2015. szeptember 3. csütörtök

szept. 3
14:17
Bepöccent a román szövetségi kapitány (Blikk)
Bukarest – Elindulás előtt egy román újságíró idegesítette fel Anghel Iordanescut a román repülőtéren.
szept. 3
14:21
EURO 2016: Málta komolyan megnehezítheti Olaszország dolgát (Agroinform)
Olaszország az elmúlt években nem brillírozott Málta ellen. Vajon ma is borsot tör a kiscsapat a Contéék orra alá?
szept. 3
14:33
Videó: balhé? De Gea köténnyel zárta le a pletykahullámot (She)
A spanyol sajtó az utóbb néhány napban David de Gea balhéjából táplálkozik. A spanyolok állítják, a Manchester United kapusa nagyon feszült, mert nem mehetett a Real Madridhoz, ráadásul Iker Casillasszal is megromlott a kapcsolata a válogatottbeli egyes mezért folyó harc során. Az edzésen a kapus azonban rácáfolt a hírekre, és egy széles mosoly kíséretében pont a Madridból távozó ikonnal…
szept. 3
14:51
Így táncolt a pályán Novak Djokovics - videó! (Blikk)
Flushing Meadows – Őrjöngött a közönség Novak Djokovicsért (28).
szept. 3
15:09
Videó: a szurkolók is ámultak Casillas látványos bravúrján (She)
A szombati, Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő spanyol labdarúgó-válogatott legutóbbi edzését a szurkolók is megtekinthették, így élőben látták Iker Casillas hatalmas védését. Íme!
szept. 3
15:09
A legjobb román védő felépülhet a meccsre (Blikk)
Budapest – A sérüléssel bajlódó Vlad Chiriches bár még különedzést végez, de a román sajtó szerint kezdőcsapatban kap szerepet a magyarok elleni péntek esti foci-Eb-selejtezőn.
szept. 3
15:27
F1: a Red Bull feláldozza az Olasz GP-t, a McLaren sem ússza meg (She)
Ahogy arra számítani lehetett, a Red Bull Monzára ütemezi a rajtbüntetést maga után vonó újabb motorcserét, amelynek következtében Daniel Ricciardo és Danyiil Kvjat is várhatóan 10-10 pozíciót veszít az időmérőn elért eredményéhez képest. A Belga Nagydíjon többszöri motorcseréért 105 rajthelyes büntetést kapó McLaren megint visszasorolásra számíthat.
szept. 3
15:27
Focistáink ígérik: meghalnak a pályán a ronámok ellen (Blikk)
Budapest – Fiola Attila (25), a válogatott védője egy nappal a románok elleni Eb-selejtező mérkőzés előtt elárulta, mivel töltik napjaikat Telkiben.
szept. 3
15:29
Női kézilabda: bemutatták a győriek új mezeit (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál bemutatták a 2015–2016-os idényben használandó mezeket. Tomori Zsuzsáék a hazai mérkőzéseken elsősorban a szokásos zöld felszerelésben játszanak, idegenbeli találkozókon pedig a fehér-zöld, illetve fekete-rózsaszín kombinációt viselik.
szept. 3
15:45
Arsenal: romlik a csatárhelyzet, Welbecket megműtötték (She)
A BBC értesülései szerint térdműtéten esett át Danny Welbeck, az Arsenal csatára, akire emiatt hónapokig nem számíthat Arsene Wenger. Az Arsenal számára emiatt különösen kellemetlenné válik, hogy nem szerződtetett csatárt a nyáron.
szept. 3
15:45
Nézd meg Hamilton legújabb tetkóját! (Blikk)
New York — Újabb tetoválással büszkélkedik Lewis Hamilton (30).
szept. 3
15:51
EURO 2016: Belfastban sem mi leszünk a favoritok (Agroinform)
A legelső szorzók szerint a magyar válogatott esélytelenebb Belfastban, mint a románok ellen Budapesten.
szept. 3
16:21
Magyar–román: jobb lesz Storck Dárdainál? – drukkertippek (She)
A pénteki Magyarország–Románia Európa-bajnoki selejtező előtt arról kérdeztük a szurkolókat, mi a véleményük a megbízott szövetségi kapitányról, Bernd Storckról.
