2015. szeptember 12. szombat

szept. 12
15:50
PL: Naismith mesterhármasa – bajban a Chelsea? (She)
A Premier League 5. fordulójában az Everton Steven Naismith mesterhármasának köszönhetően hazai pályán 3–1-re legyőzte a Chelsea-t. José Mourinho együttese a megszerezhető 15-ből 4 pontot gyűjtött a 2015–2016-os szezonban. Bajban a címvédő?
szept. 12
16:00
Kemény: minden lánynak a nulláról kell bizonyítania (Infostart)
A női válogatott új szakvezetője, Bíró Attila felrázhatja a játékosokat, a férfiaknál pedig nem az kényelem lesz az egyik fő szempont a következő egy évben - jelezte Kemény Dénes, a magyar szövetség elnöke (MVLSZ) az InfoRádió Aréna című műsorában.
szept. 12
16:00
MotoGP: Gyutai limitidőn belül, indulhat a vasárnapi versenyen (She)
A rajthoz álláshoz szükséges limitien belüli köridőt ért el Gyutai Adrián, a TVR Vitali magyar versenyzője a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján, a Moto3-as kategória szombati időmérő edzésén. A királykategóriában Jorge Lorenzo indulhat az élről.
szept. 12
16:18
Djokovic és Federer vívja a US Open döntőjét (Infostart)
Az első két kiemelt, a szerb Novak Djokovic és a svájci Roger Federer vívja a vasárnapi döntőt férfi egyesben az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 12
16:18
Eurofutball: hat gólt vágott a PSV, közelít az Ajaxhoz (She)
A címvédő PSV 6–0-ra győzött, az éllovas Ajax 2–2-es döntetlent játszott szombaton, így csökkent a különbség a két csapat között a holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) tabelláján.
szept. 12
16:20
Videó: napkeltétől napnyugtáig – egy teljes nap a Schalkénál (She)
El tudja képzelni, milyen az élet a Veltins Arenában? A Bundesliga alábbi videójában a time lapse technika segítségével megnézheti a Schalke stadionjának egy napját napkeltétől napnyugtáig. Jó szórakozást hozzá!
szept. 12
16:22
NB III: a volt Juve-játékos aláírt a Tatabányához (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Raffaele Alcibiade, a Juventus, a Budapest Honvéd és a Haladás korábbi labdarúgója aláírt az NB III-ban szereplő Tatabányához.
szept. 12
16:24
Videó: C. Ronaldo beindult, négy gól Barcelonában (She)
Az alábbi összeállításban az Espanyol–Real Madrid spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézheti meg!
szept. 12
16:36
Női kézi BL: Győr–Kragujevac selejtező élőben az NSO-n! (She)
A Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének elődöntőben szombaton Drammenben a szerb Radnicski Kragujevaccal csap össze. Kövesse az összecsapást folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
szept. 12
16:38
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 6. forduló mérkőzéseiről! (She)
Szombaton hét mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 6. fordulójában. A listavezető Gyirmót FC Győr Budaörsre látogat, míg az üldöző Mezőkövesd a Csákvár otthonában lép pályára. A Szolnok a Dunaújvárost, a Soroksár a Siófokot fogadja, a nyeretlen csapatok csatáján pedig a Sopron a Vácot látja vendégül. Kövesse a mérkőzések eredményeinek alakulását az NSO-n!
szept. 12
17:12
Sakk: Lékó továbbjutott, Balogh rájátszik a világkupán (She)
Lékó Péter döntetlent játszott, így előző napi győzelmének köszönhetően továbbjutott szombaton, míg Balogh Csaba remizett első fordulós párharca második partijában is, így számára rájátszás következik az 1.2 millió dollár összdíjazású bakui sakk világkupán, melynek döntősei világbajnokjelöltek lesznek.
szept. 12
17:12
Megint kikapott a Chelsea (Metropol)
Folytatta rossz szereplését az angol futballbajnokság élvonalában a címvédő Chelsea. Ezúttal az Everton nyert ellenük.
