2014. március 1. szombat

márc. 1
16:11
NB I: Kaposvár-Pápa - élőben az NSO-n! (She)
Óriási menetelésbe kellene kezdenie a Kaposvárnak a bentmaradás érdekében. A Rákóczi az első tavaszi NB I-es meccsén a masszív középcsapat Lombard Pápát fogadja. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő online közvetítésünk segítségével!
márc. 1
16:21
Jégkorong: négy hétre kidőlt a Volán válogatottja (She)
Részleges térdszalagszakadást szenvedett Orbán Attila, a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának válogatott védője, akinek így négy hetet kell kihagynia.
márc. 1
16:21
Botrány az öttusa-Világkupán (Blikk)
Acapulco – Botrányos véget ért Mexikóban, az idei esztendő első öttusa-Világkupa-versenyén a női szám. A viadal a kombinált szám előtt félbeszakadt és végeredmény nélkül zárult – a versenyzők ugyanis megelégelték a házigazdák által biztosított feltételeket.
márc. 1
16:21
NB I: Kettőt rúgott Kispesten, mégis elhasalt az Újpest (Agroinform)
A Budapest Honvéd 3-2-re nyert a lila-fehérek ellen az OTP Bank Liga 18. fordulójának szombati mérkőzésén.
márc. 1
16:23
NB I: A kapott gólok után kezdtünk el játszani - Vignjevics (She)
A Bp. Honvéd élvonalbeli labdarúgócsapata az Újpest elleni 3–2-es hazai győzelemmel kezdte a tavaszi bajnoki idényt. A kispestiek olasz vezetőedzője, Marco Rossi szerint övéinek az első félidőben még nem volt meg a kellő önbizalma, a vendégek mestere, Nebojsa Vignjevics azt nehezményezte, hogy játékosai csak kétgólos hátrányba kerülve kezdtek el játszani.
márc. 1
16:39
Air Race: Bonhomme szárnyalása, Besenyei gondjai (She)
A legutóbbi világbajnok Paul Bonhomme ott folytatta, ahol három éve abbahagyta: megnyerte a sportrepülő Red Bull Air Race nyitó futamát Abu-Dzabiban, ahol Besenyei Péter motorgondokkal küszködött.
márc. 1
16:39
Vélemény: Tényleg sok a légiós Újpesten? (Agroinform)
Huszonkilenc játékosból csak kilencen magyarok a Megyeri úton, a köztévé be is szólt nekik miatta. Igazuk volt?
márc. 1
16:41
NB II: emberhátrányban mentett pontot a Vasas (She)
A labdarúgó NB II 17. fordulójában a Siófok a Gyirmót elleni magabiztos győzelmével csökkentette hátrányát a feljutó helyen álló Dunaújvárossal szemben. A Vasas emberhátrányban mentett pontot a Békéscsaba otthonában, míg a Cegléd kiesési helyosztót nyert meg a Kozármisleny vendégeként. Az Ajka és a ZTE, illetve a Kisvárda és a Balmaz megosztozott a pontokon.
márc. 1
16:41
La Liga: Martino nélkül lép fel a Barcelona (Agroinform)
A Barcelona vasárnap az Almeriát fogadja a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.
márc. 1
16:57
Szocsi 2014: utólag kizárhatják a lett hokisokat (She)
Utólag akár ki is zárhatják a szocsi téli olimpiáról a lett férfi jégkorong-válogatottat, mivel Vitalijs Pavlovs után a gyanú szerint egy másik játékos is fennakadt a doppingvizsgálaton.
márc. 1
16:59
Vb 2014: büntetés vár a mezen üzengetőkre (She)
Büntetést kaphatnak azok a labdarúgók, akik a mezük alatt viselt pólójukon kívánnak üzenni a nyári brazíliai világbajnokságon.
márc. 1
17:15
Videó: erősödő Szeged, a Veszprém kint a hullámvölgyből (She)
Majdnem végig szoros csatában a Veszprém három góllal legyőzte a Pick Szegedet a kézilabda NB I szombati rangadóján. A szegediek részéről Zubai Szabolcs és Ilyés Ferenc is elmondta, elhitték, hogy pontot szerezhetnek. Viszont a hazaiak részéről Schuch Timuzsin nem tudta elképzelni, hogy kikaphatnak. Az NSO Tv helyszíni riportja.
