-válogatott nem bírt Romániával, így gól nélküli döntetlen született a két csapat szerdai, bukaresti barátságos mérkőzésén.
márc. 5
22:21
Vb 2014: Spanyolország-Olaszország élőben az NSO-n! (She)
Olaszország mindig minden válogatott ellen esélyes, még akkor is, ha manapság nem tartják őket sokra. A spanyol válogatottban bemutatkozik a braziloktól „elhappolt” Diego Costa. Legutóbb tétmeccsen a Konföderációs Kupában találkoztak 2013-ban, amikor Spanyolország tizenegyesekkel jutott tovább az olaszok ellen. Mindkét csapat győzelmet vár, de könnyű meccsre nem számíthatnak.
márc. 5
22:39
U21: iksz 0-2-ről Radó duplájával Skóciában (She)
A magyar U21-es válogatott a második félidőben 0–2-ről felállva Radó András két góljával döntetlent játszott Skóciával Dundee-ban felkészülési mérkőzésen.
márc. 5
22:41
Videó: Két nap alatt nem lehet csodát tenni - Dzsudzsák (She)
A magyar–finn felkészülési labdarúgó-mérkőzés után Dzsudzsák Balázs elmondta, a védekezést két nap alatt próbálták rendbe hozni, márpedig ennyi idő alatt nem lehet csodát tenni. Lovrencsics Gergő szerint két különböző félidőt játszott a csapat. Koman Vladimir azt szeretné, ha pozitívan állnánk a dolgokhoz.
márc. 5
22:57
Felkészülés: Drogbáék kétgólos hátrányból ikszeltek Belgiummal (She)
A nyári labdarúgó-világbajnokságra készülő Belgium és Elefántcsontpart izgalmas, jó színvonalú felkészülési összecsapáson 2–2-re végzett egymással Brüsszelben.
márc. 5
22:59
Vb 2014: Sturridge szállította az angol győzelmet a dánok ellen (She)
A világbajnokságra készülő angol labdarúgó-válogatott rengeteg helyzetet kihagyva, Daniel Sturridge fejes góljával legyőzte odahaza a nyári tornáról lemaradó dánokat.
márc. 5
23:01
Vb 2014: német siker Chile ellen, Uruguay nem bírt Ausztriával (She)
A német labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–0-s győzelmet aratott Chile ellen, Svájc és Horvátország 2–2-re végzett, Uruguay 1–1-et játszott Ausztriában. Belgium már 2–0-ra vezetett Elefántcsontpart ellen, de a végén be kellett érnie a döntetlennel.

Keresés