szept. 3
16:21
Láttad már? Lewis Hamilton szőkkel hajjal sokkolta a világot - Fotó! (Blikk)
Monza – Megérkezett a Forma–1-es Olasz Nagydíj helyszínére Lewis Hamilton (30), a Mercedes pilótája, s nagy feltűnést keltett új hajviseletével.
szept. 3
16:23
Vb 2018: a kis testvér pontot csent a nagy testvér otthonából (She)
Japán, Ausztrália és Dél-Korea is simán hozta a kötelezőt a 2018-as labdarúgó-vb ázsiai selejtezősorozatának csütörtöki játéknapján, míg Kína belefutott egy gól nélküli döntetlenbe Hongkong ellen.
szept. 3
16:24
Megdöbbentő! Egy család a sínekre feküdt Bicskén - Videó! (Behaviour)
szept. 3
16:39
U17: győzelem után most döntetlent játszottunk az írekkel (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott kedden 2–0-ra legyőzte Írországot, csütörtökön pedig 0–0-s döntetlent játszott riválisával a felkészülési mérkőzésen.
szept. 3
16:41
NFL: a polgári bíróság törölte Brady négymeccses eltiltását (She)
A polgári bíróság törölte Tom Brady négymérkőzéses eltiltását, így a bajnoki címvédő New England Patriots irányítója ott lehet jövő csütörtökön (magyar idő szerint péntek hajnalban) a Pittsburgh Steelers elleni idénynyitón.
szept. 3
16:45
Taktikai Zóna: Íme, Ferenczi Attila elvei a gyakorlatban! (Agroinform)
A magyar fociállapotok legnagyobb kritikusának számító szakíró gyakorlati bemutatót tart Budapesten.
szept. 3
16:57
Kvíz: a magyar–román játékunk ajándékcsomagjainak nyertesei (She)
Szerdai kvízünkben a magyar–román labdarúgómúltból tettünk fel kérdéseket. A kérdések mellé nyereményjátékot is szerveztünk, ennek nyerteseit tesszük most közzé.
szept. 3
17:15
U21: kezdésként hatot vágtunk az Eb-selejtezőn (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott hatgólos sikerrel kezdte az Európa-bajnoki selejtezőt.
szept. 3
17:17
FTC: „Hazautaznék az ünnepségre átvenni az aranyérmet” (She)
A klub honlapjának adott nyilatkozatában mondott köszönetet a Ferencvárosnak a francia Toulouse-hoz szerződő Somália, aki tudja jól, a csapat az ő bajnoki címéért is játszik a szezon hátralévő részében.
szept. 3
17:33
A focikapitány elégedett lenne egy ponttal a románok ellen! Te is? (Blikk)
Budapest - Bernd Storck szeret titkolózni. A magyar labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitánya a románok elleni péntek esti (M4, 20.45) Európa-bajnoki selejtező előtti utolsó sajtótájékoztatón nem árult el taktikai részleteket, de azt kijelentette, hogy az 1 ponttal elégedett lenne.
szept. 3
17:33
MU: Martial akkor dönt francia rekordot, ha aranylabdás lesz (She)
Sajtóinformációk szerint az AS Monaco 10 millió euróval lesz gazdagabb, ha a Manchester Unitedhez igazolt Anthony Martial négy éven belül Aranylabdát nyer.
szept. 3
17:33
Magyar-román: Storck szerint a döntetlen jó eredmény lenne (Metropol)
Akár az egy ponttal is elégedett lenne a románok elleni pénteki Európa-bajnoki selejtezőn Bernd Storck magyar szövetségi kapitány.
szept. 3
17:51
Magyar–román: Juhász Roland teljesen rendben érzi magát (She)
A románok elleni pénteki labdarúgó Európa-bajnoki-selejtező előtt Juhász Roland elmondta, a csapat hamar megtalálta a közös hangot Bernd Storck megbízott szövetségi kapitánnyal.