szept. 12
17:48
A kajakos Boros Adrián ezüstérmes (Infostart)
A kajakos Boros Adrián nagyszerű versenyzéssel ezüstérmet szerzett egyesben a győri maratoni kajak-kenu világbajnokság szombati versenynapján.
szept. 12
17:48
Újpest–FTC: Doll és Vignjevics párharcai – fotókon! (She)
Összesen hatodszor, az NB I-ben negyedszer csap össze egymással Thomas Doll és Nebojsa Vignjevics. A legutóbbi Újpest–Fradi bajnokin a hazaiak vezetőedzője örülhetett, a többi alkalommal (egy döntetlen kivételével) a német szakember távozott győztesen. Ezeknek a találkozóknak a legjobb képeit szedtük össze – galéria.
szept. 12
17:50
Premier League - Megint kikapott a címvédő Chelsea (Infostart)
Folytatta rossz szereplését az angol futballbajnokság élvonalában a címvédő Chelsea, amely az 5. forduló szombati nyitómérkőzésén az Everton vendégeként maradt alul 3-1-re.
szept. 12
17:50
Bundesliga: Dárdai győzelmet várt, nem is hagyták cserben (She)
Dárdai Pál középmezőnyben állomásozó csapata, a Hertha a még pont nélküli VfB Stuttgartot fogadta a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 4. fordulójának szombati játéknapján, és 2–1-re le is győzte. A Bayern München a hajrában fordított az Augsburg ellen (2–1), a Dortmund idegenben verte meg a Hannovert (4–2).
szept. 12
17:52
Rg-vb: arany vetett véget a 2007 óta tartó orosz átoknak (She)
Stuttgartban pont került a ritmikus gimnasztika egyik leghosszabb rossz sorozatának végére: Oroszország 2007 óta először megnyerte az együttes kéziszercsapatok összetett versenyét a világbajnokságon, a címvédő Bulgária, valamint Spanyolország előtt.
szept. 12
17:54
Videó: Tajti óriási gólt ragasztott a bal felsőbe a Barcában (She)
Tajti Mátyás óriási gólt szerzett a Barcelona Juvenil A csapatában az Ebro elleni bajnoki mérkőzésen.
szept. 12
18:06
La Liga: Raúl csúcsa a múlté – CR- és Real-gála Barcelonában! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) harmadik fordulójában a Real Madrid az öt gólt és egy gólpasszt jegyző Cristiano Ronaldo vezérletével 6–0-ra kiütötte idegenben az Espanyolt. A háromszoros aranylabdás portugál támadó negyedik találatával megelőzte Raúlt a királyi gárda bajnoki örök-góllövőlistáján.
szept. 12
18:06
Böde csodát tett - Újpest-Ferencváros 1-2 (Blikk)
Budapest - A listavezető Fradi legyőzte az ötödik helyen álló Újpestet. A drukkerek is nagyon készültek: a hazaiak a lelátókon buzdították övéiket. A vendég tábor a szurkolói regisztráció ellen tüntető csoportja a néhány száz méterre a Szusza-stadiontól, az utcán, kivetítőn nézte a találkozót. A rendőrség nagy erőkkel készült, nehogy balhé legyen. Nem is volt ezúttal.
szept. 12
18:06
Kínkeserves Bayern-siker, Dárdai csapata nyert (Metropol)
Vitatható 11-essel, a 90. percben nyertek a bajorok.
szept. 12
18:08
Női kézi BL: győri gála, 29 gólos sikerrel a döntőben az ETO (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája-selejtező elődöntőjében a Győri Audi ETO KC gálázva, 42–13-ra legyőzte a fiatalokból álló szerb Radnicski Kragujevacot, így készülhet a vasárnapi fináléra, amelyben már a csoportkörbe jutás a tét.