márc. 1
17:17
Serie B: palermói álomhajrá; Kovácsikék bresciai sikere (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie A) 27. fordulójában Kovácsik Ádám csapata, a Carpi idegenben 2–0-ra legyőzte a Bresciát. A magyar kapus a kispadról nézte végig a meccset.
márc. 1
17:19
NB III: Détári és Montvai kitolt a Fradi II-vel (She)
Ifjabb Albert Flórián győzelemmel mutatkozott be a Budaörs kispadján: a zöld-fehérek 2–0-ra nyertek a Tököl vendégeként a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 17. fordulójában. A Középcsoport élmezőnyében haladó Szeged hazai, a Honvéd II idegenbeli győzelemmel tudta le a szombati játéknapot, míg a Keleti csoport rangadóján a listavezető Kazincbarcika 2–1-re kikapott Putnokon, a Ferencváros…
márc. 1
17:21
Evezés: közel 700 induló az ergométeres ob-n (She)
Anton Grassi személyében szlovák győztest avattak a férfiak normálsúlyú versenyében az evezősök szombati nyílt ergométeres országos bajnokságán, amelynek Győr adott otthont. A viadalra közel 700-an neveztek, Szlovákián kívül érkeztek sportolók Csehországból, Ausztriából és Szerbiából is.
márc. 1
17:33
Női kézi EHF-kupa: óriási fehérvári lépés a négy felé (She)
A női kézilabda EHF-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Fehérvár hétgólos győzelmet aratott a Kolozsváron a romániai U Jolidon Cluj ellen, amivel óriási lépést tett az elődöntő felé.
márc. 1
17:35
Bundesliga: simán nyert a BVB, Husztiék ikszeltek (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a Borussia Dortmund magabiztos, háromgólos győzelmet aratott a Nürnberg ellen – ezzel feljött a második helyre –, míg a Huszti Szabolcsot végig a soraiban tudó Hannover egy ponttal gazdagodott az Augsburg vendégeként. A Mönchengladbach kapusa, Marc-André ter Stegen komédiába illő öngólt vétett, így csapata csak 1–1-re végzett a sereghajtó…
márc. 1
17:51
Csonttörővel bokszol az alpolgármester (Blikk)
Budapest – Váczi János (43) nem csak papol a testmozgás szükségességéről, a XII. kerület alpolgármestere karban is tartja a fizikumát.
márc. 1
17:51
Videó: Honvéd-rakéta 20 méterről az Újpestnek (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Budapest Honvéd 3–2-re legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 18. fordulójában. Különösen szép lett Vécsei Bálint 20 méteres bombagólja. Íme, a találkozó összefoglalója!
márc. 1
18:09
NB I: a Pápa mázlis góllal egyenlített Kaposváron (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában a sereghajtó Kaposvári Rákóczi a nyolcadik Lombard Pápát fogadta. A hazaiak a 32. percben Balázs Benjámin találatával szereztek vezetést. A hajrában szerencsés góllal – Kenesei Krisztián megpattanó szabadrúgásával – sikerült pontot menteniük a pápaiaknak (1–1).
márc. 1
18:11
NB I: a Haladás és az MTK megtörte a nagy szériát (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában a Haladás csak kapufáig és lécig jutott odahaza az MTK ellen, a vendégek a kapu felületét sem találták el, így gól nélküli döntetlenre végződött a bajnoki. Az NB I leghosszabb sorozata szakadt meg ezzel, 2012–2013-as kiírás 24. fordulója óta most először láthattunk 0–0-s döntetlent a magyar élvonalban!
márc. 1
18:13
Premier League: Schürrle-tripla, Arsenal-zakó (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 28. fordulójában a Chelsea André Schürrle mesterhármasával 3–1-re nyert a sereghajtó Fulham otthonában, a Stoke viszont megtréfálta az Arsenalt.
márc. 1
18:15
NB I: megtört 194 meccs után a legnagyobb sorozat (She)
Megtört a labdarúgó NB I európai szinten is egyedülálló sorozata: a Szombathelyi Haladás–MTK mérkőzés 0–0-ra végződött, így 194 élvonalbeli bajnokit követően akadt ismét gól nélküli találkozó.