szept. 3
17:53
Magyar–román: „Az egész ország győzni akar” – Storck és Tőzsér sajtótájékoztatója (She)
A magyar válogatott részéről Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány és Tőzsér Dániel a csapat középpályása tartotta meg a románok elleni Eb-selejtező előtti sajtótájékoztatót.
szept. 3
17:55
F1: Vettel megbékélt a Pirellivel; Hamilton új színben (She)
A Pirelli megváltoztatta korábbi állítását, és Monzában közölte, Nico Rosberg defektjéhez hasonlóan Sebastian Vettelét is az okozta, hogy a törmelékek károsították az abroncsot.
szept. 3
18:09
Nyolc magyar dzsúdós áll olimpiai kvótás helyen (Infostart)
A vasárnap zárult asztanai világbajnokság után nyolc magyar cselgáncsozó áll olimpiai kvótát érő helyen a nemzetközi szövetség (IJF) legfrissebb világranglistája szerint.
szept. 3
18:09
NB III: Fradinál is megfordult szakember irányít Szekszárdon (She)
Rutinos, sok nagy csatát megélt szakvezető személyében megtalálta új edzőjét a Szekszárdi UFC NB III-ban szereplő labdarúgócsapata – számolt be róla a teol.hu.
szept. 3
18:11
Magyar–román: a játékosok sportszerű szurkolást kérnek (She)
A magyar válogatott tagjai videóüzenetben fordultak a szurkolókhoz, és kértek sportszerű segítséget a péntek esti találkozóra.
szept. 3
18:15
FIFA: Magyarország 37., Románia 7., Argentína továbbra is első (Agroinform)
Pénteki ellenfelünk, Románia megőrizte 7. helyét a FIFA világranglistáján.
szept. 3
18:27
Vuelta: holland szakaszsiker, Aru maradt az élen (She)
A holland Danny van Poppel nyerte csütörtökön a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 12. szakaszát, amelyen az olasz Fabio Aru megtartotta előnyét összetettben.
szept. 3
18:29
Magyar–román: Storck kiegyezne az iksszel – így reagált a román kapitány (She)
A magyar válogatott sajtótájékoztatója (Bernd Storck és Tőzsér Dániel nyilatkozott) után Anghel Iordanescu, a román szövetségi kapitány is válaszolt a kérdésekre.
szept. 3
19:03
Magyar-román - Iordanescu szerint bármi megtörténhet (Infostart)
Anghel Iordanescu szövetségi kapitány szerint rendkívül fontos a román labdarúgó-válogatott számára a magyarok elleni pénteki Európa-bajnoki selejtező.
szept. 3
19:03
Felkészülés: gólzáporos iksz a Haladás és a Sopron között (She)
A Haladás csütörtökön 3–3-as döntetlent játszott az NB II-ben öt forduló után győzelem nélkül álló Sopronnal felkészülési mérkőzésen.
szept. 3
19:05
US Open - Babosék sikere (Infostart)
Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal bejutott a második fordulóba az amerikai nyílt teniszbajnokság női páros versenyében.
szept. 3
19:05
Kép: nem pont erre a látványra számítottak az öltözőben… (She)
Az angol Johnstone's Paint-trófeáért menő alacsonyabb osztálybeli csata első fordulójában a Barnet 1–0-s vereséget szenvedett idegenben a Yeovil Towntól az első fordulóban. A hazaiak nem sok jóra számítottak, amikor beléptek az öltözőbe, ott azonban váratlan látvány fogadta őket. Az ellenfél lezuhanyozott, átöltözött, a távozás előtt pedig rendet rakott, kitakarított, és még a padlót is felmosta.…
szept. 3
19:07
US Open: Babosék sikerrel kezdtek párosban (She)
Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal bejutott a második fordulóba az amerikai nemzetközi teniszbajnokság női páros versenyében. A viadal honlapja szerint a harmadik helyen kiemelt duócsütörtökön két szettben verte az Andreea Mitu, Teliana Pereira román, brazil duót. A mérkőzés 1 óra 25 percig tartott.