szept. 12
18:10
NB I: Paks–Videoton mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Paks–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 12
18:12
NB I: Debrecen–MTK élőben az NSO-n! (She)
DVSC–MTK (Tv: M4) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 12
18:14
NB I: Budapest Honvéd–Vasas élőben az NSO-n! (She)
Budapest Honvéd–Vasas találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 12
18:16
NB I: Puskás Akadémia–Haladás élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia–Szombathelyi Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 12
18:18
NB I: Békéscsaba–DVTK élőben az NSO-n! (She)
Békéscsaba–Diósgyőri VTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 12
18:24
SEHA-liga: a Veszprém 23 góllal győzte le a Vojvodinát (She)
A címvédő MVM Veszprém 23 góllal legyőzte a vendég Vojvodinát a férfi kézilabda SEHA-liga szombati fordulójában.
szept. 12
18:24
3,7 milliárdot ér az Eb-re jutás (Blikk)
Budapest -Az európai futballszövetség másfélszeresére emelte a díjazást
szept. 12
18:24
Könnyű veszprémi siker (Metropol)
A címvédő MVM Veszprém 23 góllal legyőzte a vendég Vojvodina csapatát a SEHA Ligában.
szept. 12
18:42
Kajak-kenu: Boros Adrián ezüstérmes a maratoni vb-n (She)
A kajakos Boros Adrián nagyszerű versenyzéssel ezüstérmet szerzett egyesben a győri maratoni kajak-kenu világbajnokság szombati versenynapján. A számot a címvédő dél-afrikai Hank McGregor nyerte meg, míg a másik magyar, Petró Ádám ötödik lett.
szept. 12
18:42
Fölényes győri győzelem a selejtező elődöntőjében (Metropol)
BL-selejtező: a Győri Audi ETO KC 29 góllal legyőzte a szerb Radnicki Kragujevac csapatát.
szept. 12
18:44
PL: Én vagyok a bajnok, nem érzek nyomást – Mourinho (She)
José Mourinho biztos abban, hogy ő a megfelelő ember a Chelsea élére, és biztos benne, hogy képes lesz fordítani csapata jelenlegi formáján. A londoni klub szombaton az Everton otthonában szenvedett 3–1-es vereséget, a Muhamed Besic helyére csereként beálló Steven Naismith mesterhármast szerzett.
szept. 12
18:46
NB II: óriási verést kapott a Gyirmót Budaörsön (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójában a listavezető Gyirmót FC Győr 4–1-es vereséget szenvedett a Budaörs otthonában úgy, hogy Bene Ferenc együttese kilenc játékossal fejezte be a mérkőzést. A Szeged Germán Tamás duplájával fordította meg a Szigetszentmiklós elleni mérkőzést, a Siófok a hajrában mentett pontot a Soroksár vendégeként, míg a nyeretlen csapatok csatáján a Sopron legyőzte a Vácot.
szept. 12
18:48
Vuelta: csere az élen, a záró nap előtt Aru vezet összetettben (She)
Az olasz Fabio Aru került összetettben az élre a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny utolsó előtti, 20. szakaszát követően. Az etapot sikeres szökés után a hazai közönség előtt szereplő Ruben Plaza nyerte meg.
szept. 12
19:00
Sportlövészet: Tátrai és Takács Tibor sikere az ob-n (She)
Standard pisztolyban Tátrai Miklós, központi gyújtású pisztolyban pedig Takács Tibor győzött szombaton a budapesti sportlövő országos bajnokságon.
szept. 12
19:02
Tájfutás: Szerencsi és Bakó az aranyérmes az ob-n (She)
Szerencsi Ildikó és Bakó Áron győzelmét hozta a tájfutók egyéni rövid távú országos bajnoksága, szombaton Szegeden.
szept. 12
19:04
Újpest–FTC: így tomboltak a Fradi ultrái a gólok után (She)
Folyamatosan frissülő videós tudósításunkban nyomon követjük az Újpest–FTC bajnoki labdarúgó-mérkőzéssel kapcsolatos legfontosabb eseményeket.
