2015. szeptember 1. kedd

szept. 1
13:39
Tokió 2020: ez már tényleg ciki, a logót is újratervezik (She)
A 2020-as tokiói olimpia szervezőbizottsága törölte a sikeres kampány során használt emblémát, miután egy belga tervező plágiummal vádolta meg a japánokat, és perrel fenyegetőzött.
szept. 1
13:57
Real: nincs fellebbezés, De Gea biztosan marad az MU-nál (She)
Angol és spanyol lapok arról számoltak be, hogy a Real Madrid nem fellebbez azért, hogy David de Geát megszerezzék a Manchester Unitedtől. Az ügylet meghiúsulásának hátteréről Florentino Pérez, a Real elnöke tízpontos közleményt adott ki.
szept. 1
14:03
Vélemény: Vidi-Lokin jártam, botrány, amit láttam (Agroinform)
Élménybeszámoló a Videoton-Debrecen "rangadóról", melyben a magyar foci minden kínja-baja összegyűlt.
szept. 1
14:15
Rg: két újonc a magyar csapatban az olimpiai kvalifikációs vb-n (She)
A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) kihirdette az olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokságon résztvevő versenyzők névsorát – a magyar küldöttség két vb-újonccal indul Stuttgartba.
szept. 1
14:33
Német játékvezető a magyar-román mérkőzésen (Infostart)
A német Felix Brych lesz a pénteki magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki selejtező játékvezetője.
szept. 1
14:33
Vasas: az utolsó pillanatban megszerezték az áhított támadót (She)
A Vasas labdarúgócsapata az átigazolási időszak utolsó napján, augusztus 31-én szerződtette Könyves Norbertet a Paksi FC-től, így az angyalföldiek már január előtt megszerezték az előszerződéssel rendelkező játékost.
szept. 1
14:33
Német spori fújja a magyar-románt (Metropol)
Tavaly Felix Brych vezette a tavalyi Európa Liga döntőjét.
szept. 1
14:35
Röplabda: döntőbe akar jutni a női válogatott az Európa-ligában (She)
A múlt hétvégén mindkét mérkőzését megnyerte Lengyelországban a szeptember végi Európa-bajnokságra készülő női röplabda-válogatottunk, s így hat csapat közül hét győzelemmel és három vereséggel a második helyen végzett az Európa-liga csoportküzdelmeiben. Ennek köszönhetően a héten Görögország ellen a döntőbe kerülésért játszhatnak a lányok. Ez alkalomból tartott sajtótájékoztatót kedd…
szept. 1
14:37
Ifi BL: a Puskás Akadémia ciprusi ellenfelet kapott (She)
A svájci Nyonban elkészítették az Ifjúsági Bajnokok Ligája első és második selejtezőkörének párosítását. A Magyarországot képviselő Puskás Akadémia a ciprusi APOEL-lel csap össze az első fordulóban, míg a következő körben a finn HJK-val vagy a skót Celtickkel találkozhat.
szept. 1
14:39
Bundesliga: a Juvénál nem tudnék gyorsan fejlődni – Draxler (She)
A Schalkétól a Wolfsburghoz szerződő Julian Draxler szerint a Juventusban nem lett volna esélye arra, hogy villámrajtot vegyen, és töretlen legyen a fejlődése, ezért választotta a Bundesliga-riválist.
szept. 1
14:41
Real: tízpontos közlemény a meghiúsult De Gea-átigazolásról (She)
Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke tízpontos közleményt adott ki arról, miért nem jött létre időben az átigazolás David de Gea ügyében a Manchester Uniteddel. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk a pontok tartalmát.
szept. 1
15:09
Így várja a válogatott a románok elleni meccset (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott hétfő óta készül a románok elleni pénteki Európa-bajnoki selejtezőre. A játékosok szerint nem ezen a meccsen dől el a továbbjutás sorsa, de a három pont megszerzése nagy siker lenne.
szept. 1
15:09
Ma lenne 50 éves a tragikusan elhunyt Simon Tibor (Blikk)
Budapest – A Ferencváros legendás védőjéről az Üllői úti klub méltóképpen emlékezett meg.
szept. 1
15:11
Magyar csatár lett augusztus legjobbja Lengyelországban! (Blikk)
Varsó – A szurkolók és a csapatkapitányok szavazatai alapján Nikolics Nemanja (27) lett az előző hónap legjobb játékosa Lengyelországban.
szept. 1
15:15
Tipp: Mayer ismét megnehezítheti Federer dolgát (Agroinform)
A US Open keddi játéknapján a Leonardo Mayer-Roger Federer meccsből húznánk hasznot.