szept. 3
19:39
Gyémánt Liga: Márton Anita harmadik súlylökésben (She)
Márton Anita a harmadik helyen végzett női súlylökésben az atlétikai Gyémánt Liga zürichi állomásán.
szept. 3
19:41
Atlétika: Pars gerincsérvre gyanakszik, szombaton kiderül (She)
A szakértők a mozgásán is látták, a kívülállók pedig az eredményén: Pars Krisztián, a londoni olimpia bajnoka az idei világbajnokságon nem a tőle megszokott lendülettel, magabiztossággal és precíz technikával repítette el kalapácsot a dobókörből. Két második helyezés után a legjobbjától több mint öt méterrel elmaradva most érem nélkül maradt, ezzel pedig számára egy hat éve tartó dobogós sorozat…
szept. 3
19:57
Márton Anita súlylökésben harmadik Zürichben (Infostart)
Márton Anita harmadik helyen végzett női súlylökésben az atlétikai Gyémánt Liga zürichi állomásán.
szept. 3
20:33
Videó: Balotelli gyönyörű távoli bombával tért vissza a Milanba (She)
Mario Balotelli szerezte az első gólt a Mantova–AC Milan felkészülési labdarúgó-mérkőzésen. Az olasz válogatott támadó második időszakát tölti a Milannál, miután a Liverpool kölcsönadta.
szept. 3
20:51
Eb 2016: a csütörtöki meccsek eredményei és jegyzőkönyvei (She)
Kilenc mérkőzéssel folytatódott a 2016-os Eb-selejtezősorozat, a csütörtöki napon kilenc mérkőzést rendeztek meg a hetedik fordulóból. Az A-csoportban Izland újabb bravúrt hajtott végre, hiszen idegenben tudta legyőzni Hollandiát. A B jelű csoportban Wales nagy nehezen, de legyőzte Ciprust Gareth Bale kései találatával, Belgiumra pedig ráijesztettek a bosnyákok, de otthon tartotta végül a három…
szept. 3
20:53
Röplabda: ötszettes siker idegenben, az El-elődöntő első meccsén (She)
Csütörtök este Megalopoliszban, a magyar női röplabda-válogatott Görögország ellen lépett pályára, az Európa-liga elődöntőjében. A mieink idegenben már 2:0-ra is vezettek, végül 3:2-s győzelmet arattak, s hatalmas lépést tettek a döntőbe kerülés felé. Az Európa-bajnokságra készülő magyar csapat sorozatban hatodik meccsén nem talált legyőzőre.
szept. 3
21:09
Oroszország: Villas-Boast hat mérkőzésre eltiltották (She)
Hat mérkőzésre szóló eltiltást kapott a negyedik játékvezető inzultálásáért André Villas-Boas, az orosz bajnok Zenit vezetőedzője.
szept. 3
21:27
Szima Gábor újra nagycsapatot akar a Lokiból (Blikk)
Debrecen – Szima Gábor (55), a DVSC elnöke egy éve megcsömörlött a focitól, de már a korábbi lendületével áll  a klub irányításhoz.
szept. 3
21:27
US Open: Murray kétszettes hátrány után oktatott (She)
A 2011-es győztes Samantha Stosur két játékot veszítve bejutott az amerikai nemzetközi teniszbajnokság harmadik fordulójába. Roger Federer simán nyert, Andy Murray kétszéttes hátrányból fordított, Lleyton Hewittnak ugyanez nem sikerült.
szept. 3
21:45
Eb-selejtezők - Nem tudott nyerni Bakuban a horvát válogatott (Infostart)
A H csoport élén álló horvát válogatott gól nélküli döntetlent játszott az azeri csapattal Bakuban a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat csütörtöki játéknapján.
szept. 3
22:03
Honvéd: egy külföldi csatár még érkezik a kispestiekhez (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd tájékoztatást adott a keret nyári változásairól. A közzétett nevek többnyire olyanok, amikről már beszámoltunk, ám a beszámoló végén a klub megemlíti, a külföldieknek fenntartott hét hely közül csak hatot töltenek be, mivel egy külföldi csatár érkezése még várható.

Keresés