márc. 1
18:17
NB I: Pécs-Videoton élőben az NSO-n! (She)
Pécsi MFC–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 1
18:27
FTC: újra áll a régi stadion - legóból (She)
Egy ferencvárosi szurkoló, László Gábor legóból elkészítette a régi Albert Flórián Stadiont. Az alkotó kilenc hónapig dolgozott a létesítményen, és 3000 legóalkatrészt használt fel – számolt be róla az FTC hivatalos Facebook-oldala.
márc. 1
18:27
Ismét második a Dortmund (Metropol)
A Borussia Dortmund a papírformának megfelelően simán győzött otthon a Nürnberg ellen, s ezzel feljött a második helyre.
márc. 1
18:27
Forma-1: Massa új csúcsot autózott, Vettel egy kört sem tett meg (Agroinform)
Vettel egyetlen kört sem tudott megtenni az utolsó idény előtti teszt utolsó előtti napján.
márc. 1
18:29
Videó: Fura, hogy nem Balajcza védett - Kabát (She)
Az újpesti Dusan Vasziljevics hiába csavart gyönyörű gólt a Honvéd ellen, a piros-feketék 3–2-re megnyerték az NB I-es mérkőzést. Kabát Péter szerint fura volt, hogy nem Balajcza Szabolcs védett a liláknál, de az edző így döntött. Vécsei Bálint elmondta, jobb lábbal még nem rúgott ilyen szép gólt. Ayub Daud hihetetlenül fontos sikerről beszélt.
márc. 1
18:29
Serie A: Ki szerzi a Napoli-gólokat Toszkánában? (Agroinform)
Vasárnap legeredményesebb játékosa, az eltiltott Gonzalo Higuaín nélkül utazik a Livornóhoz a nápolyi együttes.
márc. 1
18:31
P. División: a Valladolid pontot szerzett Málagán (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 26. fordulójában a Málaga csak egy pontot tartott otthon a Valladolid ellen.
márc. 1
18:31
NB I: Szombathely lett a szezon első gól nélküli bajnokijának helyszíne (Agroinform)
Az indulatoktól sem mentes Haladás-MTK mérkőzés 0-0-val zárult, a Kaposvár és a Pápa sem bírt egymással.
márc. 1
18:33
Tenisz: Federer hatodszor nyerte meg a dubai tornát (She)
A Dubaiban rendezett kemény pályás férfi tenisztorna döntőjében a negyedik helyen kiemelt Roger Federer szetthátrányból felállva legyőzte a harmadikként rangsorolt cseh Tomás Berdychet, így pályafutása során hatodszor nyerte meg a versenyt.
márc. 1
18:35
Bundesliga: Bayern-Schalke élőben az NSO-n! (She)
A Bundesliga 23. fordulójában a toronymagasan listavezető Bayern München a Szalai Ádámot (aki ha pályára lép, jubilál a német élvonalban) is foglalkoztató Schalkét fogadja, amelyik hét közben hatalmas verésbe szaladt bele a BL-ben a Real Madrid ellen hazai pályán (1–6). A találkozó esélyesei természetesen a bajorok, akik újabb rekordot állíthatnak fel az esetben, ha legalább két gólt tudnának…
márc. 1
18:45
Síugrás: visszavágtak az osztrákok a németeknek (She)
A finnországi Lahtiban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati csapatversenyt a Thomas Diethart, Stefan Kraft, Michael Hayböck, Gregor Schlierenzauer összeállítású osztrákok nyerték meg a németek és a norvégok előtt.
márc. 1
18:45
Premier League: Ha hihetünk a múltnak, Mourinho lesz a bajnok (Agroinform)
A Special One hatból hatszor lett bajnok, ha február végén élen állt csapatával. Hetedjére megtörik a kiváló széria?
márc. 1
18:47
Férfi röplabda NB I: elődöntős a MAFC (She)
Utolsóként a MAFC-BME jutott be a férfi röplabda NB I-ben a legjobb négy közé, miután negyeddöntőjük utolsó, ötödik mérkőzésén 0:2-ről fordítva 3:2-re legyőzte a házigazda Dágot.
márc. 1
18:47
Premier League: Pardew megfejelte a Hull City játékosát (Agroinform)
A Newcastle 4-1-re nyert a Hull City otthonában az angol labdarúgó Premier League 28. fordulójában.