szept. 1
15:45
BL: Suárez Messi felé harapott – nem látott videó a sorsolásról (She)
Eddig nem látott videó került elő a Bajnokok Ligája sorsolásáról. A videón, mely a közösségi oldalakon kezdett el terjedni, Luis Suárez és Lionel Messi látható, az uruguayi pedig azzal poénkodott, amire majdnem ráment a pályafutása: az argentin felé harapott a színfalak mögött viccből. Messi egyébként jót nevetett, Giorgio Chiellini és Braniszlav Ivanovics azonban valószínűleg kevésbé mosolygott…
szept. 1
15:47
Zenit: eldőlt, hol folytatja a pályafutását Axel Witsel (She)
Hiába csábította többek között a Milan és a Tottenham is, Axel Witsel, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premjer-Liga) szereplő Zenit belga középpályása januárig nem igazol el. A játékos nem felhőtlenül boldog a kialakult helyzet miatt.
szept. 1
16:21
Klein Dávid a Manaslu meghódítására készül (Infostart)
A Himalájában található 8156 méteres Manaslu meghódítására készül Klein Dávid hegymászó, aki várhatóan szeptember 6. és 14. között éri el az alaptábort.
szept. 1
16:21
Magyar–román: „Tripla motivációnk van a meccsre” (She)
Dibusz Dénes, a magyar válogatott kapusa úgy véli, a mieink tripla motivációval lépnek pályára a Románia elleni Európa-bajnoki selejtezőn. A Ferencváros játékos a klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, egyelőre nem tudni, ki véd a pénteki mérkőzésen.
szept. 1
16:39
Klein Dávid a Manaslu meghódítására készül (Metropol)
A magyar hegymászó eddig két nyolcezer méter feletti - a 8035 méteres Gasherbrum II. és a 8201 méteres Cso-Oju - csúcsot ért el.
szept. 1
16:45
Vuelta: Minden idők legkeményebb szakasza? (Agroinform)
Szerdán a spanyol körverseny 11. szakaszán hat kategorizált emelkedő és 5200 méter szintkülönbség vár a karavánra.
szept. 1
16:57
Közmunkára ítélték az ittasan vezető futballistát (Infostart)
Ittas vezetésért 12 havi közmunkát kapott és 20 hónapig nem ülhet volán mögé Darron Gibson, az angol élvonalbeli Everton labdarúgója.
szept. 1
16:57
Vidi: a Premier League-ből jött volna csatár, csak éppen… (She)
A Videoton labdarúgócsapata közel állt ahhoz, hogy a Premier League-ből igazoljon csatárt – mondta Kovács Zoltán sportigazgató a klub honlapjának.
szept. 1
16:59
Videó: virágcserepeket találtak a szurkolók, beindult a buli (She)
Az angol harmadosztályban szereplő Barnsley drukkerei nem voltak boldogok, miután csapatuk egy sima, 3–0-s vereségbe szaladt bele a Rochdale elleni bajnokin. Azért nem kell félteni őket, az idegenbe utazó szurkolók feltalálták magukat, és remekül szórakoztak, miután találtak néhány virágcserepet...
szept. 1
17:15
DVSC: négy játékos, köztük két légiós távozik (She)
René Mihelic, Igor Morozov, Kovács Ádám és Böszörményi Dániel már nem a Loki játékosa – jelentette be a honlapján a DVSC-Teva labdarúgócsapata.
szept. 1
17:17
Videó: olyat trükköt húzott elő a kalapból, leomlott az internet (She)
Indi Cowie, ezt a nevet visszhangozza a Twitter az utóbbi néhány napban. Nem csoda, hiszen a női freestyle-os megcsinálta azt, amit előtte egyetlen nő sem, végrehajtotta a „revolution" nevű trükköt háromszor egy dekázás során. És hogy mi az a revolution? Erre a videó válaszol!
szept. 1
17:33
Nikolics lett a hónap legjobbja a lengyel futballbajnokságban (Infostart)
A Legia Warszawa magyar támadója, Nikolics Nemanja lett a hónap legjobbja a lengyel labdarúgó-bajnokságban a csapatkapitányok és a szurkolók szavazatai alapján.
szept. 1
17:51
Tenisz: Serena Williams olyat tett, amit még soha – videó (She)
New Yorkban a múltheti Delta Open Mic Night rendezvényen Serena Williams olyan szerepben tetszelgett, amilyenben nagyon ritkán látni. Színpadra állt és elénekelt egy részt A kis hableány című rajzfilmből. Lehet szavazni: teniszezni vagy énekelni tud jobban?
szept. 1
17:53
Monaco: a Lyon is jól járna, ha Martial az MU-ban folytatja (She)
Ha a beszámolók igaznak bizonyulnak, akkor Anthony Martial 36 millió fontért cserébe érkezik Monacóból a Manchester Unitedhez.
szept. 1
17:57
Magyar foci: Tényleg Böde vezeti az Aranycipő-versenyt? (Agroinform)
Röviden: nem. Hosszabban: tényleg kezd kicsit túlzásba átmenni a a szokásos magyar-román előtti hisztéria.
szept. 1
18:09
Magyar–román: „Csodás meccs lesz, alig várom a kezdést” (She)
A romániai DIGI Sport arról készített riportot, miként várják a román labdarúgó-válogatott tagjai a magyarországi hangulatot. A futballisták örülnek neki, hogy ezúttal nem zárt kapuk mögött kell pályára lépniük.