szept. 12
19:18
San Marinó-i Nagydíj: Gyutai indulhat vasárnap (Infostart)
A rajthoz álláshoz szükséges limitidőn belüli köridőt ért el Gyutai Adrián, a TVR Vitali magyar versenyzője a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján, a Moto3-as kategória szombati időmérő edzésén.
szept. 12
19:18
Mourinho szexista futballedző? (Blikk)
London — Szexizmussal vádolja José Mourinhót (52), a Chelsea menedzserét Eva Carneiro (41), ha nem kapja vissza csapatorvosi állását.
szept. 12
19:18
Újpest–FTC: Gera nélkül kezd a Fradi, Hazard-ral az Újpest (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a 20.30-kor kezdődő Újpest–Ferencváros bajnoki mérkőzésre. A 8. forduló derbijén Gera Zoltán csak kispados.
szept. 12
19:18
Dzsudzsák két gólt is lőtt (Metropol)
Kellett a magyar játékos két gólja a Bursaspor győzelméhez.
szept. 12
19:20
Újpest–Fradi számháború (Blikk)
Budapest - A lilák remélik, megszakítják az FTC 27 meccses NB I-es veretlenségét
szept. 12
19:20
NB III: a Szpari 4–0-ra nyert, a Misleny 5–1-re, de volt 7–0 is (She)
A Keleti csoport éllovasai közül a Nyíregyháza 4–0-ra, a Cigánd 5–1-re, a Cegléd 7–0-ra győzött a labdarúgó NB III 7. fordulójának szombati játéknapján, de akadt gólzápor máshol is: a Középcsoportban a Kozármisleny 5–1-re, a Szentlőrinc 5–0-ra nyert, de nem aprózta el a Sárváron vendégszereplő III. Kerületi TVE sem (4–0).
szept. 12
19:22
Mayweather szerint Pacquiao lesz a világ legjobbja (Blikk)
Las Vegas – Utoljára lép a kötelek közé Floyd Mayweather (38), korunk egyik, ha nem a legismertebb ökölvívója. Szombat éjjel Andre Berto (32) ellen a 49. sikerével szeretné lezárni veretlen pályafutását az amerikai sztár.
szept. 12
19:54
Videó: Aubameyang nagyon megetette a kapust a büntetőnél (She)
Mint arról beszámoltunk, a Borussia Dortmund 4–2-re legyőzte a Hannovert a német labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. Pierre-Emerick Aubameyang szerezte a dortmundiak utolsó gólját, de nem akárhogyan...
szept. 12
20:12
NB I: a Debrecen 1–0-ra legyőzte odahaza az MTK-t (She)
Ibrahima Sidibe korai találata három pontot ért a Debrecennek az MTK ellen, ezzel a Loki megszerezte első hazai sikerét az élvonalban ebben az idényben. A hazaiaktól Balogh Norbert, a vendégektől Gera Dániel piros lapot kapott a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójában rendezett mérkőzésen.
szept. 12
20:14
Serie A: a Frosinone nem adta olcsón magát a Romának (She)
Az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 3. fordulójában a Frosinone hazai környezetben nem adta olcsón a bőrét a Roma ellen: a kétgólos vendéggyőzelmet biztossá tevő találat a hosszabbításban született meg.
szept. 12
20:30
Győri győzelem a női kézilabda BL selejtező elődöntőjében (Infostart)
A Győri Audi ETO KC 29 góllal legyőzte a szerb Radnicki Kragujevac csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája drammeni selejtezőcsoportjában, és vasárnap a 16-os főtáblára jutásért játszik majd.
szept. 12
20:30
NB I: Nagyon fontos győzelmet arattunk – Kondás (She)
A Debrecen–MTK NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés után a két vezetőedző értékelt az M4 csatornának.

Keresés