márc. 1
18:49
Anglia: Tőzsér gólpasszt adott, Bogdán nullázott (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 33. fordulójában Tőzsér Dániel együttese, a Watford és Bogdán Ádám klubja, a Bolton is 4–0-ra nyert.
márc. 1
19:03
Női kosár NB I: a Diósgyőr nyerte meg a rangadót (She)
A női kosárlabda NB I középszakaszában a Diósgyőr hazai pályán 58–52-re legyőzte a találkozó előtt élen álló Győrt. A második negyedben csupán négy pontot szerző vendégek az élről egészen a negyedik helyig csúsztak a vereséggel.
márc. 1
19:03
Federer tornagyőzelme Dubajban (Metropol)
Roger Federer három játszmában legyőzte a cseh Tomas Berdychet a dubaji férfi tenisztorna szombati döntőjében.
márc. 1
19:05
NB II: új szerzemények szállította szolnoki siker (She)
A labdarúgó NB II 17. fordulójában a Szolnoki MÁV hazai pályán fölényesen, 4–0-ra legyőzte a Tatabányát. A Tisza-partiak mind a négy gólját új szerzemény szerezte; Zsótér Donát kétszer, Zsolnai Róbert és Hamar Ádám egyszer-egyszer volt eredményes a mérkőzésen.
márc. 1
19:05
Massa volt a leggyorsabb (Metropol)
Felipe Massa, a Williams brazil pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es csapatok idény előtti utolsó tesztelésének harmadik, szombati napján.
márc. 1
19:07
Ligue 1: az idén először kapott ki a Monaco (She)
A Saint-Etienne hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Monacót a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 27. fordulójának szombat kora esti mérkőzésén, és feljött a harmadik helyre.
márc. 1
19:09
Junior vívó Eb: két magyar bronz Jeruzsálemben (She)
Hamar Balázs és Bányai Zsombor bronzérmet nyert szombaton a junior vívók jeruzsálemi Európa-bajnokságán.
márc. 1
19:21
Tenisz: ami januárban nem jött össze, ezúttal igen (She)
A brazíliai Florianópolisban rendezett kemény pályás női tenisztorna döntőjében a harmadik helyen kiemelt Klára Zakopalová szetthátrányból fordított, és győzött a másodikként rangsorolt Garbine Muguruza ellen, így 2005 szeptembere óta először nyert versenyt. A felek egyébként januárban, a hobarti viadalon is összemérték erejüket a fináléban – akkor a spanyol játékos örülhetett.
márc. 1
19:23
Asztalitenisz ob: kiesett a Kosiba, Jakab duó (She)
A végső győzelemre is esélyesnek tartott Kosiba Dániel, Jakab János duó meglepetésre már a 16 között kiesett a páros versenyben a 97. asztalitenisz országos bajnokságon, Celldömölkön.
márc. 1
19:39
Videó: Schürrle jobbal és ballal is halálos (She)
A Chelsea André Schürrle mesterhármasával legyőzte idegenben a Fulhamet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. A Stoke City meglepetésre egy góllal nyert az Arsenal ellen, míg a Hullnak esélye sem volt a Newcastle ellen. Összefoglalók.
márc. 1
19:57
Férfi vízi ob I: debreceni diadal a Vasas ellen (She)
A férfi vízilabda ob I. 20. fordulójában a Kaposvár kétgólos győzelmet aratott a BVSC otthonában, az FTC hét másodperccel a vége előtt szerezte meg a győztes gólt a PVSK ellen. A Szeged remekül kezdett, és gólzáporos meccsen háromgólos sikert aratott Szentesen, míg a Debrecen megverte a Vasast.
márc. 1
19:57
NB I: Ideges volt az Újpest, Rossi szerint sokat tettek a győzelemért (Agroinform)
A Budapest Honvéd 3-2-re verte az Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának első szombati mérkőzésén.
márc. 1
19:59
Videó: két csattanós kapufa a Hali-MTK meccsen (She)
A szezon első gól nélküli döntetlenjét játszotta a Haladás és az MTK a labdarúgó NB I 18. fordulójában. Bár a hálók egyszer sem zördültek meg, azért bőven akadt lehetőség a gólszerzésre. Összefoglaló.

Keresés