szept. 1
18:09
Kemény Dénes segítője női kapitány lett (Blikk)
Budapest — Tovább erősödött a Kemény-vonal a magyar vízilabda-válogatottaknál.
szept. 1
18:11
Magyar–román: legendás gólokat szavalnak el színészeink (She)
Három színművész, Hajdú István, Elek Ferenc és Holl Nándor legendás magyar gólokat elevenít fel vers formájában a Gól mindenkinek című kisfilmben. Íme, Fazekas László, Koplárovics Béla, Dzsudzsák Balázs és a többiek emlékezetes találata egy különleges körítésben.
szept. 1
18:27
MLSZ - Az Újpest 1,3 millió forintos bírságot kapott (Infostart)
Az Újpestet 1,3 millió forintra bírságolta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.
szept. 1
18:27
NB II: jövő szombaton Budaörsön lesz mérkőzés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága engedélyezte a 2015. szeptember 12-én (szombat) 19 órára kisorsolt Gyirmót–Budaörs NB II-es mérkőzés pályaválasztói jogának felcserélését.
szept. 1
18:27
1,3 millió forintra bírságolta az Újpestet az MLSZ (Metropol)
A lila-fehér klubnak szurkolói „másokat megbotránkoztató és becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartásáért" kell fizetniük.
szept. 1
18:29
MLSZ: szurkolók miatt fizetnek a klubok, szidták a románokat (She)
Az NB I 7. fordulója után a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága (FEB) több klubot is kénytelen volt jelentős összegű pénzbüntetéssel sújtani szurkolóinak megbotránkoztató magatartása miatt. A FEB továbbra is kizárólag azon szabályszegésekért szab ki büntetést, amelyeket az UEFA is büntet a nemzetközi mérkőzéseken, és a lehető legszigorúbban fellép az olyan kirívó szabálysértésekkel…
szept. 1
18:31
Kép: a Barcelona honlapján feltűnt egy mosolygós Rooney (She)
Wayne Rooney kisfia, Kai Rooney megkapta azt, amire már régóta vágyott: találkozhatott kedvenceivel, az FC Barcelona futballistáival.
szept. 1
18:33
Manchester United: megérkezett a 80 millió eurós nagy fogás (She)
Heves alkudozások után az angol Manchester United megegyezett az AS Monacóval a 19 éves támadó, Anthony Martial átigazolása ügyében: a játékos (ha minden előre kikötött feltétel teljesül) 80 millió euróért vált klubot.
szept. 1
18:45
NB II: hosszú időre kidőlt a szolnokiak támadója (She)
Hamar Ádám, a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV FC támadója súlyos sérülést szenvedett.
szept. 1
18:47
Kerékpár: 11 év után kapta meg olimpiai érmét az ausztrál (She)
A háromszoros időfutam-világbajnok ausztrál kerékpáros, Michael Rogers kedden átvehette olimpiai bronzérmét, amelyre a 2004-es athéni ötkarikás játékokon győztes Tyler Hamilton kizárása miatt jogosult, a negyedik helyről a harmadikra előlépve.
szept. 1
19:06
A Corvinus nem akar szakadni (Behaviour)
Nem kedvező az intézmény átalakításának javaslata.
szept. 1
19:09
Logibet: Eredményes augusztust zártunk - havi összesítő (Agroinform)
Szeptemberre a rookie szinten történnek hatalmas változások, de új seniort is köszönthetünk köreinkben.
szept. 1
19:21
Everton: közmunka az ittasan embereket elsodró Gibsonnak (She)
Ittas vezetésért 12 havi közmunkát kapott, és 20 hónapig nem ülhet volán mögé Darron Gibson, az angol élvonalbeli Everton labdarúgója.
szept. 1
19:23
La Liga: hosszú időre elveszítette védőjét a Sevilla (She)
Az Európa-liga-címvédő Sevilla nagyjából két hónapig nem számíthat portugál labdarúgójára, Daniel Carricóra.
szept. 1
19:25
Vb 2022: jövőre készül el az első stadion Katarban (She)
Jövőre készül el a 2022-es labdarúgó-világbajnokság első stadionja Katarban.
szept. 1
19:57
Férfi kézi, SEHA-liga: elsőre hétgólos veszprémi siker (She)
A Veszprém férfi kézilabdacsapata szezonbeli első SEHA-liga-mérkőzésén 31–24-re győzött hazai pályán a legutóbbi döntős Meskov Breszt ellen.
szept. 1
19:57
US Open: Safarova gyors búcsúja (Metropol)
A hatodik helyen kiemelt játékost a világranglistán 37. ukrán Leszja Curenko búcsúztatta.
szept. 1
19:59
Férfi kézi NB I: egyenlített a Komló, de nem időben... (She)
A férfi kézilabda NB I keddi mérkőzésén az Orosháza megszerezte a két pontot Komlón.
szept. 1
20:15
NB III: Sergio Aguero is Tatabányán folytatja (She)
Tommaso Rocchi után újabb idegenlégiósok csatlakoznak a Tatabánya NB III-as labdarúgócsapatához.

Keresés